Jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja för det här är bara lite nattsvammel från min sida. Jag gick igenom mina inlägg och såg att jag inte bloggat på ett tag och kände mig manad att skriva av mig lite snabbt innan jag går och lägger mig! Jag kan få en sån känsla ibland och det är ju så avslappnande och smidigt när man har en blogg och en telefon!

Det har väl egentligen inte hänt så mycket! Men jag har jobbat en del faktiskt! På två månader nu som jag inte har bloggat på har jag haft två olika jobb! Det ni! Det är inte illa!
Jag har jobbat på industrilås där min man jobbar (dock inte på samma avdelning) och så har jag precis börjat på systembolaget! Jag kommer trivas som fisken i vattnet när jag väl kommer in i det och när jag väl har fått mer kunskap om viner och annat! Jag jobbar på det faktiskt och studerar systembolagets app stenhårt alla olika sorters viner och vad som passar till och så!
Jag ska på utbildning nästa vecka så jag hoppas bara att jag hittar dit!
Jag kommer känna mig jättevilse för staden jag ska åka till är lite större än den jag bor i!
Man ska ju se det mesta positivt har jag hört, men ändå kommer nervositeten och man får en viss grad av prestationsångest. Jag får det i alla fall. Jag har lärt mig vad det är de senaste dagarna och nu har jag kommit på att jag måste lära mig att hantera den. Jag har också märkt att jag får ångest när jag har gjort något fel (det kan vara minsta lilla) så mår jag dåligt och så går jag och maler det i mitt huvud att jag blir knäpp på mig själv! Vad mycket man lär sig på bara några månader om sig själv! Det är ju fantastiskt!
Och så måste jag googla prestationsångest så jag lär mig mer om saken! Sådan är jag.

Jag har också kommit på att jag älskar faktiskt djur mer än människor. Det märks eftersom jag fick gå upp kl 01 på natten till fredagen förra veckan (jobbdag på fredagen) och ge en katt lite torrfoder och vatten. Jag fick dessutom klä på mig massa kläder för att gå ut för jag kan ju inte möta en person i pyjamas och morgonrock! Nu har jag tagit hand om samma katt i en vecka (sedan förra tisdagen) och gett den mat och vatten även på nätterna. Om ni undrar varför jag inte tar in den till mig så är det för att jag själv har 3 katter (2 hanar och 1 hona) och tar jag in en katt till så kan det bli katastrof! Så tro mig, tanken har slagit mig fler gånger än 1 och försökt komma på olika lösningar. Min poäng är i alla fall att mitt hjärta blöder för denna stackars katt och jag blir förbannad när man inte kan ta hand om sina djur. Denna katt har en väldigt speciell husse och boförhållandet är inte som alla andras, men ändå. Inte roligt för mig som älskar djur att höra dem jama och känna att den där stackars kissen är ensam! Just nu ialla fall, men det räcker för mig att veta det så blir jag ledsen och upprörd. Sådan är jag!

Vad har hänt mer? Inte mycket mer tror jag inte. Köpte en klänning från bubbleroom som jag ska ha på mig på min fars 70:e födelsedag! Men så klart var den lite för stor så den är just nu inlämnad för fix och trim om man så vill kalla det. Bild kommer vid ett senare tillfälle.

Jag har inte shoppat så mycket mer. Jag lovade ett inlägg om den nya foundation jag köpte från lumene senast jag köpte smink och kan jag bara få säga att den passade inte min oljiga hy! Har använt den två gånger och mer vill inte jag använda den. Jag vill inte ens skriva ut namnet på den så dålig är den! Men den kostade bara typ 60kr så jag får inte begära för mycket!

Nåväl, det var det jag hade på mitt hjärta ikväll. Nu ska jag minsann hitta min säng.
Ta hand om er till nästa inlägg (när det nu blir av).
Xxx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Beställde nytt smink för ett tag sedan från lyko och beställde två ögonskuggspaletter från märket Makeup Revolution. Jag har nämligen hört att det ska vara billigt märke som gör pigmenterade ögonskuggor och kände att jag var tvungen att prova!
Paletterna jag köpte heter Beyond flawless och eatsleepmakeuprepeat. Beyond flawless som ni ser bilder på i det här inlägget är mer neutrala färger och eatsleepmakeuprepeat är en palett med regnbågens färger. Det är inte en palett man använder varje dag alltså. 😉Det kommer ett separat inlägg om den paletten vid ett senare tillfälle. ☺

Makeup Revolution Beyond flawless innehåller mest ögonskuggor med skimmer i. Det finns 4 matta ögonskuggor bara och resten är skimmer. Det finns en palette som bara innehåller matta om man mer är intresserad av det.
Paletten kostar 119kr och du får 32 ögonskuggor. Storleken på ögonskuggorna är inte stora. Dem är ungefär lika stora som den nya enkronan i omkrets.
I paletten finns det också plast där man ser namn på vad alla ögonskuggor heter! 

De översta bilderna ser ni färgprov på min underarm utan och med blixt. Har kommit på att min arm är väldigt liten. Knappt att alla ögonskuggorna fick plats. 😂
Men ni ser ju i alla fall hur pigmenterade dem är.
Ni kanske ser också att en ögonskugga har gått sönder, men det är på grund av att dem har hanterat paketet lite hårdhänt.

Bilderna under visar hur dem ser ut på ögonlocket och i en look. Namnen på ögonskuggorna jag använde är:
• Dove (över hela ögonlocket)
• Sand Dune (ögonsockan (crease)
• Brunette (över Sand Dune för att skapa definition och djup)
•Bare pink (innersta ögonlocket)
• Sepia (yttersta ögonlocket)
• Papaya (ögonbrynshighlight)

Tyckte looken blev helt okej. Väldigt romantisk faktiskt. Det kanske passar som en alla hjärtans dag look. 🤔

Nästa inlägg kommer handla om den andra paletten: eatsleepmakeuprepeat. ☺
Ta hand om er tills dess!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Kan inte sova och det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker.... Legat inne i sängen nu i flera timmar (3,5 timme för att vara exakt) och har inte ens slumrat till lite. Men det är ju så när man är hemma och söker jobb. Då ändras dygnet bara för att man kan. Det kan också bero på att jag har en inflammation i mitt lillfinger vid nagelbandet. Jag har hört att man kan få feber och annat pyssel på grund av det. Det kan också vara så att jag är orolig för att det ska göra ont i morgon då jag ska sätta in en ny pstav. Det gjorde det sist då bedövningssalvan inte tog. Jag började gråta så ont gjorde det. Jag tycker sådant är pinsamt så är väl lite orolig över det också att det ska göra lika ont denna gången.
Mycket märkligt att tankarna ska börja flyga runt på alla möjliga saker om allt och inget mitt i natten. Vem kan lösa några världsproblem då?!
Dessutom är det Scotts ikväll i Vetlanda.. Men jag kommer vara pigg och glad ändå. Jag kommer vara alldeles för taggad för att vara trött och seg. Jag har rätt mycket energi nämligen! Om inte får jag dricka red bull hela kvällen och varva med cider.
Men eftersom jag då låg sömnlös så tänkte jag sätta mig vid datorn en stund och göra om min blogg. Det är inte mycket som jag ändrade på. Det tog mig ungefär 10 minuter. En ny design och en ny bakgrundsbild är det som jag har uppdaterat. Tänkte att man kunde associera munnarna med läppstift. Det var i alla fall så jag tänkte.
Vad hade jag mer på hjärtat?
Jo just det, mitt smink som jag beställde i TIsdags kom idag. Men jag gör inget inlägg om det nu då jag sitter vid datorn. jag har inga foton på datorn så därför är det smidigare att blogga och lägga in kort via telefonen. Jag kunde ju inte låta bli att öppna och titta på mitt smink och det kommer bli superbra tror jag. De ögonskuggor jag tog färgprov på var pigmenterade. Men som sagt, jag har inte fått något större intryck av dem än. Ville bara öppna och kolla lite så allt var helt.
Köpte en ny foundation också som jag provade på handen och nyansen stämmer superbra. Den ska provas lite senare idag när jag ska göra mig i ordning för Scotts. Jag måste ju prova hur länge den håller och om den gör mig så matt som den lovar. Men som sagt, jag återkommer om det på Lördag så ska ni få en recension och första intryck av mitt nya smink.
Den var billig så jag hoppas att den är lika fin i ansiktet som den blev på handen. Då blir jag lycklig.
Nu har jag nog inget mer direkt på hjärtat som jag ville bli av med. Ett väldigt tråkigt inlägg blev det, men ni får ett roligare inlägg på Lördag. Jag lovar.

Ta hand om er till nästa inlägg.
XOXO

Likes

Comments

Jag har hittat lite nytt smink och beställt ikväll. Det borde komma lagom till Fredag då det är scotts igen, men denna gången i Vetlanda!
Sminket jag köpte är från Makeup Revolution. SUPERBILLIGT! Beställde även en ny foundation och ett nytt puder från Lumene som var billiga också.
Självklart kommer ett inlägg om det så fort jag får dem i brevlådan! Det är färgglatt och neutralt kan jag säga! Jag hoppas verkligen att dem är så pigmenterade som nordicfeel påstår. 🙄 Helst lika pigmenterad som Urban Decays electric palette!

Jag har inte stressat så mycket över fredagens utgång eftersom min outfit är klar! På tal om det så har jag ju glömt att lägga upp en bild på min klänning! Det måste jag ju fixa! Nu går inte då min kära make nog inte uppskattar att jag går in i sovrummet och använder helkroppsspegeln och tänder taklampan! 😂 Då är jag skild när han kommer hem från jobbet för att jag har stört hans sömn! 😅
Jag överdriver så klart.
Sminket är inte klart, men jag har tre alternativ.
Alternativ 1: Smokey eye med vinröd ögonskugga och rosa ögonlock.
Alternativ 2: Romantisk look (lite alla hjärtans dag inspirerad makeup)
Alternativ 3: 60 tal med en vingad eyeliner och fuschia rosa läppar.

Det är lite svårt att bestämma vilket. Jag är rädd för att alternativ 1 blir lite för smokey till min klänning.
Alternativ nr 2 är inte bra heller för det är inte riktigt den rosa nyansen. Alla hjärtans dag förknippas med babyrosa tycker jag? 🤔
Alternativ nr 3 är rätt i både stil och tid, men man känner inte sig riktigt redo för fest om ni förstår vad jag menar? Det känns som att det är en sminkning jag gör varje dag. Haha. 😅 Men kanske att jag får göra en alternativ nr 3 men extra dramatiska lösfransar och låta läpparna ha talan. 🤔 Vi får se!
Naglarna är klara också! Jag tycker dem blev rätt så bra ändå. Chockrosa naglar som rosorna i klänningen. ☺ Finns bild nedanför! ☺

Förutom att jag har shoppat lite ikväll så höll det på att bli lite väl spännande i vårt liv!
Jag använder ju en p-stav som håller i 3 år för att jag inte ska bli gravid helt oplanerat. Min p-stav skulle bytas i November förra året! 😅😱 Skulle det nu ha hänt att jag blev med barn lite överraskande så hade vi ju fått anpassa oss efter ett sådant liv också som skrämmer halvt ihjäl mig! Det räcker att jag tänker på det så får jag handsvett. Inte för att jag tvivlar på mig och Kim som föräldrar, men jag trivs alldeles för bra med livet jag har just nu! Ni vet, åka på scotts lite när som och åka på Lasse Stefanz lite när jag vill. 😉 Det är härligt med den friheten! ☺
Ändå känns det lite ledsamt att jag ska sätta in en ny p-stav på Fredag. Blandade känslor och jag vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på. Haha. 😂 Det är så klart det rätta att göra att sätta in en ny och ett bra beslut. Vi får se vad framtiden har att ge! ☺
Så länge som jag har framtiden med min man vid min sida känner jag mig oslagbar! ☺

Ta hand om er till nästa inlägg som jag hoppas blir på Torsdag! Då tror jag att jag har fått mitt smink! 😃
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Äntligen har jag fått tummen ur och tagit mina bilder!
Det har tagit ett tag för mig och mycket är för att det är så många bilder som ska tas och det är den svaga sidan av mig. Men ju fler foton jag tar desto bättre blir det. Tror jag! Hoppas jag! 😂 Ni vet, tid ger färdighet....

Jag vet inte var jag ska börja riktigt. Jag har inte någon direkt ordning på sminket utan det här är bara "over-all" favoriter under år 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣.

1️⃣ Wet'n'wild Coloricon - Reserve your cabana
Enligt wet'n'wild ska det här vara en bronzer, men det är mer en highlighter. Inte en highlighter som strålar så mycket att rymden ser dig, men jag älskar att använda den över puder tillsammans med en stor fluffig borste över hela ansiktet för att ge mig lite lyster i ansiktet.

2️⃣ Clarins Everlasting foundation
Perfekt för mig med oljig hy! Den håller mig matt hela dagen och luktar himmelskt gott!
Den är på den dyrare sidan av foundation (runt 350kr) men jag älskar den mer än min Estee Lauder faktiskt!

3️⃣ Garnier BB Cream
Tillsammans med min powderpuff och mitt löspuder från Lumene älskar jag den här och det är ett billigare alternativ än Clarins. Jag måste ta lite puder över efter 4 timmar, men det spelar inte mig någon roll alls.
Den här köpte jag när jag var i Ullared, men jag har sett att den finns på Ica ibland. Den finns nog att köpa på internet också.

4️⃣ W7 powderpuff
Jag älskar att använda den till alla foundation! Den är ett billigare alternativ till Real techniques dyra beauty blender som kostar 199kr!
Lätt att jag väljer W7!

5️⃣ Mac blush - Margin
Det här är en rough som är väldigt svår att förklara! Men den är bronzig utan att vara för brun i tonen. Mer roströd. Jag vet att jag inte borde använda rough som innehåller skimmer i då jag är oljig. Men jag kan inte låta bli att använda den för den är så fin! Perfekt för alla årstider! Kostar också lite mer, ca 250kr på kicks hemsida. Men den är värd det för jag har haft den i snart 1 år och det syns inte att jag har tagit av den ens.

6️⃣ Mascara - Maxfactor Fusion och Idun
Älskar dem båda två och dem gör samma sak, förlänger och gör dem fylligare. Den enda skillnaden är borstarna. Maxfactorn är större. Idun är ju finare och innehåller bättre och hälsosammare ämnen i.
Priset på Maxfactorn ligger på 160kr och Idun kostar 199kr.

7️⃣ Duo - ögonfranslim
Det är det bästa limmet jag har hittat hittills! Jag har ett som är bättre, men jag kan inte hitta det på en svensk hemsida och det är kiss som kommer tillsammans med fransarna!
Men hittills får duo duga! Lätt att applicera. Får inte mina ögon att varken klia eller svida.
Det enda man ska vara lite försiktig med är att ta för mycket lim på fransbandet.

8️⃣ Läppstift - 4 stycken
• Apolivas (apotekets egna) och jag tycker om dem för att dem är så bekväma på läpparna. Dem är mer som en lipstain än läppstift. Men det känns som att dem återfuktar mina läppar. Kommer inte ihåg priset på dem nu, men jag tror att dem kostar 89kr/styck.
• Wet'n'wild - Självklart ska jag ha med dem här. Jag får applicera nytt efter att jag har ätit eller druckit, men det gör mig ingenting med tanke på att dem är så billiga.
Dem är pigmenterade och finns i så många färger!
Dem kostar 39kr. Jag köper mina läppstift på Ö&B, men man kan beställa från lyko.se.
• Loreal Color Riche - Jag älskar de här av samma anledning som Wet'n'wild. Många nyanser att välja mellan och så sköna och bekväma att ha på sig! Kostar ca 129kr och finns att hitta lite överallt. Jag köper mina i butik på Ica eller Lindex.

9️⃣ Loreal - Kajal
Jag älskar den här kajalen för den är så svart och krämig att ta på! Det står att den är vattentät, men då jag har väldigt känsliga ögon så försvinner den ju efter 6 timmar, men när jag sätter på mig den en andra gång så stannar den svart hela dagen!
Kostar 80kr och finns också lite överallt.

1️⃣0️⃣ Lumene puder
Jag älskar det här pudret och jag ljuger inte när jag säger det då jag har 3 stycken som jag har kommit ner till botten på! Jag köper det här i Ullared för 80kr, men det finns att köpa på eleven.se.
Det gör mig matt och täcker rätt bra. Inte fulltäckande, men tillräckligt för att göra mig nöjd.
Jag har använt Isadoras antishine puder, men då väljer jag hellre detta till min oljiga hy.
Jag älskar även Lumene Loose powder och det börjar ta slut så måste köpa en ny. Det finns inte med på bilden, men jag kunde inte låta bli att nämna det! Det finns på eleven eller lyko att köpa.

1️⃣1️⃣ Det här är väl inte tekniskt sett smink, men det är ju något som jag använder ofta. Nästan varje dag så jag ville även berätta om mina favoritögonfransar.
Jag har 3 stycken!
Två är från kiss och den fjärde är House of lashes och heter "temptress".
Vill man ha en naturlig look som ger fylligare men inte långa fransar ska man köpa au naturelle 01 och heter KPE08C. Dem är även bra att öva sig på att sätta på ögonfransar för dem är så korta.
Vill man ha en naturlig look men både fylliga och långa ska man köpa au naturelle 02 och heter KPE09C.
Det är 02 som ni ser på bild!

Det var mina favoriter för år 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ ❗️
Fort tiden går!
Nu ser vi fram emot ett shoppingfyllt 2017!
Vill ni se ett inlägg med inte så bra produkter gör jag gärna det också! Det har blivit ett par stycken.
Låt mig få veta det i kommentarerna i så fall.

Ta hand om er till nästa inlägg!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Jag har suttit och tänkt lite på sistone! Jag gör det väldigt mycket och ofta övertänker jag saker och ting. Speciellt om nätterna när jag är ensam, men detta har jag tänkt på sedan jag läste en sak på facebook för någon vecka sedan!
Detta kommer bli ett rätt långt inlägg så jag varnar innan ni fortsätter läsa det här inlägget! Jag vill också säga att det här är inte råd på något sätt. Det är min egen syn på kärlek och hur ett förhållande ser ut i min egen lilla verklighet.

Men ni vet de där artiklarna man läser på facebook, typ:
"Är du tillsammans med den rätta gör du dessa 7 saker i förhållandet"?
Man tycker det är roligt att läsa och testa om dem sakerna stämmer in i sitt eget förhållande...
Dem som skriver detta kan få vilken som helst person att börja tänka igenom förhållandet dem är i men även börja tvivla på sig själva och fråga sig själva: "Ska jag göra slut?"
De personer som har skrivit dessa artiklar vet inget om personernas förhållande och personerna själva!
Det har börjat störa mig något otroligt mycket känner jag att läsa dessa artiklar!
Därför vill jag ta upp saken på min blogg.
Bestämmer en artikel (som EN annan person) har skrivit om en annan persons förhållande?
Jag tänker på dem som är yngre (men också äldre) som kanske börjar tvivla på deras kärlek till deras partner.
Det är bättre att utgå från sig själv och sedan bestämma om man är lycklig i förhållandet eller inte.
Prata igenom VAD som gör en olycklig och sedan göra något åt saken TILLSAMMANS!

För ibland när jag läser sådant så låter det ibland som att: "gör ni inte exakt dessa 7 saker så gör slut".
Jag är inte expert på kärlek och man ska veta att mitt äktenskap inte är felfritt.
Det är INGET förhållande eller äktenskap.
Ett förhållande är inte som i sagornas värld!

Jag och min man har varit tillsammans i 9 år (10 år i juni) så jag hoppas att jag har något att säga till om och några viktiga punkter som man kan tänka igenom när man är i ett förhållande. 
Vi tillsammans har kämpat mot massor av olika saker, men vi har båda två fått ändra på oss både som personer och vanor.
Dem säger också: "ändra aldrig på dig själv för någon annan".
Nej kanske inte, men man kan alltid bli en bättre person och är det egenskaper som INGEN tycker om, ja då är det helt okej att ändra på sig själv!
Men alla vet att kärlek aldrig är en dans på rosor och vill man ha kärlek och vill man vara i ett förhållande så får man kämpa tillsammans!
"It takes two to tango" så att säga! I med- och motgång!
Dock ska BÅDA parter ändra på sig och inte bara en!
Jag har fått ändra på mig och mitt slarv med grejer och kläder överallt, hjälpa till att städa och tvätta och även laga mat. Men det är sådant som man kan välja.
Min man är pedant och jag har ordning i mitt kaos. Därför tänker jag att om min man mår dåligt i mitt kaos så varför kan jag inte plocka undan MINA grejer?
Men man får välja sina strider helt enkelt och faktiskt kommer det alltid finnas saker man stör sig på hos sin partner. Vissa saker KAN man inte ändra på hur mycket man än vill och hur mycket man än tjatar! Därför får man acceptera dessa egenskaper också.
FÖR DET FINNS INGEN PERFEKT PARTNER DÄR UTE!
TILLSAMMANS kan ni bli perfekta för varandra.
Så känner jag för min man. Han är inte perfekt men han är perfekt i mina ögon. Förstår ni hur jag menar?

Tänk också på att det är skillnad på kommunikationen mellan två personer där den ena tänker med högra halvan av hjärnan (som tänker med hjärtat och förstår känslor) och en som tänker med vänstra halvan av hjärnan (en som förstår och tänker logiskt).
Är man olika på det sättet måste man tänka på vad man säger och hur man säger det.
Det är inte alltid vad man säger utan hur man framför budskapet och hur man formulerar sig.

Det var vad jag ville säga om saken! VÄLDIGT långt inlägg, men jag ville verkligen få det här ur mig. Jag har tänkt på det en hel del faktiskt!
Jag säger inte att man ska vara tillsammans om man lever i ett ohälsosamt förhållande till exempel om man blir psykiskt eller fysiskt misshandlad! ABSOLUT INTE!
Men jag kommer alltid heja på kärleken! Kärleken kan alltid bli starkare om man är tillsammans och kämpar man tillsammans så blir förhållandet/äktenskapet starkare!
Hoppas ni förstod min poäng i det här inlägget!

Men glöm inte: hur förhållandet är perfekt eller inte är ALLTID upp till personerna det handlar om och inte en artikel från en jävla tidning eller på internet där EN person har skrivit det den anser hur ett förhållande ska vara eller för den delen inte vara!

Alla människor är olika på ett eller annat sätt och det är jag glad och tacksam för!
😃

Ta hand om er till nästa inlägg!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Medan jag väntar på att Sveriges kvartsfinal i hockey ska börja och brist på sysselsättning tänkte jag att jag snabbt skulle göra ett nytt inlägg om nya hudprodukter till ansiktet som jag håller på att prova.
En kompis till mig använder apotekets hudkrämer och hon har oljig hy som jag. Därför har jag nu också köpt dem för att prova om dem även passar mig. Jag har sett skillnad på hennes hy så jag blev nyfiken. 😏
Jag har ju ett nyårslöfte att hålla, nämligen få bättre hy!
Jag har bara använt skrubben och nattkrämen än så länge. Rengöringen och masken är nya och inköpta idag så det ska bli spännande att se om det är någon skillnad i mitt ansikte om 1 månad ungefär. 😉
Till masken och skrubben använder jag sådana där skrubbvantar då det känns som att hyn blir mycket renare på det sättet och jag slipper ta i med mina egna fingrar. Vantarna skrubbar ju då samtidigt bort de döda hudcellerna. Det finns även andra krämer också i samma serie. Billiga är dem också tycker jag. Mellan 50-60 kr kostar dem styck.
Det som är synd är att det är så lite i en tub/flaska. Det hade inte gjort något om apoteket hade gjort flaskorna något större så man slipper springa och köpa nytt hela tiden. Vi får se hur länge flaskorna räcker. 😉

Jag återkommer med en recension om produkterna när jag har provat dem i ca 2-3 veckor. ☺👍🏻

Jag har fortfarande planer på att göra mina makeupfavoriter för hela året!
Detta var bara ett inlägg under tiden som jag väntar på hockeyn. ☺

Ta hand om er så länge!
❌⭕️❌⭕️

Likes

Comments

Då var nyår slut!
Känns lite sådär....
Jag försöker reflektera över 2016 och vad som har hänt under detta året och vad jag har lärt mig och upplevt. Men just här och nu känns det inte som att jag har gjort något speciellt och om jag har åstadkommit något för den delen. Kanske har jag mognat lite mer än förra året. Kanske har jag blivit mer känslig och mer vis än förra året. Allt jag vet är att 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ ska bli mitt år på ett eller annat sätt! Inte så mycket att ändra på hur jag är som person, men jag tänker mer på att börja träna och ta hand om mig själv och det yttre jag och de delar på mig som jag inte är nöjd med. 😉 Det finns alltid sådant som man inte är nöjd med och jag vet också att man inte kan bli perfekt, men man kan alltid bli bättre. Bättre kropp och bättre hy! Dricka mer vatten och äta bättre. ☺ Sådana saker ni vet. Det är några av mina nyårslöften. Jag har ett nyårslöfte till min man och det löftet är att alltid försöka vara den bästa frun han kan få! ☺ Att alltid respektera honom och lyssna på vad han har att säga och alltid stötta honom! 👍🏻
Sedan har jag lite mer privata också.
Vad mer har jag på hjärtat?
Det var nog bara det. 😅
Själva nyårsfirandet var toppen. Åt smörgåstårta och vi firade nyåret tillsammans med mor och far och min svärmor och hennes sällskap. Mycket trevligt!
Sedan bjöd mammas och pappas granne på fyrverkerier! Vi är lite tråkiga för vi köper inga. 😂
Men nästa år kanske det blir att vi köper några stycken.
Jag hade en jävla dum klänning på mig som jag ska försöka sy in band på så att den håller sig uppe hela tiden! 😤
För det är inte kul att känna sig jättefin och sedan under kvällen vara tvungen att byta om på grund av att klänningen inte vill hålla sig på plats! 😠
Jättestörande faktiskt! Haha.

Hoppas er nyårsafton var lika mysig som min!
Gott nytt år på er kära läsare!
Nästa inlägg kommer handla om mina makeup-favoriter under 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣
Ta hand om er tills dess!
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Likes

Comments

Mitt smink från lyko kom idag som jag trodde! ☺ Gladaste glad är jag, men jag tror ändå att räven är gladare. Som vanligt...
Var hur mysigt som helst hos min bestie för jag fick lämna julklappar som jag ville OCH hon blev glad för jag köpte en rosa dagbok med guld på sidorna och med lås så inte hennes små liv kan skriva i den och andra inte kan läsa. Jag trodde inte att hon skulle bli så glad som hon blev. Jag trodde hon skulle titta på mig jättekonstigt och fråga: "Vad ska jag med en sådan här till?" Men som sagt, hon blev gladare än jag räknade med. 😅👍🏻
Och jag blev också glad för jag fick öppna och titta på mitt smink med henne. ☺ Min man är väl inte jätte-intresserad av smink så ingen idé att prata med honom om saken! 😂🙄

Jag fick i alla fall möjlighet att prova 3 produkter som jag köpte. W7 banana powder (har ingen aning om hur jag ska översätta det 😂), W7 foundation och Elf-borsten.
Detta är inte en fullständig recension utan mer första intryck. Recension kommer vid ett senare tillfälle!
Löspudret var grymt och jag är så glad att jag köpte 2! En sak som jag hann reagera på var att det flög lite överallt när jag skulle hälla ut lite i korken. Men för 30 kr så får jag inte förvänta mig så mycket. 😊 Jag är helnöjd ändå. Tips är att sminka sig först och sedan på med sin OOTD (dagens outfit) så slipper man få det på kläderna. Jag var inte alltför oljig när jag sminkade av mig 5 timmar senare. Jag vet inte om löspudret hjälpte till så mycket. Jag får prova det på riktigt på nyårsafton när det är fest och dans och jag har fått svettas lite! 😅

W7 foundation var väl sådär. Medium täckningsförmåga och fel ton dessutom. 😠 Men det är ju mitt egna fel som inte tittade på nyansen ordentligt. 🙄 Det var inget dyrare. Kostade 60 kr på lyko så det är överkomligt. Men jag var matt hela tiden som det står på. Den kändes dock lite skum på huden. Lite som att du hade smörjt dig med lotion som inte vill torka in riktigt. Svårt att förklara. Men någon gång ska den få en chans till.

Elf - borsten var superbra. RUND. 😉 Den heter Ultimate Blending Brush och ska vara en multitasker så man man kan använda den till allt nästan. Kostade 109kr. Jag ska prova den med andra foundations, men den gjorde ett bra jobb med W7- foundation i alla fall. Det blev ett jämt lager, len och lagom hård. ☺ Jättenöjd är jag. 


Jag har inte provat Rimmel än, men det blir nog på Fredag. ☺ Det är både en primer och en foundation. Båda kostar 95kr/styck. Jag fick tipset av en som jag följer på youtube så vi får väl se om den är så bra som hon påstår. 😉 
Jag fick också tag på nya W7 sponges!!!! Woohoo! 😃👍🏻 Jag bara älskar dem!

Här slutar jag nu mitt inlägg, men ta hand om er till nästa!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Likes

Comments

Då var julen slut. 😩 JÄTTETRÅKIGT!
Vi handlade alla julklappar och slog in dem alla samma kväll. 😅 Jag och mamma var uppe till 04.... 😂
Fick sova 4-5 timmar ungefär! 😅
Firade med min familj den 24:e och sedan firade vi med min andra familj, det vill säga, min mans familj den 25. Så dubbelt upp med julklappar.
Vi drar lotter hos båda familjer så min brors tjej och min svärmor fick mig på sin lott.
Jag fick ett presentkort på en klippning av min svärmor och sedan fick jag ett nagellack helt i glas av min brors tjej. 😃
Precis vad jag hade önskat mig.
Kosta Boda gör jättefina makeup saker i glas! SUPERFINA verkligen!
Så nu har jag alltså nagellacket hemma och läppstiftet är på väg.
Det kommer dock inte finnas i brevlådan förrän 9 Januari. 😓
Sedan har jag också beställt lite smink från lyko.
Så jag har fått nästan allt som jag önskade mig.
Från min man fick jag då läppstiftet i glas, smink och kläder. Klänningen kom redan i Fredags, men vi var så upptagna att jag inte hann hämta den. Men passade som en smäck. Jag tog en bild, men den blev inte bra så jag ska ta en ny imorgon är det tänkt!
Mina jag fick på mina lotter var min svägerskas man och min syster. Jag köpte en jättefin vinkaraff till henne och till honom köpte jag en jättefin liten rakapparat från gillette med en massa pyssel i där det ingick rakgele och munstycken till och så fick han ett par långkalsonger. Det tyckte jag var "bra att få" julklappar. 😊
Min kära mamma fick ett mjukisdjur med Doris då hon är precis som Doris! Om ni har sett Hitta Doris så har ni sett min mamma i ett nötskal och jag skrattade hela vägen till kassan! 😂
När mamma ringer till mig så har hon Doris som
kontakt - bild! 😂

Idag har jag varit duktig och städat och plockat i hemmet. Det har liksom inte funnits varken tid eller ork till underhållning. Så idag passade jag på att vara nyttig och duktig. 😊
Har inte hänt något mer spännande nu de här dagarna som har gått sedan jag bloggade sist annars.
Imorgon ska jag träffa min bff och lämna lite julklappar till dem. 😊

Jag hittade en sådan där gömd juvel i en av mina sminklådor där jag har mina foundation som jag måste tipsa om innan jag avslutar mitt inlägg! 😊
Det är maybellines bb - cream.
Den är vit med blå text och innehåller salicylsyra i! Jättebra för oss som har oljig hy!
Har haft på mig den i snart 8 timmar utan att jag har behövt applicera puder över! Skitbra!
Den kommer jag köpa mer av och inte dyr heller. ☺👍🏻
Jag kan tänka mig att den kostar 100 kr eller så.

Det var vad jag hade på hjärtat idag!
Ta hand om er till nästa inlägg.
XXXXXXXXXXXXXXXX

P.S Bilden nedan visar ett exempel på hur trött man kan vara mellan 03-04 och ett exempel på varför hon är så lik Doris....
Min kära mamma har nämligen tejpat fast sig både i kartongen och bordet! 😂

Likes

Comments