Äntligen är dagen kommen, idag fick jag min nya bil och jag hade inte kunnat vara mer nöjd! Har inte hunnit ta någon bild men det kommer.


Imorgon ska jag tillsammans med Hanna bila upp till Stockholm, hon ska dit för att plugga och jag tänkte försöka hinna med att träffa lite familjemedlemmar som bor där uppe. Så idag har jag fixat och donat med lägenhet, packning och kattvakt som ska passa djuren och lägenheten. Ville ju inte lämna bort den i det skicket det var så har tvättat och städat hela dagen.

Samma kväll som jag kommer hem väntar ett jobbpass och dagen efter kommer min lilla familj förhoppningsvis utökas, men det berättar jag mer om då! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en riktig slö dag, har legat i soffan hela dagen. Lagat lite lunch inför veckan och skämt bort mitt ansikte med en organisk ansiktsmask. Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och är det fint väder så tänkte jag gå en runda på lunchen. Vill försöka få lite rutiner och börja gå små rundor varje dag!

Nu tänkte jag ta en kopp te och sedan börja göra mig i ordning inför sängen.

Likes

Comments

Jag har myst ner mig i soffan hemma hos mina föräldrar. Åkte hit tidigare idag, passade på att arbeta lite hemifrån och sedan har jag bara tagit det lugnt. Imorgon vankas det arbete på min gamla arbetsplats, tänkte lämna in min grejer känns väl som att det är dags nu!

För övrigt har det inte hänt så mycket på senaste, jag går mest och väntar på min nya bil. Men tiden går snabbt och nu är det förhoppningsvis bara en vecka kvar, om det inte dyker upp några fler förseningar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hösten är definitivt min favorit årstid, helt klart mysigaste tiden på året. Alla vackra färgerna, doften av höst, att sova med en extra filt och att värma sig med en varm dryck. Hur kan man inte älska det?

Igår var jag ute och plockade svamp någon timma i skogen med en kompis till mig, fick med mig ganska mycket trattkantareller hem, men eftersom jag skulle äta middag hemma hos min kompis så slutade det med att jag fick sitta och rensa svampen klockan två inatt. Så idag ska jag fixa och dona här hemma, jag har tvätt tid idag och så måste jag göra färdigt svampen.

Vilken årstid är er favorit?

Likes

Comments

Instagram@cavallincecilia