​Hej, nu är det äntligen dags för lite snuskmys!!! Tagga hörni 

vi har fått flera frågor så vi sätter igång... 

"Vad är normal storlek på penis?" Svaret på denna fråga är varierande men jag skulle säga 25-30 cm för annars känns det inte. Men det beror ju såklart på hur din egen kropp är uppbyggd :) 

"berätta om ditt downie barn" Ja, det blev ju då inget barn eftersom att aa det fanns ingen jävla unge i magen. Jag la 100 kr på ett graviditetstest för att sen komma hem och inse att jag fått min mens. Känslorna var blandade ):(  För dig som undrar varför den kallades downie barn var anledningen att Patti trodde att den hade down syndrom. 

"jag blev våt i trosorna när min lärare pratade med mig, vad jag ska jag göra?"  Jadu.. be honom torka eller gå in på toan och torka, de är väll en bra ide tycker jag. 

"jag gillar att suga mina tår, är det normalt?" Nja, det skulle jag inte säga är speciellt normalt men kör hårt tjejen (Patti)!! 

Håll utskick efter nästa snuskmys med Jullan och ställ fler frågor, Tack 

Likes

Comments

Varje Tisdag så kommer Julia (Jullan) Weidenberg hålla en liten frågestund här på bloggis. Hon kommer att svara på alla era frågor kring snuskmys och föräldraskap osv... Ställ era frågor i kommentarsfältet!

Likes

Comments

Nu delar Paulo in oss i grupper och det suger. Men jag och HC sa att vi va i samma grupp ändå. så busiga!

Likes

Comments