Heej!

Sitter i terminalen och väntar på att få gå ombord på båten. Skall alltså hem till Åbo igen efter en vecka här. Vädret har ju inte varit det bästa men det har varit skönt på stugan i alla fall!

I Åbo ska jag träffa Leevi och lite andra vänner plus att Krisse kommer hem från sitt utbyte i Tyskland! :-) Vet inte hur länge jag stannar i Åbo men tror jag kommer tillbaka hit under nästa vecka för om två veckor åker vi upp till Norrland!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har vädret äntligen varit bra och jag har solat mest hela dagen OCH jag vågade dessutom simma!!(dock med våtdräkt haha)
Förstås höll inte vädret längre än till kl.18 då det började åska men jaja, lite sol fick man i alla fall :-)

//Cecilia

Likes

Comments

Jag slutade rida för några år sedan för att jag helt enkelt inte hade tid med skola, dansträningar, föreställningar osv..Men enda sedan jag slutade har jag saknat det!
I ungefär fem år red jag på olika stall och åkte till Sverige på ridläger flera somrar i rad.
Nu har jag fått riktig hästfeber igen men det skall nog ordna sig eftersom det finns stall och hästar över allt på Åland!

jag och pinja på pargas ridstall

#stall#hästar#ridsport

//Cecilia

Likes

Comments

Jag vaknade ungefär vid 9 idag. Man sover så mycket bättre ute på landet än i stan, det är så lugnt och skönt!

Idag blir en heldag på stugan. Först ska jag lägga mig i en solstol och börja på en av mina böcker. Har samlat på mig en hel hög som jag inte hunnit läsa än - men nu!
Senare blir det träning och middag med mamma och pappa :-)

//Cecilia

Likes

Comments

Här på Åland äter man middag med havsutsikt varenda dag men åh så härligt det var efter att ha ätit nudlar i en grå lägenhet dag efter dag! Idag har vi varit bara i stan men imorgon drar vi till stugan och får dessutom sällskap av goda vänner :-)


//Cecilia

Likes

Comments

God morgon!

Är på väg tillbaka till Åland för att ta det lugnt på stugan och vara med mamma i några veckor. Vi ska även ha lite vänner på besök och om vädret blir dåligt tar vi båten över till Stockholm för lite (eller mycket) shopping! :-)

Efter det kommer jag tillbaka till Åbo för att ta körkortet och i augusti innan skolan börjar reser vi iväg med Leevi ett tag också hihi!

//Cecilia

Likes

Comments

HEJ!

Den senaste veckan har varit väldigt förvirrande och det känns som att framtidsplanerna har ändrat från dag till dag - men nu borde allt vara typ klart haha!

Alltså, jag först trodde jag att jag inte kom in på högskolan jag önskade och att jag skulle ta ett mellanår för att resa, jobba och bestämma mig för vad jag vill göra. Men sedan fick jag en studieplats på Åbo Akademi och tänkte att det nog ändå skulle vara bra att börja plugga trots att det kändes lite trist att stanna i samma stad som jag alltid bott i.

Några dagar gick och jag tänkte "jo men det blir nog bra ändå" tills jag kom hem en dag och hade fått försenad post från Åland. Jag hade VISST fått en studieplats där, posten var bara försenad p.g.a. midsommar. Blev förstås glad och chockad men visste int riktigt om jag skulle skratta eller gråta. Allt hade varit så fram och tillbaka hela tiden. Men jag ringde till mamma och vi bestämde tillsammans att jag ska ta emot platsen på Åland och i alla fall prova på ingenjörsstudierna, om jag inte trivs kan jag alltid byta :-)

Så i höst flyttar jag alltså till paradisön! Det ska bli kul att träffa nya människor och vara i en annan miljö fast det ändå känns som hemma och jag kan bo där hos mina föräldrar. Dessutom är det inte så lång väg hem till Leevi och Åbo!


//Cecilia

Likes

Comments

Hello! Jag och Leevi kom hem från färjan precis efter 7 och sedan fortsatte vi sova hemma till klockan 12 hihi! Resten av dagen består av att packa upp, städa och öva på teoriprovet. Imorgon har jag alltså först körlektion och sedan teoriprov, har skjutit upp det väldigt länge men nu vill jag bara få det gjort så att jag inte behöver tänka på det mer.

Förutom bilskolan har jag inte mycket planer alls för den här veckan - tyvärr! Men ska nog hitta på något kul plus försöka lägga tid på att träna, läsa, skriva längre blogginlägg och umgås med Leevi när han har tid. Herregud hela Juni har ju gått och det känns inte ens som sommar än...


///Cecilia///

Likes

Comments