Contains affiliate links

Her kommer der lidt inspiration til foråret - og alt sammen til fornuftige priser, så de fleste kan være med. Jeg har selv lige bestilt bomberjakken og bukserne, og har allerede denimjakken og trenchcoaten i indkøbskurven.

Jeg skal være meget bedre til at bruge farver i min hverdag, da jeg ofte har en tendens til at vælge det sorte i skabet. Men det er blevet lidt kedeligt i længden - så nu er det på med flotte farver og mønstre.

I kan blot klikke på billederne ovenfor, så bliver i ført direkte videre til de hjemmesider, hvor man kan købe tøjet.

Likes

Comments

Julie Fagerholt - Heartmade laver bare de smukkeste kapper! Jeg havde længe gået med overvejelsen om at anskaffe min første kappe, men priserne er også i den høje ende, så for mig handlede det virkelig om, at finde den helt rigtige model. Kapperne findes i mange forskellige modeller, farver og mønstre og de er alle sammen smukke, på hver sin måde.

Mit valg faldt på denne beauty, som er i en uldblanding, men foret med 100% viscose, så den ikke kradser - især en fordel for os som er sarte med den slags. Den har alverdens farver i uldet bl.a. blå, rød, gul og grøn. Det gør at den kan gå til næsten alle outfits og det synes jeg var et kæmpe plus, når man nu som mig, vælger at bruge så mange penge på en kappe.

Selv om kappen ser varm ud, har jeg i de seneste måneder, haft en sort ruskinds jakke indenunder. Det gør at kappen både kan bruges til forår/efterår, men også sagtens til de lidt køligere aftentimer, hen over sommeren.

Kappens vejledende udsalgspris er 4.500 DKK.

Hvad synes i om mit nye køb? :-)

Likes

Comments