1 HER// 2 HER //3 HER // 4 HER// 5 HER // 6 HER/ /

Godaften bloggen!
Jeg har lavede en lille collage med, nogle lækre sorte støvler til forskellige priser. Jeg elsker, at gå i støvler især hvis sorte for de passer bare til alt. Mit største støvle ønske lige pt, må nok være gummistøvler fra Tommy Hilfiger de er så flotte. Et par støvler er virkelig noget man har brug for når man går efteråret i møde!

xox

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

SLEEK HIGHLIGTER PALETTE -CLEAN PARFUME - MAC LÆBESTIFT -KATE MOSS MASCARA.

Hej bloggen! jeg vil bare lige vise jer, nogle af de makeup produkter jeg går og bruger rigtig på det sidste. Jeg elsker min nye MAC læbestift Whirl A36, den er så flot også bruger jeg rigtig meget min Sleek highlighter, som jeg fandt på hjemme siden Luxplus.dk en rigtig lækker hjemmeside, hvor man kan finde rigtig mange lækre produkter.

xox

Likes

Comments

1. HER 2.HER 3.HER 4. HER

Jeg har her til aften siddet og surfet lidt rundt på Ebay, for at finde nogle nye inspiration til både jer og mig selv. Man kan altid finde mange lækre sager der ind på. Selv har jeg bestilt t-shirten, men kunne rigtig godt tænke mig nummer 2 og 4. Bege dele er super søde og fine, halskæden er også rigtig sød!

xox

Likes

Comments

Jeg er endnu engang så heldig, at havde fået mig en meget smuk gæsteblogger her inde på bloggen. Hendes blog hedder (Fashandhandtalks og kan finde lige HER ) Hendes rigtige navn er Hosannah hun er 31 år og mor til 3 smukke børn. Hun er både blogger og youtube plus hun arbejde i en tøjbutik. Her kommer lidt spørgsmål jeg har stillede hende.

1.Hvad går du og laver til hverdag?

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale i tekstil. Jeg arbejder i 3 forskellige tøj butikker på Marielyst. Herretøj, børnetøj dametøj og en Outlet, som også sælger dametøj.2. hvor får du dine inspirationer fra?

2. hvor får du dine inspirationer fra?

jeg søger tit inspiration til mode og mad. Begge del finder jeg på Instagram og Pintrest. Jeg har meldt mig ind i 2 grupper på Facebook, som handler om vegansk/vegetarisk mad og det er jeg blevet ret glad for, men jeg er total afhængig af at kigge på lækre billeder på Instagram. Instagram førere mig tit videre til Blogs og youtube kanaler, så jeg kommer vidt omkring derfra.

3. Hvad er dit ynglings makeup mærke?

Uha, det var en svær en. Faktisk er det sådan at jeg ikke bruger, så meget makeup. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke har sat mig ind i hvordan man bruger det. Hvis jeg tager noget på, så er det mascara, tegner min bryn op, lidt foundation og en smule læbestift af og til. Så et yndlings mærke har jeg desværre ikke. Lige nu er jeg på udkig efter makeup mærker, som ikke er testet på dyr, da jeg er igang med den store livsstil ændring.

4. Hvad finder man typisk i dit hjem?

Hvad finder man typisk i mit hjem.. hmmm. Hvis det er en ting, så er det billeder. Der er rigtig mange billeder i vores hjem. Jeg elsker at tage billeder og jeg elsker at se på dem, de er fyldt med gode minder. Jeg drømmer om et lidt mere minimalistisk hjem, men jeg vil aldrig kunne skær ned på billeder på væggen og alle steder haha.

5. Hvad er dit seneste køb?

Det er en kogbog. Vegansk velvære af Mia sommer. Jeg har også købt et par lækre håndlavede tassel øreringe i rød, som jeg er meget glad for.

6. Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg synes det er svært at beskrive min stil, da jeg ikke høre til under en bestemt stilart. De seneste par år, har jeg prøvede på at få en lidt mere minimalistisk/skandinavisk stil. Jeg har også prøvede på at iføre flere farver i min garderobe og det har jeg været meget glad for her om sommeren ihvertfald.

Jeg håber, at i syntes om de her gæsteblogger indlæg <3

xox

Likes

Comments

Andre blogs:
Jeg finder meget inspiration hos andre bloggere. Jeg synes det er rigtig fedt at, få ideer til temaer til sine indlæg. Jeg bruger gerne flere timer på, at sidde og finde indlægs ideer til bloggen ved at surfe rundt på forskellige Blogs der inspirerer mig meget. Det er f.eks. Amalie Wessels , Caroline Plummer & Cecilie Stenfeldt der får jeg mange inspirationer, ikke kun nødvendigtvis til bloggen men også til mig selv i hverdagen

Instagram & pinterest:
To af de steder som jeg nok bruger mest af min tid på er Instagram & pinterest. De er nok mine to største inspirations kilder. Der er så mange inspirations sider og brugere som giver en så meget inspiration. Pinterest giver så mange quotes til en selv og hverdagen.

Youtuber:
Min sidste ynglings sociale medie platfrom, er selvfølgelig der hvor man kan finde alle de populære kvindlige inspitation inde for mode & beauty. Tre af mine absolut ynglings youtubere er fx. Astrid Olsen ,Louise Madsen & Emilie Malou plus at jeg lige har opdaget en hel vildt dygtige mode og beauty youtuber nemlig Camilla Frederikke . Jeg elsker, at følge med i hvad de laver. De ligger så meget tid i alle deres videoer og jeg har sådan en stor respekt for dem og andre bloggere selvfølgelig.

xox

Likes

Comments

INSTAGRAM@cecilie_clo