Contains affiliate links

Hej. I fredags var jag och Ida ute och tog några foton. Vi cyklade runt en god stund före vi hittade denna röda tegel vägg och bestämde oss att ta bilder framför den. Jag tyckte att bilderna blev lyckade, men det var så kallt. Det var en ganska blåsig dag och vi var väldigt nära havet så de blåste ännu hårdare. Det gav dock en bra effekt till bilderna.

Jag provade även på fishnet trenden, och om jag ska vara ärlig var det ganska obekvämt. Det ser ju snyggt ut men det är inte så praktiskt. Det blev i alla fall fint med dem på bilderna och det räcker till mig.

Igår var jag hela dagen hemma och skrev på ett skolarbete. Då jag skrev såg jag på Bates Motel. Jag såg de två första säsongerna på typ en till två veckor och efter det glömde jag om hela serien. Men nu under påsklovet såg jag tredje, fjärde och de avsnitten som kommit ut från femte säsongen, och jag hade alldeles glömt hur bra det var. Det började kanske lite spåra ut i femte säsongen, men det är fortfarande väldigt spännande och bra!

På lördag morgon måste jag även se första avsnittet av SKAMs fjärde och tyvärr sista säsong. Då jag hörde att Sana var i huvudrollen blev jag först kanske lite besviken. Men nu när jag sett första avsnittet tycker jag att det kan bli en helt intressant säsong. Idag har jag skrivit på mitt skolarbete och planerat några blogg inlägg.

Hoppas ni har haft en trevlig påsk!

xo Cecilia

outfit:

bomber jacka: NA-KD

t-skjorta: CROPP

jeans: H&M

skor: Converse

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag göra ett frågestund inlägg som @emiliatallberg utmanade mig i. Dessa frågor handlar om bloggandet och bloggvärlden!

Hur länge har du bloggat?
Jag har nu i April bloggat i 7 månader om jag kommer rätt ihåg.

Hur många inlägg per dag brukar du göra?
Jag publicerar bara ett inlägg per varannan/vart tredje dag. Men vissa dagar skriver jag fler inlägg som jag sedan lägger upp senare. Mitt mål är ju att publicera ett inlägg per dag, men för att jag är en sån perfektionist vill jag att de alla ska vara perfekta!

Var hittar du inspiration till din blogg?
Jag hittar all min inspiration från bilder. Oftast får jag en idé till ett inlägg från bilder jag sett eller från bilder jag tagit. Jag får också inspiration av att läsa andra bloggar och tidningar.

Är det viktigt för dig med mycket bilder i en blogg?
Ja, absolut. Som jag redan sa får jag all min inspiration från bilder och jag tycker att bilderna ger något extra till varje inlägg. Bilder gör också så att man vill klicka på inlägget och läsa det. Jag försöker alltid ha ett eller fler bilder i mina inlägg.

Vad stör du på dig i bloggvärlden?
Denna fråga funderade jag länge på. Alla stör ju sig på olika saker men något jag tror att väldigt många, inklusive jag stör mig på är att man kopierar. Själv tycker jag att det inte är något fel att ta idéer från andra om vad man ska skriva men om man kopierar allt innehåll från nån annan tycker jag är väldigt trist. För att den som först skrivit detta har lagt mycket tid på att skriva en bra text och sedan går nån och kopierar den totalt. Det tycker jag bara att är fel!

Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser många bloggar dagligen, de som jag följer här på Nouw och de jag har sparat på telefonen bl.a. Zoella, Poppy Deyes, Kenzas, Tanya Burr och Kissies.

xo Cecilia

  • 160 readers

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag berätta mina mars favoriter. Under mars månad började jag använda saker som jag egentligen glömde att jag hade eller har bara inte använt under vintern. Till mig är mars ännu vinter fast det räknas till vår, i alla fall om man bor i Finland. Trots det började jag ändå använda lite mera vår kläder då det några dagar har varit soligt.

Denna ryggsäck är min absoluta favorit från min mars favorit lista. Jag köpte den redan när skolan började och jag använde den på hösten. När det blev vinter ville jag inte använda en såhär ljus väska och den passade inte riktigt med mina vinter jackor. Men nu när jag bytit till vår jackorna tänkte jag att denna skulle passa perfekt. Jag älskar färgen på den för de är en så fin nyans av ljus blå, som är en av mina favorit färger! Den är ganska liten och alla mina skolböcker ryms inte i den,så därför kan jag tyvärr inte använda den varje dag men jag använder den så ofta jag kan.

Detta är ett av mina favorit nagellack som jag använde hela tiden i mars. Den är en bra färg för den passar med det mesta jag har på mig och den ger dessutom en gel efekt. Jag älskar nagellack som antingen ger ett matt resultat eller har gel efekt. Denna färg är till mig en sån vår/sommar färg och jag älskar dessa nude färger med en rosa nyans.

Detta nagellack är från Lumene i färgen 3 On The Beach

Detta är en produkt som jag totalt glömde att jag ens hade och det är min MAC prep + prime. Jag hade alldeles glömt hur bra den är. Den gör så att min smink hålls perfekt hela dagen. Jag rekomenderar verkligen denna, så bra är den. Speciellt då jag har ögonskugga använder jag alltid denna för att jag kan lita på att det hålls hela dagen.

Jag älskar denna jackan! Då jag först såg den tänkte jag att de var en varm jacka men jag blev överraskad över hur tunn den var. Den är perfekt nu till våren och den passar med så mycket!

Just nu är detta min favorit liquid lipstick! Den är en sådan färg som passar till allt och jag tycker att den passar bäst på mig av alla mina läpp produkter. Jag fick denna till julklapp och då använde jag den inte så mycket men en dag bestämde jag mig för att börja använda den och nu är den min favorit. Jag tappade bort den till ett tag och när jag hittade den blev jag så glad.

13 Reasons Why kom ut i slutet av mars så därför räknar jag med den i listan. Jag såg så fram emot denna serie genast efter jag hörde om den. Serien är baserad på en bok och jag vill så läsa den. Jag började se på den samma dag den kom ut och det är en av de bästa serierna jag någonsin sett. Just nu när jag skriver detta har jag ca. 10 minuter kvar av avsnitt 9. Jag tycker att alla borde se denna serien för den ger ett så viktigt budskap och den får i alla fall mig att tänka på ett helt annat sätt. Jag vill inte spoila något, men jag lovar att det är värt er tid att kolla på den.

xo. Cecilia

Likes

Comments

Hej. För ungefär två veckor sedan fick jag hem min beställning från Cocopanda. Jag bestälde hem några saker som jag behövde för att de tagit slut. Oftast köper jag alltid det samma sminket som jag gjort nu i typ 2 år. Men nu bestämde jag mig för att vara lite spontan och prova några nya produkter.

Då jag sökte igenom på Cocopanda på concealers kände jag igen denna direkt. Har sitt denna NYX HD Studio Photogenic concealern i många olika YouTubers makeup tutorials. Jag hade dock inte för mig om den var bra eller dålig. Men nu när jag använt den i ungefär en vecka så har jag upplevt att den är helt okej. Den har en väldigt tunn konsistens men den täcker jättebra.

För att jag behövde en ny puder köpte jag denna NYX Stay Matte But Not Flat Powder Foundation. Jag har hört väldigt mycket om denna pudern så jag måste ju såklart prova på den. Denna är ju en puder foundation och denna borde ju räcka som en bas, så man skulle inte egentligen behöva ha nån foundation där under. Men då jag provade att sätta enbart detta som bas var det inte tillräcktigt täckande för mig. Därför använder jag denna för att sätta min foundation, och den fungerar perfekt till det. Den ger ett matt resultat som jag verkligen gillar och jag rekomenderar denna om man vill ha en bra och täckande bas.

Jag bestämde mig även att prova på en ny brun utan sol. Jag har inte ännu använt den, då jag tänkte att jag skulle börja använda den lite mer mot våren. Jag gillade inte min förra brun utan sol kräm som jag hade så jag bestämde mig för att köpa en tanning mousse. Jag köpte med även en handske så att jag inte skulle bli helt randig. Jag kommer kanske att skriva något i framtiden om vad jag tyckte om den, men jag ser verkligen fram emot att prova på den!

xo Cecilia

(inlägget är inte sponsrat)

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag dela med mig hur jag gör denna "no makeup, makeup look" som ni kan se på bilden ovanför. På sommaren då jag inte ville ha så mycket smink på mig gjorde jag denna looken. I detta inlägg visar jag vilka produkter jag använder. Jag går inte mer in i detalj hur jag använder produkterna. Alla bilder är i den ordningen jag applicerar sminket.

xo. Cecilia

  • 401 readers

Likes

Comments

Hej. Idag är det måndag igen. För att jag ska ha en bra vecka måste jag göra en liten "to do list". Helt enkelt för att jag ska ha en lista över vad jag ska göra under veckan. Det hjälper mig att göra de sakerna jag planerat så att jag inte glömmer något. Jag gillar också att ha planerat saker i förväg

Efter att jag bloggade i 30 dagar i sträck ville jag ta en liten paus, så att jag kunde planera färdigt några nya inlägg. Jag vill verkligen börja blogga mera och oftare.

xo. Cecilia

  • 420 readers

Likes

Comments

Hej. Ed Sheerans nya album "Divide" kom ut för ungefär en vecka sedan. Jag har nu lyssnat varje dag på den och det är ett av mina favorit album. Förutom Eds nya album har jag också lyssnat på Mello sånger. Jag älskar de flesta sånger som är i final i år. Men här är mina favoriter från Divide.

Galway Gir

Dive

Happier

New Man

What Do I Know?

Supermarket Flowers

Barcelona

xo Cecilia

Likes

Comments

Hej. Idag är det sista dagen i #nouw30daychallenge . Som jag redan sa igår är jag så glad och stolt över mig själv för att jag klarade av detta. Så därför tänkte jag att jag skulle vara värd en glass så jag köpte en Ben&Jerrys Empower Mint. Den var så god! Idag har jag varit med några vänner och snart ska jag till gymmet. Är verkligen nöjd att jag klarade av denna challengen.

xo Cecilia

  • 537 readers

Likes

Comments

Hej. Detta är näst sista inlägget i #nouw30daychallenge . Jag kan inte tro att jag har klarat av att blogga i nu 30 dagar. Är så stolt över mig själv. I min 2017 bucket list ville jag börja blogga mera. Denna challengen har hjälpt mig jättemycket med det. Det känns att det ändå var ganska lätt att blogga i 30 dagar. Därför ska jag nu börja blogga mycket mera. Jag är också så glad att jag har börjat skriva mera och gett min personliga åsikt. Imorgon kommer sista inlägget och jag är så glad att jag klarade av detta!

xo Cecilia

  • 562 readers

Likes

Comments

Hej. Idag tänkte jag dela med mig några av mina instagram bilder. Dessa är alla ganska gamla bilder, men några är ännu mina favoriter. Jag brukade typ ha lite "feed" på mitt instagram förr men nu är allt helt blandat. Jag hatar det verkligen och ska nu börja jobba mera för att få ett snyggare feed!

Likes

Comments