Header


Jag hade bästa kvällen på länge igår. Åkte runt med ett glatt gäng till alla godingar i laget som bjöd in till studentfirande. Så himla roligt på alla ställen och kvällen bara flög förbi. GRATTIS LADIES!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igårkväll åt vi på Pinchos och såg Pirates of the Caribbean.


Likes

Comments


Satan så svårt att få till färgen på bild, men fick äntligen fixat min 7 månaders gamla utväxt och klippa till topparna lite, riktigt skön känsla.

hairbyemie


Likes

Comments


Detta var en av de bättre middagarna i veckan. Var så gött efter ett förjävligt spinningpass, och att kunna sitta ute och äta kvällsmat, hur nice?! Idag är jag äntligen ledig, känns som att det har vart en jättelång vecka när den egentligen vart ganska kort. Ska jobba extra imorgon så kan vara därför. Kan vi bara snacka lite om vädret? Älskart! Glada kunder och häng på ballen, hoppas det håller i sig ett tag till. ☀


Likes

Comments


Vi hann med ännu en sväng upp till Kalmar, denna gången för lite Valborgsfirande. Packade bilen och åkte 3 timmar för att hälsa på bästa Isla och hade en så himla bra helg. Vi utforskade Kalmar slott och lärde oss i stort sett allt om Vasa släkten. Gick på stan och satt och fikade i timmar, åt gott och träffade härligt folk. Ni hör ju, perfa Valborgshelg. Hade med kameran men var alldeles för upptagen för att komma ihåg att använda den, några bilder från när vi var inne på slottet hann jag iallafall knäppa!


Likes

Comments


Det är så kul att köpa smink, och nu var det ett tag sen så jag tillät mig själv att gå loss lite på Emporia. Lite nytt, lite gamla favoriter, nått som personalen rekommenderade. Det bästa är att man vet att det (nästan) alltid kommer passa!

Idag jobbar jag kväll, sedan ett dagspass imorgon och sen får jag börja packa inför helgen då vi drar till Kalmar över Valborg, weho så kul!!!


Likes

Comments


En liten bildbomb från Alvas konfa i söndags. Hon är ju så himla fin alltså <3 Efteråt vad jag helt slut och somnade tidigt. Igår låg jag i soffan hela dagen och mådde sådär, var inte riktigt sjuk men var mer än förkyld, det var inte askul iallafall. Men idag när jag vaknade var det mycket bättre så hela eftermiddagen har pappa hjälpt oss att röja på ballen. Var verkligen behövligt nu till våren. Avslutade kvällen med thai och nu är det nog dags att sova igen. Vi hörs.


Likes

Comments


Åkte till Jönköping för att hänga med de bästa jag vet. Allihopa på samma plats, i samma stad. Kan knappt fatta att det kommer bli vardag till sommaren. Klämde lite på bebismagen, tjötade och åt helt amazing hamburgare innan vi åkte hem igen.Likes

Comments

Contains affiliate links


Huuuur fint är uppläggningsfatet??? Sprang på det på Indiska och det var kärlek vid första ögonkastet. Spelade typ ingen roll vad man skulle ha det till det fick hänga med hem ändå. Köpte även mindre skålar av samma variant. Indiska kan verkligen ha några guldklimpar bland heminredningen. Ni hittar det HÄR


Likes

Comments