View tracker

Äntligen har jag fått tummen ur och tagit mina bilder!
Det har tagit ett tag för mig och mycket är för att det är så många bilder som ska tas och det är den svaga sidan av mig. Men ju fler foton jag tar desto bättre blir det. Tror jag! Hoppas jag! 😂 Ni vet, tid ger färdighet....

Jag vet inte var jag ska börja riktigt. Jag har inte någon direkt ordning på sminket utan det här är bara "over-all" favoriter under år 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣.

1️⃣ Wet'n'wild Coloricon - Reserve your cabana
Enligt wet'n'wild ska det här vara en bronzer, men det är mer en highlighter. Inte en highlighter som strålar så mycket att rymden ser dig, men jag älskar att använda den över puder tillsammans med en stor fluffig borste över hela ansiktet för att ge mig lite lyster i ansiktet.

2️⃣ Clarins Everlasting foundation
Perfekt för mig med oljig hy! Den håller mig matt hela dagen och luktar himmelskt gott!
Den är på den dyrare sidan av foundation (runt 350kr) men jag älskar den mer än min Estee Lauder faktiskt!

3️⃣ Garnier BB Cream
Tillsammans med min powderpuff och mitt löspuder från Lumene älskar jag den här och det är ett billigare alternativ än Clarins. Jag måste ta lite puder över efter 4 timmar, men det spelar inte mig någon roll alls.
Den här köpte jag när jag var i Ullared, men jag har sett att den finns på Ica ibland. Den finns nog att köpa på internet också.

4️⃣ W7 powderpuff
Jag älskar att använda den till alla foundation! Den är ett billigare alternativ till Real techniques dyra beauty blender som kostar 199kr!
Lätt att jag väljer W7!

5️⃣ Mac blush - Margin
Det här är en rough som är väldigt svår att förklara! Men den är bronzig utan att vara för brun i tonen. Mer roströd. Jag vet att jag inte borde använda rough som innehåller skimmer i då jag är oljig. Men jag kan inte låta bli att använda den för den är så fin! Perfekt för alla årstider! Kostar också lite mer, ca 250kr på kicks hemsida. Men den är värd det för jag har haft den i snart 1 år och det syns inte att jag har tagit av den ens.

6️⃣ Mascara - Maxfactor Fusion och Idun
Älskar dem båda två och dem gör samma sak, förlänger och gör dem fylligare. Den enda skillnaden är borstarna. Maxfactorn är större. Idun är ju finare och innehåller bättre och hälsosammare ämnen i.
Priset på Maxfactorn ligger på 160kr och Idun kostar 199kr.

7️⃣ Duo - ögonfranslim
Det är det bästa limmet jag har hittat hittills! Jag har ett som är bättre, men jag kan inte hitta det på en svensk hemsida och det är kiss som kommer tillsammans med fransarna!
Men hittills får duo duga! Lätt att applicera. Får inte mina ögon att varken klia eller svida.
Det enda man ska vara lite försiktig med är att ta för mycket lim på fransbandet.

8️⃣ Läppstift - 4 stycken
• Apolivas (apotekets egna) och jag tycker om dem för att dem är så bekväma på läpparna. Dem är mer som en lipstain än läppstift. Men det känns som att dem återfuktar mina läppar. Kommer inte ihåg priset på dem nu, men jag tror att dem kostar 89kr/styck.
• Wet'n'wild - Självklart ska jag ha med dem här. Jag får applicera nytt efter att jag har ätit eller druckit, men det gör mig ingenting med tanke på att dem är så billiga.
Dem är pigmenterade och finns i så många färger!
Dem kostar 39kr. Jag köper mina läppstift på Ö&B, men man kan beställa från lyko.se.
• Loreal Color Riche - Jag älskar de här av samma anledning som Wet'n'wild. Många nyanser att välja mellan och så sköna och bekväma att ha på sig! Kostar ca 129kr och finns att hitta lite överallt. Jag köper mina i butik på Ica eller Lindex.

9️⃣ Loreal - Kajal
Jag älskar den här kajalen för den är så svart och krämig att ta på! Det står att den är vattentät, men då jag har väldigt känsliga ögon så försvinner den ju efter 6 timmar, men när jag sätter på mig den en andra gång så stannar den svart hela dagen!
Kostar 80kr och finns också lite överallt.

1️⃣0️⃣ Lumene puder
Jag älskar det här pudret och jag ljuger inte när jag säger det då jag har 3 stycken som jag har kommit ner till botten på! Jag köper det här i Ullared för 80kr, men det finns att köpa på eleven.se.
Det gör mig matt och täcker rätt bra. Inte fulltäckande, men tillräckligt för att göra mig nöjd.
Jag har använt Isadoras antishine puder, men då väljer jag hellre detta till min oljiga hy.
Jag älskar även Lumene Loose powder och det börjar ta slut så måste köpa en ny. Det finns inte med på bilden, men jag kunde inte låta bli att nämna det! Det finns på eleven eller lyko att köpa.

1️⃣1️⃣ Det här är väl inte tekniskt sett smink, men det är ju något som jag använder ofta. Nästan varje dag så jag ville även berätta om mina favoritögonfransar.
Jag har 3 stycken!
Två är från kiss och den fjärde är House of lashes och heter "temptress".
Vill man ha en naturlig look som ger fylligare men inte långa fransar ska man köpa au naturelle 01 och heter KPE08C. Dem är även bra att öva sig på att sätta på ögonfransar för dem är så korta.
Vill man ha en naturlig look men både fylliga och långa ska man köpa au naturelle 02 och heter KPE09C.
Det är 02 som ni ser på bild!

Det var mina favoriter för år 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ ❗️
Fort tiden går!
Nu ser vi fram emot ett shoppingfyllt 2017!
Vill ni se ett inlägg med inte så bra produkter gör jag gärna det också! Det har blivit ett par stycken.
Låt mig få veta det i kommentarerna i så fall.

Ta hand om er till nästa inlägg!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Jag har suttit och tänkt lite på sistone! Jag gör det väldigt mycket och ofta övertänker jag saker och ting. Speciellt om nätterna när jag är ensam, men detta har jag tänkt på sedan jag läste en sak på facebook för någon vecka sedan!
Detta kommer bli ett rätt långt inlägg så jag varnar innan ni fortsätter läsa det här inlägget! Jag vill också säga att det här är inte råd på något sätt. Det är min egen syn på kärlek och hur ett förhållande ser ut i min egen lilla verklighet.

Men ni vet de där artiklarna man läser på facebook, typ:
"Är du tillsammans med den rätta gör du dessa 7 saker i förhållandet"?
Man tycker det är roligt att läsa och testa om dem sakerna stämmer in i sitt eget förhållande...
Dem som skriver detta kan få vilken som helst person att börja tänka igenom förhållandet dem är i men även börja tvivla på sig själva och fråga sig själva: "Ska jag göra slut?"
De personer som har skrivit dessa artiklar vet inget om personernas förhållande och personerna själva!
Det har börjat störa mig något otroligt mycket känner jag att läsa dessa artiklar!
Därför vill jag ta upp saken på min blogg.
Bestämmer en artikel (som EN annan person) har skrivit om en annan persons förhållande?
Jag tänker på dem som är yngre (men också äldre) som kanske börjar tvivla på deras kärlek till deras partner.
Det är bättre att utgå från sig själv och sedan bestämma om man är lycklig i förhållandet eller inte.
Prata igenom VAD som gör en olycklig och sedan göra något åt saken TILLSAMMANS!

För ibland när jag läser sådant så låter det ibland som att: "gör ni inte exakt dessa 7 saker så gör slut".
Jag är inte expert på kärlek och man ska veta att mitt äktenskap inte är felfritt.
Det är INGET förhållande eller äktenskap.
Ett förhållande är inte som i sagornas värld!

Jag och min man har varit tillsammans i 9 år (10 år i juni) så jag hoppas att jag har något att säga till om och några viktiga punkter som man kan tänka igenom när man är i ett förhållande. 
Vi tillsammans har kämpat mot massor av olika saker, men vi har båda två fått ändra på oss både som personer och vanor.
Dem säger också: "ändra aldrig på dig själv för någon annan".
Nej kanske inte, men man kan alltid bli en bättre person och är det egenskaper som INGEN tycker om, ja då är det helt okej att ändra på sig själv!
Men alla vet att kärlek aldrig är en dans på rosor och vill man ha kärlek och vill man vara i ett förhållande så får man kämpa tillsammans!
"It takes two to tango" så att säga! I med- och motgång!
Dock ska BÅDA parter ändra på sig och inte bara en!
Jag har fått ändra på mig och mitt slarv med grejer och kläder överallt, hjälpa till att städa och tvätta och även laga mat. Men det är sådant som man kan välja.
Min man är pedant och jag har ordning i mitt kaos. Därför tänker jag att om min man mår dåligt i mitt kaos så varför kan jag inte plocka undan MINA grejer?
Men man får välja sina strider helt enkelt och faktiskt kommer det alltid finnas saker man stör sig på hos sin partner. Vissa saker KAN man inte ändra på hur mycket man än vill och hur mycket man än tjatar! Därför får man acceptera dessa egenskaper också.
FÖR DET FINNS INGEN PERFEKT PARTNER DÄR UTE!
TILLSAMMANS kan ni bli perfekta för varandra.
Så känner jag för min man. Han är inte perfekt men han är perfekt i mina ögon. Förstår ni hur jag menar?

Tänk också på att det är skillnad på kommunikationen mellan två personer där den ena tänker med högra halvan av hjärnan (som tänker med hjärtat och förstår känslor) och en som tänker med vänstra halvan av hjärnan (en som förstår och tänker logiskt).
Är man olika på det sättet måste man tänka på vad man säger och hur man säger det.
Det är inte alltid vad man säger utan hur man framför budskapet och hur man formulerar sig.

Det var vad jag ville säga om saken! VÄLDIGT långt inlägg, men jag ville verkligen få det här ur mig. Jag har tänkt på det en hel del faktiskt!
Jag säger inte att man ska vara tillsammans om man lever i ett ohälsosamt förhållande till exempel om man blir psykiskt eller fysiskt misshandlad! ABSOLUT INTE!
Men jag kommer alltid heja på kärleken! Kärleken kan alltid bli starkare om man är tillsammans och kämpar man tillsammans så blir förhållandet/äktenskapet starkare!
Hoppas ni förstod min poäng i det här inlägget!

Men glöm inte: hur förhållandet är perfekt eller inte är ALLTID upp till personerna det handlar om och inte en artikel från en jävla tidning eller på internet där EN person har skrivit det den anser hur ett förhållande ska vara eller för den delen inte vara!

Alla människor är olika på ett eller annat sätt och det är jag glad och tacksam för!
😃

Ta hand om er till nästa inlägg!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Medan jag väntar på att Sveriges kvartsfinal i hockey ska börja och brist på sysselsättning tänkte jag att jag snabbt skulle göra ett nytt inlägg om nya hudprodukter till ansiktet som jag håller på att prova.
En kompis till mig använder apotekets hudkrämer och hon har oljig hy som jag. Därför har jag nu också köpt dem för att prova om dem även passar mig. Jag har sett skillnad på hennes hy så jag blev nyfiken. 😏
Jag har ju ett nyårslöfte att hålla, nämligen få bättre hy!
Jag har bara använt skrubben och nattkrämen än så länge. Rengöringen och masken är nya och inköpta idag så det ska bli spännande att se om det är någon skillnad i mitt ansikte om 1 månad ungefär. 😉
Till masken och skrubben använder jag sådana där skrubbvantar då det känns som att hyn blir mycket renare på det sättet och jag slipper ta i med mina egna fingrar. Vantarna skrubbar ju då samtidigt bort de döda hudcellerna. Det finns även andra krämer också i samma serie. Billiga är dem också tycker jag. Mellan 50-60 kr kostar dem styck.
Det som är synd är att det är så lite i en tub/flaska. Det hade inte gjort något om apoteket hade gjort flaskorna något större så man slipper springa och köpa nytt hela tiden. Vi får se hur länge flaskorna räcker. 😉

Jag återkommer med en recension om produkterna när jag har provat dem i ca 2-3 veckor. ☺👍🏻

Jag har fortfarande planer på att göra mina makeupfavoriter för hela året!
Detta var bara ett inlägg under tiden som jag väntar på hockeyn. ☺

Ta hand om er så länge!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Då var nyår slut!
Känns lite sådär....
Jag försöker reflektera över 2016 och vad som har hänt under detta året och vad jag har lärt mig och upplevt. Men just här och nu känns det inte som att jag har gjort något speciellt och om jag har åstadkommit något för den delen. Kanske har jag mognat lite mer än förra året. Kanske har jag blivit mer känslig och mer vis än förra året. Allt jag vet är att 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ ska bli mitt år på ett eller annat sätt! Inte så mycket att ändra på hur jag är som person, men jag tänker mer på att börja träna och ta hand om mig själv och det yttre jag och de delar på mig som jag inte är nöjd med. 😉 Det finns alltid sådant som man inte är nöjd med och jag vet också att man inte kan bli perfekt, men man kan alltid bli bättre. Bättre kropp och bättre hy! Dricka mer vatten och äta bättre. ☺ Sådana saker ni vet. Det är några av mina nyårslöften. Jag har ett nyårslöfte till min man och det löftet är att alltid försöka vara den bästa frun han kan få! ☺ Att alltid respektera honom och lyssna på vad han har att säga och alltid stötta honom! 👍🏻
Sedan har jag lite mer privata också.
Vad mer har jag på hjärtat?
Det var nog bara det. 😅
Själva nyårsfirandet var toppen. Åt smörgåstårta och vi firade nyåret tillsammans med mor och far och min svärmor och hennes sällskap. Mycket trevligt!
Sedan bjöd mammas och pappas granne på fyrverkerier! Vi är lite tråkiga för vi köper inga. 😂
Men nästa år kanske det blir att vi köper några stycken.
Jag hade en jävla dum klänning på mig som jag ska försöka sy in band på så att den håller sig uppe hela tiden! 😤
För det är inte kul att känna sig jättefin och sedan under kvällen vara tvungen att byta om på grund av att klänningen inte vill hålla sig på plats! 😠
Jättestörande faktiskt! Haha.

Hoppas er nyårsafton var lika mysig som min!
Gott nytt år på er kära läsare!
Nästa inlägg kommer handla om mina makeup-favoriter under 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣
Ta hand om er tills dess!
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Likes

Comments

Mitt smink från lyko kom idag som jag trodde! ☺ Gladaste glad är jag, men jag tror ändå att räven är gladare. Som vanligt...
Var hur mysigt som helst hos min bestie för jag fick lämna julklappar som jag ville OCH hon blev glad för jag köpte en rosa dagbok med guld på sidorna och med lås så inte hennes små liv kan skriva i den och andra inte kan läsa. Jag trodde inte att hon skulle bli så glad som hon blev. Jag trodde hon skulle titta på mig jättekonstigt och fråga: "Vad ska jag med en sådan här till?" Men som sagt, hon blev gladare än jag räknade med. 😅👍🏻
Och jag blev också glad för jag fick öppna och titta på mitt smink med henne. ☺ Min man är väl inte jätte-intresserad av smink så ingen idé att prata med honom om saken! 😂🙄

Jag fick i alla fall möjlighet att prova 3 produkter som jag köpte. W7 banana powder (har ingen aning om hur jag ska översätta det 😂), W7 foundation och Elf-borsten.
Detta är inte en fullständig recension utan mer första intryck. Recension kommer vid ett senare tillfälle!
Löspudret var grymt och jag är så glad att jag köpte 2! En sak som jag hann reagera på var att det flög lite överallt när jag skulle hälla ut lite i korken. Men för 30 kr så får jag inte förvänta mig så mycket. 😊 Jag är helnöjd ändå. Tips är att sminka sig först och sedan på med sin OOTD (dagens outfit) så slipper man få det på kläderna. Jag var inte alltför oljig när jag sminkade av mig 5 timmar senare. Jag vet inte om löspudret hjälpte till så mycket. Jag får prova det på riktigt på nyårsafton när det är fest och dans och jag har fått svettas lite! 😅

W7 foundation var väl sådär. Medium täckningsförmåga och fel ton dessutom. 😠 Men det är ju mitt egna fel som inte tittade på nyansen ordentligt. 🙄 Det var inget dyrare. Kostade 60 kr på lyko så det är överkomligt. Men jag var matt hela tiden som det står på. Den kändes dock lite skum på huden. Lite som att du hade smörjt dig med lotion som inte vill torka in riktigt. Svårt att förklara. Men någon gång ska den få en chans till.

Elf - borsten var superbra. RUND. 😉 Den heter Ultimate Blending Brush och ska vara en multitasker så man man kan använda den till allt nästan. Kostade 109kr. Jag ska prova den med andra foundations, men den gjorde ett bra jobb med W7- foundation i alla fall. Det blev ett jämt lager, len och lagom hård. ☺ Jättenöjd är jag. 


Jag har inte provat Rimmel än, men det blir nog på Fredag. ☺ Det är både en primer och en foundation. Båda kostar 95kr/styck. Jag fick tipset av en som jag följer på youtube så vi får väl se om den är så bra som hon påstår. 😉 
Jag fick också tag på nya W7 sponges!!!! Woohoo! 😃👍🏻 Jag bara älskar dem!

Här slutar jag nu mitt inlägg, men ta hand om er till nästa!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Likes

Comments

Då var julen slut. 😩 JÄTTETRÅKIGT!
Vi handlade alla julklappar och slog in dem alla samma kväll. 😅 Jag och mamma var uppe till 04.... 😂
Fick sova 4-5 timmar ungefär! 😅
Firade med min familj den 24:e och sedan firade vi med min andra familj, det vill säga, min mans familj den 25. Så dubbelt upp med julklappar.
Vi drar lotter hos båda familjer så min brors tjej och min svärmor fick mig på sin lott.
Jag fick ett presentkort på en klippning av min svärmor och sedan fick jag ett nagellack helt i glas av min brors tjej. 😃
Precis vad jag hade önskat mig.
Kosta Boda gör jättefina makeup saker i glas! SUPERFINA verkligen!
Så nu har jag alltså nagellacket hemma och läppstiftet är på väg.
Det kommer dock inte finnas i brevlådan förrän 9 Januari. 😓
Sedan har jag också beställt lite smink från lyko.
Så jag har fått nästan allt som jag önskade mig.
Från min man fick jag då läppstiftet i glas, smink och kläder. Klänningen kom redan i Fredags, men vi var så upptagna att jag inte hann hämta den. Men passade som en smäck. Jag tog en bild, men den blev inte bra så jag ska ta en ny imorgon är det tänkt!
Mina jag fick på mina lotter var min svägerskas man och min syster. Jag köpte en jättefin vinkaraff till henne och till honom köpte jag en jättefin liten rakapparat från gillette med en massa pyssel i där det ingick rakgele och munstycken till och så fick han ett par långkalsonger. Det tyckte jag var "bra att få" julklappar. 😊
Min kära mamma fick ett mjukisdjur med Doris då hon är precis som Doris! Om ni har sett Hitta Doris så har ni sett min mamma i ett nötskal och jag skrattade hela vägen till kassan! 😂
När mamma ringer till mig så har hon Doris som
kontakt - bild! 😂

Idag har jag varit duktig och städat och plockat i hemmet. Det har liksom inte funnits varken tid eller ork till underhållning. Så idag passade jag på att vara nyttig och duktig. 😊
Har inte hänt något mer spännande nu de här dagarna som har gått sedan jag bloggade sist annars.
Imorgon ska jag träffa min bff och lämna lite julklappar till dem. 😊

Jag hittade en sådan där gömd juvel i en av mina sminklådor där jag har mina foundation som jag måste tipsa om innan jag avslutar mitt inlägg! 😊
Det är maybellines bb - cream.
Den är vit med blå text och innehåller salicylsyra i! Jättebra för oss som har oljig hy!
Har haft på mig den i snart 8 timmar utan att jag har behövt applicera puder över! Skitbra!
Den kommer jag köpa mer av och inte dyr heller. ☺👍🏻
Jag kan tänka mig att den kostar 100 kr eller så.

Det var vad jag hade på hjärtat idag!
Ta hand om er till nästa inlägg.
XXXXXXXXXXXXXXXX

P.S Bilden nedan visar ett exempel på hur trött man kan vara mellan 03-04 och ett exempel på varför hon är så lik Doris....
Min kära mamma har nämligen tejpat fast sig både i kartongen och bordet! 😂

Likes

Comments

Inte riktigt... Mer som kitchen talk faktiskt.
När jag sitter här och skriver i godan ro ser jag framför mig hur ni sitter med morgonkaffet eller kvällskaffet, sippar på det och läser min blogg och myser. 😳
Klockan är nu alldeles för mycket för att dricka kaffe, men hade jag gjort inlägget vid 20 så hade jag druckit det. Kaffe är livets dryck.

För övrigt så ville jag inget viktigt.
Jag provade mina borstar och jag kommer INTE använda W7 - borsten till min foundation så jag måste skaffa en annan. 😅 För den var värdelös. Den passade bra som concealer - borste dock. Ni vet, när man bara har en finne eller små delar av ansiktet som är röda och under ögonen. 😊Men nu har jag ju provat den i alla fall.
Elf - borsten måste jag skaffa ett bättre puder för att ge er så bra info som möjligt känner jag. Det var inget fel på borsten, men pudret jag använde var och är inte bra. Jag använder det bara när jag inte vill använda de dyrare produkterna. Men jag återkommer om borsten och provat den ordentligt!

Jag har hittat på en egen makeup - look som jag trivdes jättemycket med. Rosa smokey eye. Jag ska göra likadant imorgon tänkte jag för idag blev det inget bra kort, men lägger ändå till de två bilder som blev bäst. 😅 Så ser ni lite hur sminkningen blev. 😉
Jag älskar ju rosa! 😍 Jag kanske ska kalla looken pink passion? 🤔😃👍🏻 Varför inte? 😊
Den här sminkningen skulle ju vara grym till min nya rockabilly-klänning! 😃👍🏻
Jag hoppas på att den kommer imorgon! 😞
Jag har förresten kommit på var klänningen är köpt! Den är köpt på jetsettrend.se
Jag såg den där när jag var inne och kollade på deras hemsida idag. 😊

Det var nog det som jag hade på hjärtat!
Får jag klänningen imorgon så gör jag ett nytt inlägg annars kanske vi hörs Fredag natt efter att alla paket är inslagna och ligger under granen. ☺

Ta hand om er till nästa inlägg.
Xoxo

Likes

Comments

Äntligen köpt årets första julklappar. Jag tror personen kommer bli glad . 😏 Vem får ni inte veta OM den personen skulle klicka in sig och kika. 😉
Jag ville väl egentligen bara ha en paus från spelet. Suttit med samma bana i 3 timmar i streck, men nu äntligen klarade jag den. 😅👍🏻
Jag har köpt två borstar idag. En från elf och en från W7. Låt mig bara säga att vill ni prova en beauty blender, men inte vill lägga ca 150 kr för en så gör W7 superbra sådana! Jag köpte två stycken på rusta, men i min butik där jag bor är dem tyvärr slutsålda! Ångrar SÅ att jag inte köpte fler! Dem kostade bara 30 kr/styck också! Dumt av mig... Hoppas dem tar in fler.
Borsten från W7 var ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag trodde att den skulle vara rundad, men den är platt. 😳 Den kan kanske vara bra att använda till concealer under ögonen. 🤔 Vi får se. 😏
Den andra borsten från Elf (small tapered brush) som är så populär att använda till att sätta puder under ögonen köpte jag också för jag är nyfiken om den är så bra som alla säger att den är. 😏 Den kostade 60 kr.
Så nu måste jag ju bara sminka mig imorgon och prova dem. 😃👍🏻

Sista dagen för mitt hjärta att jobba idag. Sedan är han ledig i 5 dagar och det klagar vi inte alls över! 😃

Jag är också extra glad! Jag slipper vara instängd med neddragna persienner! Dem har plockat ner byggnadsställningen utanför så inget mer spring utanför köksfönstret! 😃👍🏻 Så skönt att äntligen få se dagsljus och få tillbaka utsikten! 😊

Nu ska jag hitta sängen!
Ta hand om er till nästa inlägg!
Xoxo

Likes

Comments

Jag har massor på mitt hjärta som jag tänkte skriva om! 😅 Vet knappt vart jag ska börja!
Men det är alltså 4:e advent och dan före dan före dan före dan före dopparedan idag! 😅
Tvingade på vår vita katt en tomtedräkt för djur. Hon var inte glad på matte och husse, men hon fick ändå ha den på sig i 10 minuter så vi kunde få en bild på henne! 😏
Hon blev inte gladare av att husse och matte satte den bak-och fram först heller! 😔😅
Vi provade vår andra katt också som jag kallar för bäse, men han var lite för rund för dräkten. Vår tredje katt som heter Sassy är det inte ens någon idé att prova på. 8 kg väger han säkert utan att jag ljuger. Ser faktiskt ut som ett päron när han sitter och tittar, litet huvud och rätt så rund kropp. 😂🍐

När jag satt här sist och skrev och precis blivit klar med mitt inlägg så hörde jag en sån smäll i mitt fönster efteråt att jag först trodde det var någon som ville slå sönder min ruta.
Vi har byggnadsställning här utanför då dem renoverar våra balkonger. Våra persienner är neddragna så jag inte känner mig iakttagen när de jobbar utanför.
Jag blev lite rädd och gick in i sovrummet och vinklade upp persiennen och då såg jag att en bil brann utanför! Fick panik och väckte min man samtidigt som jag ringde 112 så klart. Smällen jag hörde kom alltså från bilen som exploderade! Blev lite smårädd, men jag måste ändå erkänna att jag är tacksam för att det var en bil och inte någon som försökte krossa min ruta! 😅
Men brandbilarna släckte elden på 10 minuter, men det tog ett tag innan jag hade samlat ihop mina nerver och svalt ner hjärtat på dess rätta plats.
Jag är också glad för att brandkåren kom så snabbt och att elden inte tog tag i vår byggnadsplast utanför!

Sedan har jag ju också fått tag på dooleys - glas! Superfina! Fick tag i sådana på en loppis och står nu inne i mitt vintrinskåp. 😊

Har även sålt lite annat som jag inte använde så jag kunde köpa mig en klänning på tradera. En ny
rockabilly - klänning om man nu vill kalla den det. Kul att ha något att byta med!
Så nu väntar jag med spänning på att få hem den i brevlådan! 😊 Spänd på både kvalitet, passform och om rosorna ser ut som rosor. 😏
Bild finns nedan! ☺

Jag har även laddat ner super mario run till telefonen! Så himla roligt och man blir lika irriterad på det på telefonen som man blir på konsol-spelet. 😂
Det går bara att ladda ner om du har en ios - enhet och det måste vara ios 10 versionen!
Det är gratis att ladda ner och det finns olika nivåer i banorna. Du har inga liv så du måste inte köpa nya liv eller vänta på energi. Däremot när du har klarat de tre första banorna och du kommer till slottet så kostar det pengar att låsa upp. 109kr kostar det och då har du tillgång till hela spelet.
Men jag är helsåld! 😅👍🏻
Älskar supermario❣

Sen längtar jag så himla mycket efter julen och få köpa och slå in julklappar! Jag älskar stressen och sedan få sitta och slå in allt dagen innan tillsammans med min mamma medan min pappa kokar skinkan. 😃
Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till två personer att jag blir knäpp.... Jag har en idé, men det är mer en rolig sak som jag ska göra själv. Jag vet att det är tanken som räknas, men jag vill ändå KÖPA en pryl liksom. ☺
På julafton ska jag nog ha på min röda 60-talsklänning. Den är verkligen skön att ha på sig!
Vi får väl se hur det blir med den saken.

Här slutar jag för kvällen!
Ta hand om er till nästa inlägg.
Xoxo

Likes

Comments

Det här är inte... Jag upprepar... Inte... Ett inlägg om hur copyright funkar. 😅 Herrejösses vad mycket det var att ta in. Självklart finns det lite fuskvägar att kringgå om någon skulle säga något... Men jag är inte tillräckligt smart. Jag visste heller inte att jag inte fick skriva: "Bild lånad av XXX" och det räcker heller inte tydligen att länka till en bild. I alla fall inte om man tolkar texten rätt.
Man ska alltid fråga om man får använda diverse bilder i en blogg först innan man använder dem.
Nu vet inte jag hur butiker ställer sig till att låna bilder i ett syfte att sälja produkter och gratis reklam, men man vet aldrig.
Så hädanefter ska jag INTE låna bilder.. 😂 Telefonen kommer vara uppe i högsta hugg konstant nu. 😅

Jag kollade upp detta eftersom min man tydligen läser min blogg och besviken idag när han inte hittade min önskelista. 😂 Han sa dock inte HUR NOGA han läser den. 🙄😉 Därför finns det inga bilder på de saker jag har på min önskelista. 😏

Så jag tänkte att eftersom han blev besviken så gör jag en önskelista ändå. Dock utan bilder. 😏 Jag kan ju inte ta bilder på saker jag önskar mig som jag inte har än. Haha. ☺️👍🏻

1. Smink från lyko - Till exempel presentkort. ☺️
Jag vet att det kanske är tråkigt att ge, men det är uppskattat och det blir använt.

2. Kläder - Inte vilka kläder som helst utan en partyklänning inför nyår. 💃🏼🍾

3. Kläder - En ny rockabillyklänning och ny underkjol.
Har redan tittat ut en. 😉

4. Läppstift som är gjord i glas.
Finns på önska och i olika storlekar. 💄

5. Ring - Som jag kan ha hela tiden med min månadssten i. 💍

Önskelistan ovan är väl kanske något som man önskar sig av sin partner. Så här kommer en neutral önskelista som man kan önska sig av vem som helst!

• Vinkorkar - Det finns på systemet har jag sett i gummi som man kan trä på flaskhalsen så vinet inte står och blir gammalt.

• Fårskinnstofflor - Så in i hoppsan skönt att ha på sig nu när det är kallt både ute och inne.

• En bra bok om ett specifikt ämne (hobbyrelaterat) eller en jäkla spännande roman. Tips på två böcker jag har läst nyligen:
Kaninjägaren - Lars Kepler
Harry Potter och det fördömda barnet (Funkar till både stor och liten om man gillar Harry Potter).

• Filt - Nu menar jag en större och finare filt.

• Personliga namnsmycken

• Egetgjort puzzel!
puzzelbutiken.se är en grym sida att göra sånt på och inte dyrare än ett köpt puzzel.

• Egengjord tavla med en familjebild eller en fin tavla på sitt fyrbenta hjärta.

• Egengjorda sänglampor. Jag har sett reklam på sidan på facebook! De gör lampor med barnens namn, men kan även göra bilder. Det tycker jag verkar vara jättefint! ☺️
Sidan heter: draksjodesign.se

• Trådlöst headset - Om man inte är så noga med ljudet utan bara vill ha ett som inte har en sladd är detta också en bra idé som inte behöver kosta skjortan. 😂

Det var ett par idéer jag hade på julklappar som passar alla och envar. Det är så himla kul att ge bort julklappar som man har engagerat sig i tycker jag. Julklappar behöver inte vara så dyrt och det är bara fantasin som hindrar!

Här slutar nu mitt inlägg för idag! Är inte mina idéer något att ha så hoppas jag ändå att jag har bidragit med andra idéer och inspiration!
Det är ju därför jag är här.. En del i alla fall. ☺️

Ta hand om er till nästa inlägg.
Xoxo

Likes

Comments