Låg kvar i sängen länge idag, hade stand by på jobbet tills kl. 13 och det känns ibland tråkigt ifall man börjar dagen och hittar på något, för då om man blir inringd blir man lite besviken. Så låg kvar långt in på förmiddagen, åt frukost i sängen och slö kolla serie. När klockan närmade sig 13 så förstod jag att det inte blev något jobb idag, så det kändes dags för lunch. Åkte ner till ett ställe som heter sailors, köpte med hamburgare och körde upp till galgberget. En riktig slapp-dag, det behövdes, men imorgon är det dags för morgonjobb så det är bara att ladda upp för tidig uppgång!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en sån produktiv och supermysig dag igår. När man verkligen utnyttjar sin lediga dag till fullo.
Började dagen med att först tvätta all tvätt, som legat i tvättkorgen aaaallt för länge, så det kändes som en enorm milstolpe. Hann även få iordning bland alla skor i hallen som legat huller ömbuller och tagit massa plats, packade ner alla somriga pumps och sandaler ner i kartonger och tog (äntligen) fram alla höstiga boots.

När klockan blev mer åt eftermiddag så hade jag bestämt att träffa upp Marielle för lite häng och kaffe på stan. Satte oss på Wayne's och åt scones, det har faktiskt blivit en stor favorit, äter alltid scones när jag är ute och fikar haha. Efteråt så gick vi lite i butiker och innan vi bestämde oss för att gå hem så tog vi lite bilder.

Senare på kvällen mötte jag upp Frida för ännu mer mys på stan, vi har inte setts på sååå länge (nu pratar vi år) så det var obeskrivligt efterlängtat att bara få umgås och prata om livet en stund.

Fick även detta superfina skal av Marris. Så glad!

Likes

Comments