Header
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Börjar dagen med att läsa min fave bok och äta frukt.
Hur underbart är inte det😁

Dagen idag ser ut att bli lugn. Har inget inplanerat utan ska bara läsa och ha det skönt.
Vad ska man annars göra när Sverige inte bjuder på sol...
Har ni nå planer för idag?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur snajdig och go ser inte min hemmagjorda pasta carbonara ut? Heelt made by me! Nästa årets mästerkock kanske?😄
Och till efterrätt... Gissa? Helt rätt. Pepsi Max!
Vad äter ni idag?

Likes

Comments

Godmorgon pärlor!
Vaknade inte med ett leende på läpparna idag... Snarare tvärt om. Ont i skallen och sur. Haha.

Det som väntar mig idag är jobb till kl 17:00, tagga tagga!
Sen hem och läsa min älskade fifty shades of darker.
Såå bra!

Peppar er med fina blommor.

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med nude naglar? Och speciellt nu på sommaren! Jag rockar denna färg! 

Goals!

Likes

Comments

Mitt bästa tips för att få friskt hår är att minst en gång i veckan dränka ditt hår med kokosolja. Även hårbotten! Ännu friskare blir ditt hår om du masserar in lite kokosolja i topparna varje dag, då kommer du se resultat snabbare. 

Det som jag gör är att jag dagen innan jag ska tvätta håret dvs är på söndagar, så lördagskvällen dränker jag hela håret med kokosolja, sätter upp håret i en hög hästsvans och sover med det hela natten, men sköljer inte ur det förrän mot eftermiddagen. Just för att håret ska får mer tid på sig att dra åt sig kokosoljan. Sen tvättar du håret som vanligt. Hela veckan så masserar jag in lite kokosolja i topparna.(bara i topparna annars blir håret att se väldigt flottigt ut)

Eftersom att det är en olja så vårdar det på djupet och du kommer inte se/känna skillnad vid första användningen. Utan oljan jobbar sig in i hårstået och ”reparerar” håret inifrån och ut. Därför tar det längre tid, men resultatet är värt att vänta på. Oljan kommer alltså laga ditt hår vilket kommer resultera till ett friskt och långt hår. Ja långt! Håret växer inte när det är slitet! 

Give it a try! 
Såhär ser mitt kokosdränkta hår ut dagen efter innan jag ska skölja ur det.

Likes

Comments

Hej sötisar.

Som ni kanske har förstått så heter jag Cecilia Forsberg. Jag är en helt vanlig 18 årig tjej med framtidsdrömmar om att hålla på med sociala medier. Jag bor utanför en liten stad som heter Ludvika, tillsammans med min mamma och mina 2 småbrorsor. Har en hund, en katt, 6 hönor och en kanin. Ja, bor i skogen. Haha. Men trivs sjukt bra. #bondgård

Jag har ett stort intresse av som sagt sociala medier, men även smink, skönhet och hälsa. Jag är en tjej med fett på kroppen men tillsammans med er vill jag bevisa att allt går om man vill. Och mitt mål är att gå ner i vikt och att må bra både psykiskt och fysiskt.

Här på min alldeles egna blogg kommer ni få läsa om just hälsa, smink, skönhet och även livsstil. Hälsa, smink och skönhet för att som sagt det är mina intressen. Livsstil för att jag älskar att dela med mig av min vardag osv. Så det är vad ni kan förvänta er här på Ceciliaforsberg.spotlife.se

Ha en bra söndag!

Likes

Comments