Header

Hej. Idag tänkte jag berätta mina mars favoriter. Under mars månad började jag använda saker som jag egentligen glömde att jag hade eller har bara inte använt under vintern. Till mig är mars ännu vinter fast det räknas till vår, i alla fall om man bor i Finland. Trots det började jag ändå använda lite mera vår kläder då det några dagar har varit soligt.

Denna ryggsäck är min absoluta favorit från min mars favorit lista. Jag köpte den redan när skolan började och jag använde den på hösten. När det blev vinter ville jag inte använda en såhär ljus väska och den passade inte riktigt med mina vinter jackor. Men nu när jag bytit till vår jackorna tänkte jag att denna skulle passa perfekt. Jag älskar färgen på den för de är en så fin nyans av ljus blå, som är en av mina favorit färger! Den är ganska liten och alla mina skolböcker ryms inte i den,så därför kan jag tyvärr inte använda den varje dag men jag använder den så ofta jag kan.

Detta är ett av mina favorit nagellack som jag använde hela tiden i mars. Den är en bra färg för den passar med det mesta jag har på mig och den ger dessutom en gel efekt. Jag älskar nagellack som antingen ger ett matt resultat eller har gel efekt. Denna färg är till mig en sån vår/sommar färg och jag älskar dessa nude färger med en rosa nyans.

Detta nagellack är från Lumene i färgen 3 On The Beach

Detta är en produkt som jag totalt glömde att jag ens hade och det är min MAC prep + prime. Jag hade alldeles glömt hur bra den är. Den gör så att min smink hålls perfekt hela dagen. Jag rekomenderar verkligen denna, så bra är den. Speciellt då jag har ögonskugga använder jag alltid denna för att jag kan lita på att det hålls hela dagen.

Jag älskar denna jackan! Då jag först såg den tänkte jag att de var en varm jacka men jag blev överraskad över hur tunn den var. Den är perfekt nu till våren och den passar med så mycket!

Just nu är detta min favorit liquid lipstick! Den är en sådan färg som passar till allt och jag tycker att den passar bäst på mig av alla mina läpp produkter. Jag fick denna till julklapp och då använde jag den inte så mycket men en dag bestämde jag mig för att börja använda den och nu är den min favorit. Jag tappade bort den till ett tag och när jag hittade den blev jag så glad.

13 Reasons Why kom ut i slutet av mars så därför räknar jag med den i listan. Jag såg så fram emot denna serie genast efter jag hörde om den. Serien är baserad på en bok och jag vill så läsa den. Jag började se på den samma dag den kom ut och det är en av de bästa serierna jag någonsin sett. Just nu när jag skriver detta har jag ca. 10 minuter kvar av avsnitt 9. Jag tycker att alla borde se denna serien för den ger ett så viktigt budskap och den får i alla fall mig att tänka på ett helt annat sätt. Jag vill inte spoila något, men jag lovar att det är värt er tid att kolla på den.

xo. Cecilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments