Header

Contains affiliate links

Hej. I fredags var jag och Ida ute och tog några foton. Vi cyklade runt en god stund före vi hittade denna röda tegel vägg och bestämde oss att ta bilder framför den. Jag tyckte att bilderna blev lyckade, men det var så kallt. Det var en ganska blåsig dag och vi var väldigt nära havet så de blåste ännu hårdare. Det gav dock en bra effekt till bilderna.

Jag provade även på fishnet trenden, och om jag ska vara ärlig var det ganska obekvämt. Det ser ju snyggt ut men det är inte så praktiskt. Det blev i alla fall fint med dem på bilderna och det räcker till mig.

Igår var jag hela dagen hemma och skrev på ett skolarbete. Då jag skrev såg jag på Bates Motel. Jag såg de två första säsongerna på typ en till två veckor och efter det glömde jag om hela serien. Men nu under påsklovet såg jag tredje, fjärde och de avsnitten som kommit ut från femte säsongen, och jag hade alldeles glömt hur bra det var. Det började kanske lite spåra ut i femte säsongen, men det är fortfarande väldigt spännande och bra!

På lördag morgon måste jag även se första avsnittet av SKAMs fjärde och tyvärr sista säsong. Då jag hörde att Sana var i huvudrollen blev jag först kanske lite besviken. Men nu när jag sett första avsnittet tycker jag att det kan bli en helt intressant säsong. Idag har jag skrivit på mitt skolarbete och planerat några blogg inlägg.

Hoppas ni har haft en trevlig påsk!

xo Cecilia

outfit:

bomber jacka: NA-KD

t-skjorta: CROPP

jeans: H&M

skor: Converse

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag göra ett frågestund inlägg som @emiliatallberg utmanade mig i. Dessa frågor handlar om bloggandet och bloggvärlden!

Hur länge har du bloggat?
Jag har nu i April bloggat i 7 månader om jag kommer rätt ihåg.

Hur många inlägg per dag brukar du göra?
Jag publicerar bara ett inlägg per varannan/vart tredje dag. Men vissa dagar skriver jag fler inlägg som jag sedan lägger upp senare. Mitt mål är ju att publicera ett inlägg per dag, men för att jag är en sån perfektionist vill jag att de alla ska vara perfekta!

Var hittar du inspiration till din blogg?
Jag hittar all min inspiration från bilder. Oftast får jag en idé till ett inlägg från bilder jag sett eller från bilder jag tagit. Jag får också inspiration av att läsa andra bloggar och tidningar.

Är det viktigt för dig med mycket bilder i en blogg?
Ja, absolut. Som jag redan sa får jag all min inspiration från bilder och jag tycker att bilderna ger något extra till varje inlägg. Bilder gör också så att man vill klicka på inlägget och läsa det. Jag försöker alltid ha ett eller fler bilder i mina inlägg.

Vad stör du på dig i bloggvärlden?
Denna fråga funderade jag länge på. Alla stör ju sig på olika saker men något jag tror att väldigt många, inklusive jag stör mig på är att man kopierar. Själv tycker jag att det inte är något fel att ta idéer från andra om vad man ska skriva men om man kopierar allt innehåll från nån annan tycker jag är väldigt trist. För att den som först skrivit detta har lagt mycket tid på att skriva en bra text och sedan går nån och kopierar den totalt. Det tycker jag bara att är fel!

Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser många bloggar dagligen, de som jag följer här på Nouw och de jag har sparat på telefonen bl.a. Zoella, Poppy Deyes, Kenzas, Tanya Burr och Kissies.

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag berätta mina mars favoriter. Under mars månad började jag använda saker som jag egentligen glömde att jag hade eller har bara inte använt under vintern. Till mig är mars ännu vinter fast det räknas till vår, i alla fall om man bor i Finland. Trots det började jag ändå använda lite mera vår kläder då det några dagar har varit soligt.

Denna ryggsäck är min absoluta favorit från min mars favorit lista. Jag köpte den redan när skolan började och jag använde den på hösten. När det blev vinter ville jag inte använda en såhär ljus väska och den passade inte riktigt med mina vinter jackor. Men nu när jag bytit till vår jackorna tänkte jag att denna skulle passa perfekt. Jag älskar färgen på den för de är en så fin nyans av ljus blå, som är en av mina favorit färger! Den är ganska liten och alla mina skolböcker ryms inte i den,så därför kan jag tyvärr inte använda den varje dag men jag använder den så ofta jag kan.

Detta är ett av mina favorit nagellack som jag använde hela tiden i mars. Den är en bra färg för den passar med det mesta jag har på mig och den ger dessutom en gel efekt. Jag älskar nagellack som antingen ger ett matt resultat eller har gel efekt. Denna färg är till mig en sån vår/sommar färg och jag älskar dessa nude färger med en rosa nyans.

Detta nagellack är från Lumene i färgen 3 On The Beach

Detta är en produkt som jag totalt glömde att jag ens hade och det är min MAC prep + prime. Jag hade alldeles glömt hur bra den är. Den gör så att min smink hålls perfekt hela dagen. Jag rekomenderar verkligen denna, så bra är den. Speciellt då jag har ögonskugga använder jag alltid denna för att jag kan lita på att det hålls hela dagen.

Jag älskar denna jackan! Då jag först såg den tänkte jag att de var en varm jacka men jag blev överraskad över hur tunn den var. Den är perfekt nu till våren och den passar med så mycket!

Just nu är detta min favorit liquid lipstick! Den är en sådan färg som passar till allt och jag tycker att den passar bäst på mig av alla mina läpp produkter. Jag fick denna till julklapp och då använde jag den inte så mycket men en dag bestämde jag mig för att börja använda den och nu är den min favorit. Jag tappade bort den till ett tag och när jag hittade den blev jag så glad.

13 Reasons Why kom ut i slutet av mars så därför räknar jag med den i listan. Jag såg så fram emot denna serie genast efter jag hörde om den. Serien är baserad på en bok och jag vill så läsa den. Jag började se på den samma dag den kom ut och det är en av de bästa serierna jag någonsin sett. Just nu när jag skriver detta har jag ca. 10 minuter kvar av avsnitt 9. Jag tycker att alla borde se denna serien för den ger ett så viktigt budskap och den får i alla fall mig att tänka på ett helt annat sätt. Jag vill inte spoila något, men jag lovar att det är värt er tid att kolla på den.

xo. Cecilia

Likes

Comments