Det er snart meget længe siden, dette indlæg kom ud for første og, indtil nu, eneste gang, så jeg tænker det er på tide med en 2'er i serien #instagram // 10 spørgsmål til...".

Denne gang har jeg den søde Louise med, som er en af mine tætte veninder fra gymnasietiden og en af dem jeg har været så heldig stadig at kunne nyde meget dejlig tid med. Ikke nok med at hun er en fantastisk skøn veninde og person er hun også en enormt inspirerende instagrammer, som jeg da helt klart ikke synes, I skal gå glip af.

@louisehedegaard er helt klart et tryk på follow knappen værd!

1. Hvornår startede du på instagram?

Det første uploadede billede på min Instagram er fra april 2013, men jeg har hvert fald været på Instagram i 5 år eftersom jeg var så heldig at møde min kæreste igennem Instagram :-)

2. Er der en tanke bag din Bio?

Det er ikke noget jeg tænker så meget over. Lige nu har jeg ikke verdens længste bio, men det er information om hvor i verden jeg er fra. Jeg kan godt finde på at ændre min bio til andre oplysninger om mig eller hvis jeg fx. er på en længere rejse, så man kan se, hvor jeg befinder mig i verden.

3. Har din instagram et tema? Hvis ja, hvilket?

Synes det er lidt svært at definere et bestemt tema, men jeg kan godt lide at mit feed hænger sammen farvemæssigt. På den måde synes jeg, at det fremstår flot og virker mere overskueligt, hvilket jeg godt kan lide.


4. Beskriv din Instagram med 3 ord

Farverig, personlig og inspirerende

5. Dit ynglingsbillede fra din Instagram lige nu

Uha det er lidt svært, de billeder jeg poster har forskellig betydning, nogle mere end andre, men hvis jeg skulle vælge et billede som er mit yndlings ville det nok være det her billede, som jeg har taget på Phi phi Island i Thailand. For det første viser det bare hvor smuk en verden vi lever i, og dernæst bliver jeg varmt mindet om den tur, jeg havde rundt i Asien med min bedste veninde.

6. Beskriv et typisk billede man kan se på din IG

Et typisk billede på min Instagram er ting fra min hverdag jeg finder inspirerende, så kan det være alt fra hyggelige stunder med familie og venner, ferier, til hvad jeg spiser eller har på af tøj.

7. Hvad er dit sidste Instagram post og hvorfor?

Eftersom jeg er ret aktiv ændrer mit seneste post sig sikkert hurtigt, hæhæ. Men lige nu er mit seneste post et billede af min skønne veninde Julie, som jeg havde en hyggelig eftermiddag med på Papirøen i København. Jeg synes, at Instagram skulle forenes med hendes søde smil og den lækre mad vi fik.

8. Hvordan redigerer du dine billeder?

Det er lidt forskelligt hvordan jeg redigerer mine billeder. Jeg går for det meste op i, at når jeg redigerer et billede er det forholdsvis naturligt, hvilket vil sige, at jeg justerer på lys og kontrast. Til dette synes jeg app’en “Lightroom” kan være rigtig god. Ellers kan jeg finde på at smide et naturligt filter over fra Instagram eller et andet program.

9. Bliver du inspireret af andre Instagrammers? Hvis ja, hvilke?

Ja meget. Jeg synes Instagram er en stor samling af god inspiration både fra store instagrammers lige så vel som min omgangskreds.
En instagrammer jeg har fulgt længe er @michalakj. Det er specielt hendes meget simple stil som inspirerer mig, og et kig på hendes profil kan hjælpe mig ud af enhver tøjkrise.

10. Et godt råd til en nybegynder på Instagram

Brug det i den grad du føler for, og post det du har lyst til.

xoxo Cecilie

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments


Blev det min tur til at gå på ferie! Og det er skønt - tyvstartede dog lidt med roskilde festival, men det her er ferie på en hel anden måde.
Jeg skal desværre ikke ud at rejse i år, da mit fokus omkring pengebrug lige nu ligger på at finde en lejlighed - så jeg må nøjes med at drømme mig væk til lækre strande gennem venners snapstorys og posts på ig. :D

Okay rimelig sølle skrevet, fordi min ferie bliver bestemt ikke dårlig, bare fordi jeg ikke skal ud at rejse! Næh nej! Jeg har 14 dage, som skal bruges på afslapning, fejring af min fars og min fødselsdag og ellers bare på kvalitetstid med min familie. Det er noget vi virkelig har haft brug for længe i min familie, og specielt jeg har haft brug for det.
Her på det sidste har jeg kørt et meget højt gear i forbindelse med arbejde og diverse ting, så det bliver super rart bare at koble helt af og nyde det forhåbenligt (kom så DK, vær med mig her!) gode vejr vi får i lille DK de næste par uger.

Men ferie betyder også at jeg får meget mere tid til jer! Til at lave gode indlæg samt videoer til jer. Jeg har simpelthen ikke haft overskud her på det sidste til at filme eller lave noget som helst, hvilket er så dumt, da jeg brænder for det her så meget som jeg gør! Så nu er det lige op på hesten og igang igen her!

Håber ellers I har en super skøn sommer!

Xoxo Cecilie

Likes

Comments

Hvid t-shirt - Gina Tricot // Gennemsigtig trøje - Moves // Shorts "nederdel look alike" - Zara // Sko - Bianco

Heeej vennerne! 

Så er det blevet tid til endnu en fash friday, som idag i den grad er inspireret af sommer.

Synes desværre vejret stadig svinger lidt for meget, men altså, vi er i juni måned så mon ikke snart det bliver sol og sommer dagen lang? Jeg ser hvertfald meget frem til det!

Dagens outfit er egentlig et meget simpelt outfit, hvilket jeg egentlig heller ikke har så meget imod her om sommeren. Det er stadig et fint outfit, men alligevel afslappet, hvilket passede godt den dag jeg havde det på, da jeg skulle mødes med nogle veninder hjemme hos den ene af dem til morgenmadshygge.

Det jeg er mest vild med i dette outfit er mine pom pom sko fra Bianco, som virkelig gør noget fedt til denne ellers meget rolige tøj sammensætning.
Trenden med at have en t-shirt indeunder en gennemsigtig bluse er jeg også blevet lidt for stor fan af og i denne situation synes jeg også det går ind og skaber lidt kontrast.
Nederdelen fra Zara er virkelig også et musthave for alle der ikke er så gode til nederdele, ligesom mig, da det faktisk ikke er en nederdel men et par shorts - hvilket jeg, for det ikke skal være løgn, først fandt ud af, da jeg kom hjem og prøvede dem for anden gang. (første gang var i prøverummet og der har jeg af en eller anden mærkelig årsag ikke opdaget at det var shorts). Men jeg blev utrolig hurtig glad for dem, da man kan være girly og fin iført disse shorts uden at tænke på at de blæser op eller andet hejs som nederdele har det med at gøre :D


Ellers håber jeg bare at I har det super skønt!

Xoxo Cecilie


Likes

Comments

SÅ er unboxning for goodiebox marts måned endelig oppe!
Beklager det sene upload, men håber stadig I vil tage godt imod det.
Marts måneds goodiebox var en danish beautyaward 2017 edition, hvilket vil sige, at boksens består af de fem nominerede produkter til dette års goodieboxpris. Blandt de nominerede finder man både gamle goodiebox kendinge men får også bekendskaber, med nye spændende produkter.
Det mest fede ved denne box, synes jeg, var det, at man fik hele 4 fullsize produkter ud af 5 produkter!
Goodiebox er fuld af overraskelser og spændende ting.

Følg med nedenunder, hvis I vil have en guide igennem boxens fantastiske indehold:

Cream Heat Spray 100% vegansk

Vejl. udsalgspris: 189 kr.

Læs mere om dette produkt HER

Karmameju age-defence facemist 01

Vejl. udsalgspris: 189 kr.

Læs mere om dette produkt HER


Grown alchemist hydra repair day cream

Vejl. udsalgspris: 295 kr.

Læs mere om dette produkt HER

Starskin foaming peeling perfection puff

Vejl. udsalgspris: 70 kr.

Læs mere HER

Clean lovegrass

Vejl. udsalgspris: 595 kr. for 60 ml.

Læs mere HER

Denne goodiebox indeholder en værdi på 843 kr. men koster kun 169 kr for medlemmer!

Bliv medlem HER , hvis du vil have en boks fyldt til randen med beauty lækkerier, hver måned for kun 169 kr. Det er det værd piger!

xoxo Cecilie


Min youtube video kan ses her, hvor jeg lidt mere dybdegående beskriver boksen

Likes

Comments

Jakke - Samsøe Samsøe // Trøje - MbyM // Bukser - H&M // Støvler - Gabor // Solbriller - Rayban

Mit 3. indlæg med Fash Friday.

Der har dog været nogle glippere, men kan faktisk godt lide det her indlæg, da det lige giver lidt ugentlig inspiration og outfits indlæg er noget jeg specielt selv elsker at kigge på.

Bukserne er en forholdsvis ny invistering og blev købt for kun 179 kr i h&m. Min kæreste er ikke just begejstret for dem :D Men jeg synes de er så skønne og det for mig at gå med mønster er altså en stor ting, da jeg for det meste er en pige der går meget klædt i sort. Er vild med vidde bukser og et par støvler til.

Hvad synes i om det piger? noget jeg skal fortsætte med??

xx Cecilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER

Hej Venner

Jeg synes virkelig, at jeg kan mærke forårets kommen og solens milde varme.
Jeg elsker solbriller. Jeg går med solbriller året rundt!
Men nu, hvor det sådan for real er ved at blive solbrille vejr, skal I da ikke snydes for et lækkert solbrille indlæg, måske med lidt inspiration til jeres solbrille indkøb i år?
Jeg er specielt blevet vild med de lidt voldsomme solbriller, ligesom de solbriller, som jeg har valgt at vise jer. Jeg synes, at de skaber et eller andet fedt. Og specielt til folk med runde hoveder, som jeg fx. har, er der mange solbriller, der synes at være for små til mit hovede, men disse solbriller passer bare perfekt til mig. Ved ikke om det giver mening?
Jeg glæder mig hvertfald sygt meget til, at jeg skal ud og købe mine solbriller for år 2017. Har slev kigget på forskellige par fra Prada, men faldt også for nr. 1 fra Weekday, da jeg sad og kiggede rundt efter solbriller til dette indlæg, så måske jeg lige skal søge lidt mere, inden jeg finder de perfekte solbriller.
Håber hvertfald I kan bruge dette som inspiration til jeres solbrillesøgen.

xx og glædelig forår

- Cecillie

Likes

Comments

Jakke - Samsøe Samsøe // Nederdel - Only // Trøje - H&M // Støvler - Pavement // Halstørklæde - Bahne // Taske - Michael Kors

Jeg var for nogle uger siden ude at skyde nogle billeder, sådan for sjov. Der havde jeg jo ikke startet min blog op endnu, så vidste ikke helt hvad jeg skulle bruge dem til. Men i denne her uge har jeg været på jagt efter sjove indlæg som passer til uge dagene og så kom jeg på Fash Friday. Så jeg tænker, at det bliver et ugentligt indlæg om fredagen, hvor jeg viser jer et outfit.

Dette outfit er holdt meget simpelt, men kan egentlig stadig godt lide det og så har jeg jo min elskede Michael Kors, som bare pifter et hvert outfit op og gør det lidt mere lækkert at kigge på.

xoxo

Cecilie

Likes

Comments

Så, denne weekend har været super skøn og solrig - man har næsten kunne mærke foråret, synes jeg.
Jeg har tilbragt helle weekenden med min kæreste, hvor vores lørdag var i København.
Jeg skulle til skønhedsbehandling hos Cecilie Dam, et mega godt sted, som jeg har været fast kunde hos siden 2015. Derefter tog vi i illum, hvor jeg skulle prøve de flotteste Valentino stilletter, som jeg har kigget på super. Jeg må bare eje dem!
Jeg elsker livet i københavn og specielt på sådanne dage som igår. Alle mennesker sad udenfor på cafeerne og nød et glas vin samt hinandens samvær, mens de lyttede på en utrolig talentfuld pige, som havde stillet sig op midt i det hele og gav nogle særdeles gode sangnumre.
Min kæreste og jeg valgte at spise frokost på Cafe Norden. Der var desværre ingen pladser udenfor, så vi måtte nøjes med at sidde indenfor, hvilket også var udemærket.
Jeg fik en kålsalat med varmrøget laks, samt en 'sund juice', som de så fint kalder den, hvor min kæreste fik nachos og en lemonade.
Jeg elsker cafe nordens mad og hele aromaen omkring stedet.
Håber jeres weekend har været ligeså skøn som min og at I har fået nydt vejret.

xx Cecilie

Likes

Comments

Hej Venner.


Idag er det mandag og endnu en uge er gået og en ny er startet.
Fik hverken uploadet videoer eller lagt noget op på bloggen i sidste uge, så tænkte jeg lige kort vil give lyd fra mig.

Min sidste uge fløj simpelthen afsted og der skete så mange ting

Nyt job For det første har jeg sagt op på mit gamle job og blevet ansat i Bianco. Mit gamle arbejde var i Kvickly, hvor jeg har været i 4 år, så følte virkelig at det var på tide at komme videre. Når man siger op har man jo en måneds opsigelse, men jeg har allerede haft få træningsvagter i Bianco for at lære systemet osv og jeg har aldrig været gladere.
Bianco er bare noget helt andet og det er så fedt at prøve kræfter med nye ting og få nye udfordringer.
Jeg var så senest som idag i Bianco og dette var min sidste træningsdag, så nu er jeg 100% klar til April måned, hvor jeg sådan rigtig starter.


Besøgsweekend i millitæret I weekenden var jeg oppe og se min kæreste i millitæret og se hvad det er de går rundt og laver. Trods det kolde vejr og at det meste af arrengementet var udendørs, var det en super god dag, hvor jeg virkelig fik indblik i hans liv som værnepligtig. Altså jeg siger bare... Hvis det var mig, ville jeg allerede have stukket halen mellem benene! Respekt til dem der gennemfører! For det er virkelig kæft, trit og retning. Ikke nok med det så jeg min veninde fra børnehaven deroppe. Vidste egentlig godt at hun også var værnepligtig, men blev alligevel så overrasket og glad over at se hende deroppe og nu har vi aftalt at mødes når hun kommer hjem.

Det var blot lige kort om mit liv lige for tiden, som stort set har handlet om job skifte, men håber på, at nu, hvor roen lidt er faldet på, har jeg tid til at fokusere på det jeg elsker allermest, nemlig at opdatere jeg med goodies og hyggelige ting.

Kan I have en fantastisk aften og en skøn uge

xx Cecilie


Her er lidt billeder, som jeg fik tage til besøgsdagen, og hvis ikke I har regnet det ud er den flotte fyr på billederne min kæreste ;)

Likes

Comments

Hej Venner! Og velkommen til Thursday thoughts eller på godt gammel dansk torsdag tanker. Dette er et indlæg, som vil komme hver torsdag, hvor jeg deler mine tanker med jer og det kan være alt.
Dette for at give min blog et personligt twist, hvilket jeg synes er super vigtigt, når man både har blog eller youtube kanal.
Hvis I har nogle emner, som I har lyst til, at jeg deler mine tanker om er I velkomne til at skrive det i kommentaren og så kan det komme med i næste indlæg.

Tag godt imod Thursday Thoughts

Min kæreste kommer hjem i weekenden
Jeg glæder mig SÅ meget selvom jeg så ham i sidste weekend er det eneste jeg ser frem til fra det sekund jeg sætter ham på toget, at se ham igen næste weekend.
Min kæreste er lige nu i værnepligt i Aalborg, hvilket jeg synes er MEGET langt væk. Han skal være der i 4 måneder og den første måned er ikke engang gået endnu. Til gengæld kan jeg glæde mig over, at han, indtil videre, er kommet hjem hver weekend.
Samtidig med det, tror jeg også snart jeg har fået flyttet hele hans klædeskab hjem til mig og går næsten ikke i andet end hans tøj når jeg er herhjemme.
Afhængighed? Tjoo, jeg ville nu mere sige kærlighed <3

Sygdom
Jeg har været så meget syg denne vinter og her i mandags måtte jeg slukøret gå syg hjem fra arbejde, næsten uden stemme og måtte derefter også ringe til mit andet arbejde, hvor jeg skulle have været mandag aften, og melde mig syg. Det er bare ikke en fed følelse, da man virkelig føler, at man skuffer. Det er virkelig også sjældent, at jeg mister min stemme, så det var lidt nyt for mig.
Men jeg har ligget under min dyne, set en masse netflix og drukket en masse te, så nu er jeg heldigvis ved at være på toppen igen. Og så er det slut med sygdom, TAK!

Paradise Hotel
Ja? Hvor meget mere er der at siger? Det er startet og jeg er afhængig. Ved egentlig ikke helt, hvad der gør mig afhængig, tror bare jeg synes det er enormt sjovt og det er ligesom bare blevet en ting, som jeg skal følge med i. Så jeg sidder troligt klistret foran skærmen klokken 22 hver aften fra nu af til det sæsonen er slut.

Vejret
Snevejr? Hvad sker der for det? De har lovet mellem 15 og 20 centimeter på sjælland og her sidder jeg bare og savner sol og sommer. Please kære vejrgud, lad os nu snart få noget varme altså.

xoxo

Cecilie
Likes

Comments