Contains affiliate links

Hej venner!

Det er blevet 2018 og jeg er endnu engang startet i fitness, hvilket jeg også gjorde i januar 2017 og det varede til sommeren 2017. Så jeg håber, at træningen denne gang fortsætter, så jeg rigtig kan blive fit.
Men i dette indlæg skal det handle om jer, som måske også har fitness på jeres nytårsfortsæt liste, men mangler noget budgetvenligt fitness tøj at træne i.
Fordi man kan faktisk få rigtig meget lækkert træningstøj til billige penge. Og hvis du er helt ny i det, kan et par tights fra H&M være helt ok til en start.

Derfor har jeg fundet lidt træningstøj til budgetvenlige priser her:
​(
ikke sponsoreret)


Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej Venner!

Dette er mit allerførste indlæg i min 30 dages challenge og jeg er allerede ellevild!

Idag bliver indlægget dog lidt stille og roligt, da jeg først så konkurrencen her til aften og derfor tog udfordringen til mig rimelig hurtigt, da jeg jo i forvejen havde tænkt at blogge mere! :) Betragt dette som en torsdagstanker på mandag ;)

MEN jeg har da lidt at fortælle om 2018 indtil videre:

Jeg er flyttet hjemmefra. Ja simpelthen. Jeg er kommet ind til københavn og jeg er yderst tilfreds med det. Jeg bor 10 min væk fra mit studie på cykel, så bedre kunne det jo ikke blive. Er dog ikke sådan fuldstændig på egen hånd. Er nemlig flyttet ind til min gudmors datter på 28, bare lige for at prøve at bo ude, indtil min kæreste og jeg finder noget. Min gudmors datter er lidt som den søster, jeg aldrig fik, så det fungere bare super godt og vi er super gode til at enes og planlægge. Og er du vimmer, der er altså mange ting, man skal tænke på, når man flytter hjemmefra.
Så jeg er virkelig glad for at jeg fik den her mulighed.

Min kæreste rejser om 9 dage. Gud hvor er der ikke lang tid til nu, hvor jeg sådan lige rigtigt fik talt efter. Det med at tælle dage til den 31 januar har, lige siden 31. december, ikke rigtig været noget jeg gjorde, da jeg ikke ville anerkende, at der faktisk var super kort tid tilbage, til han rejste. Han skal med nogle venner rundt i Asien i godt og vel 3 måneder. Først Vietnam, så Kina og til slut Japan. Jeg kommer til at savne ham så frygtelig meget, men samtidig er jeg jo også super glad på hans vegne at han har muligheden for at gøre det! Det bliver jo en super fed oplevelse for dem!
Meeen har I nogle gode fif til ikke at savne ham så meget, mens han er væk? Så tager jeg gerne imod dem :D Piv piv, jeg er lidt ynkelig, er jeg ikke? Undskyld for det :D

Sis har fødselsdag i dag. Ja sis er hende jeg bor hos, min gudmors datter. Og hun havde fødselsdag idag. Hele 28 år. Hun siger det gjorde lidt ondt at fylde 28, hvilket jeg jo på 20 ikke forstår, da jeg stadig render rundt og har en fest :D
Det gode ved min "sis" er, at hun kan være ligeså moden, voksen og fornuftig som en 28 årig, hvilket jeg virkelig nogengange har brug for i mit liv, men samtidig kan vi også bare virkelig tøsehygge for fuld drøn med cocktails og jeg ved ikke hvad - som om var vi jævnaldrende.
Men anyways, så skulle hun jo på job i morges og jeg har ferie lige nu fra studiet, så jeg stod op og lavede bananpandekager til hende og vækkede hende med sang og gaver. Sikke en god lille sis jeg er, hva? ;) Hvertfald hvis jeg selv skal sige det. :D

Tullemor er blevet aflivet, hvilket nok er det mest sørgelige, der er sket i Januar måned. Tulle var vores ældste hund, som desværre havde fået kræft og nu kunne hun altså desværre ikke mere. Hun var så træt til sidst og knuden blev større og større, så vi valgte at lade hende få fred. Den hårdeste men samtidig bedste beslutning vi kunne tage for hende. Vi har fået hende kremeret og jeg har fået en besked fra muts om, at hun er kommet hjem igen i dag i hendes lille urne <3 Savner hende så meget, men det gør mig glad, når jeg ved at hun nu har fået fred og har det meget bedre!

Nu vil jeg smutte ud i køkkenet og lave mad til når min gudmors datter kommer hjem.
Beklager for det ikke så indholdsrige indlæg. Dog var det her et indlæg, som var lidt mere personligt, hvilket jeg også synes er super vigtigt med min blog, at den har personlighed oven i alle de fashion og beauty. 

Vi ses imorgen! <3 <3

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Hej Venner!

Vi er kommet ind i det nye år, og efter min eksamensperiode og et par dages afslapning, har jeg givet mig selv den udfordring at jeg vil begynde at blogge og lave flere videoer på youtube. Jeg brænder virkelig for den her verden og nu må jeg altså se også at gøre noget ved det!
Hvad der så er endnu bedre er jo at Nouw er så søde at hjælpe mig igang! De har lavet en challenge, #nouw30daychallenge, hvor man skal blogge 30 dage og så opsætte sig selv nogle mål. I kan læse mere her om konkurrencen: (https://nouw.com/nouw30daychallenge).
Vinderen findes ud fra hvem Nouw mener, har vist det største engagement og rykket sig mest under denne challenge.

Hovedpræmien er en weekendtur til Paris, hvor jeg, hvis jeg vinder, vil få muligheden for at skrive en artikel til Nouws Magasin med Paris tips, hvilket kunne være en virkelig fed mulighed at få lov til og jeg ved nærmest allerede nu, hvordan jeg ville sætte det op :D - hæhæ.
Ud over det vil jeg også blive interviewet til Nouws magasin i Sverige, Norge, Finland, Danmark & Polen.

Alt i alt synes jeg, det er et mega fedt koncept og jeg glæder mig til at komme igang! Og lige meget om jeg vinder eller ej, håber jeg egentlig bare på at lære en masse og udvikle mig indenfor blogging!

Mine ambitioner for de kommende 30 dage er at få lavet nogle spændende blog indlæg til jer med alt fra A - Z og ellers bare få en mere struktureret tilgang til blogging, så jeg får blogging ind i mit liv som en ting, jeg altid har tid til sammen med studie og diverse andre ting.

Hvis I har noget, I super gerne vil læse om fra mig er I mere end velkommen til at skrive, men jeg har også allerede sat hjernen godt i blød, så lover jer, at der vil komme en masse spændende indlæg - glæd jer!

Ellers håber jeg, I vil tage rigtig godt imod mig og jeg glæder mig til at dele en masse spændende og inspirerende indlæg med jer og udvikle mig her på bloggen!

Challenge accept - Let's get started

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Allesammen!

Glædelig 4. December!

Nu er det blevet tid til julegaveinspiration til ham.

Det kommer til at foregå ligesom med julegaveinspiration til hende, altså at jeg har fundet 10 ting til under 500 kr. og 10 ting til over 500 kr.

Håber I kan få lidt inspiration af disse to indlæg jeg har lavet til ham og hende.

Under 500 ,-

Over 500 ,-

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej Allesammen!

Idag er det blevet tid til lidt julesnak. Julen nærmer sig og jeg er ellevild!
I den forbindelse har jeg tænkt mig at lave nogle julegave inspirations indlæg. Jeg tænker at lave et indlæg med "julegaver til hende" og et indlæg med "julegaver til ham".

Idag starter jeg med "julegaver til hende". For at der kunne være lidt til alle, sådan pengemæssigt, har jeg delt det op i to kategorier - en under 500 kr. og en over 500 kr.
Der er links til alle tingene, så det er super nemt at klikke sig ind på en given ting af dem jeg har lagt op :)

Lad mig gerne høre, om I fandt det inspirerende og brugbart!


Og hvis I ønsker andre former for juleinspireret indlæg, tager jeg gerne imod forslag - ellers vil der også komme nogle juleindlæg på min blog i løbet af december måned. Så klik ind på min kanal og tryk abonner så I kan følge med der også. Der er både link til min kanal i bunden af dette indlæg, men I kan også gå ned i bunden af min blog og abonnere direkte på min kanal.


Under 500,-

Over 500,-

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Heej Allesammen!

Nøj hvor er det længe siden! Sådan virkelig. Og hvor har jeg savnet både at lave videoer og skrive indlæg.

Uden at dette skal blive et langt laangt undskyldnings indlæg, føler jeg egentlig bare, at jeg skylder en forklaring.
Så den får I her, blandet sammen med "hvad der sker i mit liv for tiden".

Som nogen af jer måske ved, og det ved jeg faktisk ikke om i gør, da jeg ikke som sådan har nævnt det nogen steder :D..
MEN jeg er jo startet på studie i år. Jeg er startet på markedsføringsøkonom uddannelsen, og jeg er SUPER glad for det.
Jeg har jo haft et sabbatår her inden jeg startede på studiet, hvilket har gjort, at jeg lige skulle ind i vanen igen med at få lektier, skole, arbejde og fritid til at hænge sammen. Men i og med, at jeg har været fyldt op med så mange nye indtryk, har jeg i min fritid været super træt og har derfor, når jeg ikke har skulle noget virkelig heller ikke lavet noget, fordi jeg har været så træt (og det var jo så her jeg skulle have filmet og lavet indlæg til jer)

Men nu er det hele ligesom ved at falde på plads og mine dage bliver fyldt med flere og flere vaner og jeg begynder mere at kunne kalde det en hverdag, med en daglig rytme og rutine - hvis i forstår ;-)
Derfor tænker jeg da også, at der kommer flere og flere videoer og indlæg til jer i fremtiden.
Her efter dette indlæg skal jeg fx. filme en video til jer, som bliver "mine favoritter lige nu", da det er super længe siden jeg sidst har lavet sådan en video. Så hop ind på kanalen her de næste par dage, så vil den være oppe. Jeg linker også til den i bunden af indlægget, når den er kommet op :-)

Ellers så har mit liv faktisk ikke været så interessant for tiden. Altså laver ikke så mange spændene ting, da størstedelen af min hverdag jo som sagt har været præget af skole og arbejde.
Jeg havde efterårsferie, hvor min muts og jeg var i Gilleleje (her er billedet ovenover også fra). Vi holder ofte sådanne mor/datter ture, hvor vi tager op og spiser i Gilleleje på Brasseriet. Simpelhen så hyggeligt.

Ellers kan I nedenunder se et lille udpluk af, hvad mine sidste uger er gået med og så kan jeg love jer, at I kan se frem til masser af nye indlæg og videoer i den nærmeste fremtid! :-)


Se min video om mine favoritter lige nu: https://www.youtube.com/watch?v=NAVMktz1D8s

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

1. Regnfulde dage
Når de regnfulde dage begynde, nyder jeg dem på 2 måder. Enten trækker jeg i praktisk tøj og går en lang tur langs vandet eller bare her i mit område, hvor jeg bor, eller også sætter jeg mig under dynen og slapper af, mens jeg kan høre regnen slå imod mine ruder. Jeg synes ikke, der er noget bedre og afstressende som lyden af regn eller følelsen efter en lang tur i regnvejret.

2. Stearinlys og lyskæder
Der er ikke noget mere hyggeligt end stearinlys og lyskæder i denne mørke tid. Jeg elsker "hygge lys" og der kan ikke være for meget af det. Jo mere der er, jo hyggeligere kan man gøre stemningen.

3. Græskere
Lige siden jeg var helt lille, har jeg hadet at lave græskere, men alligevel vælger jeg at skrive den på "ting jeg elsker ved efteråret", da jeg synes det er en super hyggelig tradition. Og og og, selvom jeg virkelig ikke er fan af at lave græskere, elsker jeg når de så er lavet og jeg kan kigge på dem stående ude foran vores hoveddør med lys i.

4. Naturens farvespil
Jeg har altid været så fascineret af det flotte farvespil efteråret kan danne. Jeg er normalt ikke særlig glad for farven orange, men efteråret er nok den eneste årstid, hvor jeg synes disse varme orange lignende farver er noget af det smukkeste i hele verdenen. Efteråret er nok også det eneste tidspunkt af året, hvor man kan finde orange nuanceret blomster i mit hjem.

5. Varme lækre oversized trøjer
Det BEDSTE ved denne årstid er alle de dejlige varme oversized trøjer man kan begynde at have på. De er bare perfekte. De holder en dejlig varm i disse kolde tider samtidig med, at man ser hamrende godt ud, hvis man styler dem lidt med et par ripped jeans og en masse smykker. Jeg er FAN.

6. Te/Kaffe/Kakao
Jamen hvad jeg skal jeg sige? YNGLINGS hele året rundt! Jeg er afhængig af varme drikke. Specielt kaffe og te drikker jeg hele året rundt og når det så bliver efterår, kan man drikke mere af det og så hjælper det samtidig en med at holde varmen.
Her til efteråret elsker jeg også kakao med skumfiduser eller flødeskum og kanel eeeller også alle tingene i kakaoen på en gang ;-) Der findes intet bedre!

7. At sidde under dynen med en god film
Hvis vejret udenfor er sådan lidt koldt og blæsende, findes der ikke noget bedre end af hoppe under dynen og sætte sin ynglingsfilm på.

Det var 7 ting som jeg elsker ved efteråret! Håber I fandt indlægget interessant!
I må hellere end gerne smide en kommentar med, hvad I elsker ved efteråret. Det vil jeg med glæde læse!

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er vi officielt nået ind i årets første efterårsmåned, nemlig september, og i den anledning har jeg surfet lidt rundt og kigget lidt i butikker for at finde de støste modetendenser for efteråret 2017. Og jeg er vild med dette efterårs modetrends, så de skal da helt klart deles med jer!

Trend 1: 70'er inspiration
Brede bukser, midi-lange og lange nederdele er noget vi allerede over sommeren har set meget af og det vil altså fortsætte her til efteråret i forskellige farvekombinationer og nuancer.

Bukser Ellos ligenu 120 kr. // Nederdel Vila 249,95kr. // Nederdel Zara 299kr.

Trend 2: Farvespil
Igen lidt 70'er inspireret farver, såsom rosa, mørk rød, orange og beige, vil blive set mange steder her til efteråret og kan allerede ses i mange butikker.
Igennem sommeren har farver som mørkeblå, flaskegrøn, rosa været meget populære, hvilket det vil fortsætte med til efteråret. Samt blomsterprint, som man har set rigtig meget på markedet, gennem sommeren også.
Jeg er personligt er hel vild med de farver der er på spil i den kommende sæson, så jeg kan da med 100% sikkerhed sige at min gaderobe kommer til at bugne med fede nye efterårsstyles i de flotteste farver og mønstre!

Bluse Samsøe Samsøe 400kr. // Bukser Y.A.S 449kr.// Bluse Vero Moda 259,95kr. // Velvet sko Bianco 499kr.

Trend 3: Lak og læder
Lak og læder vil i den grad shine her til efteråret, og kan gå til det hele. Både det varme look med en lun lækker strik eller det lidt mere elegante look med en flot silkeskjorte. Altså hvem vil ikke shine i lidt lak og læder engang imellem? og hvis man så kan gøre det comfi med en strik samtidig? Det er da winwin.

Læder look nederdel Vero Moda 249,95kr. // Shine nederdel Zara 179 kr. // Lak nederdel H&M 249kr.

Trend 4: Grafiske mønstre og striber
Mønstre og farver, siger de kloge hoveder, er efteråets referencer til sportsverdenen. Mønstrene og farverne skal være med til at give et mere feminint pift til den ellers meget maskuline street-trend som har været meget fremme igennem de sidste sæsoner. En positiv ting ved dette er at stærke farver og grafiske mønster viser mere form og figur på tætsiddende styles. Og kan vi piger ikke godt lide, når vi kan shine med vores fine former og flotte figur? Jo det tror jeg vidst lige vi kan!

Bluse Vila 349,95kr.

Bluse Weekday 350kr.

Trend 5. Plisseret nederdele

Jeg er selv helt vil med plisseret nederdele og det er helt klart min favorit af disse fem trends. Hvis man vil give sin gaderobe det ultimative pift, så plisseret nederdel helt klart et hit. Den er så fantastisk nem at style og kan både bruges i hverdagsstunder, hvor den evt. styles med en sweater og et par sneakes og til mere formelle lejligheder, hvor den evt, styles med en enkel bluse og et par høje hæle.

Nederdel Zara 449kr.

Nederdel Vero Moda 229kr.

Jeg håber virkelig at I fandt inspiration i dette. Jeg fandt faktisk selv enormt meget inspiration til forskellige kombinationer af styles i min research omkring dette efterårs hotteste trends.
Jeg er så klar til at gå efteråret og vinteren i møde!
Er I??

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Reklame

Min seje arbejdsplads Bianco Footwear lancerer i forbindelse med deres AW17 kampagne "one pair is not enough" en super fed konkurrence og du skal da have muligheden for at deltage?

Konkurrencen win the whole collection varer til og med den 24 september og kører både i Danmark og Norge.

Sådan deltager du:
Ved hvert køb du laver for 500 kr. i din Bianco forretning udleveres en billet til dig, som du kan gå ind på denne side og bruge.
Inde på siden skal du indtaste dine oplysninger, accepterer terms and conditions, samt tilmelde dig nyhedsbrevet for at du kan få besked, hvis du er den heldige vinder. Efter dette er gjort er du med i konkurrencen.

Der er kun 1 vinder, så jo flere billetter du får skaffet dig, des større er din mulighed for at vinde.

Held og lykke!

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Det er snart meget længe siden, dette indlæg kom ud for første og, indtil nu, eneste gang, så jeg tænker det er på tide med en 2'er i serien #instagram // 10 spørgsmål til...".

Denne gang har jeg den søde Louise med, som er en af mine tætte veninder fra gymnasietiden og en af dem jeg har været så heldig stadig at kunne nyde meget dejlig tid med. Ikke nok med at hun er en fantastisk skøn veninde og person er hun også en enormt inspirerende instagrammer, som jeg da helt klart ikke synes, I skal gå glip af.

@louisehedegaard er helt klart et tryk på follow knappen værd!

1. Hvornår startede du på instagram?

Det første uploadede billede på min Instagram er fra april 2013, men jeg har hvert fald været på Instagram i 5 år eftersom jeg var så heldig at møde min kæreste igennem Instagram :-)

2. Er der en tanke bag din Bio?

Det er ikke noget jeg tænker så meget over. Lige nu har jeg ikke verdens længste bio, men det er information om hvor i verden jeg er fra. Jeg kan godt finde på at ændre min bio til andre oplysninger om mig eller hvis jeg fx. er på en længere rejse, så man kan se, hvor jeg befinder mig i verden.

3. Har din instagram et tema? Hvis ja, hvilket?

Synes det er lidt svært at definere et bestemt tema, men jeg kan godt lide at mit feed hænger sammen farvemæssigt. På den måde synes jeg, at det fremstår flot og virker mere overskueligt, hvilket jeg godt kan lide.


4. Beskriv din Instagram med 3 ord

Farverig, personlig og inspirerende

5. Dit ynglingsbillede fra din Instagram lige nu

Uha det er lidt svært, de billeder jeg poster har forskellig betydning, nogle mere end andre, men hvis jeg skulle vælge et billede som er mit yndlings ville det nok være det her billede, som jeg har taget på Phi phi Island i Thailand. For det første viser det bare hvor smuk en verden vi lever i, og dernæst bliver jeg varmt mindet om den tur, jeg havde rundt i Asien med min bedste veninde.

6. Beskriv et typisk billede man kan se på din IG

Et typisk billede på min Instagram er ting fra min hverdag jeg finder inspirerende, så kan det være alt fra hyggelige stunder med familie og venner, ferier, til hvad jeg spiser eller har på af tøj.

7. Hvad er dit sidste Instagram post og hvorfor?

Eftersom jeg er ret aktiv ændrer mit seneste post sig sikkert hurtigt, hæhæ. Men lige nu er mit seneste post et billede af min skønne veninde Julie, som jeg havde en hyggelig eftermiddag med på Papirøen i København. Jeg synes, at Instagram skulle forenes med hendes søde smil og den lækre mad vi fik.

8. Hvordan redigerer du dine billeder?

Det er lidt forskelligt hvordan jeg redigerer mine billeder. Jeg går for det meste op i, at når jeg redigerer et billede er det forholdsvis naturligt, hvilket vil sige, at jeg justerer på lys og kontrast. Til dette synes jeg app’en “Lightroom” kan være rigtig god. Ellers kan jeg finde på at smide et naturligt filter over fra Instagram eller et andet program.

9. Bliver du inspireret af andre Instagrammers? Hvis ja, hvilke?

Ja meget. Jeg synes Instagram er en stor samling af god inspiration både fra store instagrammers lige så vel som min omgangskreds.
En instagrammer jeg har fulgt længe er @michalakj. Det er specielt hendes meget simple stil som inspirerer mig, og et kig på hendes profil kan hjælpe mig ud af enhver tøjkrise.

10. Et godt råd til en nybegynder på Instagram

Brug det i den grad du føler for, og post det du har lyst til.

Xoxo Cecilie

Find mig også på: Youtube og Instagram

Likes

Comments

Instagram@cecilie_kragelund
YouTube - Abonner gerne
ceciliekragelund