Header

Det er mandag! Jeg har hatt en veldig fin helg, og nå er jeg godt i gang med en ny uke! Jeg stod opp tidlig i dag for å komme meg avgårde for å gjøre dagens ærender, og på veien stakk jeg innom Starbucks i Bogstadveien for å ta med meg en kaffe. Jeg har blitt så glad i frappucchinoen deres med kaffe og karamell, den er så god! Jeg har fått gjort mye i dag, så nå skal jeg snart lage meg en god middag og bruke resten av kvelden til å slappe av. Resten av uken kommer til å bli veldig hektisk, med jobb, kurs, møter, avtaler og reising. Jeg har alltid mye å gjøre og er hele tiden på farten, men jeg liker det, det er godt å føle på at man utretter ting og sakte men sikkert jobber seg opp og frem!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Den siste tiden har vært veldig hektisk, jeg har hatt mye å gjøre og alt har egentlig bare vært et stort kaos, men nå begynner endelig ting å komme i orden! Jeg har nemlig flyttet! Mitt nye bosted er et stort, fint og kjempehyggelig jentekollektiv på Smestad! Jeg begynner allerede å finne meg til rette og føle meg som hjemme her, og jeg trives kjempegodt! Jeg har ikke fått inn møbler på rommet mitt ennå, så alle tingene mine ligger fortsatt i esker, men jeg tror rommet kommer til å bli kjempefint når alt kommer på plass! Gleder meg veldig til det blir ferdig! Nå skal jeg snart ut for å treffe noen venner og nyte lørdagskvelden! God helg!

Likes

Comments

I dag våknet jeg tidlig, selv om jeg la meg sent i går, og jeg har fri i dag, så jeg har hatt en lang og rolig formiddag. Jeg har ingen planer for resten av dagen heller, jeg skal bare slappe av her hjemme, rydde og vaske litt og få gjort unna en del småting. Det har skjedd så mye i det siste og jeg har hatt mye å gjøre, det er derfor det har vært så stille på bloggen, men nå var det fint å endelig få tid til å komme med en liten oppdatering! Hva jeg har vært så opptatt med den siste tiden skal jeg fortelle om i neste innlegg, nå skal jeg ut og gå meg en liten tur i kulda og kose meg inne resten av kvelden!

Likes

Comments

Hei igjen! Håper dere hadde en fin julefeiring, det hadde i hvert fall jeg! Nå er julen plutselig over, og dagen i dag er ikke bare den siste i denne måneden, men også den siste i dette året. Tenk at 2017 nå er historie, og 2018 ligger foran oss med blanke ark! Her kommer en oppsummering av den siste måneden i år, og med det vil jeg ønske dere alle et godt nytt år!

Månedens opplevelse: Det har vært mange fine opplevelser denne måneden! Konserter, vennekvelder, bursdagsfest, julebord og julefeiring!
Månedens opptur: Å komme hjem til Trysil og se familien min igjen!
Månedens nedtur: Jeg ble syk rett før jul og er fortsatt ikke helt bra igjen.
Månedens høydepunkt: Julekvelden! Det var en veldig fin kveld!
Månedens innkjøp: Julegaven jeg kjøpte til mamma, en kjempefin veske!
Månedens tanke: Jeg er veldig takknemlig for det jeg har!
Månedens musikk: Julemusikk!
Månedens utfordring: Å få alle juleforberedelsene unnagjort!
Månedens øyeblikk: Da jeg endelig kom hjem til jul!
Månedens mest leste innlegg: December Bucket List

Likes

Comments

Da jeg var ute for å handle julegaver tidligere denne måneden kom jeg over denne boken som jeg ikke klare å la være å kjøpe, så jeg kjøpte den som en julegave til meg selv! Boken heter IT og er skrevet av Alexa Chung. Det er en bok om mote, hvor Alexa skriver om sin egen personlige stil, sine moteforbilder og inspirasjonskilder og deler sine erfaringer fra motebransjen som modell. Hun deler også personlige historier, og skriver på en veldig jordnær og morsom måte. Boken består av en god blanding av tekst, bilder, sitater og Alexas egne tegninger og er utrolig inspirerende! Jeg anbefaler virkelig denne som julegave, enten til en annen, eller deg selv!

I dag hadde jeg egentlig planlagt å besøke Jul i Vinterland og kose meg skikkelig på julemarked, men jeg har selvfølgelig blitt syk og sengeliggende. Det passet veldig dårlig å bli syk nå rett før jul, for jeg hadde så mye å gjøre og nå får jeg nesten ikke gjort noen ting. Men det får bare være, det viktigste er at jeg blir frisk igjen til juleaften, og det håper jeg virkelig at jeg blir. Enn så lenge får jeg bare pakke meg inn i dyna, drikke kakao og lese ferdig denne boken!

Likes

Comments

Nå er jeg endelig ferdig på jobb for dagen, og nå tar jeg helg! Det skal bli godt med en frihelg, og denne helgen kommer til å bli så bra! I morgen kveld skal jeg ut og spise sammen med jentene og feire bursdagen til venninnen min Ine, og på søndag blir det julebord med hele vennegjengen! Jeg gleder meg skikkelig til to koselige kvelder med god mat og gode venner! God helg!

Likes

Comments

Det er trettende desember i dag! Det betyr Luciadagen, og det betyr lussekatter! Jeg nyter en fridag i dag og sitter inne og koser meg med lussekatter og kakao med krem mens jeg hører på julemusikk og pakker inn julegaver. Det snør utenfor vinduet og jeg har skikkelig julestemning! Ååh, som jeg gleder meg til å reise hjem og feire jul!

Likes

Comments

God søndag alle sammen! Denne uken har vært veldig hektisk for meg og jeg har hatt mye å gjøre, men i dag kan jeg endelig ta det med ro, slappe av og bare gjøre det jeg har lyst til! Jeg vil vise dere noen av mine favorittprodukter til håret, og dette er produkter som virkelig tar godt vare på håret mitt! Etter at jeg bleket håret mitt fra mørkebrunt til blondt ble det veldig tørt og slitt, derfor er jeg helt avhengig av produkter som gir håret fuktighet, pleie og glans. Jeg vasker håret med en shampoo og balsam som heter Argan Oil Antifrizz fra Fab Hair. Hårkuren jeg bruker er Damage Repair Mask fra Toni&Guy, den bruker jeg en gang eller to i uken. Da lar jeg den virke i noen minutter mens håret er fuktig før jeg skyller den ut. Når jeg har tørket håret halvveis med et håndkle og det fortsatt er litt fuktig, bruker jeg håroljen Radiating Tropical Oil fra Toni&Guy, som jeg gnir inn i lengdene av håret. Så sprayer jeg hele håret med Heat Protect Styling-Spray fra Syoss før jeg føner det helt tørt og retter det. Til slutt gnir jeg inn litt av Hair Restore Leave-In Serum fra Syoss i lengdene for å dempe det som er igjen av frizz i håret og gi det litt ekstra glans. Så ser håret mitt fabulous ut! Ha en fortsatt fin søndag!

Likes

Comments

Endelig er det desember! Jeg har åpnet den første luka i adventskalenderen min og teller ned dagene til jul! Desember er definitivt den koseligste tiden av året, og det er så mye jeg gleder meg til å gjøre fremover! Derfor har jeg laget en liten bucket list med ti ting jeg vil gjøre i desember!

Høre på julemusikk: Jeg skal lage en ordentlig spilleliste på Spotify med alle favorittjulesangene mine på og virkelig kose meg med masse fin julemusikk!
Pynte til jul: Det er så koselig å pynte til jul, og aller koseligst er det å pynte juletreet!
Handle julegaver: Her er jeg allerede godt i gang, men jeg har fortsatt noen gaver igjen å kjøpe!
Pakke inn og gi bort julegaver: Den største gleden er gleden av å gi, og jeg syns det er kjempekoselig å sitte og pakke inn julegaver og skrive hyggelige gavelapper!
Konserter: Jeg skal på to konserter i desember som jeg gleder meg veldig til, og den første er allerede i kveld!
Jul i Vinterland: Jeg har aldri vært der før, men i år skal jeg sette av tid til å besøke julemarkedet i Spikersuppa og ta en tur i pariserhjulet!
Spise julemat: Jeg gleder meg skikkelig til å spise pinnekjøtt, kaker og marsipan!
Reise hjem: På lille juleaften reiser jeg hjem for å tilbringe julen sammen med familien min!
Se julefilmer og serier: Det er mange julefilmer jeg pleier å se hvert eneste år, og den aller fineste er Tre nøtter til Askepott! Jeg liker også å se julekalenderene på TV, og tillegg har nå den nye sesongen av Vikings endelig kommet på HBO, så den skal jeg selvfølgelig også se!
Ta det med ro: Når julestresset er over skal jeg la freden og roen senke seg, og jeg skal bare slappe av og kose meg!

Håper alle får en fin desember!

Likes

Comments

Tiden går så fort, og nå har det plutselig gått enda en måned! Jeg gleder meg veldig til desember, men først kommer en oppsummering av november!

Månedens opplevelse: Jeg ble invitert på middag hjemme hos Anne da jeg var i Trysil, og vi hadde det så koselig!
Månedens opptur: Jeg har fått en kontrakt som jeg skal fortelle mer om senere!
Månedens nedtur: Jeg har vært forkjølet, og er fortsatt ikke helt bra igjen.
Månedens høydepunkt: Å treffe min bestevenninne Anne igjen! Det var så lenge siden sist jeg så henne!
Månedens innkjøp: Amy Winehouse t-skjorta som jeg kjøpte på Velouria Vintage, og øredobbene fra H&M som jeg har på meg på dette bildet!
Månedens tanke: Jeg gleder meg til jul!
Månedens musikk: Amy Winehouse! Nå fremover kommer det til å gå i julemusikk!
Månedens utfordring: Julegavehandel, jeg syns det er så vanskelig å vite hva jeg skal gi!
Månedens øyeblikk: Da min venninne Catherine overrasket meg med et besøk på jobben min!
Månedens mest leste innlegg: Black Friday

Likes

Comments