Igår hade vi en liten minikräftskiva hos mamma, jag Calle och mamma. Kräftor är ju så gott, massa goda tillbehör till, ost och kex, sallad och pajer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur gott är det inte med helt vanlig husmanskost? I fredags blev det dilltorsk med kokt färskpotatis och ärtor här hemma, så enkelt men så gott!
Självklart satt vi ute på balkongen i det fina vädret!

Likes

Comments

I fredags tog jag och Calle bilen ut till Knivsta och hem till Malin. Vi åkte ut till en sjö och tog med oss lunch och fiskespön. Vi fick fisk, dock väldigt små. Var supermysigt och skönt att äntligen få lite sol, var till och med skönt att bada! Tråkigt dock att vara med två badkrukor ;)

Likes

Comments

Stötte på ett litet problem här hemma i morse, vi hade ingen frukost och vi var hungriga. Vad gör man då? Man tar fram sin lilla kokbok, kollar upp recept och som jag alltid gör, ändrar de till hur jag själv vill ha det. (Till det jag har hemma).

Blev i alla fall supergott, enligt mig (Calle vågar väl inte säga något annat). Gjort på en glutenfri mjölbas, mandelmjöl, quinoa, vatten och olivolja, var superenkelt!

Likes

Comments

Vår söndagsmiddag var ju så supergod. Salami i olika former och smaker, serrano, brieost med marmelad och sist men inte minst, ett hemmagjort vitlöks- och kryddsmör.

Några glas zinfandel på det och söndagen var helt plötsligt inte en jobbig dag!

Likes

Comments

Från en mysig dag på Liseberg i onsdags. Riktigt tur hade vi att vi kom dit till de öppnade och skyndade oss till de populäraste attraktionerna, fick vänta max 10 min i början av dagen. Framåt eftermiddagen var det över en timmes kö på de roligaste... inte rätt dag om man vill åka mycket, men vi var nöjda ändå. Speciellt jag som fick med mig hem två gosedjur!

Favoriten är utan tvekan Helix, lång och rolig bergochdalbana!

Likes

Comments

Sen var det dags för Calles födelsedagspresent från mig. En natt på Vann Spa. Började eftermiddagen med att sola nere vid havet och dricka ett glas vin. Vi hoppade över att bada då det var en del maneter i vattnet.

Vi fortsatte sen kvällen med att hänga på spat, i olika pooler med olika temperaturer och dofter och en sjukt vacker utsikt! Sen var det dags för deras grillbuffé, vi gick inte och la oss hungriga!

Likes

Comments

En mysig dag i tisdags på Nordens Ark zoo. Fick se tigrar, olika leoparder, grodor och Calle fick klappa får, haha!

Likes

Comments

Alltså wow! Västkusten är så himla fint, Smögen och Kungshamn, båda två små fina städer vid havet längs klipporna. Stora och fina hus med världens utsikt, här skulle man kunna bo!

Likes

Comments

Så var vi äntligen framme vid Smögen och Kungshamn. Vi bor på ett mysigt hotell precis vid havet i Kungshamn, men spenderade eftermiddagen och kvällen i Smögen, där det blev ett par nya skor och en supergod middag!

Likes

Comments