Bluse, YAS / Bukser, H&M / Sneakers, Shoe biz copenhagen / Solbriller, Celiné

God formiddag søde læsere, håber i har haft en dejlig uge indtil nu? Jeg skal møde lidt senere i dag og derfor havde jeg lige tid til at opdatere her inde på bloggen inden <3 Jeg tog lidt outfit billeder forleden dag, som jeg bare ikke lige har nået at få smidt op herinde. Som det kan ses på billederene var det betydeligt bedre vejr den dag end hvad det er i dag. Det er virkelig noget trist vejr vi går imøde nu heh... Det er egentligt et ret enkelt outfit, men synes bestemt at den hvide bluse lige pifter det lidt ekstra op? Hvad synes i om outfittet? <3 

Jeg tror derudover heller aldrig at i har fået set hvor lyst mit hår egentligt er blevet, hvilket man ser ret godt her, hvor jeg har de løst <3 Jeg har været super glad for denne lyse farve, som jeg jo længe gerne ville have. Dog kommer udvoksningen hurtigt til syne, da jeg jo er ret mørkhåret selv... 

Jeg vil smutte for nu og gøre mig klar til arbejde lidt senere, må i have en fortsat dejlig onsdag <3 Knus!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Beauty

God formiddag søde læsere! Håber alt er vel ved jer. Jeg skal først møde lidt senere på arbejde i dag, derfor udså jeg lige lidt tid til at opdatere herinde på bloggen. Som i måske har set på min instagram og snap fra i sidste uge, så var jeg til den halvårlige leverandørrunde med mit arbejde. Det hele foregår i DGI byen, hvor flere forskellige lækre mærker kommer og fortæller om nyheder og ændringer ved deres brand. Denne gang var vi så heldige at skulle høre om bla. Origins, Sachajuan, YSL, Divaderme og nogle få andre. Som i kan se på ovenstående billeder, fik vi lidt fine gaver med hjem. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville anbefale lidt lækre beauty produkter, da jeg har prøvet størstedelen af dem i forvejen. Hvis i er ude efter en lækker dagcreme med masser af fugt, så kan Origins serie "Ginzing" klart anbefales. Jeg er især vild med cremen som er i den aflange orange indpakning, da det er en farvet dagcreme, så man får en smule glød i ansigtet når man påfører den. Derudover, hvis man ønsker sig en lækker ansigtsmaske som går ned og renser i dybden og porerne, så kan Origins "Clear Improvement" maske klart anbefales. Der er kul i den, hvilket er med til at den går ned og renser dybt i porerne, såå lækker.
Sachajuan's produkter er virkelig også nogle af mine favoritter for tiden. Jeg har endnu ikke afprøvet deres shampoo og balsam, men deres hårlak, hårolie og hårparfume kan bestemt anbefales. De dufter skønt deres produkter.

Så en lille anbefaling fra mig til jer, på lidt lækre beauty produkter i burde tage og prøve. Eller evt. inspiration til en lækker gave måske. Må i have en fortsat dejlig dag, knus!

Likes

Comments

I samarbejde med billigvoks.dk

Hej søde læsere, sikke et trist vejr det er i dag. Derfor var det også oplagt, at skulle fortælle om denne fine Derma roller fra Ecooking, som jeg har afprøvet de sidste 14 dage. Ecooking er en dansk økologisk hudplejeserie, hvor de også tilbyder denne Derma roller i deres sortiment. Sammen med denne Derma roller har jeg også fået tilsendt og afprøvet deres superserum . Deres superserum går ind og giver huden et boost af fugt og glød. Samtidigt er der et højt niveau af anti-age effekt, som er med til minimere fine linjer i huden. Denne serum er derfor en god kombi sammen med derma rolleren, som også minimerer fine linjer, ar, porer og lign i huden. Samtidigt er derma rolleren med til at opstramme og stimulere huden.

Jeg synes selv, at man lige skal vænne sig til at bruge denne Derma roller til at starte med, da det godt kan føles lidt ubehageligt første gang, men dog synes jeg hurtigt man kommer over det. Det er dog en god ide at bruge rolleren om aftenen, da man godt kan blive lidt rød i huden, efter en behandling. De gange jeg har benyttet Derma rolleren, har jeg proppet super serummen på efterfølgende, og dernæst en god ansigtscreme. Jeg håber på at kunne se lidt flere resultater, efter flere behandlinger med den. Indtil videre er jeg ret tilfreds med produkterne, og man kan virkelig mærke at den går ind og arbejder med huden. Hvis i skulle være interesseret i at prøve de samme produkter, kan i finde Derma rolleren her og Super serummen her .

Ecooking har et relativt stort sortiment af forskellige lækre økologiske produkter, som går ind og hjælper på forskellige måder. Hvis i har lyst, kan i se hele udvalget af deres produkter netop her.
Har i selv prøvet en derma roller før? og hvad synes i om det og dens resultater? <3

Jeg vil smutte og gøre mig klar til at tage ind til byen snart, jeg skal mødes med to veninder og senere spise sushi på sticks & sushi, mums jeg glæder mig. Hav en fortsat dejlig dag. Knus

Likes

Comments

Godmorgen mine søde læsere! Håber i havde en dejlig dag i går? Jeg mødtes igår, efter arbejde, med en dejlig veninde, hvor vi endte med at tage ud og spise lidt lækker aftensmad sammen. Vi tog på Ps bar & grill, hvor vi fik en af deres lækre pizzaer og lidt side orders til. Kan klart anbefales, hvis ikke I har prøvet det før. Super lækker mad og rigtigt hyggeligt sted og sidde. Nu hvor man arbejder fuldtid, er det med at udnytte sine aftentimer på at se sine veninder og lave lidt hyggelige aftaler.

Som i kan se på billedet til højre, havde jeg min nye lækre sweater på fra Lala Berlin til et par jeans og hvide sneakers. Jeg kan allerede fornemme at den vil blive et hit her til vinter og de køligere måneder.

I dag har jeg endnu en langs arbejdsdag i vente, så jeg vil nu gøre mig klar og tage afsted. I aften tror jeg bare den står på ren afslapning og lidt serie på viaplay ;) Må i have en dejlig torsdag, knus

Likes

Comments

Kjole, Envii (købt på udsalg) - Slippers, The white brand - Taske, Stella McCartney - Solbriller, Celiné - Halskæde, Jane Kønig

Godaften søde læsere <3 jeg håber i har haft en dejlig dag og nydt det skønne sommervejr. Jeg havde i dag fri fra arbejde og havde derfor planlagt en hyggetur til Lyngby, med min mor og mormor. Vi har længe haft snakket om det, men vi havde endnu ikke fået det gjort, fordi jeg nu arbejder næsten hver dag. Vejret indbød til, at jeg endelig kunne tage en af mine nye sommerkjoler på, hvilket jo var skønt.

Jeg havde faktisk nogle ting i hovedet, som jeg gerne ville kigge på i Lyngby storcenter og hovedgaden, og utroligt nok kom jeg hjem med alle mine ønsker opfyldt. Jeg har længe, faktisk helt tilbage til før jeg tog på ferie, kigget på disse fine slippers fra Toga Pulla. Jeg havde derudover set at Ide Nyt havde dem på tilbud, med 50%, hvilket jo gør prisen en smule sjovere. Jeg havde dog ikke forventet at de stadig ville have nogle tilbage på nuværende tidspunkt, da det er så længe siden jeg så dem første gang. Men nogle gange har man vel lov til at være heldig ikk? Med hjem kom de ihvertfald, og jeg er så glad for dem.
Dernæst havde jeg set at Lala Berlin havde lanceret denne nye kollektion, indeholdende denne fine sweatshirt og t-shirt som jeg jo hurtigt faldt for. Så det måtte jeg jo også kigge nærmere på og kunne selvfølgelig hellere ikke forlade butikken uden.
Jeg fandt desuden også nogle lækre bukser og et par hvide sneaks, også sat ned med 50%. Det er vidst meget godt at vi snart får løn hehe ;))

Vi spiste lækker frokost i solen, på Mette Blomsterbergs cafe midt i Lyngby hovedgade, super hyggeligt og lækker mad! Kan klart anbefales. Alt i alt en super dejlig dag i godt selskab.

Jeg vil smutte for nu, hav en fortsat dejlig aften, knus <3

Likes

Comments

Fotograf: Carsten Lundager

Hej søde læsere, sikke længe siden sidst! Jeg har haft nogle ret så store begivenheder de sidste par måneder, hvilket har gjort at jeg ikke har haft tiden til at blogge. Jeg er nemlig blevet student fra Niels Brock denne sommer, og de forskellige eksamener og oplæsninger, har taget meget af min tid. Det har været en hel fantastisk tid, samtidigt med at man har knoklet for at nå enden, hvor man endelig fik huen på. Jeg ville virkelig give alt, for at kunne opleve det hele en gang til, det var virkelig en oplevelse jeg aldrig nogensinde vil glemme. Som folk siger, så er det den fedeste tid, og det må jeg give den helt ret i! Jeg har virkelig nydt studenterugen som var fyldt med studentergilder, dimission, vognkørsel og ikke mindst nogle fede byture til den lyse morgen! Ovenstående billeder er fra dagen hvor jeg fik min hue på, en vidunderlig dag <3

Efterfølgende af studenterugen, tog jeg på Roskilde festival sammen med en masse venner fra klassen, hvilket var super hyggeligt. Det var første gang jeg var afsted og jeg var faktisk meget positivt overrasket, så det er nok ikke sidste gang. Lørdag efter roskilde rejste jeg på ferie i 14 dage, så jeg har faktisk været optaget af en masse ting den sidste måned. Nu synes jeg dog at det var på tide, at få opdateret lidt herinde igen. Jeg skal igang med et sabbatår, og derfor skal jeg til at arbejde en del mere i den Matas jeg arbejder i. Derudover tænker jeg, at jeg kan få lidt ekstra tid til at blogge, hvilket jeg glæder mig til.

Er der nogle ønsker fra jeres side af, i forhold til hvad i måske kunne tænke jer at se her på bloggen? Kom endelig med forslag, det tages imod med kyshånd. Nu vil jeg smutte på arbejde inden længe og derefter ud og spise med nogle søde kollegaer. Håber alt er vel ved jer? Stort knus herfra <3

Likes

Comments

Hej søde læsere! Jeg har endnu engang i samarbejde med Billigvoks.dk fået tilsendt nogle lækre produkter til afprøvning. I denne omgang var det nogle lækre produkter fra Maria Nila, som er med til at opfriske en farve eller give dit hår en hel nye kulør. Jeg valgte nok det lidt mere sikre træk, og bestilte derfor en colour refresh i silver, altså til lyst hår. Den finder i her. Jeg er jo lys håret og bruger derfor silver shampoo for at holde den kolde/lyse tone. Derfor tænkte jeg at denne colour refresh ville være ideel for mig. Jeg har afprøvet den en gang, og den har mest givet resultat i det af mit hår, som i forvejen er lysest. Men det er netop også i det, som skal blive ved med at være koldt. Derudover bestilte jeg også en silver hårmaske hjem, som ville være perfekt til at afslutte med. Den er super til når man gerne bare vil give håret lidt ekstra pleje, samtidigt med at der er silver effekt i. Jeg har især været super glad for hårkuren, som jeg benytter mig af ca. en gang om ugen. I kan finde hårkuren lige her.

Efter at jeg har haft afprøvet disse to produkter og taget billederne, er jeg faktisk blevet farvet endnu mere lyshåret. Så jeg kunne forestille mig at begge produkter, nu vil give endnu mere effekt i mit hår, når jeg bruger dem. De kan være med til at holde de gullige toner væk og dermed bevare de kolde og lyse toner. Produkterne dufter skønt og er nemme at påføre i håret. Hårkuren gør ens hår dejligt blødt og gør præcis hvad en hårkur skal. Colour refreshen er nem og påføre i sit hår, det skal være håndklædetørt når man gør det. Man får nogle handsker med som kan benyttes.

Jeg er vild med Maria Nilas koncept. De har nemlig lavet disse colour refresh i flere forskellige farver, så hvis man har lyst til at eksperimentere lidt med farver, er disse produkter ideelt til det formål. Farven bliver nemlig vasket ud igen efter et par vaske, så intet permanent. I kan se deres store udvalg af Maria Nila produkter, som Billigvoks tilbyder lige her.

Har i prøvet nogle af Maria Nilas hårprodukter før? og hvad synes i om dem? <3 Håber i har haft en dejlig weekend indtil videre, nyd resten af den solrige søndag. Knus!


Lavet i samarbejde med Billigvoks.dk

Likes

Comments

Hej søde læsere! Hold da op, der har lige været en mindre pause her på bloggen fra min side af. Jeg har den sidste måneds tid haft super travlt og dermed har overskuddet ikke lige været der til, at få opdateret bloggen, Jeg beklager meget. Der er siden sidst, sket en masse ting som har taget min tid og overskud en smule. Jeg har nemlig fået nyt arbejde, som pludselig krævede en del mere tid af mig og derudover har jeg også haft en del terminsprøver og lektier i skolen. Jeg har ligeledes også valgt at gå fra min daværende kæreste, hvilket også har haft en stor påvirkning på det hele. Men nu er jeg tilbage igen efter en mindre pause og håber på at kunne blogge lidt mere regelmæssigt igen.

Nu har vi dog endelig ferie, hvilket er super skønt. Derfor tænkte jeg også, at det var på sin plads at få opdateret jer lidt omkring det hele. Påsken skal egentlig bare gå med at være herhjemme og slappe af, og så skal vi til hyggelig påskefrokost på torsdag, sammen med resten af familien. Det bliver så hyggeligt. Jeg brugte dagen i går, sammen med min mor, hvor vi var ude og shoppe og i biffen, super hyggeligt.

I morgen skal jeg på arbejde hele dagen, så jeg regner ikke med at skulle lave det helt vilde og voldsomme i aften, ud over at skulle op og træne hehe. Jeg har i dag lige været ude og bytte nogle enkelte ting som jeg havde købt i går, men ellers nyder jeg bare, at kunne slappe af i fulde drag. Outfittet oven over er fra i dag, hihi.

Nu vil jeg smutte igen, jeg skal nemlig lige på posthuset og have returneret nogle pakker.. Må i have en fortsat dejlig tirsdag eftermiddag. Knus!


Likes

Comments

God eftermiddag søde læsere! Sikke et skønt vejr det er i dag, jeg glæder mig til at der kommer flere af disse solrige dage. Som i sikkert har set på min instagram og snapchat, så holdte jeg endelig min 18 års fødselsdag i lørdags, som endelig havde nået sin dag. De faste læsere vil vide, at den er blevet udskudt et par måneder, da min mor fik en diskusprolaps tilbage i oktober. Men nu kom dagen endelig igen, hvor vi skulle holde den store fest. Jeg havde virkelig glædet mig, og alt var bare i top og lige som jeg havde ønsket mig det. På de ovenstående billeder, kan i se lidt hvordan vi havde pyntet lokalet og bordene op. Synes det blev så fint og lige i min stil. Vi fik lækker 3-retters menu, hvoraf hovedretten og desserten var buffet, mums det var lækkert. Vi havde dagene i forvejen, været i lokalet for at gøre helt klart og få pyntet op. Det tager dælme lang tid. Vi skulle puste balloner op på selve dagen, og der formåede jeg at springe det ene store 1 tals ballon og der gik hul på det andet også, ahah. Så vi måtte have fat i en tape, og prøve og redde det på bedst mulig vis.. Typisk sådan noget.

Jeg fik en masse skønne gaver igen, fra de resterende jeg ikke havde fået fra. Super skønt. Maden var super lækker og vi nød det virkelig. Der var lidt forskellige taler, indslag og sange hvilket var super hyggeligt. Senere på aftenen kom en masse af mine klassekammerater og festede med til den lyse morgen. Det var en super vellykket aften og nat, vi var ihvertfald først hjemme og i seng lidt over 5.!

Dagen efter var det tidligt op og over at gøre rent i lokalet, samt få kørt alle drikkevarer og ting hjem igen. Vi var trætte søndag aften, det er helt klart, hehe. Synes lige i skulle se nogle billeder fra min dejlige aften. Det første billede er med det outfit, jeg havde på til aftenens anledning. Min buksedragt er fra Na-kd.com til 175kr og øreringene er fra H&M <3

Må i have en dejlig fredag og rigtig god weekend! <3 Stort knus

Likes

Comments