Anton ringde i morse och var ledsen.. Deras skola/fritids har planeringsdag idag och imorgon och då är ju inte den ordinarie pedagogerna där och det tyckte Anton var jätte jobbigt. Han kunde vara kvar där idag men jag lovade honom att han ska få följa med mig till jobbet imorgon. Tänkte inte alls på att han skulle ta så illa vid sig.


Jag tror jag har fått i mig gluten för jag har så förbaskat ont i magen. Får som kramp och kan inte sitta eller gå rakt. Vill typ lägga mig som en ostbåge på golvet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är såååå stolt över Harry. Han går jätte mycket nu! Han går långa sträckor och vänder och går tillbaka. Man ser på hela han hur kul han tycker att det är. Det har tagit sig sin lilla tid för honom. Lillskrutten 😍 men det värmer i mammahjärtat att se att han kan, han kommer klara det!

Idag var jag och J på infomöte på förskolan. Lite info gällande deras Regi. Imorgon ska jag ringa till Harrys lungdoktor och få läkarintyg så förskolan kan ge honom medicin. Eftersom han har astma så kommer han behöva ha sin luftrörsvidgande medicin + kortisonet (flutide). Flutiden behöver han varje dag, morgon + kväll. Men när han blir minsta lilla förkyld så ska han öka dosen till 4 ggr om dagen och då måste förskolan rycka in och hjälpa oss.


Likes

Comments

Igår var jag hos Jonna, hon klippte av mitt risiga barr och la till lite färg. Nu har man ljusare och utväxten är kaputt! Super skönt! Älskar att få vara hos Jonna, att få sitta i hennes stol men hennes energi. Där får man verkligen prata av sig och höra på hennes härliga historier. Nästa klippning hoppas jag att vi tar en lördag så vi kanske kan ta en sväng ut på stan efteråt.


Barnen hade klarat förskolan galant igår. Båda två! Jag är så lättad. Barnen är lämnade på förskola och lämningen gick återigen super bra.

Likes

Comments

Idag lämnade jag grabbarna på förskolan själva för första gången. Eller idag fick dom äta frukost och ska vara där fram till 15(STORT!). Lämningen kunde inte ha gått bättre. Harry hann jag inte ens säga hejdå till utan han kröp in på sin avdelning och började leka. Bill fick jag krama om lite innan men inget gnäll och inget gråt och då är jag nöjd med lämningen! Nu håller jag tummarna på att resten av dagen går bra för dom.Likes

Comments

Igår åkte Jocke till jobbet så jag blev själv med barnen. Det var en regnig dag och jag blev sugen på att gå på Bio med barnen. Så syrran och Emil ställde upp och passade Harry medan jag gick på Bio med Anton och Bill. Vi såg filmen Emoji och jag tycker den var sisådär.. Dumma Mej filmen som bi såg för någon vecka sedan var mycket bättre. Men men, barnen var nöjda och glada efter all godis och chips.

Så idag är det söndag och det händer inte så mycket. Jocke tog dom två minsta och åkte ner till Marinan och Anton och jag är hemma. Anton gick nyss över till sin kompis Viktor. Jag ska lösa lite korsord i solen.

Likes

Comments

Idag har jag varit inne på jobbet en sväng och barnen klarade sig själva och det hade gått så bra! Bill hade somnat på en gång och Harry hade somnat i vagnen. Så stolt! Nästa vecka alltså måndag då ska dom lämnas 07:30-15:00.


Nu tar vi helg!!

Likes

Comments

Jag har nu anmält både mig och Jocke till en kurs som startar den 2 Oktober. Förhoppningsvis ska vi lära oss lite att kunna teckna i vardagen med Harry.


Grundkurs i TAKK

På kursen får du lära dig att prata med tecken som stöd till talet.

Likes

Comments

Det har gått bra att skola in barnen. Jag har varvat med att skola in och jobba. Så himla smidigt att man kan koppla upp sig hemma och jobb. På bilden så ser det ut som att Harry inte alls är så förtjust i förskolan men han bara älskar det. Att få krypa omkring i 180 och utforska alla olika rum med olika leksaker. Dom har speglar uppsatta och speglar älskar Harry. Idag skulle han vila för första gången och det gick inte alls så bra som man hade trott. Han vägrade att ligga på madrassen och det slutade med att vi fick låna en vagn att lägga honom i. Han somnade på direkten. Det var fler barn som inte ville ligga på madrassen så Harry var inte ensam.

Mamma hade fått lämna Bill själv många gånger och det hade funkat jätte bra. Så imorgon hoppas jag att bara mamma kan vara där mest med Harry för vi tror Bill skulle klara av en dag själv. Jag hade tänkt åka in till kontoret och skulle jag behövas så åker jag tillbaka till förskolan.Likes

Comments

Logopeden föreslår att vi ska börja teckna med Harry.. han är nu över 1 år och 8 månader och kan inte säga ett ord. Han kan göra ljud men inga ord.. Jag tycker detta är jätte jobbigt! Jag vet att vi kommer klara det här men vägen dit.. det kommer vara så tufft. Räcker det inte med allt annat? Enda sen Harry föddes har det varit något eller den fösta månaden var lugn sen blev han sjuk och efter det blev det bara mer och mer och det tar aldrig stopp 😔 det är inte bara det att han inte pratar utan han visar inte riktigt vad han vill.. han pekar inte ens på saker.. Man får ofta gissa sig till varför han är arg/ledsen då han själv inte kan berätta eller visa det.

Snälla Harry.. börja prata med oss!

Likes

Comments