Hej folket!

Har varit extremt frånvarande känner jag. Har gått ungefär två månader sedan förra inlägget. Har sedan dess hunnit börja tvåan. Vardagslivet rullar på. Tidiga mornar och tidiga kvällar blir det för min del. Tänkte att jag skulle komma igång med bloggandet igen. Är ju alltid kul att läsa i efterhand.

Denna skolveckan har gått super, fick reda på min praktikplats och blev faktiskt nöjd tillslut. Efter höstlovet så är det 6 veckors praktik som gäller, ska bli kul. Har varit på gymmet ett par gånger med, skönt att få komma igång lite nu.

 puss&kram 

Likes

Comments

Ber så mycket om ursäkt för den långa frånvaron. Har sedan det förra inlägget hunnit fylla år, träffa Wilma, haft PLL och glee maraton, träffat Emma, spenderat flera dagar på sjukhuset, varit hos mamma och så vidare. Börjar sommarjobba om två veckor, ska bli skönt att få något att göra om dagarna, blir rätt långtråkigt efter ett tag.

Festivalen är i fullgång iallafall, man blir lika insolerad varje år haha, man kan inte gå till gymmet, knappt till ica eller fenix. Man hör dunkdunk från Rasslebygdskogarna på nätterna.

Ska försöka bli bättre på att komma ihåg bloggen, men tycker ändå att det är lite tillåtet med bloggtorka på sommarloven. :-*


Likes

Comments

Hej, sommarlovet har dragit igång. Har än så länge endast legat i min älskade säng med näsan framför datorn. Slutade i torsdags förra veckan, det var en kort avslutning men stannade kvar o dukade för studenterna i matsalen. I fredags gick jag på student och kom hem runt åtta. Sedan nu i helgen var jag lite hos mamma.

Vi får se hur uppdateringen blir nu i sommar, eftersom mina dagar är så enformiga så kan det bli lite luckor här o där :)

adios


Likes

Comments

​Helgen gick fort, i lördags åkte jag till Karlskona runt tolvtiden. Hade tänkt att investera i lite kläder men var på så dåligt humör så det blev inget. Det var pridefestivalen i stan också, fullt med folk i fina färger. Sedan åkte vi vilse flera gånger, är inte den som är ofta i Karlskorna. Åt tacos på kvällen och somnade ganska sent. 

Igår så firade vi Bella ute hos mamma med tårta och allt som hör till. Fick reda på att mammas katt ska få kattungar, me gusta. Kom hem runt femtiden, lagade mat och pluggade lite på samhällen. Denna måndagen har jag hunnit med så mycket känns det som hahha. Gick upp redan vid halv sex även om jag inte börjar fören halv tolv. Tog sjutåget in till Kalmar med Wilma och käkade frulle på fiesta, det väl mysigt och väldigt gott. Sen när Wilma skulle till skolan gick jag upp till Emma en stund, sedan gick vi ett ärende på stan. Fick med mig en efterlängtad tröja ifrån BIKBOK. På idrotten blev vi tvingade att springa kring ängö, 

På engelskan kollade vi på en film, Tristan och Isolde. Slutade vid tre och tog fyratåget hem. Nu i eftermiddag har jag pluggat i flera timmar på samhällen, lagat mat och nu tittar jag på glee. Adios amigos, 

Likes

Comments

tjenahallåhej

Äntligen helg, tycker att denna veckan som gått har varit superbra. Började måndagen med ett simpass i simhallen. Sedan naturprov som gick relativt bra. I tisdags fick jag reda på mina nationella prov. Gick väl ganska bra men det var många som var upprörda över hur uppsatsen i svenskan hade blivit bedömd, även jag. Valde därför att som sista arbete i svenskan skriva en arg debattartikel om hur dåligt det är med de nationella proven haha. I onsdags var det jenny challenge, min klass var utklädda till spioner. Tyckte dock att dagen i sig var ganska tråkig, stationerna var inget vidare och det enda vi gjorde var att gå fel. Var helt slut sen på tåget. Vid halv sju hade jag tid hos tandläkaren, gick över förväntan!

Torsdagen började med klasstid och sedan fick jag reda på mitt naturbetyg. Ett D om jag inte väljer att göra om ekologiprovet. Men vet inte riktigt om jag orkar, har andra prov att fokusera på. Ett D även i matten och det känner jag mig mer än nöjd på. Började gymnasiet med målet att jag skulle bli godkänd så det är ju bra. Gick med ett konstigt lyckorus hela dagen, vet inte riktigt varför. Bytte skåp också, soooommmm jag längtat. Nu behöver jag inte längre springa flera mil bara för att hämta något.

Efter skolan idag gick jag och Emma en vända på stan, fick med mig ett ljus från lagerhaus som har nyöppnat på baronen. Denna helg har jag fullbokad, imorgon ska jag till Karlskrona och på söndag ska Bella och morsdag firas.


Likes

Comments

Tjenatjena :)

Veckan har bestått utav ett nationellt prov i matte. Gårdagen började inte alls bra. Tågen blev inställda, fick åka buss i en och halvtimme och kommer in i klassrummet precis när de hade börjat. Plöjde igenom alla tre delar, gick relativt bra och idag fick jag reda på att jag fick ett D, är jättenöjd. Fick en extra sovmorgon idag eftersom klasstiden och naturen var inställd. Sov ända till halv åtta, var väl behövligt. Kommunikationen bestod utav två redovisningar av treorna och sedan ett litet grupparbete. Tog fyratåget hem och sedan har jag ätit lite och mest legat i min säng helt utslagen haha. Borde egentligen plugga på naturen man har 0% ork. Ikväll är det eurovision, bästa tiden på året enligt mig.

Imorgon är matten inställd vilket innebär extra sovmorgon även då. Under dagen ska jag bocka av en redovising i människor miljöer och att klippa mig.

Hejdåå :-*Likes

Comments

Det är fredag och jag ligger i sängen och halv kollar på lets dance i väntan på att ack värmland ska börja. Idag har jag enligt mig själv varit rätt så effektiv. Sov hos mamma inatt så fick gå upp vid sex för att åka tillbaka ner till Emmaboda. Åt frukost och kollade på PLL. Sov sedan ytterligare två timmar. Började sedan med naturkunskapen. Gick igenom det ena kapitlet och svarade klart på de frågorna. Gjorde sen ett par tal i matteboken, har nationella nästa vecka. Men förra året så pluggade jag hur mycket som helst och fick bara E ändå på provet. Så vi får väl se hur mycket pluggat det blir sen. Åt lunch och sen vid fyra var jag borta på gymmet och var med på ett pass. Det var sjukt jobbigt, räknar med träningsvärk imorgon.

adiioosss

Likes

Comments

Ännu en skolvecka klar! Inte långt kvar till sommarlovet nu. I veckan gjorde jag sista nationella i engelska, nu är det bara matten kvar. Igår hade jag även muntliga i matte, det var hur lätt som helst. Mycket svårare i nian. Fick sluta tidigare än vanligt eftersom sista lektionen var inställd. Gjorde ett ärende inne i stan och tog sedan tre tåget. Hoppade av i Nybro och mötte upp pappa. Gick en vända på marknaden men fick inte med mig mer än godis till morfar. Åkte efter det till ÖB och köpte nödvändiga saker. Körde hemåt och var hemma runt fem. Åt tacos och kollade endast några minuter på let's dance. Tycker inte om det programmet alls haha. Somnade väldigt tidigt och idag vaknade jag första gången vid sju. Men gick inte upp fören nio tiden. Har redan hunnit äta frukost, skriva lite på naturen och titta på nyhetsmorgon (standard). Idag har jag inga planer alls. Ska försöka göra några frågor till på naturen, prov om typ två veckor men jag fattar ingenting.

puss o kram

Likes

Comments

Idag vaknade jag runt nio, åt frukost och vid elva tiden åkte jag till mamma. Åt lunch där och vid tre var jag tillbaka i Emmaboda igen. Har kollat på PLL och ätit grillat för första gången i år.

 Imorgon har jag studiedag, har planerat att gymma ett tag iallafall. Nu ska jag återvända till pll, ha en trevlig kväll!

Likes

Comments