Om mig

Hey alle

Nu har jeg ikke spist/drukket nogen form for sukker de sidste 7 dage, så det vil sige jeg har 23 dage igen. Jeg syntes elv det går godt pt, kan dog godt mærke på mit energi niveu, at det ikke er så højt, og at min lunte den er ret kort...

I torsdags vågnede jeg op men en led hovedpine, og sådan helt drænet for energi. Derfor droppede jeg lige de 2 første moduler, da jeg havde en rigtig lang dag (4 moduler) så jeg havde kun 2 jeg lige skulle overleve.

Men jeg er klar til nogle flere uger, glæder mig til at se hvordan det bliver når jeg er færdig, om jeg tænker mere over, hvad jeg spiser og drikker.


KNUS!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Om mig

Hey alle

NU skal det sq være nu jeg skal tabe mig!

Som sagt, så ville jeg prøve at leve 30 dage uden sukker og generelt usundt mad. For at se om jeg kunne tabe mig på den måde, og se om jeg kan blive "uafhængig" af det, sådan at det ikke er noget jeg har brug for der skal være i min hverdag. Jeg startede i mandags (d. 16) og forsætter så til den 16 maj. Jeg har fået alt min inspiration fra Josephine Lydolph, og i kan læse hendes indlæg om 30 dage uden sukker her.


Jeg tænker at jeg vil prøve at skrive ca, hver anden dag. Det skal lige siges at jeg allerede har tabt mig lige omkring 0,5 kg siden mandag, så tænker at jeg hurtig kan komme ned i vægt, jeg træner dog stadig, så det ikke er mine muskler der forsvinder, men fedtet.

KNUS!

Likes

Comments

Om mig

Hey alle

Der er måske nogle som har undret sig over at jeg ikke har skrevet et indlæg her i påsken - og det skulle jo netop være i ferien(ferierne) jeg har tid til at skrive. Men jeg i sidste weekend arbejde jeg i 12,5 time, og arbejde også mandag, og var derfor ret træt da jeg kom hjem fra arbejde. Derudover havde jeg også en aflevering til tirsdag (fysik) som jeg skulle have lavet, og da jeg ugen før påskeferien, allerede havde nok aflevering og lektier, havde jeg ikke tid til min fysikaflevering i den uge, men jeg fik den lavet og afleveret tirsdag aften.

Onsdag tog jeg i sommerhus, jeg tog ikke computer med, da jeg trængte til at koble af, og jeg vidste med mig selv, at jeg ville komme til at sidde og lave afleveringerne til i næste uge. (også grunden til der ikke kom noget op i torsdags)

Jeg lå desværre i sengen hele fredagen (det var en lang fredag haha). Vi kom så hjem i går (lørdag) efter at vente på top Danmark (tror jeg) fordi vores bil ikke gad starte.Jeg er nu hjemme, har i dag været ude og løbe, og i morgen starter jeg en challenge med/mod mig selv, og det er 30 dage uden sukker/de overflødige kalorier, jeg har fået inspiration af Josephine Lydolph, men regner med der kommer et oplæg i morgen, hvor jeg vil beskrive det lidt nærmere.

Derudover har jeg en masse nye ideer til kommende blog indlæg. Jeg har fået ladet batterierne op, og er klar igen.


KNUS!

Likes

Comments

Musik

Musik ihhhhh, jeg ELSKER musik, og hører det hele tiden, i bussen, når jeg laver aflevering/lektier, fra og til skole, når jeg gør rent, ja i kender det sikkert.

Lige nu har jeg nogle sange som jeg kan spille om og om igen. Jeg kan ikke lave en top 5, da jeg syntes alle sange er virkelig gode, men også meget forskellige.

Sangene:

Tom Walker - Just You and I (acoustic)

Julia Michaels - Issues

Ed Sheeran - Shape of you (bare generelt det album)

Ehrling - I Feel Good (bliver i så godt humør af den), en YouTuber ved navn Johan bruger tit den til hans vlogs, og det gør virkelig noget - tjek ham ud her

James Arthur - Say You Won't Let Go


I må lige smide en kommentar, hvis i syntes der er nogle omlæg som i syntes jeg kunne lave.

KNUS

Likes

Comments

Ridesporten

Hey alle

Det her indlæg kommer til at handle rigtig meget om heste, så hvis du ikke vil høre om det, så følg med alligevel, da det er super spændende, og en rigtig stor del af mit liv!

Lige pt. er der to heste i mit liv - til venstre er det Frühlings Resonanz (dagligtalt "Røde") og til højre har vi min bette pony Gizmo (dagligtalt "Lille pot")

I dette oplæg kommer det til at handle om Røde, og vil lave et oplæg en anden god gang om Gizmo.

Det hele startede d. 21 november 2013.

Omkring 1 måned før, (i slutning septemer) startede jeg med at ride en ny hest, ved navn Cap, han var drømme hesten for mig - sprang høje klasser, og kunne gå en fin dressur. Han blev desværre solgt ca. en måned efter jeg var startet på ham.

Så jeg fik Røde at ride på. Det har været en kamp, men jeg har lært virkelig meget af hende, vi har startet military, sprunget 135 i højdespring (ret godt gået af en 20 årig hest, med ødelagte bagben).

Røde er en tante med stort T, kun er en lille hissigprop, men kan også være noget af et nussehoved. Derfor også grunden til at hun har ødelagte bagben (hun har sparket(er) meget i boksen, og derfor ødelægger dette hendes bagben.

Hun er en meget "lukket" hest vis man kan sige det sådan, og det har taget mig RIGTIG lang tid at lære hende ordenligt at kende.

Som sagt så rider jeg jo så military, men der er fornyligt gået hen og sket det at Røde er begyndt at sige fra i springningen, og derfor rider jeg nu kun dressur på hende, indtil der dukker en ny hest frem.

Jeg nåde at starte CNC90 på hende (til den der ved hvad det er), og det har jeg startet i lidt over en military sæson, så omkring 1,5 år. Vi havde håbet at hun holdte denne sæson også, men det har efterfølgende vist sig, at jeg har haft min sidste tur i terrænet på hende, og min sidste springundervisningstime.


I kan tjekke følgende sider ud, hvis i er interesseret i at se videoer af os.

Facebook

YouTube

Hestegalleri (til jer der stadig ved hvad det er)


KNUS

Likes

Comments

Musik

Heey alle.

Jeg tænkte at jeg vil starte noget der hedder "musik torsdag". Det ville komme til at handle om, ja sjovt nok musik, og jeg vil se om jeg kan få det varieret meget, sådan det både bliver noget med kunstnere og hvilket musik jeg hører meget. Det vil meget være min mening om musik osv.

Denne uge vil jeg skrive lidt om Kim Larsen - min store kærlighed da jeg var 6-7 år.

Selvom jeg kun var omkring de 6-7 år, havde jeg et helt specielt forhold til Kim Larsen's musik. Min far har altid hørt hans musik, så jeg er vokset op med det, og kan stadig i dag sidde og nyde det. Det får mig til at tænke på min barndom, og det vækker en masse dejlige minder.


Kim Larsen er nu 71 år, og er ved at være lidt oppe i alderen. Jeg vil stadig gøre alt for at kunne komme til at høre ham en sidste gang. Endnu vildere vil være hvis jeg en dag mødte ham - men sådan er der nok mange som har det.

Nå nu videre med hvem han er. Han er som sagt 71 år, og er født d. 23. oktober 1945 i København. Han har lavet rigtig mange store hits, hvis ikke, så smut da lige ind på spotify og tjek ham ud, der er et tons as sange, han går både under navnet Gasolin', Kim Larsen (selvfølgelig) også er der et enkelt nummer på Kjukken, og hvis du har hørt hans sange, så smut da lige der ind alligevel, det er virkelig god musik.

Gasolin!

​Uhhhh Gasolin, det er jo nærmest hele Kim's ungdom, fra han ca var 26 til han ca var 33, (1971-1978) nåede Gasolin at udgive 11 albummer. hvilket altså i gennemsnittet er over et album pr. år (de har fandme haft travlt). 

Bandet gik i opløsning i 1978, og allerede i 1979 udgav Kim en soloplade, med han personnummer (cpr nummer) som navn på sangen. 

Så han går solo, han er bla. med i Dansk Melodi Grand Prix, hvor kan bliver nr. 3 (det år hvor Tommy Seebach vandt med Disco Tango).

Kim flytter til USA et par år, men kommer dog hjem uden succes. Han kommer hjem og begynder at samarbejde med Bellami, i et par år.

Han finder sammen med BellStar, men Kim forlader hurtigt bandet.

Kim Larsen & Kjukken

I 1995 danner Kim det band som han stadig den dag i dag tunerer med. Hvilket jeg jo er glad for.


Min mening om Kim Larsen (som er kommet lidt til udtryk) er jo at jeg er helt vild med ham, og elsker hans musik. Men jeg syntes også at han er en meget livsglad person, han er altid glad og i godt humør, og det syntes jeg også man kan høre i hans musik.


KNUS

Likes

Comments

Mode

Heey alle!

Som overskriften siger, så har jeg købt en masse nyt tøj, og jeg vil godt vise lidt af det frem.

Det hele er købt på boohoo, kan godt lide hjemmesiden, da der næsten altid er over 50% på alt. Lige pt har de op til 70% på alt, og 10% ekstra. Jeg har købt 11 ting for omkring 830 kr. inklusiv porto, hvilket jeg syntes er rimelig billigt

Jeg har ikke nået at bruge alle de nye items endnu.

Det første par bukser som er nede i højre hjørne, kan findes her, virkelig dejlige bukser, ikke noget jeg som regel ville gå med - men forandring fryder jo.

Det andet par bukser kan købes her.

Der udeover har jeg købt to t-shirts, den i venstre hjørne har jeg nået at bruge en enkelt gang, og er allerede vild med den - og kan købes her. Den anden har jeg ikke nået at bruge endnu, men er også rigtig fin, og kan købes her.

Den næste ting jeg har købt er en jumpsuit, jeg havde virkelig haft kig på den længe, og er bestem ikke blevet skuffet, efter at have set den, og prøvet den på. Det eneste minus er at den dog er lidt gennemsigtig. Men den kan købes her.

Sidst men ikke mindst har jeg købt en bomber jacket, den er lidt tynd, så den er primært til når det bliver lidt varmere i vejret. Men udover det, så er den virkelig lækker, og lige mig. Den kan købes her.


Udover det som jeg har vist her, så har jeg også købt 2 par shorts, og lidt småting.

Håber i kunne lide dette opslag


KNUS

Likes

Comments

Mode

Hey,

Alle ved, at man har noget man bare ikke kan lade vær med, at gå i. Det bliver hurtigt smidt til vask, og derefter taget i brug igen med det samme.

Jeg har lavet en liste med de 6-7 ting jeg har gået mest med i marts måned.

1. Den første ting, er de såkaldte "Chelsea boots" syntes virkelig de er lækre, og man kan gå fra et ikke så feminint look, hvor de så giver et meget fint feminint touch uden at være for meget. Har fundet et par her som er fra h&m.

2. Den anden ting jeg har været meget glad for er bukser med vidde, syntes de er dejlig løse, hvis man ikke lige har lyst til stramme jeans.

3. Noget jeg har syntes er fedt længe, er det her lag på lag, dog ikke så meget en top over en t-shirt, men mere en turtleneck under en fedt t-shirt. Har købt både turtleneck og t-shirt i h&m

4. Utroligt at så lille en ting som et par runde øreringe kan gøre så meget ved et look, men det har hvertfald været et kæmpe must i min marts måned, ja faktisk de sidste mange måneder, jeg har købt nogle fra pilgrim, i en kobber/guld agtig farve.

5. Den anden sidste ting jeg har brugt rigtig meget er min trenchcoat, det er lækker, og den fungere til næsten alle slags outfits, og er tit med til at sætte prikken over i'et. Jeg købte min i Vero Moda engang i efteråret, og har være rigtig glad for den.

6. Den sidste ting er en sweatshirt fra Gaastra, den på billedet er ikke den som jeg har, men ligner. Jeg ELSKER sweatshirts, kan ikke få nok af dem, de er sindssyg hyggelige, og især når vi er i en tid hvor der stadig godt kan være koldt.


Håber i kunne bruge det til noget, og til lidt inspiration, og at vil følge med her på bloggen.

KNUS

Likes

Comments

Om mig

Først og fremmest, tak fordi du klikkede ind på min blog - det er jeg meget taknemmelig for.

Jeg vil fortælle lidt om mig selv, jeg er en pige på 16 år, som går i 1.g på gymnasiet, og har linjen matematik A kemi B og fysik B (ja bare kald mig nørd 😉). Derudover så træner jeg i fitness - når tiden altså lige er til det, for udover skole og fitness, så rider jeg også, og er på et gymnastikhold, hvilket også kræver meget tid.

Jeg arbejder også et par gange om ugen, så som i kan høre så er jeg en travl pige, men vil dog se om der ikke vil være tid til at skrive her inde.

Jeg vil gerne begynde at blogge, fordi at jeg før har haft en facebook side, med heste. Men da jeg mistede interessen for det, så tænkte jeg det her, var en god måde at starte forfra på. Da den her blog også kommer til at indeholde meget mere.


Skriv gerne nogle spørgsmål, så vil jeg besvare dem i et kommende oplæg.

KNUS

Likes

Comments