Hej alle!

I dag tænkte jeg, at jeg ville forklare min familiesituation, da den er lidt indviklet. For cirka seks år siden, blev mine forældre skilt.

Det var min mor der gik fra min far, så jeg valgte som de fleste børn ville, at bo med min far, da det var ham der var ofret. Der boede jeg i seks år, og så kun min mor hver anden weekend, og nogle år slet ikke. Der skete så det, at sidste efterår/vinter fik jeg rigtig kontakt med min mor igen, og fik hurtigt lysten til at se hende igen, efter en periode på to år, hvor jeg intet fast samvær med hende havde.

Det var dog ikke så nemt at komme til, så jeg var igennem en lang kamp med min far. Efter lang tids kamp, fik jeg lov til at se hende hver anden weekend. Da vi kom til sommerferien, begyndte han igen at prøve på at bilde mig nogle ting ind, som ikke var sande.

Jeg blev utrolig sur over den påstand han havde, og vi kom op i et stort skænderi. Vi blev et par dage efter venner igen, og snakkede fint. Lørdagen efter vi havde fået sommerferie, havde jeg så to veninder med hjemme. Min far prøvede så igen, at bilde, nu mine veninder denne påstand ind. Det gjorde mig vanvittigt sur, for en ting var at han bildte mig det ind, eller prøvede i hvert fald, men mine veninder? Det havde jeg det ikke særligt godt med.

Så derefter spurgte jeg min mor om hun ikke nok ville hente mig, og jeg har efter der boet hos min mor.

Så her kan i få nogle billeder af mig og min skønne mor, papfar og papsøskende.

1000 tak fordi i læste med, vi ses snart! Følg mig gerne på instagram: Ceciliebaltzar

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg tænkte at som mit første indlæg, ville det være passende at vælge en simpel ting, som et outfit. Derfor har jeg i dag valgt at lave et OOTD, hvilket jo betyder ´Outfit of the day´. Så i dag får i simpelthen mit outfit at se!


I dag har jeg haft et ganske farverigt outfit på! Jeg har nemlig haft de her fantastiske gule bukser på fra Vero moda. Jeg fandt dem utroligt billigt på tilbud, nemlig til kun 37,5 kroner! Eller det vil så sige, at der var to ting for 75,-, så jeg valgte de her skønne bukser, og en hvid t-shirt. Desværre kan jeg ikke finde et link til dem, men jeg købte dem i vero moda Køge. Men nok om det, selvom de er virkeligt svære at style, er jeg mega glad for dem!

Som top til denne, valgte jeg en grøn Kappa sweatshirt. Denne fandt jeg også utroligt billigt i Bilka, til nemlig kun 159,-, mener jeg. Denne var jeg dog bare for dum til at kunne finde et link til, da jeg simpelthen ikke kan finde rundt på Bilkas hjemmeside://

Her kommer nogle billeder:

Tusinde tak fordi i har læst med! Har i spørgsmål eller andet er i hjerteligt velkommen til at skrive en kommentar;) Følg gerne min instagram: Ceciliebaltzar

Likes

Comments