Jag heter 'Czecilia' på Weheartit om ni vill hitta bilderna eller följa mig. :)

//Cecilia

Likes

Comments

Saknar Turkiet, var där första gången när jag var 4 år tror jag och senaste nu i september då bilderna är tagna. Jag har varit där 8 gånger och vill verkligen tillbaka igen till värmen.//Cecilia

Likes

Comments

Filmen var faktiskt bättre än jag trodde, jag och Hannah möttes innan då jag var sen och hade glömt tiden haha, men det löste sig med bion och platser ändå. Sen gick vi och köpte godis och helt sjukt mycket popcorn, bacon snacks och läsk.
Filmen var värd att se och det var en asbra dag helt enkelt! :)Bilden är dubbel, vi köpte alltså inte såå mycket haha!

Likes

Comments

Hejhej, ska åka till Småland som jag sa förut snart och tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan. Jag vet inte om jag kommer att liveblogga någonting men de kanske blir nått mobilinlägg eller så och så ska jag fixa lite tidsinställda nu. Men ni får i alla fall ha en trevlig fortsatt dag och så ses vi i nästa inlägg hejdå!

Bild på mig och Emma (som jag ska till Småland med) från när vi konfirmerades.

//Carolina

Likes

Comments

Förlåt mig med för att jag inte bloggat, jag och Carro tog en bloggpaus... Men nu kör vi igen.

Igår tog jag bort min tandställning vilket var rätt obehagligt men sjukt värt 2,5 år med den på. Det blev jättebra verkligen och jag är supernöjd.
Idag ska jag träffa Hannah som jag och Carro gick i samma lag som i Panthers. Vi ska faktiskt gå på bio och se förpremiären på 50 shades of grey (hahah) kommer nog känna mig rätt obekväm när jag sitter där men den är nog bra. :)


Likes

Comments

Hejhej, förlååt för att jag inte har bloggar på supersuperlänge men nu är jag tillbaka! Nu har jag ju sportlov då men veckan innan så fick jag influensa IGEN, asså kan man ha mer otur eller? Men aja, var i alla fall i Ulricehamn med en kompis i tisdags, var fortfarande lite småsjuk men det gick, och vi hade superkul. Ska även åka till Småland med henne idag, där ska vi bland annat också åka skidor, kuul! Men här kommer några snaps från i tisdags.

//Carolina

Likes

Comments

Copyright: Cecilia och Carolina