Gokväll, nu ligger jag nerbäddad sängen. Har tittat på ca 4 avsnitt ”Greys”. Jocke jobbade sent idag så jag fick lösa nattningen själv. Men det gick bra fick läsa bok för dom alla samtidigt inne på Bill och Harrys rum. Så skönt när barnen inte säger emot när det är dags att sova, visst kan som säga ”nej inte nu..” men dom kommer i alla fall och startar inga onödiga bråk. Dom vet vem/vilka som bestämmer och sen är dom nog väldigt trötta ändå. Dom somnar fort allihopa även Anton.

Vårs små söta pojkar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kanske ska man börja äta lite D-vitamin.. Det är så väldans mörkt och ruggigt ute. Idag var det jätte svårt att ta sig upp. Jag kom i säng ganska sent eftersom jag hade gympa till kl 22 och sen skulle jag hem och duscha. Jag vägrar sova med blött hår så då var man tvungen att föna och det tar sig sin lilla tid.. Kom i säng strax innan 23. I morse när klockan ringde så stängde jag bara av den och hade lätt kunnat duna in ordentligt men så hörde jag Joakim bredvid mig prata med Bill och då insåg jag att "jag måste ju upp!".  Barnen bråkade inte utan morgonen flöt på bra.


Imorgon ska jag till en neurologmottagningen i Vällingby och få svar på mina röntgenbilder och prata med en läkare. Jag mår i stort sett bra men får mer ganska ofta ont i huvudet och mår illa till och från. Kan vara värt att kolla upp.Likes

Comments

Ni som har barn.. Ni vet dom där tankarna man kan få när man sitter på jobbet eller någon annanstans och man undrar "-vad gör mitt lilla barn på förskolan, hoppas han/hon har det bra och att ingen gör honom/henne illa eller tvärtom hoppas inte mitt barn gör någon illa.. " Den är jobbig tycker jag.. Kan få den ofta speciellt när det kommer till Harry. Harry är så snäll och slåss inte, han tar inte saker från andra barn, han bara ÄR. Han stör ingen annan. Men så igår.. Kommer man till förskolan och ska hämta honom och ser att lilleman är riven i ansiktet.. Hjärtat brister lite och när han sträcker ut sina små armar och vill ha en bamsekram. Grejen är att Harry kan inte försvara sig.. Slår någon Harry så fattar han inte varför han blir slagen och han slår definitivt inte tillbaka. Det gör ONT. Sen kan han inte prata så han känns så himla försvarslös.

En annan gång då skulle jag hämta Harry och ena pedagogen stod med ryggen emot barnen som satt i ett rum och hon pratade med en annan förälder. Jag står vid dörröppningen och tittar på barnen (brukar vilja stå och titta ett tag innan barnen ser att man kommit). Nä men då går en annan liten kille fram och ställer sig bakom Harry och slår Harry upprepande gånger i huvudet och Harry som bara satt där och började såklart gråta (han satt och tittade på babblarna). Barn.. vad elaka dom kan vara..

Tycker även synd om föräldrarna som har barn som slåss mycket. Det kan inte vara kul. Måste vara jätte jobbigt. Ingen av mina barn har varit såna barn som är utåtagerande. Men klart att Anton och Bill kan säga ifrån, det har båda två gjort sen 1 års ålder! Och det ser jag bara som positivt. Önskar Harry kunde ändå putta ifrån och säga "STOPP". Men det kommer nog ta ett tag tills Harry är där.


Efter gårdagens händelse så sa dom att dom skulle hålla mer koll. JA TACK! INGEN! INGEN ska göra illa min Harry!

Likes

Comments

Morgonen i morse gick sisådär.. Bill hade velat sova mycket längre. Han blev jätte tjurig när vi väckte honom och ville inte riktigt samarbeta. Men efter ett tag så gav han med sig och insåg att det blir inte bättre av att tjura.


Nu har jag hämtat hem alla småtroll och ska snart köra som hem till Farmor och farfar som ska passa dom. Jag och Jocke ska på Teckenkursen som äger rum i Sollentuna mellan 17:30 - 19:30. Det är riktigt kul att vara där och lära sig alla nya tecken. Det svåra med detta är att man ska komma ihåg och göra alla dessa tecken samtidigt som man pratar. Det gäller att tänka efter innan.


Förra kurstillfället lärde vi oss alla färgerna, samt alla klädesplagg.

Likes

Comments

Idag har vi spenderar halva dagen uppe i Heby hos min farmor och hennes fästman Ove. Det bjöds på massa gott och att bara få vara där är underbart. Vi började med att vara ute i deras fina trädgård, vi hade vädret med oss också☀️
Alla sex kusingrabbar sprang omkring och lekte för fullt och lilla söta nykomlingen Jamie fick man hålla och mysa med.

Jag trodde att detta skulle bli lite kaosartat eftersom vi är så många men barnen skötte sig väldigt bra och det var riktigt trevligt.

Tack farmor och Ove 💜

Likes

Comments

Sådär ja, en klapp på min axel. Jag tog mig till träningen som började kl 08. Ångrar inte en sekund. Det är alltid jobbigt att ta sig dit men när man väl är på plats då är så jädrans kul.
Barnen vaknade ändå tidigt 06. Men sen kommer man hem strax efter 10 och Jocke har inte gjort ett skit mer än att gett barnen frukost.. men inte plockat bort gårdagens glas/skålar m.m. Alla leksaker ligger utspritt överallt.

Vem får ta bort och städa allt sen? JO! JAG såklart! Och det gör mig irriterad. Varför ska jag göra allt? Varför kan inte jag få sitta ner i soffan när jag kommer hem och känna ”vad fint det är här”.

Likes

Comments

Det blev en lugn fredag med mys framför Idol. Harry har sovit sen klockan 20. Bill är expert på att hålla sig vaken länge men nu somnade han precis.

Jag hoppas jag kommer vara pigg imorgon när jag vaknar. Har träning kl 8-10 imorgon bitti. Men kommer barnen sova vid 7:30 då kommer jag nog fortsätta sova, haha.


Likes

Comments

Hur gick det igår på hörseltestet?

- Det var INTE lätt kan jag ju säga. Att Harry ska acceptera att en annan person som tar på hans öron och stoppar in instrument och trixar. Bara hörlurarna som han skulle ha på sig gjorde att han blev skogstokig. Det blev svettigt att hålla i Harry som skrek och kämpade emot och skulle därifrån. Man skulle kunna tro att han har ont i sina öron. Men ibland fick vi honom att vara lite lugn och då kunde han få in lite resultat. Om jag inte minns fel så högra örat visar bra men vänstra var lite sämre.. Kan bero på myckat annat som vax, vatten osv. Så vi ska bli skickade till Öron-Näsa-Hals mottagning för att undersöka öronen mer.


Hur gick undersökningen till?

- Det började med att Harry skulle ha hörlurar på sig och sitta i mitt knä framför två skärmar. Så skulle sjuksköterskan trycka på knappar och då kom det upp en bild och ljud på skärmen. Tanken var ju då att Harry ska vända sig mot skärmen som ljudet kommer ifrån. Men Harry fokuserade mycket på vad han hade på sig dvs. dom jobbiga hörlurarna. Sen efter det så använde han ett instrument och förde in i örat och skulle se hur hans trumhinnor jobbade. Efter det gjorde vi ett test som man gör på alla nyfödda bebisar.


Resultaten som blev kan man inte lita på till 100 % med tanke på att Harry INTE ville samarbeta. Men efter vi varit på Öron -Näsa-Hals så ska vi ringa tillbaka till Balans- och hörselkliniken och göra ett nytt test.

Likes

Comments

Äntligen.. Nu är det en arbetsdag innan vi kan ta helg. Jag jobbar hemifrån nu på FM för att kl 09:30 ska jag göra en MR på hjärnan. Känns lite sisädär att jag ska göra den just fredag den 13... Men men, det kommer nog gå bra men min läkare vill att jag ska göra detta. Även om jag mår bättre så ska det göras. Men jag känner att jag har ondare i huvudet oftare och illamående kommer och går lite smygandes. Men det kan bero på många saker. Men nu får vi detta gjort.


Anton åker idag till sin Bio pappa. Bill och H ska jag sen hämta efter jobbet och då blir det fredagsmys och Idol.

Likes

Comments

Idag var Bill inte på världens bästa morgonhumör. Ena stunden passade jag och andra stunden så var det pappa som gällde. Men han mår i alla fall bra nu. Vi fortsätter medicinera med Flutide och Airomir så det inte ska komma tillbaka. Vi kommer få en kallelse till BUMM där Bill ska utredas för astma. Ska vi nu ha två barn med astma? känns inte så jätte kul.. Antons humörsvängningar kämpar vi med. Det är nog svårt med i början för kroppen att acceptera medicinen. Men det blir så jobbigt när han kan svänga om så fort. Inte bara jobbigt för mig men för alla i familjen. Och försöka behålla lugnet är inte alltid lätt kan jag säga..


Kl 14:45 idag ska jag vara på NKS med Harry som ska göra det efterlängtade hörseltestet. Väldigt nyfiken på vad han kommer få för resultat.

Likes

Comments