​//Cissi<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej finisar!

Just nu sitter man hemma för några välbehövliga dagar ledigt från skolan. Men har iallafall gjort klart en labbrapport om försurning som ska vara inne innan höstlovet nästa vecka, så det är skönt att vara klar med. Ska bli mysigt med lov snart, tid att träffa gamla kompisar och umgås med familjen, och koppla ifrån skolan lite. Tycker tvåan är skitrolig men extremt mycket att göra hela tiden.

Förra veckan fick jag lite tid över i växjö, då drog jag en snabbis in på Bik Bok och hittade en tröja med inbyggd chocker, som jag måste säga är en ny favorit i garderoben!

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Just nu sitter jag på espresso house i växjö, vilket jag brukar göra vid denna tiden på söndagskvällarna. Skönt att mellanlanda här mellan tåget och bussen, och har blivit så himla mysigt att komma in på den härliga miljön på espresso house när det är lite mörkt och kyligt ute. Är nog ett av mina favorit caféer, plus att de har internet är ju en ganska stor fördel också haha. Ha en fin kväll!

Här är några av mina favoriter just nu!

1 7 / 3 / 2 / 5 / 4 / 6

//Cissi<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Några saker som blivit väldigt inne nu i höst är bla thigh high boots, som jag själv köpt och är totalt förälskad i, går ju att ta med sig kjolen från sommaren in nu till hösten också! Men något annat som börjat sprida sig igen, iallafall runt där jag delvis bor är att klippa lugg igen, dock en lite smalare lugg, ibland helt men också bara på sidorna. Kan ju bero på att Ariana Grande nyss gjort det och skapat en trend. Jag tycker det är hur gulligt som helst på många men jag have been there done that och tänker nog inte skaffa det igen, har bla en liten irriterande virvel som delade min lugg i två när jag hade det och sen fick jag såå mycket finnar i pannan haha.


​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej finisar! För ett tag sedan var jag med familjen i Jönköping. Blev typ överlycklig när jag såg att de skaffat en Calvin Klein butik precis vid restaurangen där vi åt, den har väl inte alltid funnits där, right? Har velat ha en T-shirt därifrån jättelänge, så en grå sådan blev det!<3

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej Finisar!

För ett tag sedan att vi släktkalas för pappa, lina och farfar, det var mysigt! Mycket prat och god mat. Testade även att göra egen fransk manikyr, det vart fint på avstånd iallafall haha.

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej finisar! För ett tag sen så färgade jag håret blont, är så himla nöjd! Here are some pics!<3

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej alla fina! Förlåt att det varit lite dåligt med bloggandet men har haft väldigt fullt upp, men nu ska det bli bättre igen! Igår var jag och min familj, min farbror och hans tjej på kolmården, det bästa måste varit wildfire, den nya bergodalbanan som är europas största träbana och den går i 110 km/h o de kändes kan jag säga, aldrig åkt en bergodalbana som gått så snabbt, det var så himla kul! Linbanan åkte vi också, och den är så bra för då får man verkligen se alla djur, utan att behöva gå runt o leta i timmar. Jag tycker det är väldigt häftigt att kunna se tigrar, lejon och björnar på så nära håll, och även fast kolmården försöker göra det så bra som möjligt genom att exempelvis ta in utrotningshotade djur så tycker jag att det känns fel, de ska ändå få leva fritt egentligen, men aa det är svårt.

Hoppas ni får en underbar dag!


​//Cissi<3

Likes

Comments

Likes

Comments