Hej. Idag tänkte jag dela med mig hur jag gör denna "no makeup, makeup look" som ni kan se på bilden ovanför. På sommaren då jag inte ville ha så mycket smink på mig gjorde jag denna looken. I detta inlägg visar jag vilka produkter jag använder. Jag går inte mer in i detalj hur jag använder produkterna. Alla bilder är i den ordningen jag applicerar sminket.

xo. Cecilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 108 readers

Likes

Comments

Hej. Idag är det måndag igen. För att jag ska ha en bra vecka måste jag göra en liten "to do list". Helt enkelt för att jag ska ha en lista över vad jag ska göra under veckan. Det hjälper mig att göra de sakerna jag planerat så att jag inte glömmer något. Jag gillar också att ha planerat saker i förväg

Efter att jag bloggade i 30 dagar i sträck ville jag ta en liten paus, så att jag kunde planera färdigt några nya inlägg. Jag vill verkligen börja blogga mera och oftare.

xo. Cecilia

  • 128 readers

Likes

Comments

Hej. Ed Sheerans nya album "Divide" kom ut för ungefär en vecka sedan. Jag har nu lyssnat varje dag på den och det är ett av mina favorit album. Förutom Eds nya album har jag också lyssnat på Mello sånger. Jag älskar de flesta sånger som är i final i år. Men här är mina favoriter från Divide.

Galway Gir

Dive

Happier

New Man

What Do I Know?

Supermarket Flowers

Barcelona

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. Idag är det sista dagen i #nouw30daychallenge . Som jag redan sa igår är jag så glad och stolt över mig själv för att jag klarade av detta. Så därför tänkte jag att jag skulle vara värd en glass så jag köpte en Ben&Jerrys Empower Mint. Den var så god! Idag har jag varit med några vänner och snart ska jag till gymmet. Är verkligen nöjd att jag klarade av denna challengen.

xo Cecilia

  • 246 readers

Likes

Comments

Hej. Detta är näst sista inlägget i #nouw30daychallenge . Jag kan inte tro att jag har klarat av att blogga i nu 30 dagar. Är så stolt över mig själv. I min 2017 bucket list ville jag börja blogga mera. Denna challengen har hjälpt mig jättemycket med det. Det känns att det ändå var ganska lätt att blogga i 30 dagar. Därför ska jag nu börja blogga mycket mera. Jag är också så glad att jag har börjat skriva mera och gett min personliga åsikt. Imorgon kommer sista inlägget och jag är så glad att jag klarade av detta!

xo Cecilia

  • 271 readers

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag dela med mig några av mina instagram bilder. Dessa är alla ganska gamla bilder, men några är ännu mina favoriter. Jag brukade typ ha lite "feed" på mitt instagram förr men nu är allt helt blandat. Jag hatar det verkligen och ska nu börja jobba mera för att få ett snyggare feed!

Likes

Comments

Hej. Jag har nyligen köpt denna Maybelline New York Master Camo kittet. Har sett reklam om den hela tiden. Så jag bestämde mig för att köpa den.

Jag tycker paketeringen är så fin. Borsten man får med i kittet fungerade helt okej. Men jag tror att jag ändå kommer använda någon annan.

Till vänster är en bild på hur jag applicerade produkten i mitt ansikte. Till höger finns en bild på hur det såg ut efter att jag blandade in allt. Efter att jag blandade in det såg det ut som jag bara skulle ha på vanlig bas. Men nu senare märker jag att det har hållit jättebra! Jag ska verkligen börja använda denna produkt i min vardagliga smink. Dessutom älskar jag highlightern man får med.

Likes

Comments

Dagens mående: Bra.

Dagens outfit: Grå sweater och ett par svartta jeans.

Dagens smink: Bas, ifyllda ögonbryn och NYX Lingerie liquid lipstick i färgen Push Up.

Dagens frisyr: Utsläppt.

Vad jag gjorde idag: Jag var på skriftskola möte och har bara chillat med vänner.

Dagens bild:

Likes

Comments

Hej, i dagens #nouw30daychallenge tänkte jag visa de kläder jag köpte under sportlovet. Jag älskar alla dessa plagg som jag köpte. Jag kan inte vänta att få använda trench coaten på våren! Är så glad att jag hittade dessa chokers också. Har letat efter dem så länge.

t-skjorta: Levi's

skjorta: ginatricot

t-skjorta: BikBok

choker: BikBok

choker: H&M

skjorta: H&M

trench coat: BikBok

xo Cecilia

  • 384 readers

Likes

Comments

Hej. Idag var jag och mini golfade med Ida och Nette i Flamingo. Det var jätteroligt. Innan vi var och mini golfa var vi och äta och shoppade i Jumbo. Jag sökte efter ett skal till min nya telefon men hittade inget jag gillade. Så jag köpte inget. Jag åt pesto pasta med lax och det var så gott!

Tidigare idag tog jag bilder till mitt New In Lookbook inlägg. Det kommer ut imorgon. Jag tycker att bilderna blev helt lyckade. Är väldigt glad att vi tog bilderna på förmiddagen, för att då var det väldigt bra ljus ute och solen sken.

Nu ska jag bara redigera bilderna till LookBooken och se på YouTube.

xo Cecilia

Likes

Comments