View tracker

Blogg, Hverdag

Hva skjer med bloggen min? Nå legger jeg ikke ut blogginnlegg så ofte lengre.. Jeg har bestemt meg for å bare legge ut blogginnlegg når jeg føler jeg har tid og orker. Jeg føler at det blir et stort press på meg når jeg sier at jeg skal blogge hver dag og ha et-tre blogginnlegg. Så da har jeg valgt å gjøre det slik at jeg legger ut blogginnlegg når jeg føler jeg har tid og orker. I det siste har jeg heller ikke hatt det så veldig bra. Livet mitt har gått litt mye opp og ned.
Det var faktisk slik noen få dager at jeg vurderte å slutte å blogge, men jeg slutter ikke. Jeg har funnet en løsning som føles rett for meg, og som jeg håper vil hjelpe.

I tillegg har jeg vært litt mye syk i det siste. Har rett og slett bare ikke prioritert det, og har vært så sliten og sånt. Men jeg kommer snart sterkere tilbake. Det lover jeg!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Nå har jeg ikke blogget på 9 dager. Jeg tok meg en liten "pause" fra bloggen (IGJEN)! Jeg har vært syk en dag, og jeg har prioritert familien min og skolearbeid ++ mere enn å blogge. Det håper jeg at dere forstår! Men det kommer snart flere blogginnlegg.

(Forferdelig smil, men.. Jaja)
Jeg kommer til å legge ut (hvert fall) et blogginnlegg til senere i dag.
Ha en fin lørdag ettermiddag videre!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I går tok jeg en fridag fra bloggen. Jeg ville tenke litt på meg selv, i stedet for å blogge, kun en dag. Men i dag er det ingen fridag fra bloggen. I dag skal jeg blogge, og i dag skal jeg trene. Det var utrolig godt med en fridag fra bloggen i går. Jeg går på skolen i tillegg til å blogge, så det blir ofte et litt kort innlegg. Men jeg skal love at om helgene og i feriene så kommer det til å komme litt lengre innlegg.

Håper dere har hatt en fin dag hittil, og at dere får en fin dag videre!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg egentlig bare hatt en rolig dag, og tatt det med ro. Jeg tenkte jeg heller skulle trene i morgen. Det var godt å kjenne i går, at jeg ble sliten etterpå, og at jeg endelig fikk startet å trene igjen.

(Ikke så fint bilde, men.. Jaja)
Det her ble ikke så langt innlegg, men hadde ikke så mye å si. Ha en fin kveld videre, alle sammen!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg trent litt. Jeg gikk ca 20-30 min på ski ute. Det var veldig godt å få kommet seg ut, og å få gått på ski igjen. Jeg har tenkt til å lage meg en treningsplan veldig snart. Der skal jeg skrive opp når jeg skal trene og litt sånt. Kjente at det var utrolig godt å få startet å trene igjen etter noen måneder uten trening.

Jeg kommer kanskje til å legge ut innlegg om hvordan treningsplanen min er/blir.
Håper dere likte innlegget!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I dag har jeg hatt min første skoledag etter juleferien! Det var litt godt å starte på skolen igjen, men jeg hadde lyst på litt lengre juleferie, da. Haha! Men jeg kjente at når jeg først kom i gang på skolen var det faktisk litt godt å få startet på skolen igjen.

Forresten skal jeg begynne å blogge mere. Jeg skal blogge hver dag, og da skal jeg legge ut hvert fall et innlegg. I helgene blir det kanskje 2-3 innlegg, hvis jeg ikke er borte. Da vet dere det. Håper dere gleder dere like mye som meg, og at dere vil følge med.
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

I 2016 skjedde det både gode og vonde ting. Men jeg hadde tenkt til å fortelle dere de beste minnene/øyeblikkene fra 2016.
I april en gang (tror jeg det var) startet jeg å blogge på nouw. Jeg har blogget på andre bloggplattformer også, men det var da jeg virkelig følte meg ordentlig hjemme på en bloggplattform.
I mai, mer nøyaktig; 29.mai, begynte jeg en YT-kanal.
I august eller noe (husker ikke når) fikk jeg meg musical.ly. Musical.ly var ikke så stort.
Men det største var at jeg startet en blogg og en YT-kanal.

Håper dere likte innlegget!
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag, Jula 2016

Litt tidligere i kveld hadde jeg besøk av en god venn av meg. Nå har jeg ommøblert rommet, med hjelp fra hun. Eller rommet er ikke helt ommøblert, men nesten. Jeg ble hvert fall veldig fornøyd med slik det ble nå.

Slik ble det! Det er ikke sikkert dere ser det så godt, men jeg ble hvert fall veldig fornøyd. Og det ble mere systematisk nå enn det det var før.
Jeg har også vært borte før i dag, i cirka fire timer (haha!) og shoppet en del nye klær og litt godteri og sånt. Da var jeg med mammaen min (og storesøstera mi). Det var utrolig koselig.
Blogges

Likes

Comments

Blogg, Hverdag, Jula 2016

Nå er julaften over for denne gang. Jeg fikk masse fine ting i julegaver, og mye av det jeg hadde ønsket meg. Men jeg gidder dessverre ikke å si alt jeg fikk, haha!

Jeg hadde hvert fall en fin og vellykket julaften. Vi (jeg og familien min) spiste masse god mat og drakk masse god drikke. Og vi koste oss veldig. Jeg la meg litt sent, og våknet litt sent. Haha! De fleste julegavene jeg fikk var nyttige. Jeg kommer kanskje til å vise julegavene på bloggen senere i dag eller kanskje i morgen.
Blogges

Likes

Comments

Hei! I dag er det 22.desember, det jeg kaller bittelillejulaften. Haha! Det er helt rart å tenke på at det faktisk bare er 2 dager til julaften. Nå som julen snart er her tenker jeg en del på de folkene som flykter rundt, de folkene som ikke har det bra og de som gruer seg/ikke gleder seg til jul. Det er helt forferdelig å tenke på at det faktisk finnes folk som flykter rundt, folk som ikke har det bra og folk som gruer seg/ikke gleder seg til jul.

(Bildet er fra i går)
I går satte vi opp juletreet, og pyntet det. Å sette opp juletreet er nesten det koseligste med jula synes jeg, inkludert å være med familien og spise god mat og slikt. Jeg gleder meg utrolig mye til julaften, og jeg synes året har gått såå fort.
Blogges

  • 188 lesere

Likes

Comments