View tracker

Halvbra bild på hur jag såg ut igår när vi ännu en dag strosade runt på Paris gator! Jackan fick jag i försenad present när jag kom hit, urcool verkligen!! Under blev det ett vitt linne och svart kjol!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Flygresan imorse bjöd på denna extremt vackra utsikt och sunkiga flygplansfrukost, men den gick snabbt och lätt så var framme i Paris innan 9.

Direkt från flygplatsen åkte vi till ett mysigt, lite äldre område i staden och åt en supergod brunch! Tog avocadomackor, ägg, en granolabar, kaffe och apelsinjuice! Var verkligen hur gott som helst och höll oss mätta hela dagen faktiskt!

Vi hade ätit klart brunchen runt 12 och då började en heldag med sightseeing. Vi startade med en vacker kyrka, sedan åkte vi upp i triumfbågen där man såg över hela Paris, det var så vackert!! Sedan tog vi en sväng förbi Eiffeltornet för att avsluta med en tuctuc till Champs-Elysee och gå gatan upp. Där blev det lite shopping och en god kaffe! När vi åkte ut till byn mina kusiner bor i var klockan 19. Så efter lite dusch och uppfräschning åt vi en god middag och sedan åkte jag och Estelle till hennes kompisar ett tag! Fullspäckad men superrolig första dag :)

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon, tidigt som satan är det! Har varit vaken sen 4 imorse och nu stressat runt på Arlanda för att äntligen vara på planet. Det lyfter snart mot Paris och några dagar där, är supertaggad och ser fram emot att umgås med mina kusiner också som jag ska dit och träffa! Hörs framme

Likes

Comments

Igår kväll bestämde jag och Felicia oss för att välkomna lovet med en god middag ute. Vi åt på Créme. Felicia åt en cheeseburgare som såg supergod ut och jag tog en chevrésallad som var himmelsk!! Tips att gå dit om ni ska käka middag ute, trevlig restaurang, personal och god mat!! På min födelsedag var vi där och förade så finns även möjlighet om man bara vill dit och ta några drinkar!

Likes

Comments

Min lördagmorgon började obehagligt tidigt pga. Att jag behövde vara på plats 8.20 för högskoleprovet! Har gjort ett provpass, 4 kvar. Känns lite halvmotigt att sitta och göra prov såhär första dagen på lovet men samtidigt är det inte jätteseriöst och jag gör det mest för att gardera mig med resultat och försöka få så bra som möjligt!! Hoppas det går jättebra för alla er som gör det idag!

Likes

Comments

Efter en veckas frånvaro är jag tillbaka, har varit en vecka utan jobb, med relativt lite skola, träning och bilkörning har det blivit en del. Har gått in i lite vilo-mood. Nu är jag redo för höstlov idag, har lite grejer på schemat, sedan är det högskoleprovet imorgon och tidigt på söndag bär det av mot Frankrike! Sedan är jag redo för de sista veckorna innan jul och fullt ös! Känns superkul och efter att ha återhämtat mig en aning under veckan är jag hur taggad som helst.

Likes

Comments

Idag behöver jag en liten extra pepp för att orka vara det bästa av mig själv! Så tänkte att jag kunde dela med mig av det som ska få motivera mig idag, lite "don't worry, be happy".

Likes

Comments