Hey bloggen

Jeg tænkte jeg ville bringe instagram op da det er et socialt medie der omhandler billeder og hvordan man udstråler som person, jeg vil personligt sige at min instagram er meget personlig, med de forskellige billeder af mig, Justin og alle mine bedste venner.

Jeg gør meget ud af min instagram, både at den ser godt ud og at den udtråler mig, men også at ingen er perfekte, jeg har fx. lige lagt et billede ud med bikini på, hvilket var et stort skidt for mjg men det betyder meget nu fordi jeg har ikke en perfekt krop men det betyder ikke at jeg ikke må ligge et billede på min instagram iført bikini.


En typisk mig replik er jeg skal lige tage et billede af det her til min instagram, eller kan du lige tage et billede af mit outfit, derfor kan mine venner tit godt sige at jeg gør for meget ud af at være perfekt men, hvad de ikke lægger mærke til er at jeg ikke altid har makeup på når de tager et billede eller at jeg ikke altid har sultet mig selv i 1 dag så jeg kunne være slank for det er ikke optimalt, det er ikke normalt at man skal have 1 kg makeup på eller ikke have spist i 1 dag, men det er normalt at have en lilledelle på maven eller have nogen fede lår, vi er alle mennesker og det er ikke det ydre men det indre der tæller.

Jeg ville bare fortælle med dette indlæg at ikke alle mennesker har den perfekte krop eller den perfekte hud, men vi er alle i stand til at elske og passe på hinanden

XOXO Cecilie


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey

Dette indlæg vil omhandle nogen billeder jeg har taget ved langesø skoven

Langesø skoven er en skov nær Morud på Fyn

Langesø skoven er et super flot område

Her er billederne


XOXO Cecilie


Alle billeder er taget med

Canon 350d

Likes

Comments

Hey

Jeg er Cecilie, og jeg vil vise jer de billeder jeg tager.

Jeg har en kæmpe drøm om at blive selvstændig fotograf, da jeg altid har elsket at tage billeder.

Nu har jeg valgt at lave en blog og vise jer mine billeder, og fortælle jer om alt fra mit teenage liv som jeg lige er trådt ind i jeg bliver 14 år her om 17 dage så.


Jeg håber rigtig meget at i vil se mine billeder og følge mig her


XOXO Cecilie

Her er lige nogen billeder af mig

Likes

Comments