View tracker

Idag testade jag att gå på BOX, det vill säga boxning. Det var inte alls som PSI, utan mer likt boxning. Man var två och två och slog på mitzar. Om jag ska vara ärlig gillade jag mest sista biten mest, fysen... passet var jobbigt men inte lika tungt som ett PSI-pass! Man höll mitzarna ungefär halva tiden, och även om det var smått jobbigt att hålla mitzarna skulle jag ändå säga att man vilade ungefär halva passet. Ändå relativt roligt pass, gillar ju boxning/PSI och jag ska nog gå igen om jag har möjlighet. Dock tycker jag bättre om att slå och sparka på en boxningssäck, känns som om man kan ta i mer då samtidigt som att det inte är någon risk att man behöver hålla mitzarna till någon som slår jättehårt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ny vecka - nya tag. Och jag är verkligen supertaggad på denna vecka.

Igår var jag och tränade på gymmet, hade egentligen 0 inspiration men fick ändå till ett riktigt bra pass. Jag var vid 12-tiden, vilket var alldeles perfekt. Inte alls många, vilket betydde att jag kunde köra exakt det jag ville, behövde inte vänta eller anpassa mig efter någon annan. Kunde välja och vraka bland maskinerna och fria vikterna!

På eftermiddagen for jag sedan och bevakade två basketmatcher. Om ni vill läsa dem kan ni gå in på Kurirens hemsida, texten jag skrev från BG:s match i lördags finns ute, samt den från Futures match igår. Veckans Match som jag också bevakade igår kommer ut imorgon!

Annars då? Idag har jag varit hos tandläkaren på en rutinkontroll. Hade inga hål, men tandsten. Sedan for jag till universitetet, där jag fick reda att mina två föreläsningar var inställda pga föreläsaren var sjuk. Pluggade, gick på en annan mattefäreläsning, pluggade fysik och jobbade med Maple med en från min klass! Vi ska göra 4 uppgifter i Maple innan den 16:e december. Vid kl 18 kom pappa och hämtade mig (väldigt uppskattat eftersom det regnade, var mörkt och halkigt ute!) och ikväll har jag basketträning. Ser framemot den eftersom jag inte hann träna något på gymmet idag!

Likes

Comments

View tracker

Together Everyone Achieves More.

Jag är verkligen så glad över att jag fortsatte spela basket ännu en säsong. När jag var liten hade jag väldigt mycket prestationsångest när det kom till basketen. När jag gick i åttan ville jag komma med i regionlaget, när jag gick i nian var det distriktslaget. Basketen tog upp 90% av mina tankar och energi och jag tränade otroligt mycket!

Nu har jag inget speciellt mål med basketen. Jag tränar för att det är roligt! När basketsäsongen tog slut i våras slutade jag träna basket helt, för jag tyckte inte det var roligt att träna länge. Jag tyckte det var roligare att träna på gymmet, så då gjorde jag det istället. Men nu valde jag ändå att fortsätta till hösten, varför? För att jag ändå älskar att spela basket. Spela match är det roligaste som finns!

En annan orsak till att jag fortsatte var såklart vårt lag. Jag trivs i verkligen i vårt lag, och vi har så roligt tillsammans både när vi tränar och när vi spelar match. Det är så mycket positiv energi?! Svårt att förklara, men jag tror att ni som tillhört ett riktigt bra lag vet vad jag syftar på. Så that's why.

"Älska det du gör". Och på tal om det citat, om ni vill läsa intervjun jag kämpade med att skriva i måndags kan ni läsa den i EXTRA tidningen Luleå. Den kom i er brevlåda igår (om ni bor i Luleå), annars går den att läsa på Extratidningens hemsida, bara att googla!

PS. Vi spelade match igår mot LBBK och vi vann den med 1p och imorgon har vi match igen, mot Vråken. Supertaggad!

Likes

Comments

Nothing worth having comes easy.

Är inne i läsperiod 2 nu och det är två tunga kurser, matte och fysik. Det finns oftast bara ett rätt, ett sätt... ja det är logiskt men kreativiteten existerar inte. Det är tradigt som de från Helsingborg säger. Well, det gäller att bara bita ihop och ta sig igenom den här perioden. För alternativet till det är att hoppa av, och det tänker jag inte göra. Jag vill inte vara en person som hoppar av så fort de blir jobbigt. Jag vill också bli en civilingenjör och då krävs det betyg i dessa två kurser.

Så. Nu ska jag göra dagens uppgifter och några bonusuppgifter i fysiken. Dreams don't work unless you do.

Likes

Comments

Idag har det varit full rulle. Började kl 1015, hade matteföreläsning sedan lunch, sedan ytterligare en matteföreläsning. Efter den gick jag och några från (bästa) klassen till A-huset och pluggade. Tog sedan bussen hem och när jag väl kom hem stod maten redan på bordet, vilken lyx. Bakad potatis och kött var det dessutom, en av mina favoriträtter! Efter middagen gjorde jag en telefonintervju, sedan började jag renskriva den innan jag for iväg på träning! Nu efter träningen har jag käkat och precis skickat in texten, intervjun kommer ut på torsdag så kan säga till då om ni vill läsa. Annars? Imorgon väntar fyra pass fysik, med start kl 0815 så nu ska jag snart sova. KRAM!

Likes

Comments

Kände att det var dags. Kunde helt enkelt inte låta bli. Här min nya blogg. Välkomna. 👋

Här på min blogg kommer jag att skriva om ​lite allt möjligt. ​Det jag känner för helt enkelt. Jag ska försöka att skriva så ofta som möjligt, om så intressanta saker som möjligt, men allt är ju subjektivt och det som är ofta för mig, kanske är alltid eller aldrig för någon annan, det jag tycker är intressant, kanske är ointressant eller LIVETS MENING för någon annan.

Hur som, här är jag och här är min blogg. 👋

Likes

Comments