Header

Jeg har kjempelenge hatt lyst til å bli blondine, og nå har jeg endelig fått akkurat den fargen jeg ville ha! Å gå fra mørk brunette til lys blondine på egenhånd har nemlig ikke vært noen enkel sak. Det har vært både vanskelig, slitsomt og tidkrevende, og jeg har holdt på i flere måneder med å avfarge og bleke håret mitt. For en stund siden hadde jeg endelig begynt å få en fin, blond farge, men da jeg skulle farge håret i en litt mer naturlig farge gikk det galt og jeg endte opp med en gusten, grumsete farge som ikke var fin i det hele tatt. Da jeg prøvde å rette opp feilen ble det selvfølgelig bare enda verre og jeg innså at jeg måtte bestille time hos frisør. Jeg fikk time hos flinke Rosalind på Billy's Bumble and Bumble på Aker Brygge, og hun klarte heldigvis å farge håret mitt lyst og fint igjen! Jeg var kjempefornøyd da jeg gikk derfra! Det er godt å endelig være ferdig med denne prosessen. Nå skal håret mitt få være i fred en god stund fremover, og jeg tror ikke jeg kommer til å prøve å farge det selv igjen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I går kveld var jeg på åpningsfesten til Dr. Martens nye flagshipbutikk i Oslo! Det var et veldig hyggelig event med musikk, drinker, fine folk og god stemning! I tillegg til å feire den nye butikken feiret vi også de nye høstkolleksjonene som har kommet. Skoene fra Dr. Martens er jo klassikere, og de finnes i mange fine farger og forskjellige modeller. De nye kolleksjonene består også av sko med metallisk preg og imitert krokodilleskinn! Skoene kan kombineres med et hvert antrekk og er perfekte til høsten og vinteren. Butikken ligger i Torggata 23, så stikk innom å ta en titt!

I dag var jeg oppe allerede klokka åtte, fordi jeg skulle i et møte på jobben. Jeg skal få nye og flere arbeidsoppgaver fremover, så det blir spennende! Jeg gleder meg til å utvikle meg videre på avdelingen min! Møtet tok bare en times tid, og etter det hadde jeg resten av dagen fri! Jeg har fri i morgen også, så i kveld skal jeg ut og ta noen drinker med en venninne. Det blir hyggelig! God helg!

  • Mote

Likes

Comments

Denne boka har jeg ventet på kjempelenge! Forrige uke fikk jeg endelig kjøpt den, og jeg gleder meg skikkelig til å lese den! Hva er vel bedre enn å sitte i sofaen med et godt, varmt pledd rundt seg, drikke kakao og kose seg med en god bok på kalde høstkvelder? Jeg har aldri vært noen fast leser av bloggen til Anna Rasmussen, men jeg har klikket meg innom fra tid til annen og syns hun er veldig flink til å skrive. Jeg har virkelig lyst til å lese hele hennes historie, så dette kommer til å bli høstens bok for min del!

Likes

Comments

Det har plutselig blitt oktober, høsten har kommet for fullt, og det er en nydelig høstdag i Oslo i dag! Jeg kom hjem sent i går kveld etter en hektisk helg på farten, men i dag har jeg fri, så jeg bruker dagen til å slappe av hjemme. September har vært en veldig fin måned med mange gode opplevelser, så jeg tenkte å oppsummere måneden som gikk!

Månedens opplevelse: Lanseringsfesten for den nye butikken og smykkekolleksjonen til Jane Kønig!
Månedens minne for livet: De Nye Falls In Love festen! Den kvelden kommer jeg til å huske lenge, den var så fantastisk!
Månedens opptur: Jeg hat fått fast stilling i jobben min og er veldig fornøyd med det!
Månedens nedtur: Noen dager har jeg vært veldig sliten og ikke fått gjort de tingene jeg hadde planlagt å gjøre.
Månedens høydepunkt: Bursdagsfesten min, den var så bra!
Månedens innkjøp: Jeg har kjøpt meg boken til Anna Rasmussen, "Naken", og gleder meg veldig til å lese den!
Månedens tanke: Jeg har så lyst til å utfordre meg selv, lære meg noe nytt og gjøre noe jeg aldri har gjort før!
Månedens musikk: Lana Del Rey!
Månedens utfordring: Å få tiden tiden til å strekke til. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre som jeg ikke har fått tid til.
Månedens øyeblikk: Da jeg og Charlotte hoppet oppi badekaret med gullkonfetti på De Nye Falls In Love festen, det var så gøy!
Månedens mest leste innlegg: Art speaks when words don't

Likes

Comments

I dag åpner Jane Kønig sin første butikk i Norge! Det er en pop-up-shop på Eger i Karl Johans gate, og jeg fikk være med på lanseringsfesten i går kveld! Jane Kønig er en dansk smykkedesigner, og hun har nettopp lansert sin nye kolleksjon, Stardust. Smykkene hennes er både originale og vakre, de er inspirert av de små øyeblikkene i hverdagen og skal være en påminnelse om å omfavne livet og nyte hvert øyeblikk. Lanseringsfesten var liten og rolig, men det var veldig god stemning og vi fikk champagne og popcorn mens vi gikk rundt og beundret smykkene! Smykkene er kjempefine, så ta en tur innom butikken og ta en titt, den skal være på Eger frem til januar!

Likes

Comments

Det har vært en rolig søndag så langt, og det blir nok en rolig kveld også. Jeg merker at jeg trenger å slappe av litt og lade batteriene. Nå ligger jeg på sofaen og leser blader og drikker smoothie! Jeg har laget favorittsmoothien min, som består av bringebær, blåbær, yoghurt naturell, eplejuice og appelsinjuice. Den er så god! Etterpå skal jeg gå meg en tur i den friske høstlufta, og i kveld skal jeg se alle ukens episoder av Bloggerne, ta det med ro og bare kose meg! Ha en fin søndagskveld!

Likes

Comments

Det er tirsdag alleredeI Håper dere hadde en fin helg og at dere fikk en god start på den nye uken! Tiden bare flyr avgårde, og i dag er det faktisk to år siden jeg og kjæresten min møttes for aller første gang! Det skal vi selvfølgelig feire, så i dag har jeg ryddet og vasket litt i leiligheten og pyntet med friske, fine blomster. I kveld skal vi lage oss en god middag, drikke vin, tenne levende lys og bare kose oss sammen. Jeg er så heldig som har en så fantastisk kjæreste!

Likes

Comments

Det er en fiin fredag i dag, og jeg føler meg skikkelig bra! Jeg sov som en stein i natt, og er det én ting som gjør en dag bra, så er det en god natts søvn. Dagen i går var også fin, og jeg er glad for at jeg kan finne på ting alene og at jeg trives i mitt eget selskap. Jeg dro blant annet på en kunstutstilling av Vebjørn Sand, og det er lenge siden jeg har sett en så fantastisk utstilling. Kunsten hans var både vakker og grotesk, mørk og romantisk, følelsesladet og veldig tankevekkende. Jeg elsker kunst som setter tankene mine i sving! Det var en utrolig fin utstilling, og jeg anbefaler dere virkelig å ta en tur innom Henrik Ibsens gate 40 for å ta en titt! Det ble også litt shopping i går, og selvfølgelig skal jeg vise dere hva jeg kjøpte i et innlegg senere! God helg!

Likes

Comments

Jeg er skikkelig fornøyd med den nye kjolen min! Jeg la ut noen bilder av den for noen dager siden, men jeg ville ta noen flere, og rakk akkurat å ta disse bildene før det begynte å regne i ettermiddag. Silketørkleet og beltet har også blitt to nye favoritter, de er det perfekte tilbehøret!

Kjole fra Jaqueline de Yong, silketørkle fra Guess, belte fra Missguided

  • Mote

Likes

Comments

Denne kvelden var så fin! Utsikten fra taket på Stratos var utrolig, vi kunne se utover hele Oslo sentrum, og vi stod der oppe med vind i håret og bare beundret byen og kontrastene mellom lys og mørke, uten en eneste bekymring i verden.

Bluse fra New Yorker, skjørt fra H&M, silketørkle fra Guess

Likes

Comments