Likes

Comments

Vardag

Ikväll åker jag till Åre!

Jag kommer ihåg när jag var yngre, då for vi nästan alltid till Riksgränsen eller Björkliden för att åka slalom några dagar. Tror det var på påskloven eftersom vi ofta drack påskmust och en gång hade min lillasyster skrivit ett brev till Påskharen att hon inte skulle vara hemma, så genom det hittade hen till Riksgränsen med ett påskägg till henne och ett till mig, haha. En av mina kompisar brukade också fara dit så jag hade också en kompis jag alltid kunde åka med också... men vi slutade åka dit för några år sedan. Lite tråkigt, men istället spelade jag ju Lilla VM två år, sedan spelade in syrra Scania Cup och ja... vi fyllde påskloven med andra aktiviteter helt enkelt.

I alla fall, ikväll åker jag till Åre. Det tar cirka 9h, alltså som att flyga till USA från Arlanda. Nu är det ju inte business class eller ens flyg jag åker utan buss men det går nog bra. Ska bli skönt med lite "ledighet", slalom och förhoppningsvis lite sol. Igår när jag hade skrivit klart tentan så for jag och fotade en bild till en intervju, på kvällen fotade jag vimmel, sedan scribblade jag och skrev en text till tidningen och en till webben från Luleå Baskets match också och idag har jag skrivit klart intervjun och skickat in den. Så behöver med andra ord inte ta med mig datorn ner till Åre vilket faktiskt känns skönt.

Likes

Comments

The final countdown... imorgon är det dags -Linjär Algebra och integralkalkyltenta -och på fredag är det fysik 1 som ska tentas av.

Den senaste långhelgen har bestått av två saker; jobb och plugg. På fredagen pluggade jag och på kvällen scribblade jag och skrev ett matchreferat (+ halvtid, slutsignal och betyg) från mästarmötet mellan BC och Södertälje. På förmiddagen av lördagen pluggade jag och på eftermiddagen gjorde jag ett reportage till EXTRA och ett nedslag på All Night Game. Söndagen bjöd också på jobb, ytterligare ett reportage för EXTRA och sedan återigen plugg. Och idag måndag var tror ni jag varit? Jo, vid ett skrivbord med linjär algebra och integraler framför mig. Enda skillnaden jämfört mot i helgen var att det var i skolans bibliotek och inte mitt egna vita som jag har i hörnet av mitt rum.

Men hörni, imorgon är det dags. Och sedan på fredag förmiddag igen. Efter det, ska jag bränna av jobb och sedan, på lördag kväll kan jag andas ut och andas in fjälluft. Can't wait!

Likes

Comments

Detta år ska göra mycket av det jag gillar, och mindre av det jag ogillar.
Detta år ska jag fortsätta kavla upp ärmarna - och jag hoppas det fortsätter vara värt det.
Detta år ska jag skratta mycket.
Detta år ska jag stressa mindre och vägra vara rädd.
Och framförallt - detta år ska jag fortsätta våga vara mig själv.

2016 var ett fantastiskt år men SOM jag ser framemot detta år. Blir taggad, peppad och full av energi bara jag tänker på detta år. SÅ peppad på livet helt enkelt! Jag slås flera gånger, varje dag faktiskt, om hur glad och lycklig jag är? Livet är så himla fint.

Min fina familj, mina fina vänner, min fina klass, mitt fina basketlag. Allt blir så mycket lättare när man omger sig med personer man trivs med. Lättare att göra saker man gillar, lättare att göra saker man tycker är jobbigt när man har någon vid sin sida, lättare att skratta, lättare att stressa ner och framförallt lättare att se möjligheterna när man beblandar sig med personer man inte måste bevisa något för. Och såklart, lättare att vara sig själv! To be continued.

Likes

Comments

Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.

Här är jag. Jag vill inte dra en jättetöntig presentation utan här är jag, här är min blogg. Om du gillar den, hoppas jag att du klickar dig in här igen! Tänkte att det kunde vara kul att ha ett litet arkiv från 2017 som jag senare kan bläddra tillbaka i och det är därför jag skapat denna blogg. Hur mycket och vad jag kommer skriva om är än så länge oklart, men just nu är tanken så ofta som möjligt och det jag känner för. Inte den konkretaste beskrivningen, men kan väl åtminstone lova att detta inte kommer vara en modeblogg eller reklampelare.

Sedan. Jag antar att de flesta som läser detta är personer som känner mig, men om ni inte gör det... här kommer en kort beskrivning: ÄLSKAR livet och allt som det har att erbjuda (hatar dock då det känns orättvist), när jag var yngre ville jag bli lärare men idag har jag som mål att en dag bli ingenjör så det är därför jag just nu kan placeras i facken civilingenjörsstudent eller I:are eftersom jag läser mitt första år på civilingenjör industriell ekonomi.

Det var det. ÄR intressantare men det lär ni väl märka om ni fortsätter läsa. To be continued.

Likes

Comments