God morgen! Idag startet dagen min utrolig tidlig, da min samboer dro litt over 0500 (!) idag tidlig for å dra å spille golf med en liten gjeng. Jeg våknet jo da, sammen med våre to hunder som også da hadde problemer med å sove igjen. Så ikke lenge etter han dro, var det opp for meg og. Men det rare er jo at jeg ikke egentlig er trøtt heller. Men men, back to the point.

Nå begynner jo sommeren virkelig å komme, og det er så utrolig mange sommerlige ting man har lyst på! Jeg selv sikler på så mange ting om dagen, men må virkelig holde meg unna shopping nå som jeg drar til USA, Miami om bare litt over to uker! Så må spare mest mulig, bare tenk på utvalget der nede da! Gleder meg som en unge vettu! Men uansett tenkte jeg å slenge med litt av det jeg har sett på i det siste, kanskje noen som finner noe de liker.


Disse tingene over er fra GYMSHARK. De har utrolig mye fint! Er for det meste treningstøy, men ikke bare. Har utrolig mye fint derfra allerede, så tingene over er neste som står på ønskelisten derfra ja.

Og her har vi litt godsaker fra NELLY. De slår jo aldri feil, og har absolutt alt! Se så mange fine ting!

Noe dere selv hadde lyst på?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hallo!
Nå er det veldig lenge siden sist det skjedde noe på denne siden gitt.. jaja. Har jo skjedd en hel del i det siste, men skal ikke bable gjennom alt nå. Men noe koselig som har vært i det siste, 17. mai!

Vi startet dagen ganske så tidlig på frokost hos et vennepar av oss, etterfulgt av barnetog og russetog på stedet vi bor. Deretter var det videre til min familie hvor vi skulle opp å se på lillesøsteren min gå i tog for første gang, noe som var veldig stas! Etter det dro vi ned til mamma og pappa og spiste supergod mat og kaker. Etter kakene var vi supertrøtte! 17. mai tar virkelig på assa. Men en kjempekoselig dag var det hvertfall!

Hadde dere en fin 17. mai?

Likes

Comments

Hallo!

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe her. Hverdagen går så altfor fort, og det er ikke så veldig mye spennende som skjer heller, dessverre. Da blir det lite lyd fra meg her.

Som sagt flyr hverdagen min utrolig fort unna. Og det er sykt skremmende at jeg følte det var jul akkurat, sånn igår liksom, og nå er det 20 grader ute og sol som virkelig varmer! Det er utrolig deilig at "sommeren" endelig begynner og nærme seg. Og i helgen bestilte vi billetter til USA med et vennepar av oss, så nå er det i boks! Innmari digg å ha en dato og kunne telle ned til. Så nå må jeg bare virkelig jobbe med sommerkroppen, før det blir to uker i bikini, uff.

Men tilbake til poenget da, så føler jeg at jeg har kommet inn i en sånn dårlig rytme. Været er perfekt, reise er bestilt og alt er egentlig bra, men fortsatt er det tanker og humør som bare bryter meg ned en del altså.. Jeg trener jo jevnlig, som jeg alltid har gjort, men formen er annerledes. Er vel bare sånn det blir med mye tanker som pusher på. Det er nesten som at jeg har kommet inn i en vårdepresjon, om det i det hele tatt er noe som heter det? Uansett da, jeg burde vært mer happy med sola og varmegradene, men neida. Får fikse opp i tankene først tror jeg.

Det er ikke lett alltid, man har alt og ingenting, gode og dårlige dager, og oppturer og nedturer om hverandre. Ha en super uke folkens!

Likes

Comments

Idag har jeg vært med bestevenninnen min, Tina. Er en stund siden vi har vært sammen nå, siden jeg jobber jo hver dag, og hun har skole hver dag, så da blir det lite tid til å møtes i hverdagene. Når hun kom til meg, bestemte vi oss for å lage en smoothie før vi skulle på trening. Smoothien bestod av: banan, mango, sitron, ingefær, en scoop vanilje proteinpulver og litt vann. Anbefaler å prøve den, virkelig god!

Etter smoothien var drukket opp, var det avgårde på trening. Vi kjørte en fullkropps økt, med litt cardio øvelser på slutten, utrolig god økt. Svetten rant på slutten for å si det sånn! Når vi kom hjem, så vi noen episoder av pretty little liars, vår faste serie som vi ser på sammen. Så ble et par episoder av den, med litt brownies. Skikkelig koselig dag!

Likes

Comments

Hallo!
Nå ligger jeg i senga, klar for å legge meg hvert øyeblikk. Karl har nattevakter denne uka, så han er jo ikke her, noe som er gansk e så kjipt. Hater virkelig å sove uten han. Heldigvis har jeg våre to små hunder, Mikke og Minnie, her med meg.

Helgen gikk også skikkelig fort. Hadde det veldig koselig, bare synd den flyr avgårde. Dagene siden lørdag har jeg så og si ikke rukket noenting. Har bare jobbet og sovet virker det som. Har ikke rukket å trene de siste dagene heller, så nå føler jeg meg bare skikkelig slapp og daff, haha. Blir jo enda mere sliten når man ikke trener. Har vært litt vanneskelig å komme hundre prosent tilbake i treningsrutinene etter jeg hadde influensa forrige uke, kroppen bruker liksom litt tid på å komme seg helt. Men men, jeg satser på å få til en økt etter jobb imorgen, så det blir bra!

Bare litt update fra meg. Håper dere har hatt en god start på uka. Nå er det natta!

Likes

Comments

God morgen!
Nå sitter jeg på båten, på vei inn til Oslo, hvor jeg skal på jobb. Merker at det hadde vært deiligst med fri idag, etter som min samboer har fri, men men. Får satse på at dagen går fort.

Jeg hadde bursdag tidligere i uken, og ble hele 22 år gitt! Tiden flyr assa så utrolig fort. Dagen min bestod av jobb, etterfulgt av en utrolig koselig middag ute med Karl, og min familie. Virkelig en god feiring! Fikk også verdens fineste ring av Karl, den gutten assa, jeg er så heldig! Nå klarer jeg jo ikke å stoppe å se på ringen min, den er fantastisk. Hehe, nå ble det mye her, men fornøyd er jeg ihvertfall!

Her kan dere se, er den ikke fin?
Ønsker alle en superfinlørdag, kos dere!

Likes

Comments

Hallo!

Nå sitter jeg på sofaen og surfer rundt på nettet, mens Karl er og trener. Jeg skulle gjerne ha blitt med på en økt, men har klart å dra på meg skikkelig influensa. Det kom sakte, men sikkert på fredag og har bare blitt verre. Så da er virkelig ikke trening noe lurt, selvom jeg må si det frister noe innmari. Trenger å få brukt kroppen litt, selvom kroppen min nå er helt død selvom jeg bare er i ro.

Men, nå som jeg er stuck her på sofaen, så har jeg surfet litt på nelly, og funnet noen godsaker derfra som jeg virkelig kunne tenkt meg. Er en stund siden jeg har sett på siden deres nå, og de har jo så mye fint!

body HER - bralette HER - kjole HER

hvit t skjorte HER - svart t skjorte HER - hettegenser HER

kjole HER - skjorte HER - veske HER

Her er da noen av mine favoritter for tiden. Mye fint, ikkesant?

Likes

Comments

Idag har virkelig vært en tung dag å komme seg igjennom. Har ikke skjedd noe spesielt, våknet bare opp utrolig trøtt, og det har jeg vært siden. Holdt på å sovne stående på jobb, og var helt i min egen verden i hele dag. Når folk snakket til meg, tok det litt tid før jeg klarte å få med meg samtalen, helt borte med andre ord, haha.

Har også vært utrolig sugen på søtsaker, og har vært super oppblåst hele dagen. Da føler man seg ikke akkurat helt super fresh. Så ja, noen dager er bare virkelig tunge assa. Merker bare at jeg virkelig ikke trengte det nå, man faller liksom ti steg nedover, og må jobbe seg opp igjen, sånn føles det i alle fall. Så alle tanker blir litt negative liksom.

Nå skal jeg hive i meg litt altfor sen kveldsmat, må fylle på litt etter treningsøkta jeg kom hjem fra for litt siden. Så kommer Karl hjem fra jobb snart, så da blir det nok rett i seng etter det. Krysse alt som er for at dagen imorgen blir tusen ganger bedre!


min favoritt bralette fra gymshark. Natta

Likes

Comments

God kveld!
Denne helgen har virkelig gått unna fort! Jeg jobbet jo igår, så da forsvinner jo mesteparten av dagen, men på kvelden kom min venninne, Tina til meg, og vi fikk sett litt på favorittserien vår, det var skikkelig koselig.

Ellers har jeg hatt en skikkelig god treningsøkt idag. Har virkelig fått kommet igang med treningen, og merker at ting går sakte, men sikkert fremover, så da er jeg happy. Må bare få inn de gode spisevanene hver dag nå, så blir det bra, hehe!

Ikveld så var vi også ute å spiste med et vennepar av oss på Friday's, og det var så utrolig godt! Virkelig god mat der altså. Såå utrolig mett nå! Men, nå er det tilbake til uka, og sunnere dager to come. Merker at det ikke helt frister å dra på jobb, når Karl har fri både imorgen og tirsdag, men men, er like greit å bare komme igang med det.

Har ihvertfall hatt en skikkelig fin helg! Humøret og formen har vært såå på topp. Jeg håper dere har hatt en bra helg også! Også ønsker jeg alle en god start på uka!


Likes

Comments

Hallo!

Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling til dere. For en stund sien, kom jeg over nettsiden til gymshark. Det er et trening merke, og har treningsklær, "chille" klær, undertøy og tilbehør i skikkelig god kvalitet. Ikke nok med at kvaliteten er god, er også passformen og fargene på klærne helt fantastiske! Jeg har brukt altfor mye penger på deres ting, men det er absolutt verdt det. Prisen på tingene er heller ikke så værst syntes jeg. Ta dere en kikk innom siden deres, jeg lover at dere kommer til å finne dere noe fint.

Leveringen fra siden er også veldig kjapp og enkel. Pakken kommer rett i postkassen (med mindre den er altfor stor, men det er utrolig hvor godt de pakker sammen flere ting), supergreit! Skulle det være noe med noe av det du har bestilt, er de også supergreie og enkle og kontakte.

Noen som kommer til å ta turen innom nettsiden deres? Dere finner den HER.

Likes

Comments