Header

I detta inlägg tänkte jag berätta hur jag sköter om mitt hår. Jag använder inte några jättespeciella produkter men jag tänkte ändå dela med mig av vilka produkter jag använder ifall nån behöver tips.

Som shampoo och balsam använder jag dessa från BED HEAD. Jag har använt detta märket länge för jag tycker att de är bra för mitt hår och de är bra kvalité. Flaskorna är också rätt stora så det räcker till länge.
Jag tvättar mitt hår ungefär var annan dag.

Efter jag tvättat håret och tårkat det lite med handduk borstar jag igenom det med min Tangle Teezer.

När mitt hår är igenom borstat sätter jag detta serum från Four Reasons i mina toppar så att mina toppar inte blir lika lätt slitna.

Sedan sprayar jag detta sea salt sprayet från TRESemmé i hela mitt hår så det har lite volym och är inte helt rakt.

xo Cecilia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag vill börja med att säga ursäkta, jag har inte updaterat bloggen på typ en vecka. Ett av mitt nyårs löfte var ju att skriva mer inlägg men för att skolan började på måndagen har jag inte haft tid att skriva något och jag har inte haft några ideér heller om vad jag ska skriva. Men nu har jag fått några ideér om vad jag kan skriva så jag hoppas att jag hinner ta bilder nästa vecka också. Ska nu verkligen försöka att ha två inlägg per vecka. Men som sakt är det fredag idag, och dessutom är det fredagen den trettonde men jag tror inte på att det är nån olycksdag ändå. Idag har jag inte gjort något specielt förutom varit till skolan då. Har inget planerat heller till veckoslutet men jag tror att jag går ut och tar bilder imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag!

xo Cecilia

Likes

Comments