Är inne i en liten on-off sinnestämmning där jag är jävligt trött. Klart jag är glad, tex över att det närmar sig sommar och allt och alla börjar röra på sig! Glad över mina vänner, min familj och min kanske ibland lite tråkiga men fina vardag! Men är jäkligt trött på oseriösa och osäkra människor. Såna som bara ser sig själva och alltid lägger sig själv som mittpunkt, leker med folks känslor och tankar och säger först bu för att sedan göra bä. Såna som tar mer energi än vad de ger. Nej, obehagligt. Har ju också känslor.

Känner mig lite blåögd ibland, för jag vill ju verkligen se det bästa i människor, jobbigt när man blir motbevisad gång på gång. 

Pinterest: @ItsKiraaBabe:Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå där! Ledig är jag idag som jag skrev igår och har haft typ jäkligt tråkigt sedan klockan 11. Vänner och familj jobbar (antar jag) och har inte ens lust att försöka ta kontakt för att få det konfronterat att jag hade rätt. SÅ jag sittter i lägenheten (och samlar krafter för att åka och byta bort vinterdäcken och tänkte på vilka jävla fraser och kommentarer folk säger till oss singlar. Någre favoriter här nedanför som jag, eller andra, nån gång fått höra!

Du har för höga krav/Du är så kräsen! - Öhm nej, om du inte kallar kräsen för att vilja bli kär! Klart man kanske har vissa "krav", som han/hon ska vara en genuint trevlig person med ett arbete eller studerar (big no no när någon sitter hemma pga lathet) men kraven blir tror jag mindre med tiden. Helst av allt vill man bara bli kär, inget mer och inget mindre, det tycker jag inte man kan kalla någon för "kräsen" för.


Du kommer träffa någon när du minst anar det! - Okej men hur vet du att man söker så intensitvt då? Men, det kanske kan stämma att man på nått jäkla vis attraherar andra mer då du inte söker som en galning. But still, singlarna vet detta och kommer inte heller uppskatta den här frasen, never.

Måste vara roligt att få flörta så mycke man vill! - Den person som säger det här, har denna person någonsin varit singel? Hur ofta flörtar man igentligen? Man går väll mest runt och väntar på något eller typ helt upptagen med sig själv så man inte har tid för andra.

Du måste kunna älska dig själv innan du kan älska någon annan! - Er du serr??


Gå ut och roa dig, finns massa trevliga singlar där ute! - Nej! Igen samma fråga, har denna person någonsin varit singel, och isåfall, vart har du varit?


Har du testad nätnejting/tinder? - Dom flesta singlarna tror jag har laddat ner tinder appen och bara använt den en söndag kväll av ren tristess och slutat med att de fått ont i tummen av att swipea vänster förutom ca 3ggr. Tror att nästan alla som någonsin använt tinder har frågat sig själv "har jag verkligen sjukigt så här lågt?". Så detta tips var lika dåligt som en mobil utan en inernetanslutning - alltså helt världelöst!Är du fortfarande singel? - Du är ju så rolig/söt/trevlig etc etc! - För har man en bra egenskap eller ser bra ut kan man ju INTE vara singel, punkt liksom.
Likes

Comments

Ciao! Hur har er dag varit? Min har typ gått ut på att ladda batterier från gårdagen och träffat vänner. Just nu så sitter jag och slö kollar serie på netflix och ska strax gå och lägga mig, skönt så får jag ha sovmorgon imorgon när jag för en gångs skull är ledig (minns inte senast jag skulle haft en ledig dag förutom söndagarna).
Gårdagen gick ut på att vara på jobb på dagen för att spendera kvällen med en av mina bästa vänner! Vi hade planerat att gå till den lokala restaurangen som hade lite party med band, men planerna ändrades längs med kvällen och vi styrde oss till grann kommunens stolthet, alltså santa fe. Hade en kul kväll och tror inte jag var på så många andra platser än dansgolvet, snyggt kanske det inte är när jag dansar men jävlar så kul!


Förutom att ha gått igenom gårdagen typ 100 gånger och funderat på alla scenarion och vinklar #varjesöndag) har jag även haft en tanke om hur folk misstolkar vänlighet med flirt. Som ett exempel. Allmänt tycker jag folk, och i synnerhet män, är experter på att misstolka. Tror väldigt många har varit med om att någon (mannen) tror lite för mycket och antar att du absolut är intresserad även om du bara pratade och frågade om honom av ren nyfikenhet eller artighet.

Alla kan misstolka. Absolut, håller fullständingt med. Men ibland tror jag att männen kan ha ett lite större ego än kvinnor och, istället för att öveväga chansen att hon bara frågar saker av vänlighet, kanske hade telefon i handen och darför svarade så snabbt, skrattade lite extra mycket för att det verkligen var ett roligt skämt eller råkade gilla dina senaste instagram bilder för att den var snygg och inte bara för att du var på den, så HOPPAR männen till slutsatsen att "Nej, hon måste nog gilla mig, ajdå nu var jag nog för charmig igen.", sedan lämnar de kvinnan lite hängande ch undrande om vad som gick snett helt plötsligt!

News flash, kvinnor behöver inte vara intresserade eller söka något seriöst bara för att de är vänliga!

 friends wow omg shocked woah GIF

Ibland kan vi faktist bara vilja vara vänner och gilla er utan några komplicerade känslor.
Likes

Comments

Hur börjar man blogga? Ska jag säga hej? Ska jag bara börja en text? Har igentligen ingen aning, men vi börjar på nått sätt bara, eller hur?

Nu kanske någon person som har råkat klicka in sig på min sida undrar varför jag börjar blogga, och om vad isåfall? Mitt svar är att jag har ingen aning. Tror jag fick en känsla av att jag vill skriva av mig, få mina tankar samlade eller bara babbla på om allt och ingenting. Kanske skriva lite om singellivet, något om mitt jobb eller bara nånting jag håller varmt om hjärtat! Får ta ett inlägg i taget och se vad det blir av det hela!

Sedan kanske någon även undrar om vem jag är? Jo, jag är en tjej på snart 22 sommrar och bor i en ganska så liten by men har inte långt att ta min närmare större städer. Skulle man måsta beskriva mig med några ord skulle det antagligen bli; nyfiken, social och glad, entuiast och föränderlig. Har jobbar som frisör sedan ca 8 månader tillbaks och stor trivs både med själva arbetet och mina fina och duktiga kollegor! Är singel sen ett bra tid bakåt och, utan att låta elak eller säga något"kliché:igt", väldigt nöjd och tar dagen som den kommer. Som i min beskriving skrev jag kort att jag gillar party kvällar med mina vänner och långa kaffe dejter, men förutom det har jag en förkärlek för djupa konversationer, alla sorters spontana påhitt, en bra podd eller en bra playlist, och loppis rundor! På fritiden lägger jag mycket tid på familj och vänner och känns som att jag är ofta på rörande fot, vilket inte alls stör mig!

Okej så kanske det var tillräkligt med information för stunden, blir lite distraherad av mitt serie tittande medans jag försöker skriva haha! Ska fortsätta smutta på min smoothie och njuta av att måndagen snart är slut! Ha en bra fortsattt kväll!


Likes

Comments