Hallo!
For litt siden fortalte jeg at jeg hadde bestillt litt sminke/skincare fra tarte. Jeg har aldri hatt noe fra tarte tidligere, men har hørt så mye bra om det, at jeg bare måtte prøve. Vi har jo heller ikke tarte produkter i Norge, så vidt jeg vet i hvertfall, og det er jo alltid litt mere stas med litt mere "sjeldene" produkter.

Her ser dere hva jeg bestillte meg. Tarte rainforest of the sea foundation, hydration skincare travel set og tartiest lash paint mascara. Egentlig bestillte jeg meg bare foundationen og fikk med en prøve på mascaraen, og når jeg skulle sjekke ut bestillingen, hadde de da tilbud på reisesettet, så da tok jeg med det og, har alltid hatt lyst å prøve hydration skincare serien deres.

Og dere, jeg må bare si, WOW! For noen gode produkter! Foundationen er superlett å ha på huden og smoother ut porer og alt kjempebra, og gir god dekkevne. Den sitter også kjempegodt gjennom hele dagen! Og flaks for meg, så traff jeg spot on på fargevalget. Jeg har fargen light sand.

Mascaraen var god, ikke verdens beste, men likte kosten på den, og fikk greit med volum. Sitter også godt på og drysser ikke eller sverter av, så det er et stort pluss!

Skincare produktene er fantastiske! Gir en frisk og god følelse, rensen renser alt, virkelig! Dag kremen er såå god på huden, og face misten er skikkelig forfriskende. Har fått testet ut disse litt nå, og huden min er så bra! Ikke like uren som det kan bli i perioder, og absolutt ikke tørr! Eneste jeg ikke har prøvd enda er de eye patchesene som skal under øynene, men er sikker på at de også er dødsdigge og forfriskende! Anbefaler alle med litt tørr hud og teste ut dette kittet, man får ganske mye produkt også til en god pris!

Her er et par bilder av meg med foundationen på, disse er ikke redigert noe annet enn lyset, og se så fin huden i annsiktet ser ut, ihvertfall for meg som har langtifra plettfri hud til vanelig! (Overse selvbruningen på halsen, var rett før den skulle skrubbes av..)

Håper denne anbefalingen hjalp noen om dere vurderer å teste noe fra tarte. Var kjapp shipping og forresten!

Natta!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hallo!

For en liten stund tilbake bestilte jeg og bestevenninnen min hver vår hoodie fra Tammy Hembrow sitt merke, Saski collection. Vi kjøpte hver vår i fargen nude, og den er virkelig så fin, annerledes og sporty. Jeg må si at jeg har litt vanneskeligheter med å gå med denne ute i offentligheten nå, da den er ganske så cropped, og her i Norge er det jo ikke helt sesong til cropped nå uten noe under, men har brukt den et par ganger til trening med en high waist treningstights. Og den er jo bare superkul! Gleder meg til sommeren igjen, da blir nok denne brukt mye mer ute også.

Tammy har virkelig mye fine ting i kolleksjonen sin, og jeg kunne tenke meg en hver av alt egentlig. Nedturen er jo at alt blir utsolgt med en gang, så man må virkelig følge med når det kommer re-stock. Ryktene sier at det er snart ny re-stock, og at hun kommer med mye nytt etterhvert, så da får vi se om jeg ikke skaffer meg noe annet fra henne også.


Likes

Comments

Hallo!

Forrige uke, da jeg var syk og var hjemme noen dager, ble det en del tid tilbrakt på mac'en. Og mye av den tiden der igjen gikk til youtube titting. Jeg er jo som de fleste andre jenter i min alder, ganske interessert i mote, sminke og fitness, og jeg digger å sitte på youtube å se på sminkevideoer, vlogs, treningstips, workouts osv. Jeg følger en god del youtubers, men har i det siste funnet noen nye jeg har fått skikkelig smaken for. Tenkte derfor å dele mine topp 5 youtubers atm, noen sminke relaterte og noen mer treningsrelaterte. Virkelig mye inspirasjon å hente!


1. SHANI GRIMMOND

Shani Grimmond er en jente fra Australia som driver mye med makeup, men filmer også en del vlogger hvor hun tar oss med på reiser og bare generelt i hverdagen hennes. Hun er kjempemorsom å se på, og deler virkelig hele seg selv som person, det digger jeg! Følg, følg, følg!

2. PATRICIA BRIGHT

Patricia Bright er virkelig en fantastisk dame, med en syk humor. Hun driver mye med sminke og vlogger, men er kanskje mest kjent for at hun vurderer nettsider og butikker ved å kjøpe inn masse og virkelig si sin sanne mening. Jeg bare ler og ler når jeg ser på hun, så utrolig søt og funny!

3. NIKKIA JOY

Nikkia Joy er en kjempesøt jente som driver for det meste med sminke. Hun lager utrolig mage fine smike-looks, har masse gode annbefalinger og er virkelig oppdatert på nyheter, og viser oss jenter hva vi bør ha i sminkesamlingen. Skulle virkelig ønske jeg var like flink som henne til å sminke meg! Hun har også en vlog-channel som jeg ikke har rukket å se så mye på enda, men hun er sikkert supersøt der og!

4. WHITNEY SIMMONS

Whitney Simmons er fantastisk! Hun gir deg tips, triks og workouts innenfor trening og fitness. Hun driver også med litt anbefalinger av både skjønnhet, interiør og hverdagsprodukter. En ting man kan si om Whitney, er at hun har en virkelig unik humor. Da jeg først oppdaget henne, skjønnte jeg den ikke helt, men nå etter å ha sett en del av henne, digger jeg henne og humoren hennes. Følg henne også på instagram for å få noen kjappe treningsvideoer!

5. HANNA ÔBERG

Hanna Ôberg er en svensk fitness youtuber. Hun er utrolig søt, og gir mange gode tips innenfor trening, og mange gode treningsøkter. Hun vlogger også litt av sitt dagelige liv innimellom, og er bare supermorsom. Rett og slett en fantastisk fitness youtuber, skikkelig inspirasjon!

Likes

Comments

Hallo!

Lenge siden det har vært noe liv fra med her, igjen, som det pleier. Tar en liten stund mellom hvert innlegg, jeg kommer meg liksom ikke helt igang, men innimellom får jeg plutselig lyst til å skrive litt, så da gjør jeg det.

I det siste har det ikke skjedd så mye annet enn at jeg fikk influensa på onsdag, og har deretter vært ganske redusert i formen frem til i går ish. Nå er jeg mye bedre, og har bare en liten forkjølelse hengende igjen. Det som skjer når man er hjemme og sengeliggende er jo at man blir surfende mye rundt på nettet, og jeg har jo klart og nettshoppe litt da. Ikke mye, men jeg fant ut at Rihanna sin sminkekolleksjon Fenty Beauty, akkurat har kommet ut, og etter å ha sett cirka alle youtube videoene som finnes på youtube omhandlende kolleksjonen, var jeg nødt til å klikke hjem en lip gloss og en foundation børste. Hadde ganske lyst på mer, men foreløpig har jeg det jeg trenger (og mye mer) i sminkepungen min. Venter jo på Tarte sin rainforest of the sea foundation som er på vei til meg i posten, så da får Rihanna sin foundation vente til jeg er tom igjen. Anbefaler alle å sjekke ut Fenty Beauty, de har vanvittig mye kule highlightere og sminken ellers ser fantastisk ut!

Tenkte å lage et innlegg etter at jeg har fått både det jeg har bestilt fra Fenty og foundationen fra tarte, hvor jeg vurderer produktene og hvordan jeg liker de. Det er hvertfall planen og prøve å få til det, så da får vi se. Ellers så er det jobb igjen på meg imorgen, etter en slapp sykeuke. Nyt søndagen, det skal jeg!

Likes

Comments

I helgen var jeg i byen med mamma og hadde en skikkelig koselig mor og datter dag! Vi titta masse, og shoppa litt. Alltid kos å ha med mamma, hun finner så mye gøy, og hjelper meg til å velge ting jeg kanskje ikke hadde valgt selv, som denne jakken jeg skal vise dere nå.

Jeg har lenge ønsket meg en ny skinn jakke, da jeg bare har en i svart som er noen år gammel. Har da hatt lyst på en i en annen farge, og ville også finne en som ikke alle andre har. Er jo så typisk at med en gang det kommer ut en kul jakke et sted, så har alle den. Men, denne tror jeg ikke så mange har.

Denne er fra MANGO og kostet bare 699,- Var så usikker når jeg først så den, men nå elsker jeg den! Angrer ikke et sekund.

Hva syntes dere?

Likes

Comments

God morgen!
Tenkte jeg skulle vise dere min nye favoritt trenings tights. Den er fra Lululemon, og jeg bestillte den fra nettsiden deres, noe som funker ganske greit, bortsett fra at man kan få en litt småkjip regning på moms og toll i ettertid, men men sånn er det.

Denne tightsen heter Pushing Limits, og er supergod å ha på! Den er med i naked serien til Lululemon, som vil si at den er så deilig, myk og stretchy i stoffet, slik at det kan føles som at man ikke har på seg noe, hehe. Den er også super high waist og har de fineste sømmene som får bena og baken til å se super bra ut, samtidig som den er veldig enkel. Jeg har min i fargen jaded, superfin!

Se så fin! Eneste lille nedturen er jo at den koster en del, meen vil si at det er verdt det, da kvaliteten også virker supergod.

Dere må ha en kjempefin dag!

Likes

Comments

Igår var en av de sommerdagene man bare husker, hvor man virkelig bare har nytt været max! Planen var egentlig en kjapp harrytur til Sverige, men siden været ble så bra, dro heller kjæresten og jeg sammen med et vennepar til Son og spiste i sola. Stedet vi spiste på het Solsiden og ligger på brygga i Son. Vi spiste fish and chips, og jeg må si at det er den beste jeg har smakt! Etter en god middag i Son, dro jeg og Tina hjem til henne, mens gutta dro hjem til min og Karl sin leilighet. Tina og jeg følger med på Pretty little liars og er nå i siste sesong, helt sykt spennende! Så avsluttet dagen bra med koselig venninnetid.

Likes

Comments

Har dere hatt de periodene hvor alt bare ikke funker helt? Energinivået er lavt, og alt bare går motsatt vei av hva du hadde planer om. For og si det sånn, så har jeg en sånn periode nå. Jeg har null energi og overskudd! Igår var planen min hele veien og dra å trene siden jeg ikke fikk trent på tirsdag grunnet sen jobbing, meeen tror dere det ble noe av? Nope. Assa, hva skjera? Jeg kommer hjem søkk våt av regnet og dødsliten, og jeg vet jo at jeg hadde fått tilbake mye energi av å trene, men glemte jo tydeligvis det igår da.. Så da ble det heller god middag, søtsaker og serietitting. Uff, ikke bra! Ikke at det ikke var koselig, men tror at den treningsøkten og litt mindre søtsaker hadde vært bedre for samvittigheten min.

Det som er skummelt er at de siste dagene har vært likedan. Og treningsøkten jeg hadde på mandag gikk rett vest, fikk ikke til noe. Så merker at nå er det nok! Matvanene må bli bedre, søtsaker får jeg holde meg unna i uka og treningen må på plass. Må bare klare å være streng mot meg selv, for i det siste har jeg vært greit svak der gitt. Jaja, nå er det torsdag og to jobbdager igjen så er det helg! Det blir godt.

Ha en fin torsdag alle sammen!

Likes

Comments

Igår ble en veldig koselig og morsom kveld, vi var nemlig på bowling med familien til Karl. Karl, brødrene og søsknene hans og følge (altså vi kjærestene til disse gutta), fikk en bowlingkveld i julegave av moren til Karl, noe som var superhyggelig, og jeg er så glad for at vi endelig fant en kveld som passet for alle!

Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg spilte bowling, men til tross for det fikk jeg det bedre til enn jeg trodde. Hele gjengen koste seg så masse, mye spøk og latter, så det var gøy! Hyggelig å gjøre sånne ting sammen en hel gjeng innimellom, og bare slippe seg løs. Takk for en koselig kveld alle sammen!

Likes

Comments