Header

Allmänt, Träning, skola, vörå

Hej på er!

Första Skoldagen är nu över, Skoldag och skoldag, mer en informations dag. Imorgon börjar lektionerna och halva min hjärna är super taggad medans andra helst skulle vilja lämna på rummet för att spela musik.

Började dagen ed en kort morgonlänk innan frukosten, och det kändes faktiskt helt bra. Åt sedan frukost innan jag bytte om och körde till skolan. Fatta att sätta sig i bilen och köra till skolan, känns inte verkligt. Ska nog endå ta hit cykeln nästa vecka, och försöka cykla de dagar som bjuder på fint väder.

I skolan innehöll dagen info tillfällen på info tillfällen allt från träning till internats boendet. På tal om boende efter mycket hit och dit och om och men, så slutade med att jag bor i ett rum på internatet istället för lägenheterna. Men nog ska vell detta gå lika bra. Ska efter jag har fått i ordning allt ta med er på en liten Room tour, men det få bli nästa vecka när jag fixat allt. Ni får nöja er med en sneak peek så länge!

Ska nu fortsätta göra i ordning i mitt rum, för att sedan köra en kort cirkelträning för bålen och armarna innan jag och Sandra lite senare beger oss mot Oravais för att dra träningar!

Ha det så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Kalas

Hej på er!

Spenderade några dagar vid Mikaels innan veckoslutet och i Fredags var vi till Marias (Mikaels syster) på kalas eftersom hon för inte så länge sedan fyllt år!


Titta så mysigt hon hade gjort det med lastpallar, mattor och kuddar. Verkligen tumblr om man frågar mig.

Hon bjöd på Pizza, världens godaste bål blandning och annat smått och gått

Såpbubblor fanns också till hands, och det blåstes för allt vad lungorna höll

En riktigt lyckad kväll om ni frågar mig!

Imorgon bär det av mot vörå, så packar för fullt! Ska nu fortsätta packa, är så taggad på att få börja inreda imorgon!

Likes

Comments

Lista

Hej på er!

Sitter just nu vi Mikaels och fixar lite inför skolstarten och bloggar, så hittade en This or That som jag fyllde i så de som är med tjockare stil är de jag föredrar av de två alternativen

lakrits - choklad

pizza - hamburgare

kaffe - te

mjölk - vatten

mc donalds - max

mat - godis

sommar - vinter

guld - silver

morgon - kväll

julafton – födelsedag

nyår - midsommar

mobil - dator

stad - landet

lägenhet - hus

bada - duscha

sola - bada

fota - bli fotad Båda

skräckfilm - romantisk komedi

fester - hemmakvällar Beror på humör

svart - vit

planering - spontanitet

stökigt - städat

inga barn - tio barn

spara - slösa

ge - få

blind - stum

brun utan sol - solarium

brun hy - vit hy

kjol - shorts

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!

Här kommer lite bilder från weekend festival i Helsingfors som var förra veckan.

På torsdag tog vi (jag, Mikael och Nico) Tåget ner till hesa, väl där hoppade jag på första bästa buss till Borgå där jag mötte upp Klaara. Vi snackade ihop allt vi missat sen sist och sedan gick vi och gjorde varsin tatuering, Så nöjd. För er som undrar ifall den symboliserar något så gjorde jag den eftersom jag nästan lever för musik, älskar att sjunga och spela. så musiken ligger mig varmt om hjärtat.

Efter det satte vi oss på första bästa buss tillbaka till Hesa.

Nästa dag började med att jag och Klaara gick ut för att hitta frukost, fastande för dessa Jungle Juice Bar och bestämde oss för att testa. Och de är faktiskt riktigt goda, och mättande!

Därefter tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning för festivalen. Vi hade köpt paljetter och rosa neonfärg. Sen begav vi oss till metron för att ta oss till området. Utanför området möttes vi av en lååååång kö, och inne på området möttes vi av ett hav av vatten, som tur var så hade det torkat upp till Lördagen.

En av de bästa stunderna måste ju endå ha varit när Aaquil Brown, eller som han kallas Slim Jxmmy från Rae Sremmurd tog min telefon och fotograferade. Enda tråkiga med det var att Klaara inte syntes och jag syntes lite på 2st eftersom det blev i förbifarten. Annars så var Rae Sremmurd en av de bästa på hela festivalen, ingen fick igång publiken som dem!

Likes

Comments

Allmänt, Tankar

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en helt fantastiskt helg i Helsingfors! Ska nu efter detta inlägg sätta mig ner och rensa och kolla igenom de X-antal bilder jag tagit för att sedan göra ett inlägg om helgen, som förhoppningsvis kommer upp imorgon.

Känner att jag har lite att ta tag i nu sista veckan innan skolan (vet ska inte påminna de som snart ska tillbaka till skolan, för vet själv att jag inte tycker om att bli påmind om skolan) men det är inte bara till skolan jag behöver ordna upp och rensa. Det gäller saker här hemma och mitt huvud också.

Varför är det alltid så svårt att kunna rensa saker? Antingen har sakerna ett för speciellt band eller så kanske, kanske någon gång långt in i framtiden när solen brunnit upp och människor förvandlats till robotar så behöver man just den saken för att kunna starta bilen, eller nått liknande. Det går liksom inte att bara slänga det för att det ha legat i ens skåplåda i 10 år, nej den ska ligga där i minst 50 år till.

Vet inte om detta enbart har att göra med att det bor en liten samlare i mitt huvud, som ständigt brottas med mitt kontroll och råddiga jag. Vilket leder till att allt jag äger är precis det jag behöver på exakt den plats jag vill så jag ska hitta det (förutom när jag har stress då hittar jag inget, vilket är typ jämt när jag ska någon stans) Så de som i min hjärna verkar ok kanske andra ser som kaos. Och sen beror det på från dag till dag också, vissa dagar ska allt vara precis på plats och helst vill jag kasta ut allt som gör att det ser stökit, och vissa dagar ska det vara mysigt med många kuddar och prylar lite här och var.

Sen till huvudet. Det om något skulle behöva en automatisk papperskorg rensare som skulle rensa bort alla onödiga tankar var 5 minut så jag skulle få plats med nya idéer och tankar. Och framför allt skolundervisningen. Kommer ofta på projekt som sedan lämnar på halvt eftersom jag kommer på något annat roligt att också göra.

På tal om automatiska papperskorgsrensare så hatar jag när mina E-mail i skräpposten automatiskt efter en stund raderas.

Det var allt för mig, tack och hej!

Likes

Comments

Hej på er!
Befinner mig för tillfället i ett tåg påväg till Helsingfors på weekend.

Men vi backar några dagar....

I måndags var de min födelsedag och på samma dag skulle jag och köra upp. Tänderna började inte skaka fören när vi satte oss i bilen påväg till vasa och de slutade inte innan jag var tillbaka på besiktningskontorets parkering och han säger att detta blev helt klart Godkänt! Vilken lättnad!

Nåja tillbaka till nutiden, väl i Helsingfors hoppar jag på första bästa buss till Borgå för att möta upp Klaara och ta igen lite tid med henne och lite andra saker ni får höra om senare. Efter det tar vi bussen tillbaka till helsingfors för Weekend festival!

Jag har färdigt jobbat för denna gång och när vi kommer hem så är det bara 1 vecka kvar innan skolan börjar, 1 vecka!!!
Men längtar faktiskt lite till skolan!

Likes

Comments

Träning, Mode, Allmänt

Hej på er!
2 dagar tills min födelsedag, 2 dagar till jag troligtvis har körkortet i min hand, känns inte alls så om jag ska vara ärlig. Just nu vill jag bara att tiden ska stanna, känner att jag inte hinner med allt.

3 Jobbdagar kvar och sen 2 lediga, innan jag beger mig ti Helsingfors, och det känns som jag skulle borda hinna göra mycket innan Torsdag.

Hittade mina shorts som jag sytt själv i högstadiet, så klart jag skulle ut för att fotografera, har inte använt dem så mycket men kanske man skulle börja.

Har också försökt ta tag i styrketräningen igen, eller träning över lag, sakta men säkert tar det sig.

Likes

Comments

Dagarna susar förbi i raserfart och jag har påbörjat sista jobbveckan, och skolan börjar om c. 3 veckor. Var tog sommaren vägen? Eller förlåt sommarlovet, någon sommar har jag inte sett. Men de är inte vad vi ska prata om idag, för de sköter alla andra om endå (inklusive mej själv) det är liksom sommarens heta ämne.

För ungefär en vecka sen var vi och se på Oravais sommar teater, Lumpänglars väg. Vädret var på vår sida även fast vinden blåste lite väl kallt. Pjäsen var väldigt bra, en historie lektion på samma gång. Annika hade ennu en gång lyckats.

De senaste dagarna har spenderats i jobb, och med Mikael, och resten av veckan fortsätter i jobbets tecken. På Måndag fyller jag också år, så då bär det av till Vasa fö att köra upp. Längtar så tills att man får börja köra bil, man känner sig lite mera fri då, att kunna ta sig vart man vill.

Likes

Comments

Allmänt, mat, Träning

Tillbaka, eller vad ska man säga. några dagar har gått och jag har behövt vila mitt huvud ett tag, av olika anledningar. Men allt börjar flyta på nu igen, eller iallafall så småningom.

Vad har jag gjort då?

Firat Midsommar med min lillebror, Vi åt god mat och såg på Film, Lite syskontid är aldrig helt fel.

Tillbringat tid med Mikael

Förra helgen var det också klacken, träffade massa gamla vänner, och skaffade även några nya. Freddy Kalas var en av artisterna där och han drog dit en massa folk, och då menar jag massa. Framför scenen var det väldigt trångt och varmt, Gick bra enda tills att folk i mitten började få panik och ville ut, då slank även jag och Elin ut, vi tog oss varsin Hamburgare och lyssnade på musiken från utsidan istället.

Annars har jag enbart jobbat och tränat. Tänkt att det redan är Juli, har börjat öva till teoriprovet också eftersom min födelsedag inte är allt för långt borta. Var idag sista gången och övningskörde innan jag ska köra upp, och det gick hur bra som helst. Är inte så nervös för uppkörningen, teorin däremot skrämmer mig mer, dels för att jag vet från början jag har svårt att orka läsa. Men detta ska ja Klara på första, den inställningen har jag.

Likes

Comments

Allmänt, Lista

När jag var och tränade här om dagen började jag tänka på saker, som jag sen kom på att personer som inte känner mig riktigt bra, kanske inte vet dessa saker om mig. Så bestämde mig då för att slänga ihop en lista på saker ni kanske inte vet om mig.

1. Jag är väldigt blyg bland människor jag inte känner, vissa kanske inte tror det men jag är egentligen jätte blyg.

2. Jag Älskar lastbilar, varje gång jag ser en lastbil blir jag så glad!

3. Jag bryter lite mot den finska normen när jag säger att jag tycker inte om att bada bastu, jag börjar bara må dåligt och förstår inte grejen med att sitta i ett varmt rum och svettas

4. Jag tycker heller inte om att simma, har inget emot själva simmandet det är det att man blir våt jag inte tycker om. Skulle nog kunna simma bara man inte blev våt.

5. Jag har aldrig haft problem med finnar i ansiktet, Jag kan ha 1 nån gång sådär. Men aldrig något jag stör mig på och det tar mig till nästa sak.

6. Jag använder aldrig foundation, helt enkelt för att jag inte är i behov av det. Nån gång, kanske 1 gång i året använder jag det men annars inte.

7. Jag har ett ärr vid hakan som jag fick för länge sen när jag föll handlöst och slog hakan i isen

8. Jag tycker om kall mat

9. Jag har haft tandställning

10. Jag är c 180cm lång

Och där är 10 saker ni kanske inte visste om mig, vissa kanske visste nånting. Tycker iallafall det är jätte roligt att göra såna här inlägg så vill ni ha fler är det bara att gilla eller kommentera så vet jag!

Ha en fortsatt bra dag!


Likes

Comments