1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Hej sødeste læsere

Dagen i dag er mest blevet brugt indenfor da sommervejret ikke rigtig er med os, så det har jo givet mig en masse tid til at shoppe lidt på nettet og jeg har fundet et par items som jeg er helt vild og håber på at jeg måske kan få købt noget af det i fremtiden!

håber på at se jer snart igen

- Cecilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej sødeste læsere

Jeg er kommet hjem fra ferie med min familie og kæreste. Turen har været fantastisk, så vil lige fortælle jer lidt om den. Dette indlæg kommer til at omhandle de første 11 dage, hvor vi var på en campingplads syd for Barcelona, og et indlæg senere om de sidste 2 dage i Barcelona.

Vi var på en rigtig lækker campingplads med pool, tennis, lækker strand, minigolf og en masse aktiviteter for børn og unge. Vi var selvfølgelig meget ved stranden og poolen, ellers spillede vi en del tennis og kortspil. Den ene dag blev brugt i PortAventura wolrd, som er en forlystelsespark som klart kan anbefales. De har verdens 4. hurtigste rutsjebane, som jeg selvfølgelig blev nødt til at prøve! De har karruseller til alle aldre, så hele familien kan tage med. Tiden dernede gik alt for hurtigt og nu sidder jeg herhjemme I Danmark og begynder så småt at gøre mig klar til at starte i skole igen. Hvis i vil se flere billeder fra min tur kan i tage et smut forbi min instagram: Ceciliehagensen

Jeg håber at se dig igen snart

- Cecilie

Likes

Comments

Blå bikini / Rød badedragt / Mønstret blå bikini / Sort bikini

Hej sødeste læsere

Nu er det endelig blevet sommerferie for mig og jeg har glæder mig så meget! Sommerferie er lige med godt vejr (forhåbentligt) og godt vejr er lige med lækre bikinier. Jeg har fundet mine yndlings bikinier og badedragt inde fra asos, og du kan finde mange flere her.

Jeg håber i nyder ferien lige så meget som mig og måske for shoppet nogle bikinier, så i måske har liiidt for mange bikinier at vælge i mellem når i skal på stranden.

- CecilieLikes

Comments

Sorte playsuit - Lyserøde playsuit - Blå playsuit - Røde playsuit

Hej sødeste læsere

Nu er det endelig ved at være sommer, selvom vejret ikke helt følger med, men det kan vi kun håbe på at det ændres. Jeg har her fundet 4 lækre playsuits. Jeg er selv helt vild med dem i sommertiden da de både er meget afslappende at have på, men samtidig er de SÅ flotte og de kan bruges til næsten alle lejligheder, studenterfest, fødselsdage, en dag på stranden osv.

Disse playsuits er alle fra asos, og det er faktisk fordi jeg elsker asos' playsuits, fordi de er ikke bare standard sorte alle sammen, der er ligesom lidt farver uden det bliver alt for meget. I kan finde flere playsuits her​

Jeg håber i fik lidt inspiration af dette indlæg. Jeg håber på at se jer snart igen.

- Cecilie

Likes

Comments

Hej sødeste læsere.

I fredags var jeg så heldig at være med til 3g'ernes galla på vores skole. Det var en super god og hyggelig aften, med en masse smil, sjove samtaler, kåringer, lanciers og et par flasker vin. På billedet er min gallapartner og jeg. Vi sad selvfølgelig med hele hans klasse og og "påhæng" hvilket var rigtig hyggeligt da jeg i forvejen kender en del af dem.

Efter sådan en aften kan man ikke andet end at glæde sig til at det bliver ens egen tur næste år og finde kjole og diverse ting. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder selv, hverken inden eller under selve gallaen, så dette er hvad det blev til. Kjolen jeg havde på er desværre udsolgt i blå, men blev købt på en hjemmeside der hedder bubbleroom, som du kan gå ind på her.

Jeg håber i alle har en god dag. Vi ses forhåbentligt snart igen

kys.

Likes

Comments

Hej sødeste læsere.

Dette er mit første indlæg og jeg glæder mig helt vildt til at begynde at blogge! Jeg har i mange år rigtig gerne ville starte en blog og nu blev det altså! Jeg vil blogge om alt fra min hverdag, til makeup og fashion og hvad der ellers lyster mig.

Jeg vil lige fortælle kort om mig selv. Jeg hedder Cecilie og er 19 år. Jeg går på Aabenraa statsskole i 2g, på samfundsfagliglinje. Jeg bruger meget af min fritid på ligegyldige ting, såsom at se alt for meget youtube og spise alt for meget mad.

Håber vi ses igen, kys

Likes

Comments