1. Regnfulde dage
Når de regnfulde dage begynde, nyder jeg dem på 2 måder. Enten trækker jeg i praktisk tøj og går en lang tur langs vandet eller bare her i mit område, hvor jeg bor, eller også sætter jeg mig under dynen og slapper af, mens jeg kan høre regnen slå imod mine ruder. Jeg synes ikke, der er noget bedre og afstressende som lyden af regn eller følelsen efter en lang tur i regnvejret.

2. Stearinlys og lyskæder
Der er ikke noget mere hyggeligt end stearinlys og lyskæder i denne mørke tid. Jeg elsker "hygge lys" og der kan ikke være for meget af det. Jo mere der er, jo hyggeligere kan man gøre stemningen.

3. Græskere
Lige siden jeg var helt lille, har jeg hadet at lave græskere, men alligevel vælger jeg at skrive den på "ting jeg elsker ved efteråret", da jeg synes det er en super hyggelig tradition. Og og og, selvom jeg virkelig ikke er fan af at lave græskere, elsker jeg når de så er lavet og jeg kan kigge på dem stående ude foran vores hoveddør med lys i.

4. Naturens farvespil
Jeg har altid været så fascineret af det flotte farvespil efteråret kan danne. Jeg er normalt ikke særlig glad for farven orange, men efteråret er nok den eneste årstid, hvor jeg synes disse varme orange lignende farver er noget af det smukkeste i hele verdenen. Efteråret er nok også det eneste tidspunkt af året, hvor man kan finde orange nuanceret blomster i mit hjem.

5. Varme lækre oversized trøjer
Det BEDSTE ved denne årstid er alle de dejlige varme oversized trøjer man kan begynde at have på. De er bare perfekte. De holder en dejlig varm i disse kolde tider samtidig med, at man ser hamrende godt ud, hvis man styler dem lidt med et par ripped jeans og en masse smykker. Jeg er FAN.

6. Te/Kaffe/Kakao
Jamen hvad jeg skal jeg sige? YNGLINGS hele året rundt! Jeg er afhængig af varme drikke. Specielt kaffe og te drikker jeg hele året rundt og når det så bliver efterår, kan man drikke mere af det og så hjælper det samtidig en med at holde varmen.
Her til efteråret elsker jeg også kakao med skumfiduser eller flødeskum og kanel eeeller også alle tingene i kakaoen på en gang ;-) Der findes intet bedre!

7. At sidde under dynen med en god film
Hvis vejret udenfor er sådan lidt koldt og blæsende, findes der ikke noget bedre end af hoppe under dynen og sætte sin ynglingsfilm på.

Det var 7 ting som jeg elsker ved efteråret! Håber I fandt indlægget interessant!
I må hellere end gerne smide en kommentar med, hvad I elsker ved efteråret. Det vil jeg med glæde læse!

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er vi officielt nået ind i årets første efterårsmåned, nemlig september, og i den anledning har jeg surfet lidt rundt og kigget lidt i butikker for at finde de støste modetendenser for efteråret 2017. Og jeg er vild med dette efterårs modetrends, så de skal da helt klart deles med jer!

Trend 1: 70'er inspiration
Brede bukser, midi-lange og lange nederdele er noget vi allerede over sommeren har set meget af og det vil altså fortsætte her til efteråret i forskellige farvekombinationer og nuancer.

Bukser Ellos ligenu 120 kr. // Nederdel Vila 249,95kr. // Nederdel Zara 299kr.

Trend 2: Farvespil
Igen lidt 70'er inspireret farver, såsom rosa, mørk rød, orange og beige, vil blive set mange steder her til efteråret og kan allerede ses i mange butikker.
Igennem sommeren har farver som mørkeblå, flaskegrøn, rosa været meget populære, hvilket det vil fortsætte med til efteråret. Samt blomsterprint, som man har set rigtig meget på markedet, gennem sommeren også.
Jeg er personligt er hel vild med de farver der er på spil i den kommende sæson, så jeg kan da med 100% sikkerhed sige at min gaderobe kommer til at bugne med fede nye efterårsstyles i de flotteste farver og mønstre!

Bluse Samsøe Samsøe 400kr. // Bukser Y.A.S 449kr.// Bluse Vero Moda 259,95kr. // Velvet sko Bianco 499kr.

Trend 3: Lak og læder
Lak og læder vil i den grad shine her til efteråret, og kan gå til det hele. Både det varme look med en lun lækker strik eller det lidt mere elegante look med en flot silkeskjorte. Altså hvem vil ikke shine i lidt lak og læder engang imellem? og hvis man så kan gøre det comfi med en strik samtidig? Det er da winwin.

Læder look nederdel Vero Moda 249,95kr. // Shine nederdel Zara 179 kr. // Lak nederdel H&M 249kr.

Trend 4: Grafiske mønstre og striber
Mønstre og farver, siger de kloge hoveder, er efteråets referencer til sportsverdenen. Mønstrene og farverne skal være med til at give et mere feminint pift til den ellers meget maskuline street-trend som har været meget fremme igennem de sidste sæsoner. En positiv ting ved dette er at stærke farver og grafiske mønster viser mere form og figur på tætsiddende styles. Og kan vi piger ikke godt lide, når vi kan shine med vores fine former og flotte figur? Jo det tror jeg vidst lige vi kan!

Bluse Vila 349,95kr.

Bluse Weekday 350kr.

Trend 5. Plisseret nederdele

Jeg er selv helt vil med plisseret nederdele og det er helt klart min favorit af disse fem trends. Hvis man vil give sin gaderobe det ultimative pift, så plisseret nederdel helt klart et hit. Den er så fantastisk nem at style og kan både bruges i hverdagsstunder, hvor den evt. styles med en sweater og et par sneakes og til mere formelle lejligheder, hvor den evt, styles med en enkel bluse og et par høje hæle.

Nederdel Zara 449kr.

Nederdel Vero Moda 229kr.

Jeg håber virkelig at I fandt inspiration i dette. Jeg fandt faktisk selv enormt meget inspiration til forskellige kombinationer af styles i min research omkring dette efterårs hotteste trends.
Jeg er så klar til at gå efteråret og vinteren i møde!
Er I??

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Reklame

Min seje arbejdsplads Bianco Footwear lancerer i forbindelse med deres AW17 kampagne "one pair is not enough" en super fed konkurrence og du skal da have muligheden for at deltage?

Konkurrencen win the whole collection varer til og med den 24 september og kører både i Danmark og Norge.

Sådan deltager du:
Ved hvert køb du laver for 500 kr. i din Bianco forretning udleveres en billet til dig, som du kan gå ind på denne side og bruge.
Inde på siden skal du indtaste dine oplysninger, accepterer terms and conditions, samt tilmelde dig nyhedsbrevet for at du kan få besked, hvis du er den heldige vinder. Efter dette er gjort er du med i konkurrencen.

Der er kun 1 vinder, så jo flere billetter du får skaffet dig, des større er din mulighed for at vinde.

Held og lykke!

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Det er snart meget længe siden, dette indlæg kom ud for første og, indtil nu, eneste gang, så jeg tænker det er på tide med en 2'er i serien #instagram // 10 spørgsmål til...".

Denne gang har jeg den søde Louise med, som er en af mine tætte veninder fra gymnasietiden og en af dem jeg har været så heldig stadig at kunne nyde meget dejlig tid med. Ikke nok med at hun er en fantastisk skøn veninde og person er hun også en enormt inspirerende instagrammer, som jeg da helt klart ikke synes, I skal gå glip af.

@louisehedegaard er helt klart et tryk på follow knappen værd!

1. Hvornår startede du på instagram?

Det første uploadede billede på min Instagram er fra april 2013, men jeg har hvert fald været på Instagram i 5 år eftersom jeg var så heldig at møde min kæreste igennem Instagram :-)

2. Er der en tanke bag din Bio?

Det er ikke noget jeg tænker så meget over. Lige nu har jeg ikke verdens længste bio, men det er information om hvor i verden jeg er fra. Jeg kan godt finde på at ændre min bio til andre oplysninger om mig eller hvis jeg fx. er på en længere rejse, så man kan se, hvor jeg befinder mig i verden.

3. Har din instagram et tema? Hvis ja, hvilket?

Synes det er lidt svært at definere et bestemt tema, men jeg kan godt lide at mit feed hænger sammen farvemæssigt. På den måde synes jeg, at det fremstår flot og virker mere overskueligt, hvilket jeg godt kan lide.


4. Beskriv din Instagram med 3 ord

Farverig, personlig og inspirerende

5. Dit ynglingsbillede fra din Instagram lige nu

Uha det er lidt svært, de billeder jeg poster har forskellig betydning, nogle mere end andre, men hvis jeg skulle vælge et billede som er mit yndlings ville det nok være det her billede, som jeg har taget på Phi phi Island i Thailand. For det første viser det bare hvor smuk en verden vi lever i, og dernæst bliver jeg varmt mindet om den tur, jeg havde rundt i Asien med min bedste veninde.

6. Beskriv et typisk billede man kan se på din IG

Et typisk billede på min Instagram er ting fra min hverdag jeg finder inspirerende, så kan det være alt fra hyggelige stunder med familie og venner, ferier, til hvad jeg spiser eller har på af tøj.

7. Hvad er dit sidste Instagram post og hvorfor?

Eftersom jeg er ret aktiv ændrer mit seneste post sig sikkert hurtigt, hæhæ. Men lige nu er mit seneste post et billede af min skønne veninde Julie, som jeg havde en hyggelig eftermiddag med på Papirøen i København. Jeg synes, at Instagram skulle forenes med hendes søde smil og den lækre mad vi fik.

8. Hvordan redigerer du dine billeder?

Det er lidt forskelligt hvordan jeg redigerer mine billeder. Jeg går for det meste op i, at når jeg redigerer et billede er det forholdsvis naturligt, hvilket vil sige, at jeg justerer på lys og kontrast. Til dette synes jeg app’en “Lightroom” kan være rigtig god. Ellers kan jeg finde på at smide et naturligt filter over fra Instagram eller et andet program.

9. Bliver du inspireret af andre Instagrammers? Hvis ja, hvilke?

Ja meget. Jeg synes Instagram er en stor samling af god inspiration både fra store instagrammers lige så vel som min omgangskreds.
En instagrammer jeg har fulgt længe er @michalakj. Det er specielt hendes meget simple stil som inspirerer mig, og et kig på hendes profil kan hjælpe mig ud af enhver tøjkrise.

10. Et godt råd til en nybegynder på Instagram

Brug det i den grad du føler for, og post det du har lyst til.

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments


Blev det min tur til at gå på ferie! Og det er skønt - tyvstartede dog lidt med roskilde festival, men det her er ferie på en hel anden måde.
Jeg skal desværre ikke ud at rejse i år, da mit fokus omkring pengebrug lige nu ligger på at finde en lejlighed - så jeg må nøjes med at drømme mig væk til lækre strande gennem venners snapstorys og posts på ig. :D

Okay rimelig sølle skrevet, fordi min ferie bliver bestemt ikke dårlig, bare fordi jeg ikke skal ud at rejse! Næh nej! Jeg har 14 dage, som skal bruges på afslapning, fejring af min fars og min fødselsdag og ellers bare på kvalitetstid med min familie. Det er noget vi virkelig har haft brug for længe i min familie, og specielt jeg har haft brug for det.
Her på det sidste har jeg kørt et meget højt gear i forbindelse med arbejde og diverse ting, så det bliver super rart bare at koble helt af og nyde det forhåbenligt (kom så DK, vær med mig her!) gode vejr vi får i lille DK de næste par uger.

Men ferie betyder også at jeg får meget mere tid til jer! Til at lave gode indlæg samt videoer til jer. Jeg har simpelthen ikke haft overskud her på det sidste til at filme eller lave noget som helst, hvilket er så dumt, da jeg brænder for det her så meget som jeg gør! Så nu er det lige op på hesten og igang igen her!

Håber ellers I har en super skøn sommer!

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Hvid t-shirt - Gina Tricot // Gennemsigtig trøje - Moves // Shorts "nederdel look alike" - Zara // Sko - Bianco

Heeej vennerne! 

Så er det blevet tid til endnu en fash friday, som idag i den grad er inspireret af sommer.

Synes desværre vejret stadig svinger lidt for meget, men altså, vi er i juni måned så mon ikke snart det bliver sol og sommer dagen lang? Jeg ser hvertfald meget frem til det!

Dagens outfit er egentlig et meget simpelt outfit, hvilket jeg egentlig heller ikke har så meget imod her om sommeren. Det er stadig et fint outfit, men alligevel afslappet, hvilket passede godt den dag jeg havde det på, da jeg skulle mødes med nogle veninder hjemme hos den ene af dem til morgenmadshygge.

Det jeg er mest vild med i dette outfit er mine pom pom sko fra Bianco, som virkelig gør noget fedt til denne ellers meget rolige tøj sammensætning.
Trenden med at have en t-shirt indeunder en gennemsigtig bluse er jeg også blevet lidt for stor fan af og i denne situation synes jeg også det går ind og skaber lidt kontrast.
Nederdelen fra Zara er virkelig også et musthave for alle der ikke er så gode til nederdele, ligesom mig, da det faktisk ikke er en nederdel men et par shorts - hvilket jeg, for det ikke skal være løgn, først fandt ud af, da jeg kom hjem og prøvede dem for anden gang. (første gang var i prøverummet og der har jeg af en eller anden mærkelig årsag ikke opdaget at det var shorts). Men jeg blev utrolig hurtig glad for dem, da man kan være girly og fin iført disse shorts uden at tænke på at de blæser op eller andet hejs som nederdele har det med at gøre :D


Ellers håber jeg bare at I har det super skønt!


Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

SÅ er unboxning for goodiebox marts måned endelig oppe!
Beklager det sene upload, men håber stadig I vil tage godt imod det.
Marts måneds goodiebox var en danish beautyaward 2017 edition, hvilket vil sige, at boksens består af de fem nominerede produkter til dette års goodieboxpris. Blandt de nominerede finder man både gamle goodiebox kendinge men får også bekendskaber, med nye spændende produkter.
Det mest fede ved denne box, synes jeg, var det, at man fik hele 4 fullsize produkter ud af 5 produkter!
Goodiebox er fuld af overraskelser og spændende ting.

Følg med nedenunder, hvis I vil have en guide igennem boxens fantastiske indehold:

Cream Heat Spray 100% vegansk

Vejl. udsalgspris: 189 kr.

Læs mere om dette produkt HER

Karmameju age-defence facemist 01

Vejl. udsalgspris: 189 kr.

Læs mere om dette produkt HER


Grown alchemist hydra repair day cream

Vejl. udsalgspris: 295 kr.

Læs mere om dette produkt HER

Starskin foaming peeling perfection puff

Vejl. udsalgspris: 70 kr.

Læs mere HER

Clean lovegrass

Vejl. udsalgspris: 595 kr. for 60 ml.

Læs mere HER

Denne goodiebox indeholder en værdi på 843 kr. men koster kun 169 kr for medlemmer!

Bliv medlem HER , hvis du vil have en boks fyldt til randen med beauty lækkerier, hver måned for kun 169 kr. Det er det værd piger!

Ikke sponsoreret


Min youtube video kan ses her, hvor jeg lidt mere dybdegående beskriver boksen

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Jakke - Samsøe Samsøe // Trøje - MbyM // Bukser - H&M // Støvler - Gabor // Solbriller - Rayban

Mit 2. indlæg med Fash Friday.

Der har dog været nogle glippere, men kan faktisk godt lide det her indlæg, da det lige giver lidt ugentlig inspiration og outfits indlæg er noget jeg specielt selv elsker at kigge på.

Bukserne er en forholdsvis ny invistering og blev købt for kun 179 kr i h&m. Min kæreste er ikke just begejstret for dem :D Men jeg synes de er så skønne og det for mig at gå med mønster er altså en stor ting, da jeg for det meste er en pige der går meget klædt i sort. Er vild med vidde bukser og et par støvler til.

Hvad synes i om det piger? noget jeg skal fortsætte med??


Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER

Hej Venner

Jeg synes virkelig, at jeg kan mærke forårets kommen og solens milde varme.
Jeg elsker solbriller. Jeg går med solbriller året rundt!
Men nu, hvor det sådan for real er ved at blive solbrille vejr, skal I da ikke snydes for et lækkert solbrille indlæg, måske med lidt inspiration til jeres solbrille indkøb i år?
Jeg er specielt blevet vild med de lidt voldsomme solbriller, ligesom de solbriller, som jeg har valgt at vise jer. Jeg synes, at de skaber et eller andet fedt. Og specielt til folk med runde hoveder, som jeg fx. har, er der mange solbriller, der synes at være for små til mit hovede, men disse solbriller passer bare perfekt til mig. Ved ikke om det giver mening?
Jeg glæder mig hvertfald sygt meget til, at jeg skal ud og købe mine solbriller for år 2017. Har slev kigget på forskellige par fra Prada, men faldt også for nr. 1 fra Weekday, da jeg sad og kiggede rundt efter solbriller til dette indlæg, så måske jeg lige skal søge lidt mere, inden jeg finder de perfekte solbriller.
Håber hvertfald I kan bruge dette som inspiration til jeres solbrillesøgen.

Glædelig forår!


Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Jakke - Samsøe Samsøe // Nederdel - Only // Trøje - H&M // Støvler - Pavement // Halstørklæde - Bahne // Taske - Michael Kors

Jeg var for nogle uger siden ude at skyde nogle billeder, sådan for sjov. Der havde jeg jo ikke startet min blog op endnu, så vidste ikke helt hvad jeg skulle bruge dem til. Men i denne her uge har jeg været på jagt efter sjove indlæg som passer til uge dagene og så kom jeg på Fash Friday. Så jeg tænker, at det bliver et ugentligt indlæg om fredagen, hvor jeg viser jer et outfit.

Dette outfit er holdt meget simpelt, men kan egentlig stadig godt lide det og så har jeg jo min elskede Michael Kors, som bare pifter et hvert outfit op og gør det lidt mere lækkert at kigge på.


Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Instagram@cecilie_kragelund
YouTube
ceciliekragelund