Har precis kommit hem ifrån jobbet och sitter nu i sängen och bara myser. Köpte med mig morötter och dippmix på vägen hem så har gjort morotsstavar och dipp! Var så himla gottesugen, antagligen för att jag inte hunnit äta någon kvällsmat, blir alltid jättesugen på massa skräp om jag ätit dåligt. Kroppen skriker antagligen efter energi? Egentlige är jag stenhård med att äta nyttigt under veckan och unnar mig bara gotte på helgerna.. Men om man tränar så kan man ju få unna sig lite dipp tycker jag hehe..

Planen var att jag skulle vara tillbaka i skolan denna veckan.. Men det har inte riktigt blivit så. Tråkigt! Vill ju tillbaka så jag kan börja komma igång med det jag ligger efter med vilket kan vara en del nu när jag varit borta.. Men jag börjar känna mig mycket bättre och tänker vara tillbaka nästa vecka.. Tänker varje dag att imorgon! Imorgon, imorgon går jag till skolan! Men när jag vaknar på morgonen känner jag mig helt utmatad med världens ångest inför att gå dit.. Det känns helt omöjligt! Men nu är det på tiden! Nu tänker jag gå dit och jag tänker greja det..

Likes

Comments

Träningsvärk imorgon??

Är helt slut! Var och tränade idag vilket var jätteskönt (efteråt iallafall haha)! Provade ett nytt gym, men föredrar nog mitt gamla bättre! Så det blir att fortsätta på Fregatten. Älskar när det inte är så mycket folk på gymmet, vilket det typ aldrig är på Fregatten. Så fick lite smått panik i början av att det var så mycket folk överallt. Men det gick jättebra! Tränade ben vilket resulterade till att dem är vääldigt trötta nu, taggar träningsvärk imorgon!...

Hade tänkt gymma imorgon också, men imorgon jobbar jag till kl halv 10, så får se om det går att klämma in under dagen!

Nu sitter jag hemma hos min pojkvän, dricker te och äter banan med jordnötssmör. Tog verkligen med mig min burk med jordnötssmör till honom haha. Har jättesvårt att hålla mig mätt, vet inte om det bara är jag, men när jag äter sallad blir jag proppmätt för att sedan 1h senare vara hungrig igen.. Därför äter jag ofta jordnötssmör och banan som mellanmål eller kvällsfika! Tycker det mättar jättebra, jordnötssmör är ju en riktig kaloribomb så man får äta med lite måtta. Men det är supernyttigt då det innehåller bra fetter, vitaminer, mineraler och antioxidanter, sen är det jättemättande också! Älskar att nästan hela mitt inlägg handlar om jordnötssmör hahah.... Ni kanske förstår hur mycket jag älskar det!? hehe...

PUSS/A

Likes

Comments

Såå god!!!
Recept:

Till glassen behöver du:

2 bananer

jordnötssmör (inga bitar i och ska innehålla minst 99% jordnötter )

Till Toppingen behöver du:

mörk choklaad, hela jordnötter & jordnötssmör

Gör såhär:

1, Frys bananerna (som är skurna i bitar)

2, ta fram, låt tina någon minut

3, mixa i en matberedare med valfri mängd jordnössmör (efter tycke och smak) jag har nog i ca 1dl i min.

4, hacka lite choklad över ( minst 70% då det är nyttigare) ringla lite jordnössmör och strö lite nötter över!

MUMS!!!

Likes

Comments

Healthy food

Just nu:

Först ska jag stiga upp ur sängen och äta en god och låång frukost. Efter det tänkte jag försöka mig på att gå ut och springa eller om jag är lat en powerwalk, tänkte försöka mig på milen, har inte sprungit en längre runda sedan i somras, det ger sig hur det går! Måste komma igång med att springa igen! Älskar känslan när det börjar gå lättare och lättare. När man till och med kan börja tävla mot sig själv och sina egna tider!

PUSS/ A

Likes

Comments

Det är ju faktiskt okej att inte alltid må bra!

Det är ju faktiskt okej att inte alltid må bra!

Ibland mår jag inte så bra, och det har äntligen sjunkit in hos mig, att det är okej! Det är okej att inte försöka dölja det! Men det är svårt! Visst är det svårt att inte svara jo det är bara bra när man får frågan:

-allt bra med dig? Det är som att autopiloten kickar igång och du svarar

-bara bra! Med det där inövade leendet, som är så inövat och använt att ingen ser någon skillnad.

Det är svårt att bli av med autopiloten, den trygghet och säkerhet du befinner dig i när den kickar igång. Men det är också den trygghet som i längden leder till att du bryter ihop. När du håller skenet uppe, låtsas att allt är perfekt för länge. Tillslut rinner alltid bägaren över.

För mig har autopiloten varit igång för länge, bägaren har runnit över flera gånger men när den svämmat över så finns det ju plats för fler droppar att fylla upp den med, eller hur!? Så autopiloten har än en gång kickat in och så har det fortsatt! För den där säkerheten man befinner sig i när den är påslagen, den falska tryggheten är läskig, rent utav farlig att bryta sig loss ifrån!

PUSS/A

Likes

Comments

Dress made by me 

Fick en symaskin i julklapp och den har användts lite då och då. När jag var liten drömde jag om att bli designer. Tycker det är hur kul som helst att tänka ut en bild i huvudet om hur plagget ska se ut och sen klippa och klistra tänkte jag säga haha, klippa, nåla och sy ihop det tills det blir så som man tänkt sig.

Här är kvällens projekt en svart sammetskläning! Är osäker på axelbanden dock, men overall är jag nöjd!

PUSS/A

Likes

Comments

Mirror mirror on the wall... 
..Who's the fairest of them all?

Toppen - sydd och designad av mig

Jackan - snacka om vintage, min pappa hade den när han var lika gammal som jag!!

choker - sydd och designad av mig

PUSS /A

Likes

Comments

GOOD MORNING ÅNGESTEN

Kl är nu ungefär 07:15, jag satte alarmet extra tidigt så att jag skulle hinna med att göra mig iordning, äta en god frukost och vakna till. Redan ätit frukost men efter det kom ångesten och hälsade på. Har i detta nu så kraftig ångest att jag själv inte vet om jag kommer kunna ta mig till skolan.. Ska gå och göra en kopp te, ta det lugnt och se på..

PUSS /A

Likes

Comments

Min värsta mardröm

Min värsta mardröm är att leva mitt liv och aldrig uppnå mitt livs mål. Målet ’’att inte bry sig.’’

Att inte bry sig, är nog det viktigaste och tydligaste mål jag har i livet. Det är det mål som jag är livrädd för att inte uppnå men också så otroligt taggad för att uppnå. Det är för mig lycka i livet. Det är för mig då man är helt tillfredsställd med sig själv.

Att inte bry sig om vad andra tycker.

Att inte bry sig om att försöka leva upp till andras förväntningar.

Att inte bry sig om alla ideal.

Att inte bry sig om att försöka vara någon annan än dig själv.

Att vara helt nöjd med sig själv, både psykiskt och fysiskt det är mitt mål. Jag påstår att det målet borde vara alla människors prioritet. Det skrämmer mig att inte uppnå detta. Att bli en vuxen som ’’bryr sig för mycket’’ om vad övriga världen tycker och tänker.

Jag har alltid gått min egen väg även om det inte alltid varit vad andra tyckt. Jag vill påstå att jag alltid haft en bra självkänsla i grunden. Men mitt mål är att jobba stenhårt med mig själv för att nå mitt mål.

PUSS /A

Likes

Comments