Hver år cirka samme tid, når bladende begynder at falde af trærerne og det ikke er de lækre bløde toner og house musik der spilles mere, så begynder jeg så småt at hive mine vinter favoritter frem fra gemmerr'en igen.

Disse 7 sange minder mig helt vanvittig meget om kulde, vinter morgerne på vej til arbejde kl. 05:00 om morgen, det lyder slemt og som noget man helt ikke ønsker at mindes - men det gør mig glad, de ture i bussen kl. **** om morgen kulden og det musik, der er en charme ved det - alle har rigtig forskellig musik smag, jeg ville ikke sige jeg rammer bredt for det synes jeg bestemt ikke jeg gør, jeg hører for det meste hip/hop rap, om sommeren kan jeg godt lide at hører en del house musik. Jeg er ikke særlig vild med med pop eller pop/rap.. Det siger mig næsten ingenting, der er ganske få numre jeg hører - det er de færreste der ved at jeg egentlig mest er til hip / hop, rap. Såååå nu er i specielle også.

Der var en der engang sagde til mig jeg ligende en der ville spille pop musik for sindssygt på mit værelse.. HIHI fnis det er jeg ikke.

Hav det skønno og tusind tak for at læse med det gør mig glad. HoV inden i smutter helt, jeg har linket Dirhamz med Amanda Delara neden under, gå ind og giv tracket lidt kærlighed. kram

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jakke: H&M // Tørklæde: Lala Berlin // Taske: Chanel //
Bukser: Acne Studios // Støvler: Billi bi

Jeg er hoppet i et efterårs outfit - støvlerne er kommet på fusserne igen og tørklædet går jeg slet ikke uden mere, kulden kan man virkelig mærke er tilbage.

Jeg ville tage hjem og lave året første æble skiver og tænde nogle stearinlys hav en fantastisk efterårs ferie til dem som er heldige at have ferie :))

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg lavede en meningsmålning som det så fint hedder inde på Instagram., der ville størestedelen rigtig gerne se nogle støvler her på bloggen, så det må jeg hellere nok opfylde det ønske.

Jeg er selv i krise over støvler her til vinter - jeg har kun et par sneakers et par loafers, mine UGG som på billedet ovenfor, og mine isabel marant bobby, så jeg er selv vanvittig meget på udkig efter de HELT rigtig støvler for årstiden der er på vej.

Nitter er det helt hotte om man kan lide dem eller ej, de er rå som giver et nice touch til det feminine look.
Jeg er meget i overvejelsen processen over nitte støvler synes nu de er piv frække - Jeg er helt vildt glade for mine UGG støvler i grå dem som er på billedet.
Mange har sin mening om dem, men når jeg skal have bussen om morgen kl. 05:03 og det er piv koldt og nærmest sort udenfor, så er det de eneste støvler jeg har lyst til at have på, men sexet er de ikke ligefrem.

Jeg er lidt vilde med nummer 5 måske jeg klikker dem hjem😏

Hav det dejligt

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

DENNE UGE ER GÅET SÅ HURTIGT*!!?!
Så hurtigt at jeg måtte capslocke det, min søster har haft fødselsdag X2 jeg har arbejdet, tiden er bare fløjet afsted.
Synes tiden begynder at gå hurtigere og hurtigere nu ældre jeg bliver, jeg taget efterårsferie i den kommende uge og jeg sætter pris på hvert et minut jeg skal slappe af og være sammen med mennesker jeg holder af.. Det glæder jeg mig til så mon ikke der bliver tid til at lave nogle fede collager til jer her på bloggen.
Skriv gerne en kommentar, direct inde på Instagram hvis i har nogle ønsker til indhold på bloggen

Hav en fantastisk søndag

Kram C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

PELS: MEOTINE // TASKE: CHANEL // SKO: ISABEL MARANT // TØRKLÆDE: LALA. BERLIN

Jeg eeeelsker det er blevet lidt koldt så jeg kan hoppe tilbage i min pels, jeg elsker at putte mig ind i den, denne uge har været i pelsen tegn, tror ikke jeg har gået i andet jeg er en rigtig fryse pind så det har været skønt med min pels :)

Tusind tak til alle for at læse med på bloggen, det gør mig rigtig glad

Hav en skønno fredag og dejlig weekend

Kram C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

HURAAA..... 17 ÅR.

Mit ur ringede kl 07:00 i morges, aften forinden havde mig og min mor dækket bordet med kopper og en prinsesse pap tallerken " vi skulle bare drikke lidt morgenkaffe ", min mor og jeg synes det ville være sjovt at lave lidt fis med min søster, så vi havde været i normal og føtex og købt alle mulige forskellige rengøringsmidler og gule gummi handsker og noget luftfriskende. Vi havde sat det i en kurv og pakket det ind i gavepapir. Da vi alle sad pænt ved bordet dog uden min far som var taget på arbejde, begyndte min søster så småt at pakke sin store gave ud " hvad mon det kunne være "...... Jeg har aldrig set en se så skuffet ud end da hun så hvad der var i pakken - egentlig kunne hun godt bruge tingende i kurven men det var langt fra hvad hun havde regnet med at få.

Ud af min lomme kom der så en lille fin sølv glimmer pakke, med en sløjfe på, jeg havde købt en ring fra Camille Brinch.dk ( link ) den store sølv panzer som den hedder. Der blev hun tilgengæld rigtig glad for, det strålende ud af hendes øjne, det var dejligt at se.

Min søster og jeg tog ind på caffen Mad&Kaffe.dk (LINK) og fik den lækerste brunch, man skal på caffen krydse af hvad man kunne tænke sig at der skal være på sin palette, man kan vælge imellem 3,5,7 forskellige madvare, det er et super koncept og man får lige præcis hvad man selv ønsker.
Efterfølgende var det en hyggelig shoppetur i indre by, jeg smuttede fordi Lagkagen og fik lidt kager med hjem til eftermiddags kaffen.
Da alle kom hjem fra forholdsvis arbejde og shopping, kom min mormor forbi også for at hygge om aften og spise god mad.
Da min far kom hjem fik hun sin gave fra mine forældre. En ny iphone 8 plus.

Hun bliver fejret endnu engang på lørdag med en kæmpe fødselsdags brunch for hele familien

Kæmpe stort tillykke til verdens bedste søster.

Håber i kunne lide et lidt mere personligt indlæg her på bloggen.

Knus C <3


FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Så er det weekly update igen igen, ugen er gået super hurtigt, jeg har fået lavet negle, de er blevet en sådan lidt bronze brunlig farve med sølv metallic hen over - det ser super godt ud ihvertfald i virkeligheden, har haft lidt svært ved at fange et godt billede... :/

Jeg fik farvet hår sidste tirsdag D. 3 okt. som jeg lavede et indlæg omkring HER , i torsdag var mig og min søster ude og drikke lidt kaffe, det er en super hyggelig lille Café, min søster tager nogle billeder af mig - hvorefter jeg kigger dem igennem og får et stort chok og en klump i halsen...... Jeg var blevet farvet denne lyse beige farve med noget brunligt i en kold tone fordi jeg trækker meget rødt op. Da jeg så disse billeder tænkte jeg " DET ER BARE LØGN " Det er på billedet længere oppe i dette indlæg, hvor jeg sidder med kafferne på cafen, billedet er uredigeret!

Jeg blev simpelthen så ked af det, for det var jo ikke sådan jeg så ud da jeg kom ud fra salonen af om tirsdagen. jeg ringede straks til min frisør og kom forbi hende hurtigt, hun gav mig en ny silver shampoo med hjem, en sliver shampoo er for hår der er farvet lyst, shampooen går ind og fjerner den gule/rødlige tone fra farvet hår - efter jeg er begyndt at bruge den så er farven tilbage til den kolde beige farve som den var da jeg gik fra salonen om tirsdagen pyyhaa, Der var et kort øjeblik hvor jeg troede jeg endte som rødhætte.

Alt er super godt, og en ny uge er gået i møde nu.

Tusind tak for at læse med på bloggen det er jeg meget taknemlig for, hav en strålende mandag

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Jeg lavede tidligere et post omkring soft bra's dem fra Love Stories, der er en del af jer der har skrevet til mig om jeg kender steder som har nogle soft bra's som er lidt billigere men stadigvæk super pæne.
Jeg går selv rigtig meget i soft bra's og jeg ejer både de dyre fra Love Stories, men også dem fra H&M - tag adrig fejl af H&M de laver de sejeste ting. Jeg har fundet 4 frem til jer som jeg synes er seje, jeg ejer selv nr. 2 og nr. 4.


Tusind tak for at læse med på bloggen det er jeg super glad for :*

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Dem som følger mig på instagram har nok set en stories hvis man er vågen, at Trendsales var en tur hjemme hos mig hvor vi filmede en masse - here it is guys.

Det er jo masser af ting og sager jeg kunne pointere jeg ikke bryder mig om ved filmen det jo mig selv, og man er så pokkers selv kristisk, så jeg prøver at hvile i mig selv og sige alt er super fint.

- Jeg blev kontaktet af Trendsales men hensyn på at være en af de heldige som skulle være en af hovedrollerne i " MIG OG MIN GARDEROBE " Det er super spænende og et rigtig godt koncept, Trendsales tager rundt til Influenser og kigger i deres gaderober, alle og enhver har forskellig stil, og det er en fed måde at vise det på, jeg er super glad for at være en del af det.

Mit samarbejde med Trendsales forstætter så hold øje med bloggen og Instagram der er en konkurrence man kan deltage i. Uhhhh

Tusind tak for at læse med på bloggen det er jeg super glad for.

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments