​Hejsan!

Jag har bestämt mig att sluta blogga här då jag och Astrid har startat en blogg  tillsammans @teamdaladressyr så jag kommer att fortsätta att blogga där men jag kommer inte blogga här på ett tag...

Om ni vill fortsätta följa mig och Bonopes resa gå in och följ oss där!

Kram 

Likes

Comments

I går när jag red själv på banan gick det jätte bra!
Men han är inte lätt Bonope...
Han testar en var enda sekund så man måste ha han riktigt på yttretygeln hela tiden och om jag tappar han är allt kört. Man får höra mycket "Bonope svår riden?tror inte det..." när man inte har han på yttretygeln så springer han och hoppar och lever sitt egna liv på en annan planet. Så det tar alltid minst 10 minuter av testning innan man har han i ramen och om han är på dåligt humör har det tagit upp till 1 och en halv timme.
Men vi jobbar på snart hoppas jag att det tar Max 30 sekunder och jag har han i ramen!
Kram

Likes

Comments

Hejsan!
Idag skulle jag rida Rune igen. Jag hade ställt upp ett litet 20 cm hinder då jag tänkte trava över bara för att han skulle få tänka lite. Dock så blåste det idag och han hade gjort några språng innan som jag hade skrattat åt bara så han var lite busig. Menen gång när vi kom på "hindret" då han satte iväg i galopp och jag var inte helt med på dem bullarna så jag hamnade på sneden i sadeln och han var ju busig och ruska på huvudet. Jag han sakta ner till någon slags trav/kort galopp men när vi kom till hörnet tvärstanna han och jag som satt på sned i en stigbygel försökte hoppa av som gick si så där då jag fastna med ena foten i stigbygel och ramla in i staketet och slog upp huvudet i staketet.
Som tur gick det bra med både mig och Rune. Senaste gången jag ramla av var jag sju år alltså sju år sen så det var väl på tiden❤️
Nu blir det att fira med tårta!

Glad påsk!🐥

Likes

Comments

Hejsan han gör det igen!
Dem senaste dagarna har Kungen varit så fin!Just nu vill jag bara ut och tävla, jag skulle gott årets tävlings debut på Falu ridklubb om 2 veckor men tyvärr blev tävligen inställd☹ Det blir bara att vänta till nästa tävling då. Hoppas vi ses ut på tävlings barnorna!

Likes

Comments

Hej hej igår var jag ju iväg och träna med Kungen för Annica och jag red även Rune på Banan med kungen gick det jätte bra, jag fick han riktigt mellan hjälperna och det där "suget" som man vill ha fram mellan hand och mun så med han var det bästa gången någonsin,film finns på instagram @ceciliakorva. Rune var inte sämre han heller han rulla på så fint så.

Kram❤️

Likes

Comments

Heej

Jag har ju inte lagt ut något här nu på 10 dagar då jag haft fullt upp med skolan och hästar men det kommer ett inlägg imorgon så håll utkik!

Likes

Comments

Idag fick jag äran att rida Rune igen, idag tog vi även våra första galopp steg tillsammans på en stig i skogen och över mina förväntningar så fick det super bra, nu förstod jag bad skillnaden på ponny och häst är.
En ponny springer och bockar medans hästen springer på i samlas galopp...

Jag träna även igen för Annica idag på Kungen då det fick mycket bättre en igår. Dock filma mamma inte för att det var för mycket folk inne i ridhuset, men det var en mycket bättre känsla idag och jag fick även han mellan hjälperna snabbare idag + båda var mer fokuserade på vad vi skulle göra.

Nu ska jag gå och lägg mig för att jag ska upp och rida min kompis systers ponny i morgon det kommer bli så spännande

Godnatt❤️

Likes

Comments

Hej hej

Igår träna och Bonope för Annica Norén.Det gick super bra på slutet ( det är det som är på filmen ), i början var jag inte riktigt i fokus så vi var lite hip som hap.
Vi övade mycket skenkel vikningar och att ha han mellan hjälperna. Det var i alla fall bästa gången hittills.

Jag fick även rida hästen Rune i stallet då hans ryttare råka ut för en olycka. Så för han blev det en tur i skogen och med lite trav på stigarna.❤️

Likes

Comments

Godmorgon

Nu har jag lov och det ska jag tillbringa med Bonope två andra hästar jag ska rida under lovet, det ska bli så kul😃. Så hela mitt lov kommer gå åt att vara i stallet som jag aldrig säger nej till💞

Vad kommer ni göra under lovet?

Följ även min instagram @ckjdressyr

Likes

Comments

Hejsan!

Nu har jag starta upp denna gammla blogg igen och tänkte göra ett nytt försök med den. Här kommer jag att skriva om produkter vad jag tycker och tänker om de men även o min och bonopes framgångar mot toppen som ex. hur det gå på tävlingar,tränigar,planer för att nå det målet och  även hur att träna även som ryttare,det är ju inte bara hästen som ska vara i topp form.

Hoppas ni kommer vilja följa min och Kunges resa mot toppen!

Likes

Comments