Jag längtar efter...

Julafton, då hela familjen samlas och bara myser

Att åka till USA med Issa

Att bli 18 år och kunna gå ut med alla kompisar!

Att gå på balen med mina fina klasskamrater

Att ta studenten och vara klar med skolan för ett tag i alla fall

Att resa med vänner, se världen

Att ta körkort

Sommaren, även fast den antagligen kommer innehålla mest jobb:/


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klickade precis hem en vinterjacka och en jumpsuit från Nelly. Kanske lite fel årstid för jumpsuiten hehe, men tyckte den var så fin.

Likes

Comments

För nästan ett halvår sedan drog jag och ett underbart tjejgäng till Liseberg för att se Miriam Bryant. Hela kvällen var verkligen fantastisk och som ett stort plus sprang jag även in i min underbara kompis Malou från Varberg!!

Likes

Comments

Idag fyller Kajsa hela 20 år! Är så glad att jag har fått chansen att lära känna henne. Träffade henne för snart 2 år sedan och har inte haft en tråkig dag sedan dess haha. På lördag ska vi fira med en middag hos Kajsi. Är så taggad, ska bli super kul att träffa nya människor!

Likes

Comments

Godkväll! Jag som precis blivit frisk blev återigen sjuk idag. Wiho bästa jag, Eller inte kanske. Denna gången åkte jag på öroninflammation vilket verkligen gör jätte ont. Men något som nästan gör ondare är att jag inte hinner träffa Fabbe något mer nu innan han åker. Vi skulle träffats och sagt hejdå idag men pågrund av att jag blev sjuk så blev det inget med det.

Likes

Comments

Godmorgon! Igår hade jag en riktigt mysig kväll med min barndomsvän Julia. Tjocka som vi är gick vi först förbi Ican och köpte lite gott innan vi begav oss hem till mig. Tanken var att vi skulle ha filmkväll men vi hade lite mycket att prata om för att det skulle gå hehe.

Vi pratade bland annat om en tjejresa vi planerar att göra i mitten av Augusti tillsammans med några andra tjejer. Tror det verkar som om det blir Magaluf eller Rhodos, är redan så taggad!

Likes

Comments

Studentveckorna är nog de roligaste veckorna på hela året! Så mycket glädje, skratt, tårar och blandade känslor om inte annat. I år var det även fantastiskt väder under dessa veckor vilket blev ännu ett plus! Är så taggad till min egen student, kan ni tänka er en dag där ni är omgivna med era nära och kära, så kul!!

Likes

Comments

Eftersom min dag bara innehöll en lektion som varade mellan 8-9 bestämde Johan och jag oss för att dra in till stan för att plugga. Adam hängde också på så det vart ju trevligt.

Likes

Comments

En underbar dag denna sommaren var den 4:de juni som spenderades på Ullevi med bästa Håkan. Som om inte det var bra nog var jag även där med mina två fantastiska vänner Kajsa och Panzar. Det är en dag jag sent kommer glömma!!

Likes

Comments

Likes

Comments