Header

Heihei, håper dere har en fin lørdag! Vanligvis ville jeg brukt dagen til å sove lenge, men i dag stod jeg opp klokka ni, og det føltes faktisk skikkelig godt! Jeg liker å få så mye ut av dagen som mulig! Jeg spiste en god frokost og tok meg en tur inn til sentrum for å handle inn noen småting jeg trengte, og da jeg kom hjem bakte jeg ostekake! Det er første gang jeg har bakt ostekake på egenhånd, men jeg syns den ble veldig bra! Nå er jeg på vei ut av døra, for jeg skal tilbringe kvelden på Chateau Neuf! Det blir nok en bra kveld, og det håper jeg dere får også!

Kjole fra Cubus, jakke fra Gina Tricot, sko fra Shoeday

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I dag var det skikkelig godt med en fridag, og den har jeg bare brukt til å slappe av. Jeg har hatt det så travelt og vært ganske stressa de siste dagene, men jeg har også hatt det utrolig gøy! Konserten med Lana Del Rey i går kveld var bare helt fantastisk, det er uten tvil den beste konserten jeg noen gang har vært på! Jeg er så glad for at jeg fikk oppleve det, sammen med Charlotte. Vi koste oss skikkelig, til tross for det dårlige været. I dag har været vært kjempefint, så jeg og kjæresten min dro ut for å spise lunsj ute i sola på en kafé på Teaterplassen, og etterpå gikk vi til en park i nærheten, satte oss ned og bare pratet og koste oss sammen. Nå skal vi snart lage oss en god middag og se på film! Håper alle får en fin kveld!

Likes

Comments

Det er visst ikke bare jeg som er helt hekta på Lana Del Rey for tiden! Og det er vel egentlig ikke så rart. Om under en uke skal hun synge på Øyafestivalen, og jeg er så utrolig glad for at jeg endelig skal få se henne live der! Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse! Jeg har hørt på musikken hennes i årevis og jeg elsker den, hun er så fantastisk flink! Jeg skal dit sammen med Charlotte, og det kommer til å bli en magisk kveld! Ååh, som jeg gleder meg!

Likes

Comments

Selv om jeg og kjæresten min praktisk talt bor sammen nå, så syns jeg det er veldig koselig å gå ut for å gjøre noe hyggelig sammen og bare kose oss litt ekstra innimellom. Jeg tror det er viktig også, i et hvilket som helst forhold, at man tar seg tid til hverandre og skaper gode minner sammen. Det trenger ikke være noe stort heller, jeg syns faktisk de små tingene er de aller viktigste. Gode samtaler, latter, holde hender mens man går nedover gata. Bare være sammen, og sette pris på de små øyeblikkene. Jeg tror det er disse tingene som er noe av grunnen til at vi fortsatt er nyforelsket, selv om vi har vært sammen i nesten to år!

Forrige uke fikk jeg og kjæresten min lyst til å dra ut for å spise, og valget falt på People's, hvor vi har vært en gang før. De har så god vegetarburger der, så det ble en slik på meg, og burrito på han. Det var skikkelig fint vær den dagen, og det var så herlig å kunne sitte ute og spise! Været var godt og varmt til langt ut på kvelden, så vi dro like gjerne ut til Sørenga for et lite kveldsbad også, før vi dro hjem. Den kvelden var så fin! Et sommerminne jeg kommer til å ta godt vare på!

Likes

Comments

Tenk at vi er i august allerede! Hvor blir tiden av? Jeg som syntes sommeren bare så vidt hadde kommet i gang... Men forhåpentligvis er det fortsatt mye sommer igjen, og jeg har mange planer denne måneden! Det jeg gleder meg aller mest til må nok være at jeg skal på Øyafestivalen! Det kommer til å bli skikkelig bra! Jeg har også snart bursdag, og det er mye annet morsomt som skjer i tiden fremover, det er så mye jeg gleder meg til! Nå skal jeg ta meg en tur ut i finværet, ha en fortsatt fin dag alle sammen!

Likes

Comments

Dette må være den fineste sommeren jeg har hatt på lenge, og jeg er så glad for at jeg får tilbringe den i Oslo. Det er kanskje nettopp derfor jeg syns denne sommeren er så bra, for sommeren i Oslo er virkelig noe helt spesielt. Jeg har det så fint! Forrige uke var det utrolig fint vær, så jeg dro flere ganger ut til Sørenga for å bade og sole meg. Sørenga ligger ikke så langt unna der jeg bor, og badeplassen der er skikkelig fin! Det er så idyllisk der, og jeg tilbrakte mange timer ute på brygga og bare koste meg i finværet. Jeg håper virkelig det blir flere slike dager!

Likes

Comments

Jakke fra Tally Weijl, topp fra BikBok, bukse fra New Yorker, veske fra Primark, sko fra Adidas

  • Mote

Likes

Comments

Det er mange år siden sist jeg eide en denimjakke, for jeg har lenge lett etter den perfekte, og for litt siden fant jeg den endelig, nemlig denne! Den er akkurat passe kort, myk i stoffet og mørk i fargen, og har allerede blitt en sommerfavoritt! Jeg liker å kombinere den med en cropped top, noe jeg heller ikke har brukt så mye før, men nå i det siste har jeg begynt å bli litt mer komfortabel med å bruke det, i hvert fall med høytlivsbukser til. Jeg har faktisk kjøpt meg flere korte topper denne sommeren, mye fordi jeg endelig har innsett at jeg ikke trenger å dekke til kroppen min, jeg kan gå i akkurat hva jeg vil!

Jakke fra New Yorker, topp fra New Yorker, bukse fra BikBok

  • Mote

Likes

Comments

Heihei! Jeg har et tips jeg bare må dele med dere! IKEA har nemlig fått inn en utrolig fin kolleksjon nå! Den heter Stunsig, og består av blant annet kopper, tallerkener og skåler, sengetøy, putetrekk, tepper og oppbevaringsbokser i mange forskjellige, nydelige design! Kolleksjonen er limited edition og kommer til å bli utsolgt fort, så hvis du vil sikre deg dine favoritter anbefaler jeg deg å være rask! Se hele serien på IKEAs nettside HER!

Disse koppene fra kolleksjonen har jeg forelsket meg helt i! Se så fine de er! Disse skal jeg drikke masse god smoothie av i sommer, og varm kakao med krem når høsten kommer!

Likes

Comments

Forrige uke tilbrakte jeg en hel dag på Grünerløkka sammen med Charlotte, og vi hadde det så hyggelig! Vi var innom et par av vintagebutikkene som ligger ved Olaf Ryes plass, blant annet Robot og Velouria Vintage, fordi Charlotte var på jakt etter byens kuleste solbriller. Hun fant dem på Robot, og var såå fornøyd da vi gikk ut av butikken! Vintage har egentlig aldri vært helt min greie, men de hadde veldig mye kult i de butikkene vi var innom, så jeg anbefaler dere å stikke innom for å ta en titt! Etter litt shopping satte vi oss ned på Creperie De Mari for å spise lunsj. Der har de helt fantastiske pannekaker i alle mulige varianter, og det var mye som fristet, men både jeg og Charlotte gikk for banan, peanøttsmør og nutella som tilbehør. Så utrolig digg! Det var første gangen jeg var der, men det blir definitivt ikke den siste! Resten av dagen brukte vi på å rusle litt rundt på Løkka, ta bilder og catche opp på hva som har skjedd i det siste. Vi får jo ikke sett hverandre så ofte lenger, siden Charlotte har flyttet fra Oslo, men vi har det alltid så gøy sammen når vi først treffes! Hun er en av mine aller beste venninner og er virkelig god som gull!

Likes

Comments