NYT IGEN!

Jeg plejer ikke at have rød på to gange i træk, men det er jo jul, og denne metalliske røde farve der skinner - minder mig så meget om julen og glade dage. Sidste gang var neglende den dark red matte farve link som jeg var så glad for, den skilte sig ud uden at skrige ud til verden, jeg synes det er sjovt at prøve lidt forskeligt og kaste mig selv ud i nogle vilde negle som tider. Men for nu bliver vi ved de dejlige fine og klassiske røde jule negle.

Jeg får mine negle lavet hos os alle sammens Celine, hun er så dygtig, hun kan lave alle negle, hvis du er neglebidder og har meget små negle så ville hun klare udfordringen, hun er sindssyg dygtig med mange års erfaring :)

Ch Nailclinique facebook
CH Nailclinique Instagram

Håber i får en skønno dag, jeg ville sidde indenfor og se en film nu når det er dårligt og gråvejr udenfor og jeg har fri fra arbejde

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Hjælper det virkelig? Hair vitamins er nogle små bamser du spiser dagligt og skulle efter sigende hjælpe dit hår til at blive tykkere og længere, de er blevet set spises af alle Kardashians og mange andre blogger , youtuber , skuespiller you name it, men virker det?

Jeg har prøvet disse bamser i en måned og der er en 2 ting jeg slet ikke bryder mig om.
1) Smagen fy for den lede, selve bamsen ser virkelig appetitlig ud men smagen er så overdreven at jeg får brækfornemmelser hver gang jeg skal tage en, det har resulteret i at det er langt fra dem alle som er spist.
Man skulle tage 2 om dagen nogle dage blev det kun til 1 hvor andre dage hopper jeg pænt over dem.
2 ) konsistensen på disse små venner er også forfærdelige, de skriver på deres flyers og på glasset at de skal tykkes grundigt, men de har en konsistens jeg slet ikke kan beskrive jeg kan tykke på dem 2 gange også får jeg næsten kvalme 🙈 Er det bare mig som er sippet? Jeg har ikke fået noget resultat ud af disse bamser, går ud fra det er fordi de ikke er blevet taget kontinuerligt ..

Bottom up, jeg synes det er for mange penge at give for disse små venner synes ikke der er sket nogle ændringer ved mit hår.

Håber i får en god onsdag

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Igen en stressende uge, dog med en masse julegave indkøbs. OG OG hvem har dummet sig og gjort lige det man ikke skal gøre... MIG!
I al jule gave stressen får jeg bestilt den forkerte julegave på nettet, til over 1000 kr.. AV! Heldigvis er support åben på telefonen så jeg får ringet til dem og spørg dem pænt og de kan annuller min orde, for den er forkert skal have en helt anden type end den jeg havde bestilt, de fortæller mig pænt det er for sent og jeg bliver nød til at modtage pakken og gå ind i butikken med pakken ( som for øvrigt er møg stor og bliver et dissideret helvede at have med i 2 busser ) for at få mine penge tilbage. Flot Cecilie du klare den squ meget godt...... Kan bare mærke det bliver en god jul. Jeg er så klodset nogle gange, heldigvis har jeg styr på alle mine ting i min dagligdag kunne aldrig finde på at komme for sent og er meget punktlig, mit hovede kan jeg holde koldt i de vidste siturationer på arbejdet, men at bestille en julegave kan jeg fucke helt op. hahahah Så ved at jule stresset et kommet for alvor!


Hav en dejlig mandag nu med sne ❄️☃️

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Denne strik er meget efterspurgt efter jeg lagde et billede på instagram af den, den er så fin og er super glad for den er meget basic men har et super yndigt twist ag bæltet i taljen, jeg købte denne fine strik i Magasin, jeg er normalt ikke til VILA eller only, tøj men jeg synes at de er begyndt at komme ind i gamet igen, og lave nogle super lækre items, som bestemt er på niveau med større og mode ikoniske mærker.

Denne strik er bare fra VILA ganske enkelt til kun 379 kr. dejlig pris.

Jeg håber i får en fantastisk weekend

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis du elsker bolig indretning, eller bare er ligeså skør som mig så er en lampe et gulvtæppe eller en pude et godt ønske i julegave, jeg elsker personligt at få indretning inspireret ting i gave det er penge jeg ikke selv helt vildt gerne ville ud af egen lomme med, så at få det i gave er dejligt.

- Jeg glæder mig sådan til at få min egen lejlighed hvor jeg kan indrette den hele helt selv og finde min helt egen stil.
Håber i får en dejlig jul, god jul og tusind tak for at læse med på bloggen det er jeg super glad for.

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Tiden er her til de skønne hæle, her er lidt inspiration til hvordan dine julefrokost stiletter kan se ud - det er møg koldt udenfor, men jeg elsker nu alligvel at hoppe i et par lækre stileetter alligevel tærerene godt kan pive en smule hihi.

Tusind tak for at læse med på bloggen det er jeg super glad for og glædelig jul

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Jeg har stresset rundt denne uge, jeg har haft en masse at se til, plus jeg skulle vride mit hoved for at finde ud af hvilket ting der skal stå på min ønske liste, jeg har været i div. butikker for at finde inspiration....
- Jeg synes stadigvæk det er svært.. Heldigvis har jeg også hygget mig i denne uge, jeg har endelig haft lidt søster tid, min søster er blevet elev i butik så ser desværre ikke så meget til hende mere - så det er rart at kunne drikke en kop kaffe sammen med hende.

Vi har en tradition i familien om at i den første weekend af december måned, fælder vi juletræ - i år holder vi ikke jul hjemme, så vi har købt et træ i Ikea altså et rigtigt træ ikke plastik, de har sådan nogle flotte træer der, - Vi plejer at tage ud og fælde det selv, det bliver næste år- hvor vi holder julen hjemme. Vi tog om aften i tivoli, der er ikke noget mere smukt end at se tivoli om aften hvor det er mørkt og alt lyset er blevet tændt, der er en helt anden hygge over det, jeg tror jeg er kommet i julestemning nu efterhånden det har også taget mig lidt tid..
- Vi drak gløgg og spiste æbleskiver - og sluttede hele festen af med at prøve tivoli food hall. Jeg var der inde og spise den første dag de åbnet og det er et genialt sted, det er virkelig hyggeligt dejlig belysning, god stemning og det ligger meget centralt. Hvor i mod Westmarked, ligger i en mørk kælder føler jeg nærmest, der er ingen hygge og det hele virker som det er metal. Hvor er hyggen??? Den er i tivoli food hall ifølge mig. Og selvfølgelig papirøen.

Håber i får en skøn søndag jeg ville forsætte med at pynte juletræ.

Knuc C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments

Contains affiliate links

Julens fester er vi ved at gå i møde, og det er den tid på året hvor vi piger kan hoppe i vores flotte smukke kjoler og style os super fint. Men vi kender det vel alle sammen der er mega stress på fordi vi kan ikke finde en pæn nok kjole i skabet de er alle sammen brugt 100 gange og man kan ikke tage den samme kjole på for 3 år i træk. hihi

Her er lidt ny inspiration til måske en ny kommende kjole, boozt.dk har de fineste kjoler til julens festligheder, og her er 3 af dem. Jeg personligt synes de var så fin - og helt sikkert noget jeg selv ville gå med.

Håber i får en god jul

Knus C <3

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@Ceciliegraaesoerensen

Likes

Comments