Mig og min krop


Ja, jeg føler det er på tide at få skrevet lidt om kropsidealer og om min egen krop, for der lægges ikke skjul på at jeg ikke er helt tilfreds med min krop som den er, derfor er jeg begyndt at træne lidt hjemme, og danse en smule igen.

Der var nemlig engang hvor jeg dansede 1 gang om ugen også flere gange hjemme, men det stoppede jeg med, jeg ved ikke rigtig hvorfor, fordi jeg elsker at danse det bringer simpelthen bare en glæde tilbage i mit liv og det syntes jeg helt klart man skal priotere når man vælger sport, det skal være noget der gør dig glad helt indefra og det gør dans virkeligt for mig.

Jeg har prøvet at sige “nu spiser jeg ikke slik i et år” “Jeg taber mig 10 kilo nu” “ jeg vil ku spise sundt fra nu af” men når man er så opsat på at tabe sig, så sker der typisk ikke noget, ikke at jeg er fitness ekspert men jeg ved at for mig har det aldrig lykkedes at skulle sige “nu spiser jeg ikke slik i et år” “Jeg taber mig 10 kilo nu” “ jeg vil ku spise sundt fra nu af”, og det endte med jeg slet ikke var glad og gik bare rundt og var ked af det og utilfreds stadig. Så nu har jeg lært og acceptere hvordan jeg ser ud og det har ført til jeg er gået en bukse størrelse ned, og hvem havde regnet med det det havde jeg ihverttilfade ikke.

Idag vejer jeg stadig ikke hvad jeg vil og jeg er heller ikke tilfreds men jeg kan mærke at jeg langsomt taber mig uden at gøre noget og uden at tænke over det fordi jeg har fundet min indre glæde frem, og det tror jeg er noget af det vigtigste i et forløb hvor man vil improve sig selv.

Kropsidealer

Det har egenligt en kæmpe betydning i vores hverdag hvad vi ser fx på instagram, snapchat osv

Det ændre på vores syn på os selv, jeg er personligt let påvirket at hvad jeg møder i hverdagen, så jeg vil da ikke lyve og sige at jeg ikke kan blive påvirket af at se en model på instagram, men så minder jeg mig selv om hvad de går igennem for at se ud som de gør, de sulter jo dem selv, de kan ikke spise den plade chokolade eller det ekstra stykke kage fordi de skal tænke på hvordan de vil se ud på det insta billede til imorgen. Det er bare ikke en ‘sund’ levemåde for vi har forhelvede brug for det ekstra stykke chokolade/hele pladen nogle gange, og det er okay så jeg syntes ikke vi skal tænke så meget på hende der fra instagram fordi du er ligeså perfekt.

Kys Kys

Cecilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen


Idag vil jeg snakke lidt om stil og om ordet ‘Mainstream’

Først og fremmest så har alle hver deres stil, ikke alles stil er ens, og dog man kan godt have samme stil men ikke 100% ens.

Da jeg mener at man skal have det tøj på man kan lide.

Lad os nu sige at jeg havde skandinavisk stil, også havde jeg pink bukser på, det ville jo ikke passe ind når jeg siger til dig at jeg har skandinavisk stil.

Så man kan have udpluk af noget men næsten ingen mennesker har fuldt ud skandinavisk eller minimalistisk, osv da få items kan være ude af den overordnede stil man har valgt.

Man behøver heller ikke at vælge en overorden stil man kan bare have sin helt egen jeg vil da sige min stil er ‘Cecilie’ da jeg går med ligepræcis det jeg vil en dag kan være jeans en anden kan være løse pink bukser

Ordet mainstream

Jeg brydes mig personligt ikke om det jeg syntes det er nedladne at sige til et andet menneske at de er mainstream. Af den simple årsag at ikke alle kan lide pink bukser, måske kan du bedre lide det basic, sort hvid grå, eller trends der er lige nu, men det gør da ikke at du er mainstream at du måske ikke har fundet din stil.

Så uanset om folk siger du er mainstream eller ej så ved du at du får din helt egen stil en dag


Likes

Comments

Hey bloggen

Velkommen tilbage, jeg har lige været væk i en uges tid, da jeg havde en masse afleveringer der er lidt vigtigere.

Men jeg er tilbage med et super lækkert indlæg omkring vinterstøvler, jeg har fundet 4 super fede og smarte vinterstøvler til en super fin pris og en god kvalitet

1 par, er fra Toms et super lækkert mærke, de er ruskinds boots med et super fint cut så hvis i leder efter vinterstøvler så tag lige et smut forbi dem her og se hvad du syntes om dem.

http://www.toms.com/women/black-suede-womens-ella-booties?utm_source=affiliate&utm_medium=linkshare&utm_campaign=USNetwork&utm_content=10&utm_term=Hy3bqNL2jtQ&cid=af_lsus_Hy3bqNL2jtQ_10&ranMID=38583&ranEAID=Hy3bqNL2jtQ&ranSiteID=Hy3bqNL2jtQ-tR5bxrRbvRKpmpDRbsDBpA&siteID=Hy3bqNL2jtQ-tR5bxrRbvRKpmpDRbsDBpA

2 par, er et super standart par jeg føler de går til alt, de er lak, nok ikke ægte til den pris men de er super fine og ville gå til hvilken som helst vinterjakke.

https://www.zaful.com/lace-up-wingtip-ankle-boots-p_393228.html?lkid=10905685

3 Par har nogle superfine detaljer men er ikke for dressed up.

http://brandoutlet.borderfree.com/senso-xyler-i-black-grained-calf-silver-cowboy-studs-ankle-boot.html?fo_c=891&fo_k=f6d7ef2690022c611d5131e17fd2c7b5&fo_s=polyvoregb

4 par

Er ikke ligesom de andre da de er beige og super fine, meget stilrene, da de har en super fin træ hæl som ikke er for høj.

https://www.heels.com/womens-shoes/marecchia-beige.html

Likes

Comments

Vinter jakker

Så er vi ved at gå ind i vinter tiden og det må betyde vi skal finde nogen nye varme, flotte og stilfulde vinterjakker jeg har fundet 4 vinterjakker på budget som jeg selv har kigget på at købe

Jakke 1

Jeg har valgt denne army fordi den er klassisk men også special. Army har været på mode i lang tid nu, og vil nok altid være et stilfuldt element i garderoben.

Army http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0502024009.html

Jakke 2

Denne her jakke er så køn tror virkelig ikke jeg har set noget lignede i meget lang tid den er meget stilfuld med den beige farve og den flotte pels den lægger meget højt i overvejelserne om at købe ny vinter jakke hos mig.

Beige http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0401136004.html

Jakke 3

Meget special også alligevel ikke den er så køn hele den puffede del ved jakken gør at den ser super komfi ud og at den er gul gør bare den ikke er så vinter kedelig som mange andre der bare er sorte og kedelige vinterjakker også syntes jeg også at gul er en god vinterfarve

Gul http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0523776005.html

Jakke 4

Jeg har længe været forelsket i anorakjakker også fandt jeg denne Mega flotte lange anorak med en super lækker pelskrave

Anorak http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0547962001.html

Likes

Comments

Mit navn er Cecilie og jeg er 14 år gammel.

Det var starten på mit første blogindlæg, wow det lød mærkeligt. Men dette indlæg vil jeg fortælle hvad i kan forvendte af min blog og hvem jeg er.

Hvem er jeg?

Mit navn er Cecilie Hauerberg, jeg er 14 år og bor i Odense. Til dagligt går jeg i 8 klasse, og danser engang imellem. Jeg elsker Fashion og makeup og går meget ind for at man skal føle sig tilpas om det så er i nattøj eller i kjole så er alle som de er. Jeg vil nu skive 10 hurtige facts om mig

1 Jeg smiler altid i skolen og kommer med meget positiv energi

2 Min livret er spagetti med kødsovs

3 Jeg elsker drenge venner, den kommer vi ind på en anden gang

4 Jeg danser meget mærkeligt og synger meget højt når jeg er i skole

5 Jeg elsker at skrive

6 Vil gerne være journalist eller life coach

7 Bruger alt for meget tid på snapchat og instagram

8 Er KÆMPE belieber, den kommer vi også ind på en anden gang

9 Elsker at tage billeder

10 Elsker at være inde i indre by med mine veninder

Det var lidt om mig og om hvem jeg er nu vil jeg springe til hvad denne blog vil handle om

Jeg vil super gerne være journalist og derfor tænkte jeg at jeg ville prøve det her først, jeg kan godt lide at skrive, både noveller men også bare om livet. Derfor har jeg startet denne her blog.

Håber i vil følge med

XOXO Cecilie

Likes

Comments

Instagram@_sille_1424