Hej sødeste læsere.

Jeg har valgt at lave en lille "serie", som vil handle om musik, og det er faktisk bare at jeg første mandag i hver måned vil vise jer hvilket musik jeg har lyttet til i måneden inden og så kunne i måske få lidt inspiration.
Dette måneds favoritter, er sangene på billedet under.

kh
Cecilie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej sødeste læsere.

I min sommerferie var jeg i Spanien med min familie og kæreste. De første dage blev brugt på en campingplads syd for Barcelona og de sidste par dage i Barcelona, i kan læse mit indlæg om de første par dage HER.

Vi havde 2 hele dage i Barcelona og jeg kunne sagtens havde brugt flere fordi der bare er så meget at se og det er så hyggeligt i byen. Vi så kirken Familia Sagrada, den er blevet bygget på i 100 år og de er ikke færdige endnu, kirken er så imponerende og helt vild flot, især inden i. SÅ var vi "selvfølgelig" på Barcelonas Stadion, hvilket var rigtig fedt, nu er jeg ikke den største fodboldtøs, men det var da en fed oplevelse at være derinde og se den.
Gaderne var fyldt med mennesker og en masse små caféer, hvilket er noget af det hyggeligste! Det var i hvert fald ikke sidste gang jeg tog til Barcelona og byen kan klart anbefales.
Tak fordi du læste med, håber på at se dig snart igen.

kh
Cecilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej sødeste læsere.

I dag har vejret simpelthen været så dårligt, og det har næsten ikke gjort andet end at regne hele dagen! Så jeg tænkte, hvad er bedre end et indlæg omkring regnjakker, gummistøvler og striktrøjer, fordi vi går efteråret i møde og jeg glæder mig helt ekstremt meget til jeg kan hive mine striktrøjer frem igen.
Det er ikke altid fedt at skulle have en regnjakke og gummistøvler på fordi de bare ikke er særlig fede, men jeg har fundet et par stykker som jeg selv er helt vild med og ville ønske jeg bare kunne købe det hele, men den går desværre ikke..

Jeg håber i kunne bruge dette indlæg, og måske fik lidt inspiration.

- Cecilie

Likes

Comments

Hej sødeste læsere

Jeg vil lige vise hvad jeg har i min lille taske/clutch, som jeg har oftest har med mig når jeg er rundt omkring, tasken er fra Veraldo og kan købes her.

I min taske har jeg nogle få ting jeg ALTID har med på farten. Min pung som jeg selvfølgelig har med alle steder, så har jeg en læbepomade, en håndcreme, et par solbriller (som har været billige, hvis de nu skulle gå hen og gå i stykker) og en elastik. Disse ting er for mig, nogle man altid kan få brug for, så det er altid dejligt at have det med i "nødstilfælde".

- Cecilie

Likes

Comments

Hej søde læsere

Det er (desværre) mandag morgen og jeg har lidt tid inden jeg skal være i skole, så jeg tænkte jeg lige ville vise jer den her lille collage jeg har lavet.
Jeg elsker at sidde og finde billeder og lave collager og har aldrig vidst hvor jeg skulle gøre af dem, men jeg kom til at tænke på at de jo kunne komme på bloggen og så kunne i se dem. Jeg elsker især at lave "inspirerende" collager, som får mig motiveret og i godt humør! Den her er egentligt bare en lille hyggelig en, hvor jeg synes farverne spiller godt sammen.

Håber på at se dig snart igen!

- Cecilie

Likes

Comments

Hej søde læsere!

Jeg kom til at tænke på at dette indlæg måske ville være meget brugbart for nogen af jer, da jeg nok ikke er den eneste der elsker at bruge min tid på at se serier!

Jeg har fundet nogle serier, som i kan se på billedet over og så nogle udover, som jeg selv er helt vild med og kunne se dem om og om igen.

1. Desperate housewives, handler om nogle husmødre der allesammen bor på samme vej, og på den vej sker der alverdens ting, død, utroskab osv. og der er hele 8 sæsoner, hvilket betyder der er en masse at se!

2. Glee, er en musical og serien handler om et kor på en skole og der opstår en masse konflikter, hjertesorger og så en den fyldt med musik og dans.

3. Thirteen reasons why (også kendt på dansk som 'Døde piger lyver ikke"), denne serie har de fleste nok hørt om, men til dem der ikke har så handler det om en pige der har begået selvmord og så har efterladt nogle bånd hvornår hun fortæller hvorfor hun begik selvmord.

4. Modern family, helt klart en af mine yndlingsserier og kan se den om og om igen! men den handler om en hel familie, som på nogle punkter er meget kaotisk. I serien følger vi deres hverdag, hvor der er skole, familiearrangementer osv.

5. Gossip girl, handler om en overklasse vennegruppe, hvor det handler om at komme med det bedste gossip og gå i det flotteste tøj.

6. Pretty little liars, handler om en venindegruppe, hvor den ene lige pludselig forsvinder og de andre begynder lige pludselig at modtage anonyme beskeder og trusler, så igennem serien prøver de at finde ud af hvem der sender dem og hvad der skete med deres veninde.

7. The 100, 100 unge mennesker bliver sendt ned på jorden efter en atombombe er sprunget og ingen lever på jorden mere, de bliver sendt derned for at finde ud af om det er muligt at leve der igen.

Jeg håber dette indlæg kunne hjælpe jer lidt og måske i fandt den næste serie skal begynde på!

- Cecilie

Likes

Comments

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Hej sødeste læsere

Dagen i dag er mest blevet brugt indenfor da sommervejret ikke rigtig er med os, så det har jo givet mig en masse tid til at shoppe lidt på nettet og jeg har fundet et par items som jeg er helt vild og håber på at jeg måske kan få købt noget af det i fremtiden!

håber på at se jer snart igen

- Cecilie

Likes

Comments

Hej sødeste læsere

Jeg er kommet hjem fra ferie med min familie og kæreste. Turen har været fantastisk, så vil lige fortælle jer lidt om den. Dette indlæg kommer til at omhandle de første 11 dage, hvor vi var på en campingplads syd for Barcelona, og et indlæg senere om de sidste 2 dage i Barcelona.

Vi var på en rigtig lækker campingplads med pool, tennis, lækker strand, minigolf og en masse aktiviteter for børn og unge. Vi var selvfølgelig meget ved stranden og poolen, ellers spillede vi en del tennis og kortspil. Den ene dag blev brugt i PortAventura wolrd, som er en forlystelsespark som klart kan anbefales. De har verdens 4. hurtigste rutsjebane, som jeg selvfølgelig blev nødt til at prøve! De har karruseller til alle aldre, så hele familien kan tage med. Tiden dernede gik alt for hurtigt og nu sidder jeg herhjemme I Danmark og begynder så småt at gøre mig klar til at starte i skole igen. Hvis i vil se flere billeder fra min tur kan i tage et smut forbi min instagram: Ceciliehagensen

Jeg håber at se dig igen snart

- Cecilie

Likes

Comments

Blå bikini / Rød badedragt / Mønstret blå bikini / Sort bikini

Hej sødeste læsere

Nu er det endelig blevet sommerferie for mig og jeg har glæder mig så meget! Sommerferie er lige med godt vejr (forhåbentligt) og godt vejr er lige med lækre bikinier. Jeg har fundet mine yndlings bikinier og badedragt inde fra asos, og du kan finde mange flere her.

Jeg håber i nyder ferien lige så meget som mig og måske for shoppet nogle bikinier, så i måske har liiidt for mange bikinier at vælge i mellem når i skal på stranden.

- CecilieLikes

Comments