Me and my LOVE
Massor av pussar / A

Likes

Comments

hejhej sötnosar! Idag var inte riktigt min dag kan man lugnt säga! Var påväg till skolan skulle precis gå ur bilen och in till lektionen, men det blev inte riktigt så.. Tur för mig så var Kevin snäll och skippade sin lektion för min skull! Kände mig verkligen hemsk för det, men det var jätteskönt att han gjorde det. Som tur var hade jag honom, mörk choklad och te! Det hjälpte efter en stund hihi!

Pussar / A

Likes

Comments

Träning hela veckan låång

Hej alla godingar! Denna veckan har jag varit ute och sprungit tre gånger redan, ska ut och springa idag igen eller kanske gymma, någon träning blir det iallafall! Imorgon ska jag vara friidrottstränare så hela min fredagskväll kommer ägnas åt det! Måste gå och lägga mig tidigt också. Hela helgen, både lördag o söndag ska jag till friidrottens hus i Göteborg på friidrottsutbildning! Snacka om att jag kommer bli fitt hahah...

Nej men det känns bra faktiskt! Jag har kommit på det att jag mår såå bra efter ett tränings pass. Då alla endorfiner och vad det nu mer är som utsöndras!

Pussar / A

Likes

Comments

Lite av de jag fick med mig hem..
Pussar / A

Likes

Comments

Drinkar och middag i Göteborg

Igår kväll gick vi ut åt middag och drack drinkar! Maten var verkligen såå god, vi beställde in en jättegod förrätt med pulled pork och en flaska vin som vi delade på. Sen beställde jag fajitas till huvudrätt och K oxfile det var såå gott och hur mysigt som helst! Efter maten beställde vi in lite drinkar, det är helt galet vad dyrt det är med drinkar! Men vi lyxade till det och beställde in lite drinkar också!


Efter det gick vi ut och träffade en kompis till oss, som sen följde oss till tåget som vi tog hem till Varberg. Vi var verkligen såå nära att missa vårt tåg precis när vi sprungit på tåget stängdes dörrarna och tåget körde iväg!


Jag var så glad att vi hann på tåget för att sitta på tågstationen i 1h med så mycket konstigt folk runt omkring sig hade jag tyckt var jätteläskigt! Är inte de konstigt att det alltid hänger skumt folk på stationer!? Undra varför det är så egentligen.

Pussar / A 

Likes

Comments

Hej på er! Jag har haft en sådan mysig helg! Åkte till Göteborg med K tidigt på lördagen för att shoppa vårkläder och skor! Vädret var jättefint så en stor delen av tiden satt vi på en uteservering med något att dricka, såå mysigt!

Det värsta var att när vi satt oss och skulle gå in och köpa drickan frågar hon i kassan mig om min legitimation, jag e ju 18 så det var inga problem tänkte jag...

- Det är 20 års gräns här, vill du ha något annat?

-Ehh VA!? Nej det vill jag verkligen inte.. Sa jag och gick ut satte mig vid vårt bord på uteserveringen och var förbannad.. Det tyckte så klart kevin var jätte roligt.. Han är inte ens 18 än men det slutade med att han fick gå in och köpa ut min dricka hahah.. Så kan de gå.., jag fick drickan iallafall och uteserveringen var full av folk och hur mysig som helst! dock tänker jag aldrig gå dit mer.. Inte efter den hemska personalen usch!

Pussar / A

Likes

Comments

Hej allihopa!! Idag är det fredag huur underbart!? Slutade skolan 2 och sen dess har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och arbetat på en affärsidé! Jag vet inte ens om min idé kommer gå till färdig produkt, MEN det är så roligt att komma på olika idéer, göra upp en plan, fantisera upp hur allt ska vara, räkna på kostnader och vinster! Låter kanske nördigt haha, men ibland får jag så mycket inspiration och idéer att jag bara måste jobba lite med dem haha.. Vem vet i framtiden kanske mina idéer blir till verklighet! ;)

Ha en underbar helg allihopa!

Pussar / A

Likes

Comments

Ser detta och vill bara ha sommar igeeen
Pussar / A 

Likes

Comments