Hej hej! Nu har jag äntligen lov!!

Så himla skönt med lov!

Har inga jätte stora planer, men vi ska flyga till Budapest på fredag, om ungifär 1 vecka! Ska bli jätte kul! MEn här kommer lite bilder från vecka och helgen! Enjoy 

​Snapchat: cecilia_linderb

Instagram: cecilialindeb0rg

Ha det bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Okej, dem flesta av er vet kanske att Justin Bieber kommer till Sverige! När jag fick reda på det blev jag så klart jätte glad och började gråta af, samma sak när han släppte sitt album Purpose den 13 november 2015.

Justin kommer till Stockholm 29/30 september!!! Jag menar SEPTEMBER det är ju jätte långt dit!!! typ ett år!!! Då har jag fått tandstälning!!!!! Och då går jag i åttan, jaja är iallafall jätte taggad på livet just nu.

Dock så börjar jag få ångest inför att skolan börjar snart, jag trivs inte i min skola. Jag tycker inte om att gå till skolan, det är inget fel på skolan eller något sånt! Det är mer om hur folk på min skola är! Jag tycker inte att lärarna tar tag i saker. Men samtidigt är jag glad att jag har kompisar som inte är falska och faktiskt finns där, i skillnad från andra! Vissa beter sig så barnsligt och andra inte, jag har bara tröttnat på folk som inte lyssnar och är falska för det! Man behöver såklart inte älska varandra men man ska acceptera varandra! Det är helt enkelt bara att gå vidare och förlåta, man kan inte stanna kvar på ¨ruta ett¨ hela tiden, då kommer man ingen vart!

Jag har haft mycket problem med kompisar, att vissa är falska än andra och det är så det är, men samtidigt har jag äkta kompisar som alltid finns där och räknar med mig som jag räknar med dem. Lägg inte ner tid på folk som inte förtjänar dig!

För några veckor sedan så hände det en grej mellan mig och en annan, och mina riktiga vänner fanns där! Ibland så tänker jag att jag vill gå tillbaka i tiden och ändra saker som hände, men sedan tänker jag igen att hon inte förtjänar mig, hon är ingen bra vän att ha! Med det sagt lyssnar vi på lite Justin!

Puss Puss💓

Likes

Comments

Idag, idag är det julafton!

När detta inlägget kommer uppär det julaftonskvällen, det roliga är slut /dvs julklapparna.../, jag är verkligen jätte nöjd med årets julklappar!

Det ända jag har att se fram imot nu är min födelsedag 27 januari!! Jag är jätte taggad!!!, det ända jag önskar mig och det ända jag hoppas på att få är en.......airboard/hoverboard/swagway, hur coolt skulle det inte vara att åka runt på en sån!?


Jag har sett huuuur många som helst med sånna, och blir faktiskt liiiite avundsjuk...


Men eftersom att det är jul så bjuder jag på lite bilder från den senaste tiden!


​Men dem här underbara bilderna säger jag godjul & gott nytt år!!!


Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag har inte bloggat på ett tag för att min dator har gått sönder😭
Men nu är jag tillbaka igen!

Det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Min storasyster har flyttat till Stockholm, jag ska få tandställning och DET ÄR SNART JULAFTON!!!. Jag har längtat som in i bomben och om lite mer än 1 månad är det freaking julafton!!! Hur taggad som helst!

Nu tycker jag att vi byter till ett mer seriösaste ämne, Paris, för er som inte vet, så har Paris blivit bombat av IS, IS är helt enkelt en organisation som helt enkelt dödar oskyldiga personer m.m. Jag tycker att det är hemskt att en större grupp med människor kan göra något sånthär! Och att det svenska folket kan svika sitt land på det sättet som dem har gjort!

Med det sagt så fortsätter denna helgen! Puss på er!❤️💋

Likes

Comments