Header
.

Hur härligt vore det inte om tiden bara skyndade på lite och sommaren vore här?
Drömmer mig tillbaka till New York, Zakynthos, Kroatien eller bara en härlig dag här i Sverige.

Tänk att kunna snorkla runt i grottor, åka fyrhjuling med sjukt bra utsikt, äta grillad mat, sola, bada!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu börjar det bli mycket fram och tillbaka för mig, från Falun till Stockholm, hemma vid 01. Och imorgon drar vi vidare till Åre och Åre inköpsdagar.
Efter det tror jag att jag håller mig i närheten av Uppsala. Ett tag i alla fall.

Det är riktigt kul att åka runt på olika ställen men, jävlar vad skönt det är att vara hemma också!

Likes

Comments

Hur fint kan det inte vara i Sverige ibland? Solnedgångar/Soluppgångar är ju verkligen så fint!
Åkte längs vattnet och kunde inte låta bli att stanna och ta lite bilder, hamnade vid en frusen båthamn i Rättvik, superfint!

Likes

Comments

Ut och åka igen var det ja! Imorse satte jag mig i bilen och åkte mot Dalarna. Har spenderat min dag mestadels runt Mora och övernattar i Falun.
Imorgon är det lite möten på schemat och sen snabbt hem för att sedan dra vidare till huvudstaden för ett kundevent! Superkul!!

Trött blir man i alla fall av att vara ute och flänga, godnatt!

Likes

Comments

Att ha möjlighet att kunna klättra på sin lunchrast och dessutom att det är på kontoret är så otroligt roligt! Har man inte testat på klättring innan borde man absolut göra det!
Så otroligt bra träning, och man får använda muskler man inte trodde fanns. Testa testa!

Likes

Comments

Efter ett bra träningspass blev det en rätt sen middag framför tv:n. Torsk med äggsås och kokt potatis, plus en liten sallad till. Väldigt god, såsen smaksattes med citron och pepparrot, tummen upp!
Precis som kycklingrätten så kommer även denna rätt från senaste Buffétidningen. Den är väldigt bra när man har slut på egna idéer.

Receptet hittar man här: http://www.ica.se/buffe/recept/torsk-med-potatis-och-aggsas-i-kastrull-721644/

Likes

Comments

Liten "smygtitt" på hur vi har det hemma hos oss. Lite detaljer. Fokus på blommor kände jag nu efteråt, kan vara för att vi precis köpt lite nya blommor i helgen, hehe. Snart har vi faktiskt bott ett helt år i vår lägenhet, mysigt!

Likes

Comments

Igår var vi ett gäng tjejer från kontoret som testade Pole för första gången. Har man en SM-medaljör som kollega så är det självklart att man ska testa. Lärde mig att det var otroligt jobbigt, kul och att jag måste träna på min smidighet, haha!

Likes

Comments

Mellomiddag med Calle och mammsen. En hemmagjord pulled pork som stod och puttrade under hela dagen. Blev faktiskt riktigt god och lite nöjd eftersom det var första gången.
Massor med goda tillbehör till som en tomat och avokado-sallad och en coleslaw på både vitkål och rödkål, supergott!

Likes

Comments

Vildmarksmässan med mamma, hittade massa intressanta prylar och även en del kunder som man fick snacka lite med. Självklart är de enda bilderna jag har på mat. Jag som älskar chips men ändå vill vara lite nyttig, blev överlycklig när jag hitta bönchips!! Som dessutom var väldigt goda!

Likes

Comments