Hey bloggen

Jeg har ofte ret svært ved at finde nye sko, da jeg synes, at det tit bare bliver et par, som alle andre også har. Ikke fordi det gør noget, men jeg kan godt lide at skille mig lidt ud i min stil, og ikke gå i alt det, alle andre går i.

Så jeg håber at dette indlæg måske kan give nogle af jer lidt inspiration, hvis i er på udkig efter nye sko.

Vans old skool

Det første par har jeg faktisk købt på et loppemarked til en 20’er. Man kan godt engang imellem finde nogle fede ting på loppemarked ;)

Jeg ved godt at rigtig mange efterhånden har disse sko, så der skiller jeg mig nok ikke så meget ud. Men jeg synes stadig, at de er vildt fede. Og man kan næsten aldrig gå galt i byen med et par vans. De kan sættes sammen med alle outfits.


På intersport’s hjemmeside kan i købe disse sko til 650 kr.

https://tinyurl.com/y7vstenb

Nike air max 90

Det næste par har jeg faktisk købt på det samme loppemarked, af den samme person, som jeg købte mine vans, af haha.

Det jeg synes er fedt ved disse sko, er at de er lidt anderledes. De passer ikke til alle outfits, da de jo har den lyserøde farve. Men jeg er helt vild med, at de er lidt mere rå. Og så elsker jeg, at de ligesom tager opmærksomheden fra et f.eks. helt sort, efter min mening, lidt kedeligt outfit, og at de ligesom gør det lidt mere levende.

Og så er det selvfølgelig heller ikke nogen hemmelighed, at de gør mig lidt højere, og jeg er altså ikke ret høj i forvejen, så det er rart nok med lidt ekstra centimeter ;)


Jeg kunne desværre ikke finde et link til præcis disse sko, men hvis i søger på “nike air max 90”, på nettet, kommer der en masse fede sko frem, som minder meget om mine.

Puma suede heart safari sko

Det sidste par, som jeg har valgt at vise jer, er disse vildt lækre puma sko.

Det er ikke så længe siden, at jeg fik disse sko, men jeg er allerede helt vild med dem. Jeg elsker farven på dem (man kan selvfølgelig også få en masse andre fede farver), og så elsker jeg de store snørebånd. Oprindeligt følger der to forskellige sæt snørebånd med, men jeg har valgt silkesnørebåndene, da jeg synes, de gør skoene lidt mere feminine.

Så hvis du er ude efter nye sko, kan jeg helt sikkert anbefale disse sko.


På message’s hjemmeside kan i købe disse sko til 850 kr.

https://tinyurl.com/y8nt98u4

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg hedder Cecilie Holm, jeg er 16 år gammel og til hverdag går jeg i 1.g på HTX. Jeg bor i Aalborg med min mor, far, lillebror, lillesøster og vores tre dejlige katte.

Hvorfor blogging?

Jeg elsker sociale medier, og bruger ekstremt lang tid på dem, hver dag. Jeg bruger nok allermest tid på instagram, hvor jeg nærmest dagligt poster billeder. Jeg elsker at sidde og se andres billeder og følge med i deres liv. Og så elsker jeg selv at tage billeder.

Jeg kan bruge uendeligheder på at tage det perfekte billede, med det perfekte lys og i den bedste kvalitet. Jeg har længe interesseret mig for at tage billeder, redigere dem og lægge dem op på f.eks. instagram. Men jeg ville gerne begynde at sætte ord på billederne, og så fik jeg øjnene op for blogging.

Min søster kan også vildt godt lide at tage billeder, og hun er skide god til det. Så jeg kan jo altid få lidt hjælp til billederne.


Jeg elsker som sagt selv at følge med i andres liv på instagram, blog, youtube osv. Jeg synes det er fedt at man kan dele oplevelser og erfaringer med hinanden på nettet.

Hvad kan du læse om på bloggen?

Jeg kommer til at blogge en hel del om mode og skønhed, da det er en kæmpe del af mit liv. Jeg elsker at købe nyt tøj, sætte det sammen med en masse fede items, og rocke det for vildt.

Udover tøj, bruger jeg også rigtig meget tid på beauty. Den fedeste følelse er, endelig, at købe et makeup produkt, som du bare har ville have i flere måneder.

Jeg elsker at eksperimentere med makeup. Bruge nogle vilde farver, eller bare lave en vild eyeliner.


Udover at jeg vil komme til at blogge en hel del omkring mode og beauty, vil en stor del af min blog selvfølgelig også være om mit eget liv. Jeg vil komme til at blogge en hel del om oplevelser i mit liv og om mine venner og veninder og selvfølgelig min familie.

Jeg glæder mig så meget til at komme igang med at blogge en masse, og jeg håber du vil følge med.


Likes

Comments