​//Cissi<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har varit en bra dag. Vaknade vid nio för att ha sånglektion, men den flyttades till elva då jag inte hade några andra lektioner under förmiddagen. Det har ju varit superskönt väder också! Satt tom ute på en lektion, älskar verkligen solen, önskar bara att den kan vara kvar lite längre, har fått höra att vädret ska bli sämre igen tyvärr, men man kan ju alltid hoppas på lite mer sol;)

Jeans, Only 280kr Tröja, H&M 99kr

//Cissi<3

Likes

Comments

Hej allihopa!

För ett tag sen fick vi ett starbucks takeaway på skolan! Första dagen var allt gratis och det bjöds även på munkar. Det är mycket uppskattat! Superbra att kunna ta en kaffe om man kanske varit uppe lite sent och ska orka gå på lektionen;)

//Cissi<3

Likes

Comments

Nu i veckan drog jag och några kompisar in till Växjö. Det vart en mycket lyckad och mysig dag! Vi shoppade, åt och snackade massor, så skönt ibland att bara sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord, inte stressa nånstans. Det är så hektiskt med läxor och körkort och allt så det var skönt att åka iväg och få en liten break!

//Cissi<3

Likes

Comments

Hej på er!

Vart försvinner tiden? Hade tänkt lägga upp detta inlägg i början av veckan men nu är det helt plötsligt fredag igen. Men förra helgen stannade jag i Tingsryd över helgen pga att en sångpedagog/logoped skulle komma på söndagen och hålla en föreläsning, så då passade jag på att spendera resten av helgen med Carl också. Vi tog bara en lugn och mysig helg med god mat och mycket serie och filmtittande. Men idag bär det av hemåt igen!

Cissi<3

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har varit en bra dag, fått mycket gjort! Det var egentligen uf-mässa för alla oss med uf-företag idag men då jag och min kompis inte fått hem våra produkter än så kände vi inte att det var värt att stå på en mässa till då vi redan varit med på en för att enbart dela ut visitkort, vilket blev lite långtråkigt. Så jag var ledig största delen av dagen. Men såklart hade jag ju glömt att ställa av alarmet, så sov bara till nio, sedan gick jag upp och hade mysfrukost framför Geordie Shore, efter det åkte träningskläderna på och det blev styrka och en springtur. Var jätteskönt att komma ut lite och så fint väder var det också!

När jag kom tillbaka passade jag på att tvätta och duscha, sedan skulle jag då sätta mig och plugga men det blev lite svårt då jag kommit på att jag glömt både matteböcker och trafikskoleböcker som jag behövde på Carls rum, och han var ju iväg på uf-mässan. Så jag fick skriva till en massa människor och sedan hittade jag en person som kunde komma och öppna åt mig, så jag fick panikplugga lite matte innan jag skulle på lunch, så typiskt mig haha, ganska glömsk. Men sedan hade jag piano och matte. Efter det hade jag körlektion, det var andra gången för mig idag och det kändes så mycket bättre än förra gången, jag börjar känna mig mycket mer bekväm i bilen, hade ju bara kört den hemma innan liksom.

Och nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt, skulle egentligen försökt plugga lite mer trafikregler, men tror jag är lite för trött för det just nu. Ska sätta mig framför en bra serie istället nu tänkte jag.

Ha en bra kväll!


//Cissi<3

Likes

Comments