Här är några bilder från förra sommaren. Förra sommaren var nog min absoluta favorit, då jag fick se 5SOS live och åka till Bulgarien och göra massor med andra roliga saker.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag börjat älska smoothie bowls. De är väldigt goda och mättande. Dessutom är de super enkla att göra! Det finns flera varianter på olika smoothie bowls och du kan göra vilken som helst som passar bäst till din smak. Här finns receptet till den som jag lagade:


s m o o t h i e :

2 bananer

2 dl frysta blåbär

2-4 msk grekisk yoghurt


t o p p i n g :

banan

jordgubbar

chia frön

kiwi

blåbär

Likes

Comments

God morgon! Idag lagade jag till morgonmål pannkakor, mina blev dock inte lika fina som på bilden men goda var de i alla fall. Receptet kan du hitta här!. Senare idag tänkte jag ta några bilder till instagram och bloggen, men före det måste jag fixa mitt rum och göra läxor. Idag ska jag också läsa klart min bok. Förutom det har jag inget annat planerat för idag, får senare se om jag bestämmer mig för att göra något annat eller om jag bara stannar hemma hela dagen.

Likes

Comments

Min dag började som vanligt med att jag vaknade 6:30. Sedan sminkade jag mig och gjorde mig klar för skolan. Skolan började idag 8:30 och slutade 14:15. Efter skolan åkte jag och Ida till Borgå för att äta sushi och gå runt i några butiker. Det enda jag köpte (förutom sushin då) var camomille te från Marks & Spencer som jag ska just dricka när jag börjar läsa min bok.


Likes

Comments

Likes

Comments

I detta inlägget ska jag berätta hur jag gör mitt dagliga smink och vilka produkter jag använder.

Först börjar jag med att spraya mitt MAC Prep + Prime spray i hela ansiket och låter det tårka.

Sedan applicerar jag mitt Maybelline New York Fit Me foundation i färgen 115 ivory med min Real Techniques stippling brush i hela ansiktet.

För att huden ska se mer jämn ut använder jag en concealer från Maybelline New York Fit Me i tonen 15 och sätter den under ögonen och på näsan med en smink sponge.

För att sätta foundationen och concealern använder jag en puder från Maybelline New York Fit Me i färgen 120 classic ivory med en buffing brush från Real Techniques i min T zone (alltså pannan, näsan och hakan).

För att ge mer färg och form i ansiktet applicerar jag en bronzer från Maybelline New York Fit Me i tonen 200 med en contour brush från Real Techniques i min käklinje, käkben och på sidorna av min panna.

För att göra mina ögonbryn använder jag en Master Brow Pro Palette från Maybelline New York i färgen soft brown med en brow brush av Real Techniques, och för att sätta dem använder jag ett L’oréal Paris Brow Artist Plumper gel.

Som mascara har jag använt en från L’oréal Paris som heter Mega Volume Miss Hippie. Men före jag sätter på mascaran böjer jag mina fransar med min ögonfrans-böjare.

Ibland gör jag även en vinge med min Maybelline New York Master Precise liquid eyeliner i färgen Noir/Black.

För läpparna använder jag alltid en liquid lipstick, min favorit är Sleeks Matte Me i tonen Birthday Suit.

​För att sminket ska hållas hela dagen sprayar jag mitt Mac Prep + Prime över hela ansiktet, och sen är sminken klar!

Likes

Comments

Hej, jag heter Cecilia Ögård och är en 14 årig tjej från Finland. Jag har alltid gillat att skriva och fotografera så jag tänkte att en blog skulle vara perfekt för mig. Jag ska försöka att uppdatera bloggen så ofta som jag kan. Den här bloggen kommer mest att handla om mode och skönhet samt mina tankar.


Likes

Comments