Hejsan!

Så nu ska jag prata vidare om detta samarbetet! Samarbetet är då med Lyckosmycket! Jag har fått tagit fram 10 änglar i olika färger som jag nu kommer sälja med Lyckosmycket!

Här har vi då en bild på änglarna!

Dessa änglar kostar då 30kr st + frakt. Färgerna som finns är då svart,guld,silver,mörk silverblå och vita!

Här har vi Kungen i den guldiga ängeln!

Guld passar en kung eller hur? Jag tycker dessa änglar är dö snygga! Vid intresse av att köpa dessa änglar kan ni antigen maila: ceciliakorva@hotmail.com, kommentera nedan eller ta Dm mig på min Instagram som är @ceciliakorva

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Det är såhär att jag har startat ett samarbete med Lyckosmycket! Det är en sida som gör lyckosmycken och änglar. På senaste har det varit inne med att ha dessa lyckosmycken och jag tycker dem personligen är jätte snyggt med en sådan som ex. en ängel eller en bricka med hästens namn på som en detalj! Mer om detta samarbete kommer jag att skriva mer om ikväll då jag har en liten överraskning för er!

Likes

Comments

Hejsan!

Vi är nu hemma från meetinget eller vi har varit det i 1 vecka men inte hunnit skrivit något om det då jag har varit sjuk. Jag och Bonope startade 3 klasser 2 Lap:1 och en LA:1 känslorna genom programmen var ungefär desamma. Men Den bästa ritten var nog den sista klassen på söndagen. Jag red första klassen på lördagen precis när vi kommit fram. Både ponny och ryttare var trötta efter en lång resa dessutom var jag även sjuk. Så lördagens klass blev pannkaka Bonope var lite trött och blev där inte lika kvick i sina backben och ritten blev lite ostadig jag kände inte riktigt att vi fick en flyt igenom programmet. Men men tur att man har en magisk ponny så det blev 65% och en 3 placering i Lap:1. Sedan på lördagen så red jag LA:1 som uppvärmnings klass för Lap:1. Det gick okej i Lan han kändes sjukt fin och sprang på som aldrig förr på fröspridningen. Tuvärr fick vi några dyrbara missar då ponnyn var hype på livet vilket man inte ska klaga på! Sen valde jag även att inte rida han fult ut här då det kändes onödigt. Men % blev endå 70% och en 1 placering. Sedan så var det dags för helgens sista start en Lap:1 redan på framridningen där var han fin med inte lika kvick som i Lan men endå jätte fin. Han hittade på lite bus på framridningen. Sedan när vi kom in på banan så glömde jag hur man rider vilket var väldigt synd för han var verkligen jätte fin. Så % sänktes rejält för jag glömde hur man rider öppnor och volter. Men samma i denna klassen Bonope var hype på livet så det blev lite "springit" i mellan åt. Men även i denna klassen tur att man har en söt och fin ponny % blev 67% och en 2 placering. Det är tur att jag har en ponny som alltid ställer upp för hur mycket fel en det kan bli ibland. så summeringen av helgen blir av 3 starter följer det med hem 3 rosetter hem och en glad ponny och ryttare! Jag är endå nöjd med helgen då Bonope var jätte fin. Nu ska bara ryttaren hem och träna på hur man rider igen. Och Emma ska även få sitta upp på Bonope och känna igenom han.

Nu är det ganska långt till nästa tävlings som kommer bli Heby där jag och Bonope gör våran Fei debut och det blir även min första gång jag rider fei programmen. Spännande spännande... I Heby kommer vi att starta Fei lagtävlan. Målet i Heby kommer att vara att kanske vara nära 1 sm kval! Men vi får se då jag står som reserv men jag borde komma med ;) Vi hoppas i alla fall på det!

Här är en bild efter helgens LA:1 (Bonope lika trött som vanligt haha)

Likes

Comments

Whooo!

Nu ska jag och Bonope på vårat första meeting på bortaplan hoppas jag! Pappa är nämligen sjuk så jag hoppas han känner sig tillräckligt frisk för att kuna köra oss till hammarö där meetinget är. Idag blir det även träning för Emma för att finslipa lite innan vi drar i morgon vid lunch. Klasserna som jag kommer rida är på lördagen är bara LAP:1 sedan på söndagen startar jag LA:1 och LAP:1. Meningen med denna tävling är bara att få ta ett lite tränings meeting innan min tävling nere i skåne då vi debuterar fei klasserna desutom kvalen mot falstebo och sweden horse show! Det ska bli så spännande att äntligen att få komma upp i dessa klasser då det alltid har varit mitt mål/dröm.

Uppdatering om tävlingen kommer efter Emma träningen ikväll ;)

Likes

Comments

Hej hej!

Som rubriken lyder så är jag sjuk... Inte det roligaste att vara sjuk det tror jag fler en mig känner eller? Egentligen så skulle jag ha tränat för Emma idag och var så taggad på att hon ska få rida igenom han lite åt mig hehe. Då Bonope var stark på vänster igår och inte ville ge stöd. Men men hon får väl rida han imorgon då om hon kan träna.

Istället får jag roa mig med att sitta och titta på massa fina stor hästar på hästnet inte dåligt det heller! Skulle behöva råna en bank så man kan köpa en fin häst ;) Men men den tiden får komma när den kommer! Nu ska jag ta och sova lite så jag blir frisk så jag kan träna imorgon och även gå till skolan. Tyvärr få detta bli ett kort inlägg då jag inte har all kraft i världen just nu.

Kram kram

Likes

Comments

Whooo!

Igår så var jag och Bonope i Gävle och tävlade. Vi startade La:1 och Ponny allsvenskan! Äntligen börjar jag kunna påverka han inne på banan och han lyssnar! Allt tack vare min fantastiska tränare Emma!! I Lan så var han inte riktigt fram för höger så flyttningarna blev ju lite som det blev men jag är jätte nöjd. Trots att vi hade flera galoppinslag och missar igenom programmet så fick vi ihop 66% och en 3 placering. Sedan i lag klassen så fick vi en 3 placering med laget alltså en utanför placering. Men individuellt tog jag och Bonope en 4 placering på 69%! Fast vi hade en felridning och många missar. Tänk när vi får rutin på allt och missarna blir färre och när vi inte rider fel! Grattis även till Malin till 1 placering, Cecilia till 2placering och även Filippa till 3placering! Och även ett stort grattis till Elvira till din fina 6 placering med Rihanna ni är verkligen så värda det!

Så coolt att endå vi placera oss efter 3 sm ekipage med 1 % från 2an och 3an. Helt sjukt!! Men nu taggar vi om till Fagersta om 2 veckor där jag är reserv på fei lagtävlan och fri mästerskap. Jag hoppas vi kommer med så vi kanske kan få ett sm kval i alla fall börja nosa lite på dem. En dröm och mål är Sm i år men vi får se hur vi sköter oss i klasserna. Annars om det skiter sig så ska vi kvala sm nästa år punkt! Sen vet man aldrig vad som händer på vägen. Men nu är jag mer taggad en någon sin på att tävla och att börja göra lite resultat igen.

Fortsättning följer...

Likes

Comments

Hejsan!

Det är så att jag nu har beställt mina nya tävlings stövlar. Eller nu? det var kanske en 2-3 veckor sen men startade upp bloggen förra veckan så det är lite nytt iallafall. Dem stövlar jag har nu är ett par vanliga Petrie olympic svart. Men dem nya stövlarna som jag har designat själv har jag valt att ta ett par deniro och dem kommer även inte vara svarta... Jag har valt att börja tävla i mörk bruna stövlar då jag har brun sadel och träns och så småning om kommer jag byta ut min svarta hjälm och kavaj mot en blå hjälm och kavaj men det får bli så småningom. Stövlarna har ett brunt lackat skaft sedan "vanlig" läderfot? haha vet inte riktigt vad det heter. Så ganska clean men endå inte så vanliga kanske att tävla i. Jag har inte riktigt koll men jag har iallafall inte sätt så många som tävlar med brunt lackat ;)

Jag hoppas dem hinner komma innan sista omgången men div 1 laget som kommer gå på hemma klubben (Svedens ponnyklubb) 10 juni. Så jag hinner med nån av sommarens tävlingar i dem! Sen är det där med att man ska rida in dem med. Det hemskaste av allt.... Jag som fortfarande får lite skavsår av mina petrie stövlar? Sen har jag hört att det tar längre tid att rida in petrie en de niro? Om det är sant får jag se men jag hoppas iallafall det! Sen kommer dem inte ha en vanlig svart sula då jag valde att ha en i trä då Norells som jag köper minna stövlat från tipsade om trä.

Tuvärr hittar jag ingen bild när dem är lackade men det här är ungefär hur dem kommer se ut bara att mina kommer att ha lack. Sen kanske kommer jag att fixa till en "Pärlrand" upp på stöveln. Men det får jag bestämma när jag har ridit in dem.

Här är petrie stöveln som jag har idag! När jag får mina nya stövlar så kommer jag börja med att rida in dem sen kommer dem användas som tävlingsstövlar och mina petrie kommer användas som träningsstövlar.

Likes

Comments

Äntligen sportlov yey!!

Mitt sportlov kommer jag att tillbringa med massa träningar för Emma. Det är nämligen så att Bonope kommer få stå i Emmas stall Tis-Fre. Så både Emma och jag kommer att rida han inte direkt någon vilovecka för han. Sen som toppingen över smeten har vi första omgången med div 1 på lördagen. Men ett lov fullt av stall kan det bli bättre? Jag är dock lite efter i min planering kan man säga jag måste fortfarande packa med lite foder och hö till han som han ska ha med sig till Emma men här sitter jag fortfarande hemma i mjukis kläder sen vi hade morgonen i stallet haha. Sen är även pappa på väg hem från Stockholm just nu då han har jobbat och vi ska vara ute i Vika kl 5 ops. Och mamma ligger hemma och har influensa, synd om henne :( Men nu måste jag skynda mig ut till stallet önska oss lycka till!

Kram <3

Likes

Comments