Vardag

Igår hade jag sista matteföreläsningen kl 08:15, efter det satt jag och pluggade i stort sett hela tiden till kl 17 med paus för att gå och köpa nötter på Ica (jag åt till och med min lunchlåda framför datorn i biblioteket). Klockan 17 var det sedan ett överlämningspass med fokus på ekonomi och sponsring. Väldigt intressant!

På kvällen for jag sedan in till Båten som hade säsongspremiär och fotade Vimmel för EXTRA Tidningen. Det kommer först ut nästa vecka, vilket kan kännas lite segt men så är det ju i tidningsvärlden, mycket görs långt före det publiceras!

Idag har jag pluggat hela förmiddagen och så ser det även ut för eftermiddagen. Funderar dock på att röra mig från mitt skrivbord till altanen. Känns mer lockande samtidigt som man får i sig sin dagliga dos av D-vitamin då!
Ikväll ska jag sedan fara och träna på gymmet. Det ser jag framemot.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LTU

You don’t need a new year to make a change…all you need is a MONDAY

För ett tag sedan gick jag med i i-drott och idag var jag på veckans styrelsemöte som I-sektionen hade, med anledning att jag var intresserad av ordförandeposten i I-drott. Jag fick presentera mig själv och berätta om mina visioner, och även fast jag kände mig förberedd och tidigare övat på vad jag skulle säga så gled jag som vanligt utanför manus... men men fick förmodligen med det viktigaste för tro det eller ej - jag blev vald som ordförande!

Jag hade sedan en överlämning med nuvarande ordförande Matilda i eftermiddag och jag är verkligen supertaggad! Jag börjar officiellt 1:a juli, om ni undrar, och det finns supermycket som jag vill genomföra så jag är som sagt SÅ taggad!

Annars? Tenta i matte 4 om en vecka, så nu är det matteplugg XL som gäller.

Likes

Comments

LTU

Hej! För ett tag sedan fick jag en inbjudan på mejlen till 180 Degrees Final Event. Jag trodde det skett ett misstag, eftersom jag inte varit engagerad i där (än) men de berättade att de bjudit in några studenter så jag tackade självklart ja!

Och igår ägde alltså final event rum, och allt jag har att säga är: WOW! Det var så himla lärorikt, inspirerande och energigivande. Så otroligt drivna människor som var där!

Annars? Idag på morgonen for jag på I-frukost på morgonen, fick mitt CV granskat samtidigt som jag passade på att ta nya CV-bilder/Linkedinprofilbild. Efter det jobbade jag på Teknikjakten som gick av stapeln på LTU. Kan inte förstå att det är hela 5 (!) år sedan jag var med som deltagare och vann allihopa tillsammans med min klass.

När jag hade jobbat klart mötte jag upp Victoria och så satt vi och pluggade till hennes spinningpass började. Det var ett riktigt svettigt pass och efter det kramade jag ut ur det sista av min energi i gymmet innan jag for hem.

Imorgon är det plugg för hela slanten som gäller! Har en föreläsning och sedan på kvällen blir det teambuilding med Internationella Utskottet som jag är engagerad i.

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu på bussen, har nyss varit och lyssnat på en föreläsning samt gjort en intervju med Johanna Ojala. Otroligt intressant att lyssna på henne, och hon var supertrevlig och glad så även intervjun gick bra!

Igår (fredag) skrev jag tenta på dagen och på kvällen var jag på "Aktiva dagen", som man kan beskriva som en fulsittning för alla aktiva inom I-sektionen. Var lite tävlingar (charader och twister!) och jag hamnade verkligen i ett dreamteam, tillsamans med Henrik och Simon från I2:an och tro det eller ej men vi vann faktiskt ALLT! Så nu är jag några I-profilprodukter rikare.

Ikväll ska jag på Kårbanketten, men först ska jag skriva klart intervjun och skicka in den... så tänkte runda av nu med en bild från förra helgen.

Likes

Comments

LTU

Under de senaste dagarna gick alltså dodgeballen av stapeln!

Har dessvärre inte så många bilder från helgen, däremot tar jag med mig flera minnen från dodgeballen.
Annars? Idag (söndag) var jag och fotade på Fair:Living-mässan och efter det tog jag bussen till gymmet där jag brände av ett träningspass!

Likes

Comments

LTU

Till helgen är det dags för dodgeballturneringen! Går från att vara supertaggad till jätteotaggad... när jag är i skolan tillsammans med alla andra som ska vara med blir man verkligen peppad men sen helt plötsligt rinner det bara av en? Jaja, jag antar att det blir till det man gör det till och jag tänker i alla fall se till att ha roligt! Eftersom ingen i mitt lag kunde hämta ut sitt armband var jag tvungen att cykla tillbaka till universitet och hämta ut ett till var och en av oss, men men vad gör man inte för laget? Imorgon på förmiddagen ska jag jobba så det blev inte att stanna kvar på ölbörsen, men kommer ju en kväll imorgon... och en på lördag!

Likes

Comments

LTU

Igår samlades vi (läs: tjejer i klassen) hos Anna där vi käkade middag, fikade kladdkaka, spelade spel och lekte lekar och bara hade det trevligt. Är så glad över att jag hamnat i en så fin klass! Men tiden går snabbt och snart har vårt första år gått, hur galet är inte det? Till hösten kommer vi att splittras en aning när vi börjar läsa våra tekniska profiler, hösten i trean planerar de flesta av oss att dra utomlands och senare i fyran kommer vi göra nya val innan våren i femman då vi sedan kommer göra vårt ex-jobb.

Idag har jag sett igenom och antecknat från alla videosar från Khan Academy inom Linear Integrals in vector fields. Men har även bokat in mig på ett Indoor Walking-pass så om ett tag ska jag cykla iväg till gymmet!

Likes

Comments

Denna vecka har jag...

På måndag åkte jag ner till Umeå för att kolla på den tredje finalmatchen i SM-slutspelet dam. Det blev en riktigt lång dag, kom inte hem förrän vid kl 1 på morgonen men vad gör det när man fick sitta på första raden?

Anledningen till bästa platsen? Jag bevakade den för Expressen och bockade därmed av mitt mål om att få skriva från SM-final i basketligan.

Under tisdagen åt jag godaste melliset...

Och läste Expressen...

På onsdagen åt jag middag i LIVE-restaurangen...

Och bevakade sedan den fjärde final-matchen som Luleå också vann.

Igår torsdag var jag på sektionsmöte 4. Det startade klockan 18:15 och slutade cirka halv tre i morse (!) men det var ett lärorikt sektionsmöte.

Idag fredag har jag varit på LTU, tränat på gymmet och när jag kom hem upptäckte jag detta paket i brevlådan.

Imorgon ska jag jobba och vara med Elin.

Likes

Comments

LTU

Dessa bilder är från när vi ordnade deltävlingen i TIMES, Europas största casetävling för I-studenter. Jag satt i projektgruppen och det var väldigt lärorikt. Dels eftersom vi jobbade tillsammans med de från arbetmarknadsutskottet, dels för att det var mycket mer arbete än vad jag kunnat gissa som låg bakom genomförandet av denna tävling och dels för att jag aldrig tidigare ordnat något event som liknande det här.

Jag har jobbat med event tidigare, jag drev ju ett eventföretag som UF-företag och alla gånger jag varit sommarlovsentreprenör har jag arrangerat någon form av event men det här var som sagt något nytt, en casetävling.

Hur som - det jag vill tipsa er om är att om ni studerar på ett universitet är att engagera er i något. ÄVEN om det är ideellt. Man får väldigt mycket tillbaka i form av energi, kontakter och erfarenheter!

Likes

Comments

Molnfri klarblå himmel, sol, fina backar, bra sällskap och god mat. 5/5 helt enkelt!

Likes

Comments