Nå har jeg lenge tenkt på å slutte å blogge. Jeg må helt ærlig innrømme at det krever tid, motivasjon og energi til å lage og legge ut blogginnlegg. Det har ikke akkurat blitt så mange blogginnlegg i det siste. Jeg har vært en del syk og har prioritert skolearbeid, familie, venner og fotball fremfor bloggen.

Faktisk er jeg syk nå, men jeg er bedre og snart frisk.
Men nå er jeg faktisk veldig usikker på om jeg kommer til å fortsette å blogge. Det kan hende jeg fortsetter, og det kan hende at jeg skal bytte bloggplattform. Jeg er helt ærlig ikke sikker enda.
Blogges

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 262 Lesere

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I morgen drar jeg. Jeg skal bort og jeg kommer hjem igjen på søndagen. Så det er ikke sikkert det blir noe blogging de fire neste dagene. Kan hende jeg legger igjen et blogginnlegg før jeg drar i morgen. Men jeg får bare se.

(Uff. Litt fælt bilde men..)
Og jeg har pakket omtrent alt jeg skal til jeg skal bort. Mangler kun å pakke ned litt småting, og det skal jeg pakke ned i morgen. Jeg gleder meg veldig til jeg skal bort. Om noen lurer, så skal jeg til bestemora mi som bor et par mil unna. Og da skal jeg ta tog til hun. Jeg skal ta tog alene og det er første gang jeg gjør det. Men tror det kommer til å gå bra.
Kommer kanskje et blogginnlegg i morgen før jeg drar.
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Nå har jeg endelig vinterferie. Vi sluttet på skolen på fredagen. Det er veldig godt med vinterferie. Jeg har noen få planer for vinterferien.
Akkurat nå er jeg hjemme og skal være hjemme til tirsdagen. Så drar jeg bort på onsdagen og er borte til søndagen. Det er min eneste plan for vinterferien, men det holder for meg. I morgen skal jeg begynne å pakke til jeg skal bort.

(Gammelt bilde)
Jeg vet det er lenge siden jeg har lagt ut blogginnlegg. Derfor tenkte jeg at jeg skulle legge ut et blogginnlegg nå. Jeg sliter litt enda, men jeg begynner å bli bedre. Det går fremover og fremover. Og det er jeg veldig glad for.
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Jeg gleder meg til vinterferie. Det skal bli så godt. Nå er det igjen litt under 2 uker. Og jeg kjenner det skal bli godt med vinterferie. Jeg skal være både litt hjemme og borte i vinterferien. I siste delen av vinterferien (onsdag-søndag) skal jeg bort og får dessverre ikke blogget. Men jeg skal prøve å få blogget så godt jeg kan den første delen av vinterferien før jeg drar bort.

Jeg skal prøve å få blogget mere nå fremover. Men jeg får hvert fall ikke blogget de dagene i vinterferien jeg er borte. Hvis ikke kanskje litt. Får se. Kan hende, men jeg får bare se.
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Hva skjer med bloggen min? Nå legger jeg ikke ut blogginnlegg så ofte lengre.. Jeg har bestemt meg for å bare legge ut blogginnlegg når jeg føler jeg har tid og orker. Jeg føler at det blir et stort press på meg når jeg sier at jeg skal blogge hver dag og ha et-tre blogginnlegg. Så da har jeg valgt å gjøre det slik at jeg legger ut blogginnlegg når jeg føler jeg har tid og orker. I det siste har jeg heller ikke hatt det så veldig bra. Livet mitt har gått litt mye opp og ned.
Det var faktisk slik noen få dager at jeg vurderte å slutte å blogge, men jeg slutter ikke. Jeg har funnet en løsning som føles rett for meg, og som jeg håper vil hjelpe.

I tillegg har jeg vært litt mye syk i det siste. Har rett og slett bare ikke prioritert det, og har vært så sliten og sånt. Men jeg kommer snart sterkere tilbake. Det lover jeg!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Nå har jeg ikke blogget på 9 dager. Jeg tok meg en liten "pause" fra bloggen (IGJEN)! Jeg har vært syk en dag, og jeg har prioritert familien min og skolearbeid ++ mere enn å blogge. Det håper jeg at dere forstår! Men det kommer snart flere blogginnlegg.

(Forferdelig smil, men.. Jaja)
Jeg kommer til å legge ut (hvert fall) et blogginnlegg til senere i dag.
Ha en fin lørdag ettermiddag videre!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I går tok jeg en fridag fra bloggen. Jeg ville tenke litt på meg selv, i stedet for å blogge, kun en dag. Men i dag er det ingen fridag fra bloggen. I dag skal jeg blogge, og i dag skal jeg trene. Det var utrolig godt med en fridag fra bloggen i går. Jeg går på skolen i tillegg til å blogge, så det blir ofte et litt kort innlegg. Men jeg skal love at om helgene og i feriene så kommer det til å komme litt lengre innlegg.

Håper dere har hatt en fin dag hittil, og at dere får en fin dag videre!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg egentlig bare hatt en rolig dag, og tatt det med ro. Jeg tenkte jeg heller skulle trene i morgen. Det var godt å kjenne i går, at jeg ble sliten etterpå, og at jeg endelig fikk startet å trene igjen.

(Ikke så fint bilde, men.. Jaja)
Det her ble ikke så langt innlegg, men hadde ikke så mye å si. Ha en fin kveld videre, alle sammen!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg trent litt. Jeg gikk ca 20-30 min på ski ute. Det var veldig godt å få kommet seg ut, og å få gått på ski igjen. Jeg har tenkt til å lage meg en treningsplan veldig snart. Der skal jeg skrive opp når jeg skal trene og litt sånt. Kjente at det var utrolig godt å få startet å trene igjen etter noen måneder uten trening.

Jeg kommer kanskje til å legge ut innlegg om hvordan treningsplanen min er/blir.
Håper dere likte innlegget!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg hatt min første skoledag etter juleferien! Det var litt godt å starte på skolen igjen, men jeg hadde lyst på litt lengre juleferie, da. Haha! Men jeg kjente at når jeg først kom i gang på skolen var det faktisk litt godt å få startet på skolen igjen.

Forresten skal jeg begynne å blogge mere. Jeg skal blogge hver dag, og da skal jeg legge ut hvert fall et innlegg. I helgene blir det kanskje 2-3 innlegg, hvis jeg ikke er borte. Da vet dere det. Håper dere gleder dere like mye som meg, og at dere vil følge med.
Blogges

Likes

Comments