Igår var en av de sommerdagene man bare husker, hvor man virkelig bare har nytt været max! Planen var egentlig en kjapp harrytur til Sverige, men siden været ble så bra, dro heller kjæresten og jeg sammen med et vennepar til Son og spiste i sola. Stedet vi spiste på het Solsiden og ligger på brygga i Son. Vi spiste fish and chips, og jeg må si at det er den beste jeg har smakt! Etter en god middag i Son, dro jeg og Tina hjem til henne, mens gutta dro hjem til min og Karl sin leilighet. Tina og jeg følger med på Pretty little liars og er nå i siste sesong, helt sykt spennende! Så avsluttet dagen bra med koselig venninnetid.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Har dere hatt de periodene hvor alt bare ikke funker helt? Energinivået er lavt, og alt bare går motsatt vei av hva du hadde planer om. For og si det sånn, så har jeg en sånn periode nå. Jeg har null energi og overskudd! Igår var planen min hele veien og dra å trene siden jeg ikke fikk trent på tirsdag grunnet sen jobbing, meeen tror dere det ble noe av? Nope. Assa, hva skjera? Jeg kommer hjem søkk våt av regnet og dødsliten, og jeg vet jo at jeg hadde fått tilbake mye energi av å trene, men glemte jo tydeligvis det igår da.. Så da ble det heller god middag, søtsaker og serietitting. Uff, ikke bra! Ikke at det ikke var koselig, men tror at den treningsøkten og litt mindre søtsaker hadde vært bedre for samvittigheten min.

Det som er skummelt er at de siste dagene har vært likedan. Og treningsøkten jeg hadde på mandag gikk rett vest, fikk ikke til noe. Så merker at nå er det nok! Matvanene må bli bedre, søtsaker får jeg holde meg unna i uka og treningen må på plass. Må bare klare å være streng mot meg selv, for i det siste har jeg vært greit svak der gitt. Jaja, nå er det torsdag og to jobbdager igjen så er det helg! Det blir godt.

Ha en fin torsdag alle sammen!

Likes

Comments

Igår ble en veldig koselig og morsom kveld, vi var nemlig på bowling med familien til Karl. Karl, brødrene og søsknene hans og følge (altså vi kjærestene til disse gutta), fikk en bowlingkveld i julegave av moren til Karl, noe som var superhyggelig, og jeg er så glad for at vi endelig fant en kveld som passet for alle!

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spilte bowling, men til tross for det fikk jeg det bedre til enn jeg trodde. Hele gjengen koste seg så masse, mye spøk og latter, så det var gøy! Hyggelig å gjøre sånne ting sammen en hel gjeng innimellom, og bare slippe seg løs. Takk for en koselig kveld alle sammen!

Likes

Comments

På fredag kom min familie hjem fra ferie i København. De var der en hel uke, og jeg er fortsatt misunnelig for at jeg ikke hadde mulighet til å bli med. Meen, de var jo så snille og kjøpe et par ting til meg, og denne t-skjorta var det min lillebror som fant, og jeg digger den!

Syntes Adidas har så mye kult for tiden, vil ha alt! Ha en super søndag, nyt den :)

Likes

Comments

God morgen!
Tenkte å vise dere mitt nyeste tilskudd til treningstøy samlingen min. For et par uker siden satt jeg og scrollet gjennom instagram, og kom over en treningsvideo av @kayleeullom (sjekk henne ut, mye fine treningsvideoer!), hvor hun hadde på seg en t-skjorte fra Nike som jeg bare måtte ha!
Jeg søkte som en gal på nettet for å finne akkurat denne toppen, og til slutt fant jeg den, noe som ikke var lett da den var utsolgt overalt!

Og ikke nok med det, så var det bare fake tull jeg fikk fra den første nettsiden jeg bestillte fra, så gjett om jeg da var skuffet da. Så måtte da lete etter en ny side som hadde denne toppen, og fant en til slutt! Fikk den for to dager siden, og jeg elsker den!

Jeg brukte den igår på ben/glutes-økta mi og den er så god og luftig! Denne toppen heter Nike Swoosh crop top, og jeg kjøpte min på sssports.com.

Ha en fin fredag alle!

Likes

Comments

Dere vet de gangene hvor dere egentlig bare trenger litt vanlig hverdag, uten for mye som skjer? Det trenger jeg virkelig nå. Etter at vi kom hjem fra ferie for nesten en mnd siden, har alt bare gått i ett. Hver dag har det vært noe på planene etter at jeg er ferdig på jobb. Det er jo veldig koselig med sånne sene sommerkvelder med venner og båttur, grilling og det der, men innimellom kan også det bli litt mye assa.

Jeg er også en person som trenger gode rutiner har jeg funnet ut, assa hvem vil vel ikke ha det? Så alle disse andre planene har liksom surret litt med mine gode trenings og kostholds rutiner, noe som er veldig kjipt egentlig. Er rart hvordan man en dag bare føler seg så bra, og den andre dagen er humøret og alt annet på bunn... prioriteringer er viktigere enn man tror.

Etter en kort dag på jobb idag, går turen til hytta til min familie på Lyngør. Merker at det blir utrolig deilig. Er noe med den friske sjølufta der nede, man blir liksnom mer fri. Blir en kort tur, skal hjem igjen på søndag, men vi skal klare og kose oss og slappe av uansett.

Ha en fin fredag, og god helg!

Likes

Comments

God formiddag, og god mandag!
Var virkelig ikke klar for mandagen når jeg sto opp idag, var også altfor trøtt dessverre. Men, jeg har hatt en kjempefin helg, og klarte fort å snu denne blåmandag-tanken om til at dette skulle bli en god mandag. Så da har jeg klart å starte uken litt i riktig retning, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Kos dere masse idag, enten dere er på jobb eller på ferie! Think positive!

Likes

Comments

Hallo

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget noe som helst, og en grunn til det er vel fordi ting har gått i ett etter at vi kom hjem fra USA. Vi hadde jo vår sommerferie-tur i juni, hvor vi var i Florida, noe som var superdeilig! Eneste nedturen med en sånn god ferie, er at man virkelig kommer helt ut av alle gode rutiner. Etter vi kom hjem har døgnrytmen, treningen og kostholdet vært helt ute å kjøre, og de tre tingene der er så utrolig viktig for at hverdagene skal gå rundt, og humøret og energien være på topp.

Så ja, vi kom hjem fra ferie 24. juni, og det er ikke før denne uken at treningen har kommet tilbake til rutiner. Kostholdet og døgnrytmen kommer nok nå like etter. Så ja, tar sin tid med disse rutinene altså, og det er først når man faller helt ut, at man merker hvor viktig dette er.

Håper alle er i gode rutiner, og at dere nyter sommeren! Det skal hvertfall jeg!


Likes

Comments

God morgen! Idag startet dagen min utrolig tidlig, da min samboer dro litt over 0500 (!) idag tidlig for å dra å spille golf med en liten gjeng. Jeg våknet jo da, sammen med våre to hunder som også da hadde problemer med å sove igjen. Så ikke lenge etter han dro, var det opp for meg og. Men det rare er jo at jeg ikke egentlig er trøtt heller. Men men, back to the point.

Nå begynner jo sommeren virkelig å komme, og det er så utrolig mange sommerlige ting man har lyst på! Jeg selv sikler på så mange ting om dagen, men må virkelig holde meg unna shopping nå som jeg drar til USA, Miami om bare litt over to uker! Så må spare mest mulig, bare tenk på utvalget der nede da! Gleder meg som en unge vettu! Men uansett tenkte jeg å slenge med litt av det jeg har sett på i det siste, kanskje noen som finner noe de liker.


Disse tingene over er fra GYMSHARK. De har utrolig mye fint! Er for det meste treningstøy, men ikke bare. Har utrolig mye fint derfra allerede, så tingene over er neste som står på ønskelisten derfra ja.

Og her har vi litt godsaker fra NELLY. De slår jo aldri feil, og har absolutt alt! Se så mange fine ting!

Noe dere selv hadde lyst på?

Likes

Comments