Presentation picture
Ceciliamalmgren
Cecilia, 17 år,
Hejsan, jag är en glad tjej på 15 som älskar musik, kompisar och att resa! Jag spelar gitarr och så sjunger jag lite. Bor i Göteborg i en trea med min kära mamma. Bloggar om mode, mitt liv och träning! Något mer ni vill veta? Kommentera då vetja!

 

http://ceciliamalmgrenmusic.blogg.se

Likes

Comments

bilder. 

Likes

Comments

bild. 

Likes

Comments

Just some pictures 

 

Likes

Comments

Morning


Uppe lite för tidigt idag, har vaknat flera gånger om inatt och ja.. jag är då väldigt trött men det jämnar ut sig när jag sover på stranden idag!
 

Likes

Comments

Solsting?

Har varit ute i solen extremt länge så kände att det var dags att gå upp till längenheten och ta en liten paus innan jag ska till frisören. Spanska honugsmeloner i spanien slår allt, dom är så söta och saftiga, mums! 

 
 

 

Likes

Comments

Godmorgon

Idag blir det först stranden och sola, sedan går jag till frisören.. Skulle ju igentligen dit igår men de krångla

 

Likes

Comments

Argentinsk resturang

Herregud, jag tror att jag aldrig ätit på en sådan resturang innan. Det serverades alla olika sortes kött.. Det var så gott och servitriserna kom i omgångar med alla olika kött sorter och jag smakade på en slags "blodkorv" konstigt nog gillade jag den?

 

Likes

Comments

Paradis

36 graders värme, god mat, shopping, vänner och sena kvällar.. Jo det är Spanien vi snackar om! Nu har jag varit här i Mil Palmeras i nästan 3 veckor nu om jag räknat rätt, det blir bara varmare och varmare för varje dag. Helt underbart!

 

Likes

Comments

$~$

Ikväll blev det mjölk och äpple, hur gott som helst! Är man sötsugen så är man, då är det bättre att äta båda nyttigt och gott på samma gång!
 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw