Fotograf: Carsten Lundager

Hej søde læsere, sikke længe siden sidst! Jeg har haft nogle ret så store begivenheder de sidste par måneder, hvilket har gjort at jeg ikke har haft tiden til at blogge. Jeg er nemlig blevet student fra Niels Brock denne sommer, og de forskellige eksamener og oplæsninger, har taget meget af min tid. Det har været en hel fantastisk tid, samtidigt med at man har knoklet for at nå enden, hvor man endelig fik huen på. Jeg ville virkelig give alt, for at kunne opleve det hele en gang til, det var virkelig en oplevelse jeg aldrig nogensinde vil glemme. Som folk siger, så er det den fedeste tid, og det må jeg give den helt ret i! Jeg har virkelig nydt studenterugen som var fyldt med studentergilder, dimission, vognkørsel og ikke mindst nogle fede byture til den lyse morgen! Ovenstående billeder er fra dagen hvor jeg fik min hue på, en vidunderlig dag <3

Efterfølgende af studenterugen, tog jeg på Roskilde festival sammen med en masse venner fra klassen, hvilket var super hyggeligt. Det var første gang jeg var afsted og jeg var faktisk meget positivt overrasket, så det er nok ikke sidste gang. Lørdag efter roskilde rejste jeg på ferie i 14 dage, så jeg har faktisk været optaget af en masse ting den sidste måned. Nu synes jeg dog at det var på tide, at få opdateret lidt herinde igen. Jeg skal igang med et sabbatår, og derfor skal jeg til at arbejde en del mere i den Matas jeg arbejder i. Derudover tænker jeg, at jeg kan få lidt ekstra tid til at blogge, hvilket jeg glæder mig til.

Er der nogle ønsker fra jeres side af, i forhold til hvad i måske kunne tænke jer at se her på bloggen? Kom endelig med forslag, det tages imod med kyshånd. Nu vil jeg smutte på arbejde inden længe og derefter ud og spise med nogle søde kollegaer. Håber alt er vel ved jer? Stort knus herfra <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej søde læsere! Jeg har endnu engang i samarbejde med Billigvoks.dk fået tilsendt nogle lækre produkter til afprøvning. I denne omgang var det nogle lækre produkter fra Maria Nila, som er med til at opfriske en farve eller give dit hår en hel nye kulør. Jeg valgte nok det lidt mere sikre træk, og bestilte derfor en colour refresh i silver, altså til lyst hår. Den finder i her. Jeg er jo lys håret og bruger derfor silver shampoo for at holde den kolde/lyse tone. Derfor tænkte jeg at denne colour refresh ville være ideel for mig. Jeg har afprøvet den en gang, og den har mest givet resultat i det af mit hår, som i forvejen er lysest. Men det er netop også i det, som skal blive ved med at være koldt. Derudover bestilte jeg også en silver hårmaske hjem, som ville være perfekt til at afslutte med. Den er super til når man gerne bare vil give håret lidt ekstra pleje, samtidigt med at der er silver effekt i. Jeg har især været super glad for hårkuren, som jeg benytter mig af ca. en gang om ugen. I kan finde hårkuren lige her.

Efter at jeg har haft afprøvet disse to produkter og taget billederne, er jeg faktisk blevet farvet endnu mere lyshåret. Så jeg kunne forestille mig at begge produkter, nu vil give endnu mere effekt i mit hår, når jeg bruger dem. De kan være med til at holde de gullige toner væk og dermed bevare de kolde og lyse toner. Produkterne dufter skønt og er nemme at påføre i håret. Hårkuren gør ens hår dejligt blødt og gør præcis hvad en hårkur skal. Colour refreshen er nem og påføre i sit hår, det skal være håndklædetørt når man gør det. Man får nogle handsker med som kan benyttes.

Jeg er vild med Maria Nilas koncept. De har nemlig lavet disse colour refresh i flere forskellige farver, så hvis man har lyst til at eksperimentere lidt med farver, er disse produkter ideelt til det formål. Farven bliver nemlig vasket ud igen efter et par vaske, så intet permanent. I kan se deres store udvalg af Maria Nila produkter, som Billigvoks tilbyder lige her.

Har i prøvet nogle af Maria Nilas hårprodukter før? og hvad synes i om dem? <3 Håber i har haft en dejlig weekend indtil videre, nyd resten af den solrige søndag. Knus!


Lavet i samarbejde med Billigvoks.dk

Likes

Comments

Hej søde læsere! Hold da op, der har lige været en mindre pause her på bloggen fra min side af. Jeg har den sidste måneds tid haft super travlt og dermed har overskuddet ikke lige været der til, at få opdateret bloggen, Jeg beklager meget. Der er siden sidst, sket en masse ting som har taget min tid og overskud en smule. Jeg har nemlig fået nyt arbejde, som pludselig krævede en del mere tid af mig og derudover har jeg også haft en del terminsprøver og lektier i skolen. Jeg har ligeledes også valgt at gå fra min daværende kæreste, hvilket også har haft en stor påvirkning på det hele. Men nu er jeg tilbage igen efter en mindre pause og håber på at kunne blogge lidt mere regelmæssigt igen.

Nu har vi dog endelig ferie, hvilket er super skønt. Derfor tænkte jeg også, at det var på sin plads at få opdateret jer lidt omkring det hele. Påsken skal egentlig bare gå med at være herhjemme og slappe af, og så skal vi til hyggelig påskefrokost på torsdag, sammen med resten af familien. Det bliver så hyggeligt. Jeg brugte dagen i går, sammen med min mor, hvor vi var ude og shoppe og i biffen, super hyggeligt.

I morgen skal jeg på arbejde hele dagen, så jeg regner ikke med at skulle lave det helt vilde og voldsomme i aften, ud over at skulle op og træne hehe. Jeg har i dag lige været ude og bytte nogle enkelte ting som jeg havde købt i går, men ellers nyder jeg bare, at kunne slappe af i fulde drag. Outfittet oven over er fra i dag, hihi.

Nu vil jeg smutte igen, jeg skal nemlig lige på posthuset og have returneret nogle pakker.. Må i have en fortsat dejlig tirsdag eftermiddag. Knus!


Likes

Comments

God eftermiddag søde læsere! Sikke et skønt vejr det er i dag, jeg glæder mig til at der kommer flere af disse solrige dage. Som i sikkert har set på min instagram og snapchat, så holdte jeg endelig min 18 års fødselsdag i lørdags, som endelig havde nået sin dag. De faste læsere vil vide, at den er blevet udskudt et par måneder, da min mor fik en diskusprolaps tilbage i oktober. Men nu kom dagen endelig igen, hvor vi skulle holde den store fest. Jeg havde virkelig glædet mig, og alt var bare i top og lige som jeg havde ønsket mig det. På de ovenstående billeder, kan i se lidt hvordan vi havde pyntet lokalet og bordene op. Synes det blev så fint og lige i min stil. Vi fik lækker 3-retters menu, hvoraf hovedretten og desserten var buffet, mums det var lækkert. Vi havde dagene i forvejen, været i lokalet for at gøre helt klart og få pyntet op. Det tager dælme lang tid. Vi skulle puste balloner op på selve dagen, og der formåede jeg at springe det ene store 1 tals ballon og der gik hul på det andet også, ahah. Så vi måtte have fat i en tape, og prøve og redde det på bedst mulig vis.. Typisk sådan noget.

Jeg fik en masse skønne gaver igen, fra de resterende jeg ikke havde fået fra. Super skønt. Maden var super lækker og vi nød det virkelig. Der var lidt forskellige taler, indslag og sange hvilket var super hyggeligt. Senere på aftenen kom en masse af mine klassekammerater og festede med til den lyse morgen. Det var en super vellykket aften og nat, vi var ihvertfald først hjemme og i seng lidt over 5.!

Dagen efter var det tidligt op og over at gøre rent i lokalet, samt få kørt alle drikkevarer og ting hjem igen. Vi var trætte søndag aften, det er helt klart, hehe. Synes lige i skulle se nogle billeder fra min dejlige aften. Det første billede er med det outfit, jeg havde på til aftenens anledning. Min buksedragt er fra Na-kd.com til 175kr og øreringene er fra H&M <3

Må i have en dejlig fredag og rigtig god weekend! <3 Stort knus

Likes

Comments

Er i snart ved at være klar, til at solen godt må titte frem og skinne lidt mere på himlen? Jeg er ihvertfald! Derudover har jeg også fundet et par nye og ikke mindst lækre solbriller, til at kunne indtage foråret med, meget snart. Som i kan se på ovenstående billeder, har jeg fået tilsendt disse mega fine sorte Polaroid solbriller fra Sunglassesshop.dk. Jeg er helt vild med denne pasform og model, og er lige det jeg forestiller mig, at skulle bære til foråret. De fine små detaljer på siden af brillen, synes jeg er med til lige, at bryde det helt sorte lidt. Kanten øverst på brillen, er faktisk sådan lidt gennemsigtig/grå agtigt, hvilket er super fint. Det er nok nemmest at se på 1 og 3 billede. Disse fine solbriller er fra mærket Polaroid, og sunglassesshop.dk har et stort udvalg af forskellige modeller, som i kan se lige her. Jeg er mest til solbriller, som er lidt enkle og ikke med alt for mange forskellige detaljer, hvor af disse passer super ind i min stil. Den model jeg har, hedder Palladium og i kan se den blandt udvalget af deres briller her.

GIVEAWAY!

Og nu til det lækre jeg kan tilbyde jer. I har nemlig lige nu muligheden for, at vinde et par solbriller til jer selv, og i kan frit få lov til at vælge mellem udvalget af Polaroid's solbriller. Jeg finder ÉN vinder, som er så heldig at få tilsendt et par helt nye valgfrie solbriller! Det eneste i skal gøre, for at deltage i giveawayen er:

1. Skrive en kommentar, hvor i linker til det par solbriller i kunne tænke jer at vinde. Se udvalget i kan vælge imellem her!
2. Like bloggens facebookside HER og selvfølgelig hvis i har lyst, også her på NOUW eller på min instagram @Ceciliedraebye

Jeg vil finde en vinder her om 14 dages tid, så jeg håber rigtig meget, at i har lyst til at deltage og måske, ender med at være den heldige vinder, af et par lækre solbriller til den kommende sommer! Go Go Go! Stort knus.!


Lavet i samarbejde med Sunglassesshop.dk

Likes

Comments

Godaften søde læsere! Jeg tænkte at jeg lige måtte fortælle, om min oplevelse og aften til "The Weeknd" koncerten i mandags. Jeg har selvfølgelig lidt billeder, som i får lov at se derfra. Jeg har ligeledes også delt en video på min Instagram, @ceciliedraebye, hvis ikke i har set den allerede. 3 veninder og jeg, havde været så heldige at få fat i 4 biletter til koncerten, og vi glædede os simpelthen såå meget. Vi startede aftenen ud med, at spise aftensmad på Gorms ved Fields, hvor der var en form for "pre-party" til The Weeknd koncerten, såå fedt. Efter vi havde spist, begyndte vi at gå mod Royal Arena, hvor vi havde siddepladser. Det var super rart, så vi kunne sidde ned i de 2 timer vi næsten ventede, på at de endelig kom på scenen. Koncerten var simpelthen så super fed og lyden var fantastisk. Sceneshowet var så flot og meget gennemført. Han sang både de gamle sange, men også en masse af de nye, god blanding. Så vi havde rig mulighed for, at kunne synge med på alle sangene, hihi.
Min ene veninde og jeg, var simpelthen efter koncerten, nødt til at købe en af deres merchandise bluser, som i kan se på billedet oven over. Vi var helt høje oven på den fede oplevelse og stemning fra koncerten, så vi var nødt til at have en bluse med hjem hihi.

Da koncerten sluttede, var vi sådan helt "ejjj den må ikke allerede stoppe nu", tiden var simpelthen fløjet af sted. Det var virkelig en fed koncert og en af de bedre af slagsen. De holdte slet ikke pause og der var intet play back, hvilket var super fedt, og gjorde koncerten endnu bedre. Alt i alt en super god aften, i dejligt selvskab med nogle søde veninder <3

Var der nogle af jer søde læsere, der også var inde os se koncerten? Og hvad synes i om den? Stort knus!

Likes

Comments

Posted i: Beauty, Træning

Halløj søde læsere! Jeg har glædet mig enormt meget, til at skulle fortælle jer om dette nye samarbejde, som jeg har indgået med TrimTrim.dk. I har sikkert set på min Instagram og snapchat @ceciliedraebye, at jeg de sidste par dage, har været forbi TrimTrim og få nogle behandlinger.

TrimTrim går ud på, at de behandler en med elektroterapi, i form af nogle pads, der bliver sat på kroppen, og derefter sender nogle elektroder gennem kroppen. Denne form for behandling, gør det samme, som hvis man valgte at gå i træningscenteret. En behandling på 45 min, giver det samme som HELE 6 TIMER I FITNESS CENTERET! Shiiit. Det synes jeg er ret så vildt. Jeg ville ihvertfald helt klart hellere ligge i 45 min og "slappe" af, istedet for 6 timer i fitness centeret.

Man kan med denne behandling, vælge nogle fokuspunkter, hvor man ønsker at blive mere markeret, få fjernet appelsinhud, strammet huden lidt mere op eller bare få opbygget ens muskler. Jeg har selv valgt at få behandlingen på mine lår, de gode sidehåndtag og så hen over taljen. Det er ofte de steder, hvor man selv har svært ved at gøre en ændring i fitness centeret, at TrimTrim kan hjælpe med. Og disse nævnte punkter, er mine svage steder.

Som i kan se på billederne, har jeg en masse elastikker rundt om mig, på de fokus punkter jeg har valgt. Derefter bliver disse små runde pads, sat ind under, i spænd mod kroppen. Det er en ret sjov fornemmelse, men man vender sig lyn hurtigt til det. Jeg synes det føles lidt som om, at man har en telefon liggende på sig, som så vibrerer lidt. Jo mere kraft der kommer i padsene, jo mere kan man også mærke at de trækker og arbejder med musklerne, det er lidt crazy synes jeg, hihi. Man kan virkelig fornemme, at de arbejder godt med ens muskler.

Elektroterapi har været der igennem de sidste 100 år, så det er virkelig noget der virker! Dog giver TrimTrim 100% garanti for virkning og hvis du ikke oplever resultater efter 10 behandlinger, så giver de resten til 0 kr., indtil du oplever et resultat. Det synes jeg er en vild fed sikkerhed, for os som forbrugere. Jeg kan AFSLØRE at jeg selv, efter KUN 3 behandlinger, allerede kan se resultater! Det synes jeg er ret vildt.

og nu til det ALLER BEDSTE! Jeg har kunne skaffe en rabatkode på hele 50% til jer, mine søde læsere! En behandling koster normalt 348kr., men nu kan i få hele 5 behandlinger, hvor i får det til KUN 174kr pr. behandling.!!! Say whaat. Det er crazy billigt og virkelig et godt tilbud, så man kan prøve konceptet af, og opleve resultaterne, som allerede er at se, efter 3-4 behandlinger! Helt fantastisk.

I skal benytte rabatkoden "CECILIED" når i bestiller jeres behandlinger inde på TrimTrim.dk! Der er både en afdeling i København og på fyn. Husk at i kan benytte rabatkoden på hele 5 behandlinger og dermed spare en masse penge <3 Så hvis i går og drømmer om at få den drømmekrop i ønsker og lige få de sidse fokuspunkter på plads, så er det lige præcis det TrimTrim tilbyder.

Hvis i skulle have spørgsmål til det, mit eget forløb eller lign. er i mere end velkommen til at skrive eller kigge forbi TrimTrim's hjemmeside for mere info. Stort knus!


Lavet i samarbejde med TrimTrim.dk

Likes

Comments

God formiddag søde læsere! Håber i har haft en dejlig weekend og mandag igår. Hvis i følger mig på Snap ceciliedraebye eller på insta @ceciliedraebye, så blev i spammet med videoer og billeder fra The Weeknd koncerten i Royal arena i går! Det var så fedt, jeg laver et indlæg nærmere omkring det snart.

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer, at jeg forleden dag, havde givet et interview til Nouw Magazine, hvor jeg fortæller og viser mine favoritter fra badeværelset frem. Bla. mine favorit hårprodukter, min renserutine, hårtips og produkter i badet. I kan læse mit interview og indlægget der kom ud af det, lige HER. Nouw Magazine, deler de fleste af ugens dage, indlæg med forskellige bloggere hos Nouw, hvilket jeg synes er super fedt. Her kan man læse om andre bloggere, og få inspiration af dem..

Hvis i kunne tænke jer indlæg lign. dette i Nouw magazine, må i endelig kommentere eller skrive. Hav en fortsat dejlig tirsdag, Knuuus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej sweeties <3 Jeg har endnu engang skulle lave en ønskeliste, da jeg jo holder min store 18 års fødselsdagsfest, liiige rundt om hjørnet. Jeg har derfor været lidt i tankeboks, og tænkt over hvilke ting jeg ønsker mig, og havde brug for! Dette er så udspillet af det, nemlig både lidt praktiske ting, accessories og hyggebukser. Jeg har længe kigget på de fine Royal copenhagen vaser og fade, hvilket ville kunne pryde mit værelse, hihi. Derudover ønsker jeg mig disse fine øreringe fra Georg Jensen, som er i samme serie som min Georg Jensen Grapes ring. Dernæst har jeg også kigget på denne fine flet ring fra Jane Kønig. Jeg har ligeledes også længe ønsket mig et krøllejern fra GHD, til at kunne lave sådan nogle fine bølger i håret. Til sidst har jeg ønsket mig en nøglering fra Georg Jensen og nogle hyggebukser fra Calvin Klein.

Jeg har linket til alle tingene under billedet, hvis noget af det skulle have interesse. Har i nogle gode forslag til gaveønsker? Hvad ønskede i jer, da i blev 18 år? Stort knus

Likes

Comments