Idag behöver jag en liten extra pepp för att orka vara det bästa av mig själv! Så tänkte att jag kunde dela med mig av det som ska få motivera mig idag, lite "don't worry, be happy".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Tänkte dela med mig av dagens mellis. Så enkelt men samtidigt så gott. Naturella riskakor, den ena med mosad avokado och örtsalt på och den andra med vändstekt ägg. Innehåller mycket bra saker och ännu en gång - det är så gott!! Tips om ni inte vet vad ni ska äta på eftermiddagarna!

Likes

Comments

​Igår efter skolan mötte jag upp Veronica och Astrid för en fika. Var verkligen så mysigt att dricka en kopp kaffe, prata och ha det allmänt trevligt!! Det är alltid så roligt att umgås med dessa tjejer så det var verkligen en toppenavslutning på dagen! Torsdag = Snart helg!!

Likes

Comments

​Tänkte tipsa om en sjukt bra låt. ​Se på mig nu - Petter ft. Linnea Henriksson. Har en sån förkärlek till Petters musik, han är grym!! Även denna låt gick definitivt hem. Så lyssna och njut. 

Likes

Comments

Godmorgon! Jag hade fått för mig att kvällens presidentdebatt var den här natten som var istället så kl 6 ringde klockan för att hinna se den. Men allt i onödan då den som sagt är inatt istället. Hade hunnit duscha osv. så var ingen idé att göra så mycket åt saken. Kom på att jag hade en pluggrej som behövde vara klar idag så har gjort den nu istället samtidigt som jag tittat på Godmorgon Sverige. Rätt mysig morgon trots missen. Nu väntar en lång onsdag!!

Likes

Comments

​Idag var det verkligen skönt att få svettas lite. Har haft en rätt bra dag men folk runt om mig har gjort saker som påverkat mig negativt vilket är tråkigt. Man inte bestämma hur allting runt om en ska vara och då får man försöka hantera det så bra man bara kan och idag har det inte fullt ut gått att hålla i en positiv attityd. Men när jag tränar kan jag i alla fall släppa sånt där och fokusera på att pressa mig själv istället och låta kroppen ta över medvetandet ett tag. Sånt är livet och även dagar som denna behöver man ta sig igenom, förhoppningsvis känns det bättre imorgon! :)

Likes

Comments

All in ego idag trots att jag ser extremt sliten ut

​Har tagit en lite paus härifrån under helgen. Har gått in i en dimma av trötthet, så man alltid får någon gång på hösten så har varit och är faktiskt totalt slutkörd. Men tog en vilo-helg, jobbade i fredags, hade risk 2an i lördags och pluggade/övningskörde/tog det lugnt i söndags. Så fick lite saker att göra men utan stress, det var skönt!! Har haft min sista stora pluggrej inför lovet nu faktiskt, så dessa två veckor ska jag fokusera på att i lugn och ro plugga på sådant som kommer efter lovet, träna mycket, vila upp mig osv. Om två veckor är jag ju i Frankrike också, längtar!!

Likes

Comments