Rs och Mirre sov här inatt så vi gick upp lite i 8 för att Mirre skulle till jobbet och jag skulle till stan. Har varit på mitt gymnasium och varit med på öppet hus som vi haft idag. Var väldigt kul faktiskt, både Ellen & Matilda var med och det kom även en hel del folk. Min linje har inte verkat på poppis när jag varit med på gymnasiemässan men idag pratade jag med ett par stycken som skulle läsa den. Visade en del runt och fick även vara med när rektorn pratade, stod dock bara framme vid tavlan men det var kul det med. Många roliga lärare var med och ah, det var kul helt enkelt. Kommer ha ganska fullt upp men det kommer eventuellt ett inlägg om min fredag lite senare ikväll. Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Min fina Miriam fick körkort idag, är så stolt över henne!
Och då har alltså 2/3 av medlemmarna i CMR körkort. Alla utom jag haha. Mirre kom och hämtade mig vid 1 och styrde sen mot Göteborg där vi stannade och hämtade upp RS före vi åkte upp mot Stenungsund. Mirre skulle överraska Simon efter att han hade slutat jobbet och efter att vi hämtat honom så åkte vi mot Kode, Simon fick agera guide medan Mirre körde runt. Sen styrde vi ner mot Göteborg, hoppade in på Ica i Munkebäck före vi släppte av RS hos honom. Mirre släppte av mig vid 7 och då började jag med maten. Ska ta en dusch före jag går och lägger mig! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag haft. <3

Likes

Comments

Haft en ganska lugn dag idag, lärarna har utvecklingssamtal idag så därför har jag varit ledig. Kollat på lite TV, tagit en promenad, pratat i tele, kollat resor, lagat mat och tagit kort på lite kläder jag ska sälja. Har vart skönt att inte ha några måsten. Tänkte ta en dusch före jag går och lägger mig, hoppas ni haft en bra tisdag!

Likes

Comments

​Fick med mig detta läppglans från Sephora igår, har velat ha det ganska länge då jag lånat mammas som hon köpte för flera år sedan. Tyckte det var jättebra då och jag är lika nöjd nu, stack dock inte så mycket i läpparna som jag trodde men det funkar verkligen!

Likes

Comments

Då var dagen kommen, sista dagen i huvudstaden. Smarta hade vi dock inte varit när vi bokat tåget hem då det inte skulle gå förräns 7 och vara framme vid 10, affärerna i sthlm stängde redan vid 5-ish och min buss hem skulle alltså inte gå förräns 05.30 men det löste sig ändå.

Vi började iallafall dagen med en tidig frukost som vanligt och sedan vi tog det lugnt en stund på rummet före vi började packa. Checkade ut lite efter 11 och skyndade till centralen för att låsa in våra väskor. Som förutspått så var det kaos och alla skåp var låsta, sprang upp mot bussterminalen och hittade som tur var ett skåp. Var dock för snabb för Ellen så vi tappade bort varann haha, men vi löste det genom att möta upp hennes mamma som var påväg hem från sthlm så hon tog hennes väska istället. Sen gick vi till EP och fikade före vi gick i lite affärer.

Gick runt i en del butiker hela förmiddagen före vi började dra oss mot stureplan där vi hade tänkt äta. Blev att vi åt på Riche då vi hört att deras köttbullar skulle vara goda haha, vi gick dock fel så det blev en lång promenad före vi kom fram. Själva stället var jättefint, maten var god fast personalen var rätt dryg.

När vi hade tagit notan kom även Amanda-Nicole förbi och gjorde oss sällskap ett tag, vi följdes en bit före hon skulle möta upp ett par andra vänner. Sen gick jag och Ellen bortåt, klockan var typ 5 och de flesta affärer började stänga. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå mot centralen, vi stannade på Coop och köpte lite mat att ta med och direkt före tåget skulle gå så köpte jag även kaffe från EP. Tågresan hem var rätt seg, dels för att jag hatar att komma hem när jag har varit på resor och sen var vi trötta och sen uppe på det så funkade inte internet. Halvsov iallafall lite samtidigt som jag lyssnade på en podd, vi var i Göteborg runt halv 11 så efter att jag och Ellen sagt hejdå tog jag vagnen till Kors och mötte upp pappa.

​Hade jättefina dagar i Stockholm ihop med en av de bästa jag vet, var så skönt att komma iväg lite. Älskar Stockholm!

Likes

Comments

Ledsen för att bloggen har fått stå tom i några dagar, har bara inte haft någon energi för att blogga...

Igår behövde vi som tur nog inte komma till engelskalektionen och jag hade bokat in ett möte vid den tiden så därför slapp jag sjukanmäla mig (yey). Skulle intervjua en person till ett projekt vi gör i median, det gick bra även fast jag kände mig så konstig igår. Tror det beror på att jag är så trött men jag är liksom inte närvarande i det jag gör? Låter jättekonstigt men tar inte in vad någon säger och lyssnar liksom inte, vet inte vad jag ska göra men det går bara inte... Aja, efter intervjun gick jag till Sephora och fick med mig en liten sak som jag velat ha ett tag. Kommer ett inlägg om den sen, och sen köpte jag även en klänning från BikBok hehe. Sen i skolan hade vi marknadsföring och tillslut media och då förberedde jag mig inför nästa intervju som skulle bli på stadsbiblioteket med en tjej som jag följt ett tag på instagram. Mötte henne vid halv 5 och allt gick bra, hon var jättesnäll. Kom hem vid halv 7 och senare på kvällen när jag skulle äta ringde Moa och ett par minuter efter det satt hon i mitt kök. Var så kul att hon kom <3, hon stannade ett tag och vi satt och snackade om allt möjligt. Sen hände det inte så mycket mer efter att Moa åkt hem, tog en varm dusch före jag gick och la mig då det är så kallt inne. Lånade förresten med mig en bok från biblioteket igår som jag hade tänkt läsa lite ur ifall jag kan koncentrera mig, har också lite läxor som jag borde göra idag. Ni får ha en fin dag förresten!

Likes

Comments