//Cissi<3

Likes

Comments

Imorse var jag mamma och pappa ute på en promenad i solen. Det var så sjukt vackert ute, nu när det blev kallt så fort så har det bildats som isskulpturer längs sjökanten. Fattar nästan inte hur det kan frysa så, men riktigt häftigt iallafall!

//Cissi<3

Likes

Comments

Idag träffade jag två kompisar från min gamla klass i högstadiet som jag inte hängt med på evigheter. Var skitkul att träffa dem igen och var kul att snacka och skratta lite, humor finns det gott om i dessa människor, trevligt sällskap och en lyckad dag helt enkelt. Dock förlorade jag bowlingen, inte riktigt min dag när det gäller det kan jag säga haha, men hade en toppendag ändå!

//Cissi<3

Likes

Comments

Idag drog jag och Julia in en sväng till Jönköping för att shoppa lite medan rean fortfarande pågår! Hittade fyra fina tröjor och en munkjacka i sammet. Blev en lyckad dag! Dock väldigt kall och blåsig, börjar bli riktigt kallt ute nu ändå.

Hoppas ni haft en bra dag!

Munkjacka BikBok 150kr

T-shirt Monki 50kr

Lite svårt att få bild på ryggen på tröjan, men aja :P Den är iallafall köpt på H&M 75kr

T-shirt H&M 50kr långärmad tröja Monki 50kr

​//Cissi<3

Likes

Comments

Polotröja från Lindex 79:90kr Linne från Lindex 150kr

Idag åkte vi in några timmar till stan för att fika och även passa på att handla lite på mellandagsrean;) Hittade två fina tröjor som jag la upp här ovanför! Övningskörde även idag, passar på så mycket som möjligt nu när jag är hemma. Det börjar faktiskt kännas riktigt bra, men är lite stressad över att det endast är 3 månader kvar nu till min födelsedag, vill gärna ta körkortet så snabbt som möjligt, och har inte börjat på trafikskolan än men ska göra det så snabbt jag kan efter lovet sen.

Ha en bra dag!

//Cissi<3

Likes

Comments