View tracker

1 / 2 / 3 / 4 / 5

//Cissi<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej finisar!

Finns det något bättre än att vakna på morgonen av slamrande ljud nerifrån köket och doften av nybakat. Precis så var det denna morgon, min lillasyster kom inspringandes och sa att jag var tvungen att gå upp för att vi skulle ha en tjejfrukost. När jag går ner för trappan så känner jag en doft av pepparkaka. Då har mamma gjort sånna mjuka pepparkakor man brukade äta när man var liten med smör på. Är det bara jag, gjorde ni med det? Hon hade också tänt en brasa, gjort varm choklad och tagit fram annat hembakat bröd ur frysen. Så är det att bo med min mamma, inte allt för fel va?;)

//Cissi<3

Likes

Comments

1 / 5 / 2 / 3 / 6 / 4 / 7

​//Cissi<3

Likes

Comments

​//Cissi<3

Likes

Comments

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej finisar!

Just nu sitter man hemma för några välbehövliga dagar ledigt från skolan. Men har iallafall gjort klart en labbrapport om försurning som ska vara inne innan höstlovet nästa vecka, så det är skönt att vara klar med. Ska bli mysigt med lov snart, tid att träffa gamla kompisar och umgås med familjen, och koppla ifrån skolan lite. Tycker tvåan är skitrolig men extremt mycket att göra hela tiden.

Förra veckan fick jag lite tid över i växjö, då drog jag en snabbis in på Bik Bok och hittade en tröja med inbyggd chocker, som jag måste säga är en ny favorit i garderoben!

​//Cissi<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Just nu sitter jag på espresso house i växjö, vilket jag brukar göra vid denna tiden på söndagskvällarna. Skönt att mellanlanda här mellan tåget och bussen, och har blivit så himla mysigt att komma in på den härliga miljön på espresso house när det är lite mörkt och kyligt ute. Är nog ett av mina favorit caféer, plus att de har internet är ju en ganska stor fördel också haha. Ha en fin kväll!

Här är några av mina favoriter just nu!

1 7 / 3 / 2 / 5 / 4 / 6

//Cissi<3

Likes

Comments

Hej alla fina!

Några saker som blivit väldigt inne nu i höst är bla thigh high boots, som jag själv köpt och är totalt förälskad i, går ju att ta med sig kjolen från sommaren in nu till hösten också! Men något annat som börjat sprida sig igen, iallafall runt där jag delvis bor är att klippa lugg igen, dock en lite smalare lugg, ibland helt men också bara på sidorna. Kan ju bero på att Ariana Grande nyss gjort det och skapat en trend. Jag tycker det är hur gulligt som helst på många men jag have been there done that och tänker nog inte skaffa det igen, har bla en liten irriterande virvel som delade min lugg i två när jag hade det och sen fick jag såå mycket finnar i pannan haha.


​//Cissi<3

Likes

Comments