Mina vänner och jag bestämde oss för att ha en lite för tidig kräftskiva i mina föräldrars hus igår, det var supermysigt och välbehövt från min sida. Det var en lugn kväll med mycket gemenskap, vi hjälptes åt med maten och det blev superbra. Kändes så skönt att varva ner från all stress från jobb och privat som har varit den senaste.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått hem mina nya brillor från Quay, denna gången i modeller Fleur. Hur snygga? Jag gillar dom skarpt, så bekväma och så snygga!

Likes

Comments

Jag har en tvättdag inplanerad idag och jag tänkte även städ upp här hemma med. En lugnare lördag helt i min smak tänkte eventuellt dra in till stan och kolla in lite rea och köpa gurka och dipp också, inför mitt kvällsmys jag hade tänkt ha ikväll.

En sen lunch på balkongen fick det bli, så tråkigt att sitta inne speciellt när det inte är städat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna veckan har jag haft fullt upp det har varit bil letande, balkongfix och jobb som gällt för min del. I torsdags blev balkongen äntligen färdig och vi invigde den med en varsin flaska vin följt av utgång på Leffes, lyckad kväll! Jag hade mina nya skor på mig, jag hade så ont i fötterna hela kvällen och när jag väl kom hem så hade jag skavsår över hela fötterna. Men det var det värt!

Igår var jag med min styvfarsa och mamma och strosade runt hos olika bilhandlare, jag bestämde mig för en bil jag kollat på länge och beställde en. Så nu väntar jag spänt på att min nya bil ska anlända, det lär ta ett tag men ändå så spännande. Efter det hängde jag och Ossa lite på balkongen fram tills jag åkte ut till Laholm för att hälsa på min kompis Issa. Sedan satt vi hemma hos henne in på småtimmarna, snackade skit och kollade film. När jag tillslut kom hem så var jag och Hanna så sugna på att sova på balkongen så hon kom hem till mig och sedan bäddade vi ner oss och snackade tills vi somnade. En perfekt dag med andra ord!

Likes

Comments

Instagram@ceccecavallin