Header
.

Sen jag gjorde pulled pork första gången så har jag bara vilja gjort mer och testa mer slow cooking. Den här gången blev det pulled chicken. Blev väl inte riktigt lika mört som med fläsk, men fortfarande riktigt gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har Ia & jag vart ute på vår andra tur på våra rullskidor, denna gång lite längre.

Vi blev bara på denna korta tid, så mycket bättre och det är faktiskt riktigt roligt och samtidigt väldigt bra träning för hela kroppen.

Detta rekommenderas starkt!

Likes

Comments

I fredags hade jag en heldag med Emma, där vi åkte runt och kollade grejer till hennes nya lägenhet men också lite till mig. Hade en riktig myskväll, med massa god mat och snickarverkstad i hennes nya lägenhet.

Likes

Comments

Hoppas att alla har haft en lika mysig påskhelg som mig. Avslutar denna lilla ledighet med cykling med pappa imorgon.
Ska även bygga ihop min efterlängtade balkonghylla.

Likes

Comments

Igårkväll gjorde jag iordning min frukost till idag. Blandade ihop:
1 mogen banan
1 stort ägg
1 krm salt
1 krm kanel
Och lite vanlijpulver
Stod i kylen över natten och stekte ihop det nu imorse. Ser ut som äggröra, men ja, smakar kanelbulle. Åt tillsammans med hallon, jag har en ny favoritfrukost!

Likes

Comments

Vi spolar tillbaka tiden några veckor och vips så är vi i Abisko och isklättrar. Fick bilderna av en av de deltagande igår. Har sååå mycket bilder, så roligt! Klättra är kul, men isklättra var ännu roligare, det måste alla skriva upp på sin lista "att göra innan man dör"

Likes

Comments

Nu har äntligen våra rullskidor kommit fram! Och jag och Ia passade på att åka en runda, runt kontoret igår. Första gången på ett par rullskidor var: otroligt roligt, svajigt, läskigt och ser så mycket fram emot att lära mig åka.

Vi blir farliga på vägarna i sommar! #alpina

Likes

Comments

Vilken kväll! I söndags var jag med mamma på Mamma Mia - The Party. Riktigt god mat och såklart en riktigt bra show! Vi hade även turen att få de bästa platserna, med bästa utsikten.

Likes

Comments

"Vi går ut och plockar pinnar" sa jag gill Calle igår, och mycket riktigt, det gjorde vi. Imponerad över att jag fick med honom ut. Nu har vi i alla fall ett fint påskris här hemma.

Likes

Comments

Igår och idag är vi hundvakt åt Offen, supermysigt!
Började morgonen med en tidig promenad ute i solen, riktigt skönt! Bra att hundar kan få en att ut och röra på sig. Blev en lång promenad igår kväll också, toppen!

Likes

Comments