Header

Rubriken beskriver exakt vilket mood jag är på idag. Vaknade strax innan åtta imorse. Då jag har en lång morgon på mig så gick jag ut på en promenad i solen, gick längs vattnet och var ute i ca. 40 minuter, så härligt start på dagen! Nu har jag parkerat mig i soffan då städerskan härjar i huset. Börjar inte förrän om 2 timmar så ska titta på Nyhetsmorgon och skriva på min retoriska analys. Vi hade muntligt NP i Svenska igår, så jag gör en analys på en kompis tal. Förresten gick det så bra, vilket är skönt. Alla examinationer nu som bockas av är det sista av någonting, så varje examination är också en enorm lättnad. Idag väntar skola, träning och vila - för imorgon är det mösspåtagning, så taggad!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var jag på gymmet och körde stenhård konditionsträning. Hoppade upp på crosstrainern och körde 40 minuters backintervaller, följt av 5 minuters nedvarvning. Fy vad det tog på kroppen! För ungefär 1-2 år sedan körde jag det varje lördag så har tappat lite på den fronten, men det var kul att se att jag fortfarande klarade av det med högt tempo. Nu kan det bara bli bättre! Blev i alla fall en riktig pepp att köra detta, gjorde 5 minuters intensiv magträning efteråt och 20 minuter med foam rollern och stretch. Ett grymt onsdagspass!

Likes

Comments

Bilder: Pinterest

4 månader kvar tills jag tar det största steget i mitt liv hittils, jag ska ta mitt pick pack och flytta till Barcelona. En dröm jag haft sedan jag var 14-15 år. En dag bara bestämde jag mig, jag ska dit. Varför inte? Vad kan jag förlora? Ingenting! Hur länge jag stannar är inte klart ännu, men jag vill bara dra, testa mina vingar och se vad det leder till. Jag ska jobba, lära mig spanska, träffa nya människor och ha kul. Det är inte många chanser i livet att bara dra, sticka och inte tänka på vad man bör göra, därför ska jag ta den! Längtar så otroligt mycket, the city of my dreams!

Likes

Comments

​Här är två bilder från min studentskiva förra veckan. Den hölls på rose i stan och hade temat "Back in time". Dessa två bilder var de enda användbara från kvällen, jag körde all in på 90-tal med en t-shirt jag gjorde på Tivoli när jag var 5-ish år. Så idag var den istället en magtröja, med vad gör det? Det började med fördrink, följt av middag och massa skoj. Satt vid ett underbart roligt bord med mina föräldrar och några kompisar med familjer. Det var bildspel, lekar och självklart nomineringar. Jag blev...

...Klassens vinnarskalle. Inte det minsta förvånad, då jag älskar att vinna ;). Efter middagen började föräldrarna sakta gå hem och vännerna började rulla in. Då var det dans och party hela kvällen. Hade så otroligt kul med mina vänner, dansade som aldrig förr och var på så himla bra humör hela kvällen. Därför var det en stor besvikelse när klubben stängde och vi var tvugna att gå hem, men var ändå sjukt nöjd med kvällen! Det kändes som startskottet för studenttiden som är i full gång, det är bara två månader av kul kvar nu!! Ska bli så roligt :)

Likes

Comments

Min tisdagsmorgon började med löpning! 3 minuter x 8, wihoo! Fick inte det minsta ont i knät heller, så vågar hoppas lite *peppar peppar* på att jag snart ska kunna köra ett helt löppass! Skönt i alla fall att få börja dagen med lite puls, mindre kul dock att göra det i snö... Var är våren? Idag är en dag som jag inte vet hur jag ska få ihop det, men på något sätt får det gå, i vilket fall som helst så ska jag imorgon kunna slappna av lite. Men tills dess... let's go!

Likes

Comments

Måndag: Veckan börjar med en hel skoldag (första på länge), sedan väntar plugg heeeela kvällen med paus för ett spinningpass.
Tisdag: Tänkte inleda dagen med att springa, sedan har jag skola, följt av jobb. Slutar 19.15 och då är klassen på b
artenderkurs, så om jag hinner svänger jag nog förbi där en snabbis. Annars måste jag hem och plugga då jag har två stora grejer på onsdagen.
Onsdag: Skola, träning, kanske träffa en kompis och även här plugga lite.
Torsdag: En lång skoldag med bl.a. Engelska NP essay. Sedan ska jag till gymmet för att avsluta med en lugn kväll, då jag behöver vila upp mig inför helgen.
Fredag:
Mösspåtagning! Lite oklart än så länge men blir i alla fall häng på dagen på Josefina och sedan förhoppningsvis partaj hela kvällen.
Lördag: Födelsedagsbrunch hos Ebba, kommer vara grymt efter fredagen! På kvällen har min syster och hennes pojkvän inflyttningsfest. En sväng dit blir det, men nog inte så sent.
Söndag: Som om det inte de tidigare dagarna vora nog, så är det valborg. Blir ännu en dag av firande! Planerna är inte klara ännu, men det blir helt klart en helt fullspäckad vecka!!

Likes

Comments

Det är så himla jobbigt att inte kunna göra det bästa man vet. Jag älskar att springa, jag får släppa ut energi, jag får utmana mig, jag får terapi och jag får endorfiner. Därför är det otroligit frusterande när jag max kan springa 20 minuter uppdelat på 2 minuter i taget på grund av min skada istället för 1-2 mil som jag vet att jag kan och brukar göra. Vill bara bli "hel" så att jag kan köra igen. Har ju som mål att kunna springa ett lopp om exakt en månad, däremot ser det väldigt mörkt ut. Men jag kämpar på, jag stretchar, jag springer mina korta rundor och jag hoppas att det ska bli bättre! Fick mig en runda imorse. 6,5 km varav 20 minuter var löpning och mellan gick jag i rask takt, blev ungefär 45 minuter sammanlagt! En sak vet jag, ska aldrig mer klaga på att behöva köra en löprunda..

Likes

Comments