Header

Allmänt

​Idag: Tog en sovmorgon till 9, hade tänkt att träna men under mitt pass igår kände jag att min kropp behöver vila. Så det blir det inte idag. Ska jobba kl 12 och efter jobbet är tanken en liten AW med jobbet, kul!

Fredag: Först har vi möte på jobbet 8.30 och sedan jobbar jag 9.45-18. Blir en lång dag på plats med sedan är det helg! Ska nog hitta på något med Jenny!

Lördag: Det enda som är planerat ännu är att köra min 22 km runda och ha vinkväll med Tilde, kanske inte behövs så jättemycket mer? 

Söndag: Planen är att bjuda pappa på frukost Villa Källhagen och en mysig promenad efteråt. Sedan planerar jag ett besök på gymmet och att träffa Astrid mot eftermiddagen/kvällen.

Det blir ett bra slut på veckan tycker jag! Behöver en myshelg inför nästa vecka då jag jobbar 6/7 dagar. Ändå har jag saker och ting planerade, så jag lär inte vara i viloläge direkt! Precis som jag gillar det :)

Likes

Comments

Mat

Oj vad länge sedan jag var uppe vid den här tiden på morgonen. Klockan ringde vid 7 på morgonen och det är inte ens tidigt. Men jag gäspar på bra jag, hoppas att kaffe och frukost väcker mig tills jobbet drar igång vid 9-tiden. Idag blir det ett kokt ägg och ett knäckebröd med keso och tomat. En stabil och god frukost! Idag väntar som sagt jobb till kl. 17, på vägen hem tänkte jag smita in på gymmet och eventuellt ska jag träffa Astrid ikväll. Jag tycker om att vara igång med jobb men det jag uppskattar mindre är att dagen blir så mycket kortare när 7-8 h är fasta med jobb, man får liksom pressa in resten om man vill hinna! Samtidigt lever jag hellre ett sånt liv än ett liv där man vaknar varje morgon utan planer, inte min "cup of tea" som man säger.

Likes

Comments

Allmänt

Idag har varit en riktig fixardag. Eller, så gott som i alla fall. Efter kaffe och frukost gick jag ut och sprang strax över 11 km. Sedan duschade jag, satte igång en tvättmaskin (tyvärr var det första tvätten jag någonsin satt igång hemma...dags att växa upp?), städade ut det sista ur garderoben och sedan även mitt rum. Sedan åkte jag in till stan för att fixa en sak med mitt busskort, råkade köpa heeelt fel så skulle betalat väldigt mycket mer än jag behövt, så var skönt att få det ur världen. Efter det bestämde jag mig för att promenera hem så köpte mig en kaffe och gick en superhärlig promenad medan solen gick ner med en podcast i öronen. Finns inte många saker som slår det!

Likes

Comments

Hälsa/Träning

Citatet är så himla sant. När det känns som tyngst presterar man som bäst.

Nytt år innebär nya mål. Här om dagen delade jag ju med mig av en del av mina förväntningar och mål för året. Men när jag skulle logga min senaste löprunda på Runkeeper så kom jag på ett nytt mål: Jag ska springa 1300 km på 1 år. Det innebär ca 25 km i veckan och är definitivt en utmaning. Men som sagt vill jag verkligen satsa på löpningen och därför är det ändå ett rimligt mål att sätta upp. Jag siktar på att gå ut hårt så när eventuella hinder dyker upp har man några kilometer att luta sig tillbaka på, för det är omöjligt att vara på topp varje vecka under ett helt år.

Än så länge, på en vecka, ligger jag runt 32 km och det får nog bli en runda idag också. Det är en lång väg kvar att gå men jag älskar utmaningar. Så nu kör jag på med detta mål. Jag ska klara det!

Likes

Comments

Jobb

Nu är semestermodet slut...

Idag är det dags att börja jobba igen. Har ju haft en behövd ledighet sen jag kom hem från Barcelona men nu blir det vardag igen. Ska tillbaka och jobba på Stadium som jag gjorde hela förra året fram tills flytten. Det känns faktiskt väldigt skönt att komma igång, jag är en person som behöver rutiner och planering och att ha någonting stabilt som ett jobb gör det lättare att ha det så. Jag har ett ganska skönt schema också, jobbar inte häcken av mig. Det blir runt 4-5 gånger i veckan vilket är ganska lagom. Så idag sätter det igång och jag längtar tills jag fått rutin på och runt jobbet igen för nu känner jag mig faktiskt lite smånervös över allt. Men ge mig 2 veckor så blir det nog bra. 

Likes

Comments

Allmänt

Började dagen med en löprunda. Blev bara milen idag dock, men eftersom det är 6e träningspasset i rad så fick det bli så idag.

Planen med dagen var att se solsidan på bio. Men efter 20 minuters bilresa ut till Heron City så får vi vända på grund av strömavbrott. Inte helt lyckat men det är sånt som händer. Det var bara att åka hem.

Fick skjutsa runt en och annan familjemedlem och kunde därför njuta av den fantastiska solnedgången som visade sig över Stockholm idag!

Blev en sväng i bastun. Utnyttjar verkligen inte vår bastu tillräckligt mycket, det är så underbart! Vi lagade en god middag och nu tänkte jag mysa framför Gossip Girl resten av kvällen. En riktigt mysig söndag!

Likes

Comments

Allmänt

Midsommar firades hemma hos en vän med ett härligt gäng. Vi åt god mat och hade det så trevligt kom jag ihåg. Hade även på min min nya klänning som jag tycker är så fin på sommaren!

Början av sommaren innehöll många mysiga kvällar med vänner. Tid för att ta det lugnt och ta in våren som varit.

Juli kom och det var dags att bila ner till Båstad för de 4 bästa veckorna på året.

Jag besökte Summer ON. Kom ihåg att vi hade riktigt roligt. Första kvällen var planen att ta det lugnt men det slutade med en lång natt med mycket skoj och mycket dans. Vi mötte mycket roliga människor och hade sjukt kul!

Jenny kom på besök. Vi hade otroligt mysigt och en riktig dunderutgång ena kvällen.

Jag jobbade under Swedish Open med sponsorerna. Det var bara en veckas jobb men fullt ös. Längsta dagen blev 14 timmar... snacka om att jag var helt slut efter detta.

Trots fulla dagar så ville jag ändå njuta av både tennis och festligheter. Så det var inte helt ovanligt att jag snabbt svirade om efter jobbet för att titta på matcher, dricka lite vin och gå ut och partaja.

Här är en bild från en helt fantastisk middag med familjen. Skrattade otroligt mycket här. Det skickades flaskor mellan bord, vi åt god mat och pratade om allt möjligt. En grym kväll.

Pappa och jag. Kvällen slutade inte heller där, mötte upp några vänner och drog ut och dansade några timmar. Oj, vad många roliga kvällar jag hade i Båstad i somras.

Sammanfattning av Båstad: Mat, tennis, träning, familj, vänner och fest. Kan man kräva något annat?

Stockholm bestod sedan av 3 veckors stenhårt jobb. Jobbade hela tiden kändes det som och denna perioden avslutades med midnattsloppet tillsammans med mina kollegor. Jag sprang på rekordtid: 44.11 och det var så roligt.

Sedan avslutades sommaren med att mamma och jag hoppade på ett plan till Fuerteventura och spenderade en vecka på Playitas. Tränade 3-4 gånger per dag, fick spendera tid med min älskade mamma och njöt i stekande värme. Ett perfekt avslut på en perfekt sommar!

Sedan hade jag 6 dagar kvar i Sverige. Så de dagarna bestod av många avsked till nära och kära. För sedan väntade "del 3" av detta år: Barcelona.

Likes

Comments