I somras var jag på min första bostadsvisning. Trivs super bra i min lilla lägenhet i Vasa men känns ändå snart dags för något större. Redo för ett nytt kapitel i mitt liv och peppad på att börja bygga upp inför framtiden. Drömmen är att flytta ut på "landet", inte för långt från Göteborg men ändå så man kommer ifrån stadsstressen och mer ut i naturen. Budgeten är ju lite begränsad så står i valet och kvalet om att kanske börja med en lägenhet, renovera och på så sätt tjäna en slant för att om några år göra drömmen till verklighet. Ja time will tell i guess. Här är iallafall huset jag var och kikade på, lite för lite bostadsarea men oj så vackert det var runt omkring!

Likes

Comments

För någon vecka sedan styrde Malin upp lekdejt och vi blev ett gott litet gäng som spelade Beersbee. Första gången för mig och det går kort och gott ut på att kasta ned motståndarens burk/pinne med en frisbee. En öl (cider för min del) måste ständigt hållas i ena handen och straffklunkarna avlöser varandra en efter en. Kissenödig javisst 😄 Efter allt spring vart vi hungriga och avslutade med en fet familjepizza innan iallafall jag kilade hem, bra dag!

Likes

Comments

Idag fick jag spendera några mysiga timmar med Alexandra och hennes dotter Eleonora. Började med att Alexandra var gullig nog att skjutsa mig för att hämta ut paket och köpa kattsand, därefter blev det fika (mat för min del) på ett café runt hörnet om mig. Innan duon var tvungna att bege sig hemåt hängde vi lite hos mig och Eleonora fick för första gången träffa min katt. Det var även första gången Cleo såg en sådan liten människa och hon blev väldigt intresserad och nyfiken, så även Eleonora angående henne. En möte som var roligt att se 😸😽

Likes

Comments