Hej, igår på dagen gjorde jag inget speciellt, förutom att läsa på tyska prov. På kvällen åkte jag till Fanny med Ida och Eliina. Vi åt tortillas, spelade Duo till Gissa Låten och gick ut och gå med Fannys hund Edet. Senare på natten blev vi hungriga och åt mer tortillas och spelade musik och dansa. Vi hade det roligt!

Likes

Comments

Hej, tyvärr har jag inte hunnit blogga under den senaste veckan för jag hade två prov och har inte haft tid att fotografera eller skriva något. Men imorgon kommer det troligtvis ett nytt inlägg och nångång nästa vecka. Vi hade idag dagsverke så jag jobbade på dagen och sedan kom hem och övade på vårt kommande tyska prov på måndagen. Idag ska jag ännu till Ida och se på Idol. De ser jag verkligen fram emot. Jag tycker att årets tävlare här tills varit helt bra. Hoppas ni alla har en trevlig helg!

Likes

Comments

I detta inlägg berättar jag hur jag gjorde denna smink och vilka produkter jag använde.

Jag börjar med att spraya MAC Prep + Prime i hela ansiktet och låter det torka.

Sedan lägger jag på ett foundation från Maybelline New York Fit Me i tonen 115 Ivory med en Stippling Brush från Real Techniques.

För att jämna ut hyn under ögonen och på näsan applicerar jag en concealer från Maybelline New York Fit Me i tonen 15 med en smink sponge.

För att sätta allt använder jag en puder från Maybelline New York Fit Me i tonen 120 Classic Ivory med en Buffing Brush från Real Techniques i hela ansiktet.

Som contour använde jag en Cream Contour Kit i tonen Light från Sleek med en Pointed Foundation Brush och en Detailer Brush från Real Techniques. Den mörkaste tonen på mina käkben, den näst mörkaste tonen på sidorna av min panna och den tredje mörkaste tonen på mina kindben. På sidan av näsan använde jag den fjärde mörkaste tonen och på mitten av näsan den näst ljusaste.

Till ögonbrynen använder jag en kit från Maybelline New York Master Brow Pro Palette i tonen Soft Brown med en Brow Brush från Real Techniques. För att sätta dem använder jag en L’oréal Paris Brow Artist Plumper gel.

Min eyeliner gjorde jag med en liquid eyeliner från Maybelline New York Master Precise i färgen Noir/Black

Som mascara använde jag en Lash Sensational Luscious With Oil Blend från Maybelline New York i färgen Noir/Black.

För mina läppar använde jag en liquid lipstick från Sleek som heter Matte Me i färgen Rioja Red.

Likes

Comments

Här är några bilder från förra sommaren. Förra sommaren var nog min absoluta favorit, då jag fick se 5SOS live och åka till Bulgarien och göra massor med andra roliga saker.

Likes

Comments

På senaste tiden har jag börjat älska smoothie bowls. De är väldigt goda och mättande. Dessutom är de super enkla att göra! Det finns flera varianter på olika smoothie bowls och du kan göra vilken som helst som passar bäst till din smak. Här finns receptet till den som jag lagade:


s m o o t h i e :

2 bananer

2 dl frysta blåbär

2-4 msk grekisk yoghurt


t o p p i n g :

banan

jordgubbar

chia frön

kiwi

blåbär

Likes

Comments

God morgon! Idag lagade jag till morgonmål pannkakor, mina blev dock inte lika fina som på bilden men goda var de i alla fall. Receptet kan du hitta här!. Senare idag tänkte jag ta några bilder till instagram och bloggen, men före det måste jag fixa mitt rum och göra läxor. Idag ska jag också läsa klart min bok. Förutom det har jag inget annat planerat för idag, får senare se om jag bestämmer mig för att göra något annat eller om jag bara stannar hemma hela dagen.

Likes

Comments

Min dag började som vanligt med att jag vaknade 6:30. Sedan sminkade jag mig och gjorde mig klar för skolan. Skolan började idag 8:30 och slutade 14:15. Efter skolan åkte jag och Ida till Borgå för att äta sushi och gå runt i några butiker. Det enda jag köpte (förutom sushin då) var camomille te från Marks & Spencer som jag ska just dricka när jag börjar läsa min bok.


Likes

Comments

Likes

Comments