Hej. Min morgon började med att jag var och tränade. Efter det var jag och simmade en stund. När vi kom tillbaka såg jag på Netflix och sminkade mig.

Sedan var jag och shoppade igen. Jag hittade faktiskt allt jag hade önskat att jag skulle hitta. Förutom ett par byxor som jag sökt efter både igår och idag. Men jag tror jag kanske beställer dem från Forever 21, för de har exakt sådana jag vill ha. Jag köpte bland annat denna vita skjorta (bilden längst till höger). Som jag redan länge sökt efter. Jag kommer säkert göra en liten lookbook av de saker jag köpt när jag kommer hem.

När vi var i matbutiken hittade jag jordgubb/rabarber NOCCOn. Jag har redan länge sökt efter denna smaken. Så jag var tvungen köpa den. Jag tyckte att den var helt god, men inte min favorit.

Nu ska jag inte göra något specielt. Bara se på Netflix, som vanligt.

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. Idag har jag haft en jättetrevlig dag. Jag vaknade halv nio tiden och åt frukost. Sedan såg jag några avsnitt av "How To Get Away With Murder". Jag hade helt glömt hur bra det var. Då jag inte har hunnit kolla på det under senaste tiden. Men nu ska jag verkligen börja se på det mer.

På dagen åkte jag och min mormor in till stan för att shoppa. Jag ska nu passa på att shoppa när jag för för en gångs skull är i Lahtis. Dock hittade jag inte så mycket som jag gillade. Men jag hittade ändå några plagg som jag redan länge har önskat att köpa. Det finns ännu några plagg jag önskar att jag skulle hitta. Men vi ska ändå imorgon ut och shoppa igen. Så jag hoppas att jag hittar i alla fall nån av de plaggen.

När vi var ute var vi även till Roberts Coffee, där jag beställde en Ice Latte. Den var sååå god. Jag gillar annors också kall latte. Men denna hade is bitar i sig och karamell sirap och det var så gott. Det är utan tveka min favorit dricka just nu.

Nu tänker jag bara ta det lungt och se på YouTube och Netflix resten av kvällen.

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag idag!

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. I dagens inlägg tänkte jag berätta om mina favorit trender inför våren. Jag tycker att alla dessa trender är så fina. Jag hoppas att ni delar min åsikt. Inför våren skall jag förnya min garderob. Kanske det blir nyheter i stil med dessa som jag hittade när jag såg igenom några butiker.

white shirt
fishnet tights

Fishnet tights är bara så himla coola. Det ger en så fin effekt när man har på sina favorit söndriga jeans.

pastels

Jag har alltid önskat mig en trench coat. På våren skulle speciellt en pastell färgad passa så himla fint. Den ger extra färg till en basic outfit. Trench coaten passar bra till många olika tillfällen.

cropped trousers
slogan tees

Vita skjortor med röd text på - så fint. Jag tycker att enfärgade skjortor med text på är så fina. Texten ger en extra detalj på en annors så enkelt skjorta. Byxorna på bilden är också så fina. De passar perfekt med en skjorta som denna.

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej, det är äntligen fredag igen. Och idag började vårt sportlov. Som håller på hela nästa vecka. Det enda jag har planerat är att åka till min mormor och morfar. Och att shoppa.

Idag har jag varit i skolan. Och nu är jag med några vänner. För att vi ska ha sleepover. Och senare gå till gymmet.

Efter skolan gick vi till butiken och jag köpte sallad och en latte. Sedan så vi på Riverdale, för att fjärde avsnittet hade kommit ut idag. Och det är bara så bra! Det är ett av mina favorit serier just nu. Och jag är redan besatt fast bara fyra avsnitt är ute. Det enda som är lite störande är att det bara släpps ett avsnitt per vecka. Men det är en så bra serie!

Hoppa ni har haft en trevlig fredag!

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej, i dagens #nouw30daychallenge inlägg tänkte jag berätta hur jag redigerar mina bilder. Både till Instagram och bloggen.

Dessa är apparna jag använder. VSCO, Facetune, Snapseed och UNUM. Jag har prövat på många olika foto redigerings appar. Men dessa är mina personliga favoriter.

Detta är bilden jag tänkte visa hur jag redigerar. Just nu ser den lite gul aktig ut och är bara väldigt ful. Men jag ska fixa till den lite.

Jag börjar med VSCO. Där sätter jag först på ett filter. Jag använder mest HB1 (Hypebeast) filtret. Det använder jag på denna bild också. Det är ett ganska kallt och blåaktigt filter. Jag gillar att använda sådana. Jag gillar bilder med kalla toner.

Efter det sätter jag exponeringen till -0.5. För att bilden var ganska ljus.

Sedan sätter jag klarheten på +0.5 . Bara så den skulle se lite klarare ut helt enkelt.

Jag sätter också till litte skarphet. Så bilden ser skarpare ut. Men jag sätter den bara till +0.5 så det inte blir för skarpt.

För att bilden var lite gul/orange aktig tog jag ner på saturationen till -0.5.

Jag betonar bilden också lite. Så den ser mer jämn ut.

Jag gillar kalla toner på bilder så jag drar ner temperaturen till -0.5.

Till sist sätter jag till blåa betoningar. Men bara +2.0 för jag vill inte att bilden blir för blå.

Till näst använder jag Snapseed. Jag börjar med att sätta ljusstyrkan på +20. Så bakgrunden blir vitare. Bakgrunden var lite för blå.

Sedan sätter jag kontrasten på +20.

Jag sätter ner betoningen till -5.

Till näst sätter jag värmen på +2 för att bilden var lite för blå.

Bilden var ännu lite för kall så jag ökade temperaturen till +4.

Till sist går jag till Facetune. Där jag använder smooth för att göra mitt ansikte att se lite lenare ut. Jag använder den mest på hakan, under ögonen och på näsan.

Och såhär blev bildent!

Då jag ska sätta en bild på Instagram för jag först över den till UNUM. Där man kan föra över bilder och se om den passar in på sitt Instagram feed. Jag har inte riktigt någon feed. Men jag försöker ha samma toner på bilder, oftast kalla.

xo Cecilia

Likes

Comments

Häromdagen gick jag igenom mina snapchat memories. Och nu tänkte jag dela med mig några av mina favoriter som jag hittade. Jag redigerade några bilder så de skulle se lite bättre ut. Och största delen av bilderna är mat men jag tar typ bara bilder på det. Dessa bilder är ända från juni 2016 framåt.

xo Cecilia

Likes

Comments

Glad vändag! Jag har aldrig riktigt firat vändagen. Och tänker inte göra något speciellt i år heller. Förutom äta choklad. Fast det är något jag gör typ varje dag... Så därför ska jag senare gå till gymmet med mina vänner. Och annors har jag inget planerat tiil kvällen. Har varit jättetrött hela dagen för jag somnade väldigt sent igår. Så jag tror jag går och lägger mig ganska tidigt idag.

Hoppas ni gillade dagens #nouw30daychallenge inlägg och ha en trevlig fortsatt vändag!

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. För att det imorgon är alla hjärtans dag, tänkte jag göra ett inspiration inlägg.

Här är först två produkter från Kylie Cosmetics: Valentine´s collection. Från hela hennes kolektion var dessa mina favoriter. Jag har inte ennu något från Kylie Cosmetics. Men jag vill så gärna beställa en lip kit, för jag har hört bara gott om dem. Jag älskar verkligen denna ögonskuggs pallet., för att färgerna är så fina.

Jag valde också ut mina favorit plagg från NA-KDs Valentine sida. Här finns mest skjortor för jag hittade inte riktigt några fina byxor. Men jag använder mest bara svarta jeans så. Jag gillar verkligen t-skjortorna och halsbanden. Och jag tror att jag kanske beställer några av dessa plagg.

Hoppas ni gillade dagens #nouw30daychallenge inlägg och ha det bra!

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej! I dagens #nouw30daychallenge tänkte jag visa några bilder från min Wreck This Journal. Jag har nu haft min Wreck This Journal sedan sommaren 2015. Jag gillar att rita, så därför önskar jag att jag skulla rita mer. Men nu har jag inte gjort något i den på länge. Jag gillar Wreck This Journal för att de ger instruktioner om vad man ska göra. Men inget specifikt så man får bestämma själv. För jag hatade alltid i skolan då man skulle rita fri teckning för jag visste aldrig var man skulle rita. Eller om man måste rita helt något exakt. Jag har inte ännu sett någon göra ett sånhänt blogg inlägg. Så därför tänkte jag dela med mig av några bilder från min Wreck This Journal.

Likes

Comments