​Hejsan.

Just nu är vi inne i en vecka där det inte händer så mkt. Jag mår fortfarande inte ett dugg illa, jag är piggare på dagarna/kvällarna, jag äter mer mat då jag har haft en liten svacka med väldigt lite matintag. (Gått ner 4 kg). Jag har fått cravings på frukt i alla former. sååå gott. Sen händer de inte alls mkt, jag känner mig inte så gravid och de skrämmer mig litegrann. Jag vill hellre känna gravidsymtom än att inte känna någonting.

Idag är jag ledig från jobbet då jag jobbar i helgen. From imorgon har jag anställning 100%, istället för dom 50% jag gått på senaste 2 veckorna så de känns super bra. Nu hoppas jag bara att jag får jobba så tills jag går på mammaledighet :), jag trivs så bra på jobbet så vill verkligen inte byta eller så. 

Idag har jag varit till veterinären med våran lilla hund. Hon har börjat att kissa inne varje natt, flera små pölar, fastän hon varit ut sista gången vid 23-00 tiden på kvällen. Tidigare har hon hållit sig från ca 22 tiden till iaf 7-8 dagen efter. det har aldrig varit några problem.. Så jag trodde först att de var urinvägsinfektion, men urinet visade ingenting konstigt eller så. Så de vi fick som vi ska testa nu är tabletter för ängsliga hundar. Som går igenom någon förändring eller som är oroliga. dom ger hundar sådana i Malmberget där dom spränger väldigt mkt i gruvan.. 

Hon trodde på att det är för att hon inte längre får tex sova i sängen efter att ha fått göra det i 1 1/2 år och att vi ska ha barn. Jag var lite skeptisk till de först, men nu har jag googlat och funderat och de finns faktiskt hundar som reagerar så.. Blir det inte bättre på ca en vecka så ska hon få röntgas för då är det något annat som spökar. Jag hoppas att hon blir bra igen och att hon hinner bli bra till bebis kommer. Kommer att bli sååå himla ledsen om Kira inte kan vara en del av detta med oss :(

Nu ska jag kika lite tv och mysa med hunden innan sambon kommer hem och vi ska göra pizza :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhopp, tänkte dela med mig av lite namn som vi funderat på

Killnamn: Wincent/Vincent, Leon, Milton och Theo
Axel tycker mest om Wincent/Vincent precis som jag gör :) men jag har ju alltid tyckt om Theo så jag tycker faktiskt båda två, hehe.

Tjejnamn var väldigt mkt svårare..
Tjejnamn: Wilma, Ayla och Alice
Axel tycker bäst om Wilma och jag tycker faktiskt om alla lika mkt.

Om drygt 3 1/2 vecka får vi veta vad som gömmer sig i magen :)

Likes

Comments

Huur fin vart inte denna elefant??😍 den här gjorde faktiskt min morfars sambo, hon är lite snabbare än mig, men den är så himla fin, jag är säker på att spjälsängsmobilen kommer att bli superfin 👌 trots att jag inte orkar virka så super mkt å länge, man får ju så himla ont i ryggen/nacken så går de ju iaf framåt :)

Likes

Comments

Nu går vi in i en ny vecka 🙌 vecka 14 och jag mår fortfarande super bra. Jag vaknar fortfarande väldigt tidigt på morgonen men annars är allt bra :)

De står att magen börjar synas nu, men den har redan börjat komma tycker alla.
Har inte fått några cravings på något ännu.
Står även att bebis är i en kraftig tillväxtfas nu och då känns de som att de nu kommer börja gå lite fortare 🙈


Vi har fått tid nu för RUL, enda som fanns på 2 veckor så vi hade tur :) så 7e November ska vi till Gällivare och då hoppas jag att allt ser bra ut ❤️ och att vi kommer att få se om de är en flicka eller pojke som gömmer sig här inne i magen.

Likes

Comments

Har börjat att kika lite smått på vagnar, dock ska vi ju vänta till december/januari innan vi beställer/köper en. De beror på ifall nån är på kampanj just då :)

Dom jag kollat på är faktiskt en vagn från jollyroom som heter petit cherie som min bästa kompis hade till sitt barn. Och hon är super nöjd och den var väldigt billig

Jag själv tycker att den gröna,gråa och beigea är såå snygga 😍

Sen har jag ju alltid haft en crush på Bugaboo vagnarna. Så jag funderar på en sådan vagn också 😅 skiljer ca 7000 mellan vagnarna.

Sen tycker jag att emmaljungas nya NXT90 är såå snygg också 👌

Finns som sagt ett haaaaav av vagnar, så jag är glad att jag har ganska många månader kvar att fundera 🙌

Likes

Comments

Är de bara jag eller är man såhär nojig hela tiden över att ens bebis mår bra i magen? Jag är vääldigt orolig över våran lilla bebis, andas bebis? Lever bebis? Jag vill som ha de bekräftat att h*n mår bra direkt jag blir nojig så jag slipper oroa mig. Längtar tills man börjar känna h*n i magen. Då kan jag som andas ut lite mer.

Man vill ju inget hellre än att bebis i magen ska må bra ❤️

Likes

Comments

Har just ätit lite mat, stekte raggmunkar och fläsk som sambon velat ha i två veckor. Så jag tänkte att de kunde jag ju fixa :) enda problemet var att sambon åkte iväg på brandlarm för 3 timmar sen och han trodde att han skulle vara hemma till middagen, men inte det :)
Så jag fick äta mat själv idag.

Livet med en brandman är faktiskt ganska lugnt här i Jokkmokk. Det går inte så många larm (vilket vi är tacksam för såklart), fast utan larm, ingen lön så man vill ju att han ska tjäna pengar iaf. Svårt att förklara men ni förstår säkert.
Att ibland vakna mitt i natten av att ett brandlarm går kommer man aldrig vänja sig av. Man blir lika rädd varje gång! Dock så har jag ganska svårt att somna om många gånger. Jag tycker det är jätte bra att axel är deltidsbrandman. Att ha ett jobb bredvid sitt andra jobb om man orkar. Nu när han är klar och utbildad linjemontör i juni så kommer han ju inte kunna ha jour, så de är lite tråkigt :/ vet att han trivs med yrket.

Likes

Comments

Hejhopp!
Idag när jag var till min morfar så frågade jag min morfars sambo ifall hon ville lära mig att virka, och de ville hon. Så nu har jag efter råd av henne beställt garn och allt annat jag behöver för att göra en egen spjälsängsmobil :) längtar till grejerna kommer så jag kan börja virka lite djur!

Har tänkt mig något liknande men inte med ugglor utan olika andra djur :) tror de kommer bli super bra.

Likes

Comments

Har alltid tyckt att dessa sängkläder till bebisar är såå fina, att jag tänkt beställa dom någon dag.
Vet att de är ganska tidigt men jag vill inte köpa allt på en gång. Småsaker kan man börja köpa lite och lägga undan ett tag tycker jag :)

Likes

Comments