Header

Er du som meg, som har måttet kjøpe ny teip stadig vekk, enten fordi du er en storforbruker, eller fordi du ikke har tid til å lete etter en av de du allerede har hjemme? Da har du kanskje noen av de typiske "ikke-fullt-så-fine" teipdispenserene fra dagligvarebutikken liggende. Jeg synes i hvert fall at de ikke er veldig fine å ha stående fremme (kanskje det er derfor jeg roter de vekk?), og bestemte meg derfor for å pimpe de opp litt.

Dette trenger du:

• Teip (typen med gjennomsiktig dispenser)

• Ark med det mønsteret/bildet du ønsker

• Penn/blyant

• Saks

Slik gjør du:

Ta ut papiret som ligger inni teipdispenseren og bruk dette som mal. Etter et par tester, kom jeg frem til at jeg likte best fasongen om jeg la de to bitene oppå hverandre, men det ser du selv.

Tegn så rundt malene og klipp ut.

Obs: du må legge malen først den ene veien og så den andre, for at bildet ditt skal få rettsiden ut på hver sin side av dispenseren.
(Bilde under)

Til slutt er det bare å sette papirbitene på plass inni dispenseren, og montere alt sammen igjen... og vips er du ferdig!
Enklere blir det nesten ikke :)

Tagg meg gjerne på Instagram @ceciliekaa hvis du prøver det samme, så jeg kan se hva dere lager :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Har lenge tenkt at jeg har hatt lyst til å bytte farge på noen interiørting i stua. Det har seg jo ofte sånn at etter en stund med én farge, så kan man bli lei. Så i går fikk jeg endelig kjøpt inn det jeg trengte, og i dag ble jobben gjort.

Du trenger: Noe du vil forandre stilen på og spraylakk i den fargen du ønsker.

Veldig enkelt, kjapt, og gjort på 1 - 2 - 3.

1. Dekk til gulvet og sørg for å ha nok lufting i rommet, så du ikke blir helt ør i knotten. Det beste er nok å gjøre det ute, men her har det blåst så i dag at det ville nok ikke blitt så vellykket.

2. Vask kjapt vekk støv/evnt jord eller annet fra det du skal spraye, sånn at dette ikke legger seg under lakken.

3. Rist sprayboksen og spray i vei!! ...og la det tørke en times tid, eller til det er tørt.

Husk: Det er bedre med flere tynne lag enn å klæsje på for mye med en gang :D

Likes

Comments

Her er da den forsvunnede creeperlua til min bror som jeg nevnte i forrige innlegg. Dette var favorittlua hans, da den var heklet i myk merinoull og hadde lysende creepere på seg (refleksgarn). Så jeg har veldig lyst til å hekle en ny til han, og få skrevet ned oppskriften denne gangen.

Er det noe interesse for oppskrift? Legg gjerne igjen en kommentar om du kunne tenke deg at jeg la den ut på bloggen :)

Likes

Comments

Det begynte med at broren min ønsket seg ny lue, da den forrige lua hans ble sporløst borte. Han valgte ut mønster, garn og farge selv, og så satte jeg i gang å strikke.

Det ble en ensfarget mariuslue, strikket i Sandnes merinoull i fargen jeansblå. Luen fikk seg også en dusk.


Slik ble resultatet

Da jeg skulle gi luen til broren min, så hendte det seg slik at moren min så luen først og falt helt pladask for den. Vi var vel også litt enige om at luen ble litt for "jentete" for broren min, og at han heller måtte få en ny en.

Tror jeg vil prøve å lage en ny versjon av den bortkomne lua til han. Det var en selvkomponert, heklet minecraftlue. Noen som vil se?

Likes

Comments

Etter noen års bloggopause, prøver jeg på nytt.

Målet denne gangen blir å holde bloggen som en type kreativ blogg, og ikke noe "fjortis-hei bloggen-surr".

Jeg heter da Linn Cecilie, men for folk flest bare Cecilie. Jeg er 22 år, og liker å holde på på med ulike kreative ting som strikking og sying (har for tiden ingen symaskin da). Men jeg liker også andre typer gjør-det-selv-prosjekter, så det er det jeg håper å bruke bloggen til.


Dette er meg

Likes

Comments