Hey beautiful!

I dag vil jeg tage noget op som jeg har ville skrive om længe, det er noget om et valg jeg tog tidligere i år. Hvis du har læst med fra start, ved du helt sikkert at jeg d. 19 april i år fik lavet huller i ørene. Det var helt fantastik, og jeg var så glad. Men noget i mig sagde at noget ikke var som det skulle være...


Vi spoler tiden tilbage til april måned:

Den 19 april, tog jeg ned til Bræmer-Jensen i Randers. Jeg skulle have lavet huller i ørene, jeg havde valgt en basic ørestik som jeg skulle have skudt i. Jeg var nervøs og sad og ventede på et lille smæld fra pistolen som skulle skyde dem i. Der gik 3 sekunder og wupti så sad de i ørene, jeg var glad og tilfreds selvom det nev i ørene.

Dette billede tog jeg, da jeg lige var kommet hjem, efter at have fået lavet huller i ørene.

Efter et par uger tog jeg over til min kæreste, mit højre øre gjorde overhovedet ikke ondt mere. Men mit venstre øre blev ved at gøre ondt, selv det at et lille bitte hårstrå sad fast i den gjorde ondt. Jeg tænkte ikke mere over det, men min kæreste har sagt til mig siden den weekend i april at det ikke var normalt. (Han har selv hul i hans ene øre).

DET SKAL LIGE SIGES AT JEG ALTID, HAR RENSET MINE ØRER SOM MAN SKAL!

Den 4 august ca 4 måneder efter, tog jeg dette billede.

Som man så tydeligt kan se, er mit øre hævet op af betændelse. Dette er mit venstre øre. Min mor kontaktede straks Bræmer-Jensen, og vi fik at vide at de øresticker altså skulle have været skiftet efter de 6-8 uger. Det var en information jeg ikke havde fået at vide da jeg havde fået skudt dem i, det fik jeg først 4 måneder efter.

Min mor jeg skyndte og tage ned til Bræmer-jensen, vi blev mødt af et venligt ansigt som gerne ville hjælpe mig. Hun kiggede på mine ører, og jeg troede egentligt at det kun var det venstre øre der var betændt. MEN hun kunne fortælle mig, at mit højre øre også var en del betændt. Hun tog mine øresticker ud, og jeg fik nogle ringe i. Meningen med dem var at ørerne skulle have luft og ro, jeg måtte ikke pille ved dem før der var gået et par dage.

Billedet her er taget om aftenen på dagen hvor jeg fik skiftet øreringe. Samme aften ringede vi til vagtlægen, for hende inde fra Bræmer-Jensen sagde at vi skulle spørge lægen om Fusidin, noget creme som skulle tage betændelsen. Men da jeg ikke måtte pille eller dreje øreringene, blev cremen lagt på sådan her.

I dag d. 14 august, er det helt slemt med mine ører, jeg har brugt cremen 2 gange dagligt og der er prøvet med klorhexidin. Jeg har også haft cremen inde i øret men intet har hjulpet. Sådan som det ser ud nu, så er mit øre ved at danne noget der ligner en byld. Jeg har mest af alt lyst til at tage mine ringe ud, og sige "Det var det, jeg fik rykket en grænse men det ikke det her jeg vil". Jeg er bare blevet så glad for mine ringe, så jeg har faktisk ikke lyst til at pille dem ud. Men jeg gider heller ikke rende rundt med betændte ører....

Jeg håber det går væk, hvis ikke må jeg bare tage dem ud, og sige det var det.


Det var alt for denne gang, jeg håber I har nydt at læse med...Ha' det godt indtil næste gnag

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej bloggen i dag vil jeg fortælle jer om mine to inspirations kilder.

Den ene giver mig inspiration til hvordan, man stiller et blogindlæg op samt giver et fedt visuelt udtryk på Instagram. Den anden giver virkelig god inspiration til hvordan man kan begynde at elske sig selv, og hvordan man bare kan blive glad for hvordan man ser ud. Jeg synes bare vi skal komme til det.


Den første person er smukke @MelissaBentsen - Hun er virkelig en stor inspiration, hvis man tjekker hendes instagram og læser hendes blog indlæg vil man vide hvorfor. Hvis du endnu ikke kender til hende, synes jeg klart du skal tjekke hende ud. Hun er en stor inspirationskilde for mig, og det bliver hun helt sikkert også for dig.

Melissa er også en stor inspiration til redigeringen af mine egne billeder, som jeg poster på instagram. Hun sender et visuelt udtryk som jeg synes er helt fantastisk.

Her kan I se Melissas instagram, som I kan se er hun virkelig god til at fange en visuelt. Jeg er helt vild med hendes måde at redigere sine billeder på, og så er hun jo en smuk pige. Jeg synes I skal følge hende, så jeg linker hendes instagram her: https://www.instagram.com/bentsenn/?hl=da

Jeg kan også rigtig godt lide hendes måde at være på, hun er meget nede på jorden og tager tingene som det kommer er i hvert fald min opfatelse. Hun er smilende og glad, og positivt indstillet. På hendes blog tager hun sommetider ting op, som ingen andre rigtig gør, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Så hun er virkelig det jeg vil kalde for INSPIRATION.

Ja, her har vi så min Instagram, ikke den helt vilde redigering. Jeg er nu egentligt selv meget godt tilfreds, og det er jo det vigtigste. Hvis du ikke allerede følger mig så kan du jo også gøre det, og der kommer selvfølgelig også et link: https://www.instagram.com/cecilieganderup/?hl=da

Den næste store inspiration for mig er Emilie. Jeg stødte ind i hendes profil på instagram op til flere gange, men først efter en måneds tid trykkede jeg på knappen "følg". Emilie er blogger og instagramer, på sin instagram går hun meget op i at man skal være glad for sin krop. Det gør hun blandt andet med billeder og videoer. Et af billederne er blandt andet dette:

Teksten til dette billede er "Dejlige krop", og helt ærligt så synes jeg hendes instagram er virkelig inspirerende. Jeg er sikker på at hvis man har det en lille smule skidt med hvordan man ser ud, så vil man hurtigt tage imod Emilies råd og få det bedre med sig selv. Hendes instagram er proppet med god stemning, jeg tror ikke jeg på noget tidspunkt har oplevet negativitet på hendes instagram. Jeg har fået enormt meget inspiration af at følge hende, og jeg er absolut ikke færdig med at følge hende. Selvom hun er en voksen kvinde og jeg kun er en teenage pige på 17 år, så synes jeg stadig jeg kan sætte mig 100% ind i det hun skriver. For vi er alle sammen smukke som vi er, uanset hvad. Om vi så bruger meget make up, ingen make up eller om vi er tykke eller tynde. Alle er smukke som de er.

Ud over instagram, holder Emilie også workshops, det kan I læse mere om på instagram. Jeg synes det super sejt alt det hun gør og laver, på trods af at hun har en familie som består af en mand og 1 barn men hun har nr 2 på vej. Selvom hun er gravid, danser hun og er super god til det. Jeg kan virkelig godt lide at følge hende, og det synes jeg også I skal så igen så kommer der lige et link: https://www.instagram.com/femmeemilie/?hl=da

Det var alt for denne gang, jeg håber I har fået noget ud af dette indlæg. Jeg har nydt at give ud af mine inspirationer, og jeg håber virkelig I vil tjekke dem ud.

Vi læses ved, knus og kram!

Likes

Comments

Halløjsa og velkommen til

Jeg tænkte at eftersom de sociale medier tager mere og mere overhånd, så ville jeg lige lave dette indlæg. For der er altså nogen ting på de sociale medier, som vi lige skal have styr på. Jeg kommer med mine meninger og holdninger. Det er vigtigt for mig at understrege, det helt okay I også har jeres holdning, og den må I også gerne dele med mig (Hvis I har lyst selvfølgelig).


Bikini billeder - Hvornår er det okay?

Jeg synes personligt selv, at bikini billeder er helt naturligt at poste. For om man poster et billede af en selv med sin bikini på, eller går på stranden med den på er det samme. Folk ser en i bikini anyways, så for mig er det helt fint at folk poster billeder af dem selv i bikini. Jeg har også selv gjort det, og det bliver i hvert fald ikke sidste gang.

Dog synes jeg at hvis man er under 15 år, bør man ikke lægge sådanne billeder ud. Jeg skal selvfølgeligt ikke bestemme det, men det min holdning. Fordi man på nettet tit kigger på billeder af andre piger, og tænker 'Hvis jeg gør det samme som hende, så er jeg ligeså smuk' MEN SÅDAN ER DET IKKE. Piger I er alle smukke præcis som I er, men jeg synes ikke at dem under 15 skal poste bikini billeder. Det bare min holdning, for I den alder skal man bruge tiden på noget andet, frem for at tænke 'Jeg vil også vise min bikini krop frem'. Tro mig i den alder og hvis piger deler noget, så bliver det tit misforstået. Så det bedre bare at lave noget andet.


Undertøjs billeder - Er det okay?

At dele et billede iført undertøj kunne jeg også godt være med på, undertøjet dækker nemlig mere af kroppen end en bikini gør. Dog har jeg et billede af mig selv hvor jeg sidder i min seng med hovedet mod vinduet, billedet er taget bagfra. Jeg sidder iført Calvin Klein undertøj, men jeg har altid gerne ville lægge det op på instagram, jeg har bare altid følt at det var for meget at dele. Fordi det netop er G-streng jeg sidder i. Derfor har billedet aldrig ramt instagram, og det ved jeg heller ikke om det gør.

Men bortset fra det undertøjsbillede, så kunne jeg helt klart godt være med på det. Men igen jeg synes ikke dem under 15 skal gøre det, men hvis du er under 15 og du overvejer at gøre det så synes jeg du skal snakke med dine forældre om det. Jeg har tit på min instastory poseret foran spejlet hvor man har kunne se mine trusser, for mig intet problem, men for andre et kæmpe problem.

Igen jeg har intet problem i at jeg andre gør det, og jeg har heller ikke noget imod at andre ser mig. Jeg er glad for hvordan jeg ser ud, og det tænker jeg også andre piger er siden de deler sådan nogle billeder. Jeg kan ikke vide det, men det er noget jeg tænker på. Hvorfor poste sådan nogle billeder hvis man ikke er tilfreds med hvordan man ser ud? Jeg ville ikke gøre det, for den opmærksomhed har jeg ikke brug for. Rettere sagt jeg har slet ikke brug for opmærksomhed, jeg er den jeg er. Jeg ser ud som jeg gør so what?

Husk at når I omgåes på de sociale medier, så post det i føler for. Ingen skal styre og bestemme hvad I deler og hvornår, det kun jer der kan bestemme det. Det håber jeg I husker.Skriv en kommentar eller skriv til mig på instagram, hvorfor i svarede det I svarede. På instagram hedder jeg 'CecilieGanderup' Jeg glæder mig til at høre fra jer.


Vi læses ved - Kram fra Cille💘

Likes

Comments

Hej med jer!


I dag vil jeg tage noget op, som jeg længe har gået og tænkt på. Faktisk endnu mere siden i nat, hvor jeg læste om det. Jeg ved ikke om mine ord måske får jer til at tænke mere over tingene, men jeg kan prøve. Der er så mange ting som jeg gerne vil skrive omkring det her, men jeg ved ikke om det bliver for forvirrende for jer. Lad os bare komme til sagen...

- Piger/kvinder bliver bortført

Ja, det første jeg vil skrive om, er faktisk ret uhyggeligt. Jeg er selv blevet lidt bange for at gå alene, fordi der er flere og flere piger og kvinder der bliver bortført. Det jeg læste i nat var netop angående dette, det var en kvinde i USA som var med hendes kæreste ude og cykle, da de så vælger at cykle hver deres vej hjem. Kvinden var væk i tre dage, og på tredje dagen blev hun fundet. Det var dog ikke den samme kvinde som kæresten tre dage forinden havde cyklet med. For det der tidligere var hans smukke kæreste var blevet til en livløs kvinde. Kvinden var cyklet ind i en skov, hvor en 54 årig mand havde væltet hende af cyklen. Han havde bag bundet hendes hænder og bundet hendes fødder. Herefter havde han kvalt kvinden til døde. Han havde så gravet en lille grav, hvor han havde smidt hendes livløse krop ned i! Jeg synes der er forfærdeligt, selvom det skete sidste år. Hvordan kan man få sig til det? Hvad tænker sådanne mennesker?

Vi har selv haft en ligende hændelse herhjemme, vi kan vidst alle huske Emilie Meng sagen. Ingen ved præcist hvad der skete, udover hun blev bortført og fundet livløs i en sø. Politiet ved stadig ikke hvem eller hvor gerningsmanden er. Hvor må det være forfærdeligt for hendes familie og venner, de ved ikke hvad der skete med hende, eller hvem hendes gerningsmand er.

Jeg synes virkelig det er uhyggeligt, men det der gør det er nok at det stadig sker, der er mænd der holder kvinder fanget så de kan bruge dem som en slags sex slave. Ærlig talt så er det en syg verden vi lever i.


- Terror

Alle har været berørte og chokerede over denne verden, for ikke nok med alle de forfærdelige ting der sker med piger og kvinder, så er der også terror i verden. Jeg kan huske da jeg første gang hørte om Islamisk stat i fjernsynet, jeg blev pisse bange og nervøs og tænkte "er det her 3. verdenskrig?" jeg havde lyst til at flygte, for aldrig at komme tilbage. Jeg var så bange for de lød virkelig til at være nogen dumme mennesker. Der gik noget tid og pludseligt hørte man ikke så meget om dem længere. lige ind til 2015... Det var også i det årstal at vi første gang havde terror i Danmark. Hele verden var i sorg, siden den dag har der været terror så mange andre steder. Prøv at tænk på alle de uskyldige mennesker der hver dag bliver slået ihjel, bare fordi en latterlig person synes de skal dø.

Jeg ved godt at jo mere man viser frygt, jo mere magt i verden får de. (Ifølge dem selv men passer det?) For de vil gerne have at alle i verden frygter dem. Jeg er så skide bange for alt det her, så jeg ikke engang som 17-årig føler jeg kan gå alene på gaden uden at tjekke eventuelle gemmesteder hvis nu der skulle ske noget. Eller det er ikke hver gang jeg er nogen steder, at jeg tænker over det. Men det er virkelig forfærdeligt, at man skal leve i frygt. Jeg kan ikke lade være med at tænke på den verden min lillesøster som nu er 6 måneder, kommer til at vokse op i. Verden var et bedre sted da jeg var lille, hvorfor er den pludselig blevet ond? Kan vi ikke stoppe med at hade, og i stedet starte med at elske? Kan vi ikke acceptere hinadens forskelligheder, frem for at hade hinanden for dem? Jeg tænker bare højt, for hvor ville jeg ønske at verden var som da jeg var lille. Fredelig, rolig og dejlig. Man kunne være sammen med alle, uanset hvilket udseende de havde, hvilken kultur de havde, hvilken farve de havde. Man kunne lide hinanden for dem de var, og ikke for hvordan de så ud. Hvorfor kan man ikke det mere?


Jeg kan ikke lade være med engang imellem at kigge op mod himmelen, jeg forstiller mig altid at der er en anden jordklode ligesom jorden, men hvor folk har det bedre. De er glade, lykkelige og hjælpsomme. I mine øjne den "perfekte verden" men findes den? Jeg må nok skuffe jer og sige "nej desværre findes den ikke men gid den gjorde" Jeg har et håb om at verden en dag ændres, ikke til det værre, men til det bedre. Denne verden var ikke den jeg ville vokse op i, og det øsnker jeg heller ikke at nogen skal. Men nu er verden sådan her, og hvad kan vi gøre ved det? Mit bud er at vi står sammen alle sammen, unge som gamle, børn som voksne. Lad os holde i hånd stå sammen om det her, verden skal blive til et bedre sted både at dø men også at vokse op.

Jeg vil lige sige en sidste ting, uanset om du er pige, dreng, kvinde eller mand så lad vær med at gå alene, specielt når verden ser sådan ud, som den gør nu. Jeg tør ikke gå rundt alene mere, hvilket er forfærdeligt. Men hvad kan vi gøre ved det?


Det var egentligt "bare" det jeg ville, tak fordi I læste med. Jeg håber jeg har givet jer lidt at tænke over, hvis ikke håber jeg bare I har nydt at læse med, hvis man kan nyde at læse sådanne noget her.

Love from Me <3

Likes

Comments

Hey friends!

Hvis nogen af jer, har tilmeldt jer The Bodyshops nyhedsbrev. Så har i helt sikkert også gået denne mail, og ved hvad jeg snakker om. Til jer andre vil jeg nu forklare hvad der stod i mailen. Jeg holder rigtig meget af dyr, og går specielt meget op i at behandle fyr ordenligt og ikke presse dem til noget de ikke vil.

I den mail jeg fik fra The Bodyshop, stod der at de ville sørge for, at sætte en stopper for dyreforsøg i skønhedsindustien. Det er man heldigvis holdt op med i Europa, men ikke i resten af verden. Derfor vil The Body Shop sætte fokus på at stoppe dyre forsøg i skønhedsindustrien.

Som de skriver, har 80% af verdens landene stadig ikke forbudt dyre forsøg til Beauty produkter. Jeg synes det er tankevækkende, og det kan jeg umuligt være den eneste der gør.

Til sidst i deres mail opgav de et link, hvor man skulle gå ind og skrive under. Jeg gjorde det ekstremt hurtigt, for jeg vil gerne være med til at stoppe dette.

Hvis du ligesom jeg, gerne vil skrive under på at dyre forsøg også skal stoppes i resten af verden. Så Er der et link: her

”The Body Shop mener inderligt, at ingen dyr skal lide for skønhedens skyld, og at dyreforsøg er forældet, modbydeligt og unødvendigt.”

Hvis du ikke kan skrive under elektront, så har de heldigvis også lavet en løsning til dig. Du kan nemlig også skrive under i alle deres butikker verden over.

Så lad os stå sammen og hjælpe The Body Shop med at indsamle 8 millioner underskrifter. Så vi kan få de sidste 80% til også at forbyde dyre forsøg i Skønhedsindustrien.

#ForeverAgainstAnimalTesting
- brug hashtagget på de sociale medier for at gøre opmærksom på kampagnen. Sammen står vi stærkere.

Tak fordi du brugte tid på lige at læse 😊

- Cille
❤️

Likes

Comments

Hej med jer

I dag skal vi til det, det bliver lidt specielt i dag. Jeg vil nemlig skrive om min lillebrors store dag, jeg fik lov at være fotograf. Der blev taget virkelig gode billeder, og stemningen var i top. Hovede personen selv var rigtig glad, og meget afslappet. Vil i med til konfirmation, for den starter nu?

Kl 08:00 - Jeg vågnede og gik direkte i bad. Så tog jeg noget afslappende tøj på, og gik ind for at spise morgenmad. Alle virkede til at have travlt inde huset, og min bror flakkede forvirret rundt. Efter vi havde spist gik jeg ud på mit værelse igen, jeg skulle klæde om. Jeg har en enormt fin sort kjole, som jeg skulle have på (den kan ses på billedet).

Så skulle jeg have lagt make up og glattet hår, skal jeg selv sige det så var jeg virkelig smuk.

Så var jeg good to go, jeg gik ind til de andre igen for at se hvor langt de var.

Kl 11:00 - Vi kørte mod kirken, min bror var max spændt. Han skulle være ved kirken kl 11.30 og det nåede vi lige på et hængende hår. Men da vi nåede frem, var det første hold konfirmander lige blevet færdige. Det var derfor næsten umuligt at finde en parkerings plads, men det lykkedes dog alligevel.

kl 12:00 - Alle gæsterne var kommet, og vi havde fundet plads i kirken. Vi ventede på at konfirmanderne kom ind, og her skal man altså være hurtig som fotograf. Det var jeg, dog er jeg ikke helt tilfreds med dette billede.

Det heldige for mig var så, at jeg heldigvis fik masser af chancer resten af dagen, til at få nogle gode billeder.

På billedet her ses samlingen med de sange som vi skulle synge. Ikke nogen overraskelse at det var præcis de samme vi sang for 3 år siden da det var mig.

Nu kommer vi til billederne med gæsterne, eller i hvert fald nogen af dem, for der er også nogen som er med min bror og hans venner. Håber I nyder det.

Da jeg havde fotograferet min bror ved kirken, skulle vi køre videre. Vi skulle ind til byen hvor vi havde bestilt lokale på Mad & Vin.

Da vi havde parkeret bilen inde i byen, og var på vej over til Mad & Vin besluttede jeg at tage billeder af min bror.

Her kan I se resultatet af de billeder:

Vi nåede hen til Mad & Vin, og gik ind. Jeg var lidt hurtig og tog et billede af det fint op pyntede bord.

Det er et rigtig hyggeligt sted, og det var virkelig god mad, der var intet at være skuffet over bort set fra en ting, men det kan vi tage senere. For lige nu vil jeg vise jer lidt flere billeder, for jeg tog alt i alt, 268 billeder den dag. I skal dog ikke se dem alle sammen.

Så tror jeg der er nok random billeder nu, i hvertfald lige for en stund. Min bror havde travlt med at åbne gaver, men specielt en fangede manges opmærksomhed. Det var en toiletbørste, det har dem der ven med mig på snapchat sikkert set. Nå men historien bag den gave synes jeg lige I skal have. Min bror var hjemme ved ven, hans mor spurgte ham hvad han ønskede sig i konfirmationsgave. Min brortænkte at han ikke ville svare "Det ved jeg ikke" Så i stedet sagde han: "Jeg ønsker mig en toilet børste og noget toiletvand" Han sagde det mest for sjov, men hans ven og hans mor, ville lave sjov med ham så de købte en toilet børste til ham. Jeg ved ikke med jer men jeg synes det er ret sjovt.


Efter lidt tid var der forret, det var virkelig lækkert!

Yeah i know realy yummy!! Hold op hvor var det lækker mad, faktisk sidder jeg lige nu og bliver helt sulten. Hahha så det godt der er mega lang tid til vi skal spise ahahha.


Da vi havde spist forret og slået mave lidt, kom hovede retten endelig. Det var virkelig også lækkert.

LÆKKERT!!! Ja hvad skal jeg sige, efter det kom desserten? Men det havde I vel regnet ud? Desserten nåede jeg dog ikke at fotografere, men jeg kan da rise op for jer hvad vi fik.

Der var brunsvier med flødeskum som alle nordjyder kender den bedst, så var der jordbærtærte virkelig lækker, Cheesecake var der også, Pandekager med is og chokolade brownie med is. Lyder det ikke lækkert? For det var det virkelig.


Nu til sidst vil jeg lige slutte af med et yndigt billede af min bror og jeg, jeg håber I har nydt at læse med.

Kram fra mig // C ❤

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej til alle jer smukke mennesker,

I dag skinner solen og alle er i godt humør! Jeg er i hvert fald, for nu er det jo snart sommer. Eller snart og snart, det er i hvert fald tættere på. Jeg kan virkelig ikke vente mere på at det bliver sommer. Jeg har hårdt brug for den solbrune kulør, jeg er godt træt af, at være en blegfis.

Når det så er sagt, kan jeg ikke vente til jeg igen kan tage min bikini på. Jeg elsker virkelig farven den har, og så passer den bare enormt godt til den solbrune farve. Jeg kan lige vise jer et billede, man kan ikke helt se den men den er virkelig sprød.

Den er skrigende orange farvet, og som jeg har sagt SUPER LÆKKER! I har sikkert jeres holdninger til bikinien, og det er helt okay. I skal på ingen måde synes det samme som mig. Når vi nu alligevel er ved det, synes jeg næsten, jeg vil jer en anden bikini som for mig er et must have til sommeren i år. Den er fra Calvin Klein.

Jeg synes i hvert fald den er super flot, og virkelig noget af en drøm hvis I forstår. Hahha.

Den er i hvert fald et must hvis I spørger mig, den kan købes på NA-KD, link er Her

Man skal ikke men man må godt, være overdrevet smuk når det er sommer. Derfor skal der også nyt tøj til. Det ikke nok bare at have bikini på, men det ved I vel også godt?

Jeg er begyndt at købe mit tøj fra NA-KD for nylig, deres tøj er super lækkert og virkelig stilfuldt. De har tøj til den feminine pige, til den mere drengede pige og til pigen der imellem. Jeg vil anbefalde jer at tjekke NA-KD ud.

Jeg vil vise jer, lidt tøj jeg synes er fedt, I kan naturligvis finde det hele på NA-KD.

Først vil jeg vise jer, den flotteste jumpsuit den er så lækker. Jeg elsker den virkelig, og den er klart noget jeg snart bestiller.


Jeg er helt vild med den, og det tror jeg også der er andre der er. Jeg ved bare det bliver det bedste køb, det helt klart noget I kommer til at se mig meget i.


Den næste ting er noget jeg har ønsket mig længe, det virkelig nogle fede jeans. Dem synes jeg virkelig er et must have!

Et andet must have, synes jeg er disse super fede VANS! Jeg vil i hvert fald helt vildt gerne købe dem, jeg kan virkelig godt lide dem. Tror der er nogen af jer, der også vil forelske sig i dem. De er virkelig flotte.


Er de ikke bare smukke?


Et andet must, er et par shorts. De er fra Levis og så er de virkelig blevet populære denne sommer. De er lyseblå og virkelig smukke, jeg køber dem meget snart.

Det var alt jeg synes der hørte med til mit Sommer must haves. Hvad syns du? Var der noget du kunne bruge? Så tjek NA-KD's hjemme side ud, der er helt sikkert mere du kan bruge.

Vi læses ved næste gang, hav det godt så længe.

Knus fra mig ❤

Likes

Comments

Hej skønne piger og drenge hvis der er nogen af jer.

Som i sikkert ved, hvis I følger mig på instagram eller læste mit sidste post, her på bloggen. Så havde jeg i fredags årsdag med min skønne og helt igennem fantastiske kæreste. Dagen var lang men god, men det kommer jeg ind på senere. For lige nu vil jeg gøre noget jeg aldrig har gjort før, og det er at citere noget jeg har skrevet på min gamle blog. Her kan I læse om hvordan min kæreste og jeg, kom sammen d. 5 maj 2016. Det er faktisk ret sødt, og det håber jeg også I synes.

"Kristian som er navnet på min flotte prins, han skulle hjem til i kristihimmelfarts ferien.

Han kom over til mig om torsdagen og skulle hjem om søndagen.
Torsdag mødtes jeg med ham i toget, han havde siddet i toget fra Odense af og sød og en rigtig Gentleman som han er så havde han holdt plads til mig hele vejen…nuuurhh.
Vi sad og krammede og kyssede. Hvor var det rart at se ham igen.

Vi ankom til Aalborg med toget og min far hentede os på stationen.
Vi kørte direkte hjem, og Kristian og jeg gik direkte op på mit værelse.

Jeg havde designet nogle små fine gaver til ham, som han fik. Ikke nok med det havde jeg skrevet et par breve, som han skulle læse. Men det sidste synes jeg dog alligevel lige, han skulle vente med at læse. Så der gik ca 5-10 minutter før han fik lov at læse det, han sad med det største smil på læben imens han læste det. Da han var færdig spurgte han “ Skal jeg svare på det i brevet, eller vil du sige noget?” Jeg kiggede genert på ham, og spurgte så “Har du lyst til at der sker noget mere? Altså har du lyst til at vi kommer sammen igen?” til mit store held svarede han “JA! Selvfølgelig vil jeg det” Og han trak mig ind til et kys!"

Så nu er der gået lidt over et år siden at jeg skrev dette på min gamle blog, men jeg vil gerne give jer muligheden til at lære lidt mere om os. Fordi der er en lidt sjov historie om, hvordan min kæreste og jeg lærte hinanden at kende. For det hele startede på facebook, i en gruppe hvor man kunne få venner. Ja bare døm mig, men jeg var et af de mennesker der ikke rigtig havde nogen venner...så derfor var jeg medlem. Men egentligt var jeg kun medlem, fordi jeg søgte en god drengeven. Jeg lavede derfor et opslag omkring at jeg søgte en god drengeven, og jeg skrev en masse information omkring mig selv. Der var et par drenge der skrev til mig i kommentaren, men der var én dreng der tog chancen og skrev til mig i privat besked. Det var Kristian! Vi udviklede et stærkt og godt venskab lynhurtigt, men der gik ikke mange dage før jeg spurgte "Har du noget med nogen?" Jeg ventede i spænding på at se hvad han svarede, og da han endelig svarede rødmede jeg en smule. for svaret der kom var "Nej det har jeg ikke, måske lidt med dig" Det skal lige siges at det her startede tilbage i august 2015.


Men som allerede nævnt, så kom Kristian og jeg sammen sidste år. Det har været et år med op og nedture, men sådan er det jo i et forhold. Vi klarede os igennem alle de svære tider, men lige fortiden har jeg kæreste der har det ekstremt svært. Han er nemlig ramt af sorg til hans mor, hun døde sidste år dagen efter min fødselsdag. Jeg prøver at være en god kæreste og være der for ham, men det er faktisk svært. Jeg ved ikke hvordan jeg skal snakke med ham om det, eller jo det er begyndt at komme til mig. Men i starten var det svært, for jeg ville ikke sige noget hvis det gjorde ham ked af det.


Men jeg synes vi skal hoppe tilbage, til det som det her blogindlæg skal handle om. Nemlig vores årsdag. Jeg kan stadig ikke helt forstå at der allerede er gået et år, altså ET år folkens. Det pænt lang tid, specielt når man er ung som mig. Når det så er sagt, så har det virkelig været et fantastisk år, jeg har lært nye sider af mig selv at kende, og nye sidder af min kæreste at kende. Så på den måde har det 1. år virkelig også været fantastisk.

Hvad skete der i fredags?

I fredags skulle jeg til eksamen, jup pisse fedt når man har årsdag ikk? Heldigvis var det engelsk eksamen, og den startede kl 13. Jeg var allerede færdig efter ca. en halvanden time. Da jeg blev hentet efter eksamen, kørte vi forbi busterminalen i Randers og samlede min kæreste op.

Vi kørte hjem til mor, for jeg skulle lige pakke det sidste inden vi skulle videre op til min far.


Da vi kom op til min far, gik vi op på værelset. Kristian gav mig hans gaver til mig, det var også meningen at han skulle have haft gaver af mig men de nåede ikke frem med posten. Men jeg synes lige i skal se det jeg fik, nårhh ja jeg har helt glemt at fortælle jer, at han stod med den smukkeste buket roser inde på busterminalen det var en del af overraskelsen.

Nu behøver I ikke at spørge, for ja jeg er rimeligt glad for chokolade! Hahha. Ej det jeg ville sige er, nu behøver I ikke spørge, for jeg synes virkelig det er en sød gave han gav mig. Jeg svæver stadig på den der lyserrøde sky, jeg er virkelig heldig.

Der er en historie blandt roserne, for jeg har en kæreste der ikke kan købe roser uden der er en historie med dem. Disse rosers historie er: De tre røde roser symbolisere tro, håb og kærlighed og den hvide symbolisere det antal år vi har været sammen i. Er det ikke helt vildt sødt? Jeg synes i hvertfald det er sødt, at han laver historier omkring det, for han gør det bare så unikt og betydningsfuldt. Jeg er vild med det.


Vi havde en fantastisk årsdag, og jeg ser frem til masse år med ham endnu. Jeg elsker ham virkelig højt, og det tror jeg aldrig der kan laves om på.


Tak fordi du tog dig tiden til at læse med, det betyder meget for mig, selvom jeg ved det lyder skørt.


Sov godt. // C 💘

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle sammen

Jeg har længe ikke rigtig, vidst hvad jeg skulle skrive. Så det er derfor der er gået så lang tid, jeg hader virkelig at lade jer vente. Men sådan er det jo engang i mellem, men i dag er jeg tilbage. Jeg har blandet en masse godter, fra godte posen til jer. Jeg håber i vil læse med, og få lidt inspiration til jeres stil. Eller måske bare se, hvad det er jeg går I.

Lad os komme igang.

Outfit 1: Afslapnings autfit

- Jeg kan rigtig godt lide, at have tæt siddende jeans og en stor trøje på. Når jeg skal slappe af. Der er nok mange der hellere ville fortrække, løse bukser og en let t-shirt eller sweater. Men sådan er vi jo så forskelige.

Under de to billeder, af mit outfit har jeg skrevet hvor tøjet kan købes. Det er også blevet linket.

Trøjen kan købes, på alle hard rock caféer. Men hvis du ønsker netop denne, så besøg hard rock caféen Den ligger ved Rådhuspladsen, i København. Hvis du ikke har mulighed for det, så er der her et link til den: Hard Rock Café officelle hjemmeside

Mine super lækre hvide Jeans er fra Pieces, så de kan fåes landet over. Men sød som jeg er, vil jeg rigtig gerne linke dem til jer. Jeg lover jer, at I bliver glade for dem, jeg har haft mine i præcis et år i dag. Linket er her: Hvide Jeans fra Pieces

Outfit 2: Hverdags look

Mit hverdags look, består oftest af sorte jeans, med enten en sweater eller t-shirt til. Det afhænger selvfølgelig af vejret. Men på dette billede, har jeg sorte jeans på, en rød t-shirt og en skovmands skjorte. Som jeg iøvrigt fik af min dejlige kæreste i Fødselsdagsgave. Under t-shirten, har jen fin blonde trøje som er købt på Tenerife. Så den er der ikke noget link til.


Den røde t-shirt, faldt jeg rimelig hurtigt for. Jeg elskede den bare, den er dog lidt provokerende for nogen. Specielt dem der ryger, men jeg er nok lidt den type der godt kan lide at provokere lidt i sjov. Linket til t-shirten er i hvert fald her anyways: Rød tee

Skovmands skjorten er fra H&M linket er her: Skjorte

Jeansene er fra Pieces, det er der faktisk meget af mit tøj der er. Deres kvalitet er super fed. Linket finder du her: Jeans i sort


Outfit 3: Cool Girl

Jeg vil anbefalde, at dette outfit er til de piger, der godt kan lide at gå med cap. Jeg kan helt personlift godt lide det, men jeg får altid at vide at det ser dumt ud. Men jeg kan godt lide at gå med, og er lidt ligeglad med andres mening. Til dette outfit er der, en baggy t-shirt, og et par hvide jeans faktisk dem I allerede har set, så dem får I ikke lige linket til. Jeg håber I kan lide outfitet for det kommer her:

Det var bare og bare, det outfit. Jeg kan virkelig godt lide det.

Capen er fra et lidt ukendt firma, ved navn Basique. De laver de fedeste ting, så den hjemmeside vil jeg klart anbefalde at I tjekker den ud. Her er et link til capen: Basique cap

Min t-shirt er faktisk en jeg blev inspireret, til at købe af selveste Rasmus Seebach. Han har nemlig en magen til, så det ville være oplagt at kalde os for tvillinger hahah. Ej det var bare for sjov. Jeg købte den fordi den virkelig er sprød, og jeg elsker oversized ting. Specielt det lidt drengede look. Desværre eksistere T-shirten ikke længere, men jeg fandt et godt alternativ! Denne T-shirt er i samme mærke som den jeg har på, bare en anden model. Her er et link til T-shirten: Ny Tee


Det var det tredje og sidste outfit for nu, jeg håber det inspirerede jer lidt. Hvis ikke så håber jeg ikke I føler, at det var spild af tid og læse. Det har været super rart at lave dette indlæg til jer. Jeg glæder mig til at blogge igen. I morgen (Fredag) har jeg 1 års dag med min kæreste, tænk engang det faktisk ret lang tid.


Jeg vil runde af nu, jeg håber I har mod på at læse med næste gang. Indtil da må I have det super fedt.

Kærlighed jeres vej fra mig. ❤ //C

Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage til bloggen.

Jeg har været lidt stille i noget tid nu, hvilket ikke har været min hensigt. Jeg har bare haft rigtig meget, at se til. I weekenden var jeg hos min far, jeg legede og havde det sjovt med min nu 3 mdr gamle lille søster.

Mandag, det vil sige i går. Var jeg igen uheldig, for om morgenen da jeg skulle på toilettet. Havde jeg min mobil i baglommen, hvilket jeg fuldstændig havde glemt. Jeg kunne høre noget ramme brættet til toilettet, jeg tænkte at det sikkert bare var en lysestage. Da jeg kiggede ned i kummen lå min mobil nede i vandet. Jeg tænkte ikke så meget, så jeg tog hele klør fem ned i kummen. Jeg fiskede mobilen op, heldigvis virkede den stadig. Jeg lagde den på radiatoren, og tænkte alt var fint. Jeg tog i skole med telefonen, havde den tændt indtil timen startede. Jeg slukkede den og puttede den i tasken, men efter skole virkede telefonen ikke. Hvis nogen ringede kunne jeg ikke høre dem, men de kunne høre mig.

Jeg var stresset over at intet kørte som det skulle igår, jeg gik i seng kl 02.57. Jeg skulle egentligt have været i skole i dag, men jeg var så træt og havde virkelig ondt i hovedet. Jeg stresser virkelig meget over skolen, vi har mange eksamener forud. Det er virkelig stresende, heldigvis er jeg snart færdig på skolen, men alligevel. Jeg stresser virkelig meget, det er slet ikke fedt alt det her.

Jeg har ingen telefon før i morgen, men jeg kan bare ikke rigtigt få noget til at hænge sammen mere.

På fredag kommer min kæreste over til mig, men jeg har ikke engang overskud til at rydde op på mit værelse. Det ligner et bombet lokum, men sådan er det når jeg har det som jeg har det. For jeg har det virkelig ikke for godt. For som en del af min ADHD lider man også nogen gange af stress, den del hjælper medicinen ikke på. Det føles bare ikke rart, for når jeg har det så skidt som jeg har det nu, så ville det være rart hvis noget hjalp. Men indtil videre er der ikke noget der hjælper. Jeg går bare med en voldsom hovedepine og kan ikke finde ro inden i. Jeg føler jeg er ved at springe i luften, for jeg har aldrig haft det så slemt før.

Jeg har lyst til bare at sove og sove, for når jeg sover kan jeg ikke mærke alt det der er gør ondt. Det vil sige den smerte i hovedet, og når jeg sover er jeg heller ikke stresset.

Det lyder måske sygt for nogen, men det virkelig sådan jeg har det. For lige nu, kan mit hovede bare ikke rumme ret meget. Så egentligt har jeg det bedst når jeg sover, det har derfor intet at gøre med min kæreste eller min familie, men med den hovedepine jeg har. For jeg kan faktisk knap nok være i mig selv.

Så hvis jeg ikke er så aktiv, så ved i hvorfor. Det er ikke fordi jeg stopper som blogger, for jeg kan virkelig godt lide at blogge. Men der kan godt være lidt stille hos mig, fordi jeg har det sådan her.

Det var egentligt bare det jeg ville sige, jeg håber at i vil blive ved med at læse med.


Likes

Comments

  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw