Hverdag

I dag er det 1.desember. Vi er allerede inne i siste måned av året 2016. Det er helt utrolig å tenke på at det snart er et nytt år. At snart går vi inn i 2017. Jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag. Har hatt norsktentamen, og ikke gjort så mye mere enn det.

Jeg skrev ikke så mye, men har ikke gjort så mye i dag og hadde ikke noe mye å skrive. Men jeg har hvert fall skrevet litt. Håper dere har/har hatt en fin 1.desember. Det har hvert fall jeg hatt. Ha en fin 1.desember videre!
Blogges

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Livet mitt går opp og ned. Noen dager har jeg det lett, mens andre dager kan jeg ha det vondt og gråte. Det har skjedd litt av hvert i livet mitt, og det er kanskje grunnen.. Det finnes fine og bra dager, men det finnes også dårlige dager. Ingen liv er perfekte. Et liv kan ikke bare være perfekt. Jeg tror ikke det finnes noen som ikke har hatt det vondt i sitt liv. Alle har sine tider hvor de kanskje har det vanskelig. Livet er kanskje fint, men et sekund etterpå forandrer kanskje alt seg. Kanskje skjer det noe så du blir trist. Uansett, alle har nok opplevd hvert fall EN dårlig og vond dag i sitt liv. Det er nærmest umulig å ikke ha hatt en dårlig og vond dag i livet sitt, vil jeg tro. Så om du en dag har en vond og dårlig dag, skal du vite at du er nok ikke den eneste som har en vond og dårlig dag. Det finnes massevis av folk her ute i verden som ikke har det godt, og det er forferdelig å vite. Samtidig gir det deg en lettelse når du vet at du ikke er den eneste som kan ha en eller flere dårlige og vonde dager.

Håper du likte innlegget. Tusen takk for at akkurat DU leste innlegget!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Motivasjonen har ikke vært helt på topp. Jeg har ikke helt motivasjon til å blogge. Jeg har tenkt på bloggen mye. Sorry at jeg ikke har postet noe blogginnlegg siden i august, men jeg har en litt travel hverdag. Jeg har vært med på fotball fra i mai og til i førsten av oktober. Men nå har jeg ikke noe. Så nå skal jeg prøve å få blogget litt mere. Om det ikke blir hver dag skal jeg hvert fall prøve å få blogget litt mere. Motivasjonen begynner å komme tilbake. Jeg lover å komme sterk tilbake veldig snart, når motivasjonen min er på topp.

Slengte med et bilde fra i høstferien da jeg hadde kjøpt meg/fått nye klær og et bilde av kaninen min, Leo, som jeg tok i går.
Jeg har tenkt til å ha en spørsmålsrunde snart. Håper dere likte innlegget! Gjerne kommenter forslag til hva jeg kan blogge om eller noe fint i kommentarfeltet. Følg meg på kontoen min på Instagram: @ceciliealander_priv.

Ha en fin dag videre, alle sammen! <3
Blogges

Likes

Comments

I dag hadde jeg tenkt til å fortelle hvorfor jeg startet en blogg, så da kan jeg bare sette i gang.
Grunnen til at jeg ville starte en blogg er vel egentlig fordi at jeg er veldig glad i å skrive, og jeg ble inspirert av andre bloggere. Det er ikke bare bare å ha en blogg, for det krever tid og arbeid. Det er ikke akkurat bare bare å sette seg ned å skrive et blogginnlegg. Man skal også kunne gjøre andre ting i hverdagen enn å blogge. Jeg trives veldig godt med å blogge, men det er ikke alltid jeg får tid til å blogge. Setter veldig stor pris på at dere leser bloggen min, og at dere kommenterer på innleggene mine!

Tusen takk for at dere leser blogginnleggene mine! Jeg ønsker dere en fin dag videre og håper at de som enda har ferie koser seg og nyter den siste tiden av ferien sin.
Blogges

  • 282 lesere

Likes

Comments

Hei! I dag tenkte jeg å lage et innlegg om blogger jeg leser mest, så her kommer det.
Jeg leser mest mammatilmichelle, mammasom16 og speiltvillingene.

Dette er hun som står bak bloggen mammatilmichelle.

Dette er hun som står bak bloggen mammasom16.

Dette er hun som står bak bloggen speiltvillingene (med tvillingene).

Jeg håper dere likte dette innlegget. Gjerne skriv en fin kommentar eller forslag til hva jeg kan blogge om, nede i kommentarfeltet.
Blogges

  • 310 lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hei, alle sammen! Da tenkte jeg å lage et innlegg der jeg sier mine topp 3 steder jeg vil reise til (kommer 5 fakta elns om meg senere). Så da bare starter jeg:

1. Kreta (i Hellas)
2. Gran Canaria (vet ikke helt hvor i Gran Canaria jeg vil reise til..)
3. Bulgaria (vet ikke helt hvor i Bulgaria jeg vil reise til, men vil hvert fall..)

Bilde ovenfor er av Kreta (Hellas).

Det bildet ovenfor her er av Gran Canaria et sted, ikke helt sikker på hva det het.

Dette bildet ovenfor her er Bulgaria.

Det var innlegget for idag, jeg håper at du likte dette innlegget.

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen! Nå hadde jeg tenkt til å blogge om da jeg var i Sverige🇸🇪 med mamma og pappa. Jeg kom hjem søndag. Det var godt å komme hjem, for jeg hadde savnet kaninen min veldig. Men ja, nå er jeg hjemme igjen og har vært hjemme i to dager. Jeg satt i bil i ca 7-8 timer (både på tur dit og på tur hjem igjen), og det var litt kjedelig. Vi stoppet innom Charlottenberg, og da kjøpte jeg meg en god del godteri. Mandag gjorde jeg egentlig ikke så mye, tirsdag gjorde jeg egentlig heller ikke så mye. Ikke onsdag heller. Torsdag tok jeg badstu. Jeg tror det var onsdag, da gikk jeg, mamma og pappa til byen og handlet. Og vi spiste forresten pizza når vi kom frem på søndagen.
På fredagen stakk jeg føttene såvidt ned i vannet, haha! Var "bare" 19 grader, litt for kaldt for meg. Også på lørdagen så badet jeg og solte meg på stranda, med mamma og pappa seff! <3 Jeg var uti vannet for å bade flere ganger og siste gangen jeg var uti for å bade var det 21 grader i vannet, de første gangene var det 20-20.5 grader i vannet. Forresten var det egentlig ganske varmt på torsdag og fredag. Søndagen sto jeg opp 07.30, fordi vi skulle dra hjem igjen og vi måtte rydde og vaske. Vi dro litt over 10, sånn 10.03 eller noe tror jeg. Og vi stoppet innom Charlottenberg på tur hjem også, da spiste vi pizza der og jeg kjøpte en del godteri da og, haha (veldig glad i godteri)!
Var hjemme igjen ca 20.30. Og jeg fikk også ny lommebok i Sverige og litt nye klær i Charlottenberg, OG jeg kjøpte meg et klesplagg selv.

De første bildet ovenfor er tatt ifra da vi (jeg, mamma og pappa) stoppet på Stai, og det andre bildet er tatt ifra da vi dro, litt før vi dro. Jeg håper dere likte blogginnlegget mitt. Kommer kanskje et eller to til blogginnlegg idag <3

Likes

Comments

Hverdag

Hei! Nå idag fra 09.00 til ca 15.15 har jeg vært på noe som kalles Midtsommerdager, der jeg bor. Det var morsomt og jeg tjente masse penger (noe som vil si at det var mange som kjøpte noe av meg).

Bilder av meg og pandajakka mi! <3
Idag skal jeg ikke gjøre så mye mere, bare pakke ferdig det aller siste til jeg, mamma og pappa drar til Sverige imorgen og jeg skal spise godteri og slappe av i kveld en gang. Håper dere får en fin ettermiddag videre, så blogges vi kanskje litt senere i kveld.

Likes

Comments

Hverdag

Hei! Tenkte bare å legge ut et litt kjapt innlegg. Jeg skal nemlig på sommerfest hos ei venninne nå snart. Det gleder jeg meg veldig til!

Hva skal dere gjøre idag? Håper uansett at dere får en kjempefin dag! Jeg har forresten sommerferie nå, så til alle som har sommerferie nå; God sommerferie og kos dere masse i sommerferien.

Likes

Comments

Blogg

Hei, alle sammen! Som dere ser, har jeg nå laget meg en ny blogg. Jeg bestemte meg for å skifte over til "nouw" igjen, fordi jeg synes nouw er bedre enn WordPress (den jeg blogget på i en måned).

Det kommer kanskje et blogginnlegg til i kveld, men jeg håper dere likte det innlegget her! Gjerne legg igjen en kommentar om hva slags blogginnlegg dere vil ha eller noe fint! Vi blogges kanskje litt senere i kveld (i så fall ganske snart), eller så blogges vi nok i morgen!

Likes

Comments