Header


Jeg vet jeg ikke har blogget så mye det siste året. Og helt ærlig så vet jeg ikke hvorfor. MEN det er vell aldri for sent å begynne på nytt?!? Så dette blir en ny start...

Hei, og velkommen til min blogg.

Mitt navn er Cecilie, og dette er min blogg. Her kommer dere til å få et lite innsyn i min hverdag, men også mine meninger om diverse aktuelle temaer. Håper dere vil være med på dette eventyret.

-Cecilie

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I løpet av de siste ukene har jeg lest mye om "presset" vi ungdommer føler om alt i diverse aviser og på fler blogger. Skoleball ender opp med å bli avlyst på grunn av kjole-press. Det er konstant skjønnhets press og kroppspress blant tenåringer. Du har ikke lov til å skille deg ut uten å bli sett ned på. Er det plutselig IKKE LOV til å være seg selv?

Vi lever i en verden der du blir dømt og bitch-blikket hvis du kommer på skolen i noe annet enn en tight, svart bukse, som skal sitte som et skudd rundt både rumpe og lår, en hvit T-skjorte og joggesko eller noen hvite Nike air Max. Vi klager over dette presset helt ubevisst om at det egentlig er vi som har vært med på å skape det.

Jeg er helt ærlig når jeg sier at det hadde vært deilig å gå en hel dag uten å tenke og føle på presset. Personlig vil jeg ikke si at presset påvirker meg så veldig mye, jeg har valgt å gi litt faen, men jeg ser hva det kan gjøre med venner. Det er rett og slett trist å se hva presset gjør med folk. De blir konstant opptatt av hva de spiser, hvordan de ser ut, hva de har på seg. Man bruker hvert sekund på å tenke på hvilket førsteinntrykk fremmede får av deg. Det er utmattende!

Tilbake til ballkjole-presset. På skolen min trodde jeg ikke det var så mye press, men først når jeg var på ballet merket jeg at presset var der. Vi kunne stå å ha en hyggelig samtale der vi ga hverandre komplementer om sminke, hår osv. Vi kunne også hviske litt om hvor kjekke alle guttene var i dress og om hvem vi skulle gå polonese med. Det var jo kjempekoselig å snakke med folk du vanligvis ikke snakker så mye med, men så kom spørsmålet: "Skal du bytte kjole etter på eller har du bare en?"... Dette var et spørsmål som kom på slutten av enhver samtale.

Det å føle deg mindre verdt bare på grunn av at du bare har en kjole, er helt vanvittig. Jeg hadde selv valgt å bare ha en kjole på grunn av at jeg så rett og slett ikke poenget i å kjøpe en kjole til flere tusen. En kjole du bare skal bruke i litt mindre enn 2 timer for så å bytte til neste kjole.

Spør du meg så skal et nyttårsball være en morsom og sosial kveld, en du skal huske i lang tid. Ikke en kveld som får folk til å føle seg mindre verdt. Vi blir akseptert i samfunnet hvis vi har penger, de nyeste skoene, den dyreste kjolen eller Tumblr-kroppen.

Hva skjedde med det å bli akseptert for den du er og,  ikke for det du har?

Legger til noen bilder som ble tatt rett før jeg og noen venninner dro på Nyttårsball.

Jeg hadde på meg en enkel svart kjole med åpen rygg som jeg kjøpte på Nelly.com (HER) og noen sko fra H&M. Vanskeligere trenger man ikke å gjøre det!

Likes

Comments

Nå er siste innlevering for uken snart levert inn og jeg kan (nesten) ta helg. Var på trening tidligere og kom hjem til et lite "koldtbord" som mamma og Lillebror hadde laget til familien, som en slags sen middag/kveldsmat. Det var kjempegodt og super koselig.

Har allerede begynt å få julestemning, noe som skremmer meg. Pleier alltid og få julestemning i september og på julaften sitter jeg der og kroppen er rett og slett forvirret, etter måneder med kakao foran peisen og julemusikk. Nå som det "nærmer" seg jul/nyttår har jeg begynt å tenke tilbake på hva jeg har gjort i 2015. Det første som popper opp i hodet mitt er den fantastiske sommerferien. Har tenkt til å skrive et eget innlegg om det, hvis noen er interesserte. Men slenger allikevel med noen bilder jeg tok i løpet av ferien. De fleste er fra Portugal men noen bilder fra Sevilla og Sveits også.

Håper dere alle alle har hatt en kjempefin dag!


-Cecilie

Har noen av dere fått julestemning?

Likes

Comments

Da var Halloween ferdig for denne gang!
Dagen begynte allerede kl.12:00 med gresskar skjæring med tre gode venninner. Det gikk bedre enn forventet og ble faktisk fornøyd med resultatet. Ble ferdig lenge før de andre så det ble litt venting men det gikk bra.

Venninnen som vi var og skjærte ut gresskarene til hadde invitert noen fler venner, fra en liten gjeng som bruker å være sammen på skolen. De kom ikke før halv åtte men det ble stress alikevell, selv om vi begynte å ordne oss i fire tiden.

Det ble nok mat og godteri hvertfall så tror jeg må ut på en liten gå/jogge-tur eller trene litt i morgen! Haha Tacogryte, gulrotkake, vanlige muffins, gulrotmuffins og kjeks + masse godteri er ikke så bra for kroppen men YOLO, Halloween er bare en gang i året! Haha

Håper dere alle har hatt en fin "feiring" eller rett og slett en fin lørdag, til alle dere som ikke feirer Halloween
!

Slenger bare med noen bilder fra kvelden!
Var en halvdød servitrise av noe slag, vet ikke helt hva jeg var men ble egentlig fornøyd med sminken. Fikk litt hjelp av en venninne så gjorde ikke alt selv men ble likevel super fornøyd ....hehe

Likes

Comments

En god venninne tipset meg om å se denne videoen og det eneste jeg kan gjøre er å tipse alle dere om å se den! Det tar bare 25 minutter, og jeg lover at etter dere har sett denne videoen kommer dere til å bli mer takknemlig over det dere har, de venninnene/kompisene som alltid støtter deg, pusher deg og trøster deg og du lærer deg at det ikke er farlig at folk hater deg! Tusen takk for at du lagde denne videoen, Anniken. Nå vil jeg ut å leve, oppleve verden og drite i hva folk syntes om meg!

Likes

Comments

I dag ble jeg vekket med bursdagssang, ballong og gaver. Det var koselig men litt tidlig for min del...hehe
Som en liten pre-birthday gift fra to av mine bestevenner  ble vi kjørt til skolen istedet for å skulle gå, som vanlig.
Noen venner hadde bakt kake til meg og tatt med på skolen, såvi spiste den i lunsjen.
Etter franskprøven, som jeg hadde i dag, dro jeg på en kjapp bandøving før jeg senere kom hjem til enda mer kake! ​Mums


Resten av kvelden har jeg sittet og redigert to filmer til et Mat og helse prosjekt. Har også øvd til en prøve som jeg skal ha i morgen!

Dette er min bursdag i bilder!

Håper dere alle har hatt en super dag!

Likes

Comments

Gratulerer med dagen! Håper dere alle har hatt en super feiring og om du ikke har feiret Norges Nasjonaldag i dag så håper jeg at du uansett har hatt en strålende søndag.

Min dag begynte med å bli vekket av musikkorpset, som går igjennom gata vår ca. klokken 07:00. Når korpset var ferdig med å lage god stemning gikk jeg på badet og begynte å ordne meg. Det siste jeg gjorde før jeg gikk ut var å ta på meg bunaden og sjekke at gnagsår plastrene var på plass i bunadsveska.

Når vi kom til byen gikk jeg og broren min i barnetoget og etter det gikk vi på Egon og spiste god lunsj. Og etter lunsjen gikk vi å så på borgertoget og spiste is.

Siden vi kom hjem fra byen har dagen gått i ett. Med opplegg og aktiviteter på skolen til broren min og en kjempe hyggelig filmkveld med en av mine nærmeste venner.

Håper dere alle har hatt en flott 17.mai !

Likes

Comments

For noen dager siden kjøpte jeg disse nydelighetene på Din Sko. De passer perfekt til våren.
Skoene kostet 349kr og har allerede blitt en av favorittene i skohylla.
De er kjempegode å gå i men har dessverre en litt tynn såle så anbefaler å legge i en ekstra såle (eller to, hehe). De er også veldig store i størrelsen så ville ha kjøpt en størrelse mindre enn det du vanligvis bruker, hvis du vurderer å kjøpe de!

///Ikke sponset///

Hvilken skotype er din favoritt?

Likes

Comments