Idag praktiserade jag på Coop igen, trodde ärligt jag skulle gråta idag.. Hatar personalen där så mycket, dom typ skrek å börja svära åt oss, sen fick jag skit jävla ont i höften, så sa hon åt mig att gå fortare och snabba på medans jag typ grät för de gjorde så ont.. Asså haha de va hemskt, men va ju tvungen att stanna kvar där om vi ville ha vårat omdöme sen..
Fast vart lite gladare sen när vi sluta, för då fick vi chips å en dricka heheheh 👌

Aja, har inte gjort någonting typ, förutom att varit på Coop. Sen hämta vi Johanna-Louise och Sebastian, Johanna-Louise bor ju här Haha, men Sebastian va å hälsa på hos oss bara :) och nu ligger jag i sängen å lyssnar på musik.

Senare ikväll kommer ett videoinlägg upp med svaren på era frågor! Så fråga på nudå! Puss :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte ha en liten frågestund, eftersom jag inte har så mycket att skriva om just nu, så kan ni få fråga lite om det ni är nyfikna på, så ska jag försöka svara så ärligt och seriöst på alla!
Kanske tar upp svaren i ett videoinlägg? Vi får se! Fråga så mycket ni kan nu, puss! :*


Likes

Comments

Tja, igår sov bästa Mella hos mig för att vi skulle upp och praoa tillsammans idag. Hon ska sova här inatt igen för vi ska praoa imorgon igen också.
Iallafall så praoade vi på Coop, vet inte varför vi valde ett sånt tråkigt jobb, men kom på de typ i sista minut, för vi hade glömt att fixa plats haha..
De är iallafall sämsta jobbet jag vart på, så jävla dåligt, ville typ spy på personalen och allt vi var tvungen att göra, vi fick packa upp varor i timmar och gå ut och rensa äckliga sopor, de sög apa helt ärligt..
Och när vi fråga om vi fick gå på lunch så sa chefen först att vi skulle få en kvarts lunch, vadå en kvart?! Då hinner man inte ens beställa mat hahaha, så tillslut fick vi 40min.. Men hatade honom endå.

Oj, nog på mina klagomål nu!
Imorgon är det fredag, men tror jag bara ska vara hemma och ta det lugnt i helgen, de behövs..

Ska ta mig en sovstund nu! Vi hörs, puss :*Likes

Comments

Förlåt för jag inte bloggat men har vart en helt kaosad helg men endå sjukt nice! Kommer lite bilder nu, sen så bloggar jag mer imorn, puss :*

Helgen

Likes

Comments

Tjo, kom precis hem från Ljusdal! Har väll vart en ganska skön dag antar jag, först så köpte jag nya skor, vita låga converse :) efter de drog jag till finess och träffa Mella och Elin, där vi också träffa Felix, sen drog vi å träffa Linus, och efter de gick vi till Albin, var med honom en stund och sen gick vi till budda å var där en stund, sen åkte vi hem hahahah :)

Igår så var jag med lina på kläppa, träffa lite trevligt folk och så, och imorgon så är det ju fredag så då ska hon sova här! Mys!

Men ah de va dagen, puss :*

Likes

Comments

Godmorgon på er solstrålar!

Klockan är 05.30 och jag är vaken,. Men aja..

I förrgår så var jag med elmina Hugo och Albin, vi gjorde inte så mycket, asså pallar inte dra igenom heldagen.. Runt 9tiden hämtade Jonas och Budda mig så då åkte jag bil me dom och min foster syster ett tag, sen skjutsa dom hem oss.

Igår så var jag först med Elmina, vi satt hemma hos henne å ja, jag vettefan vad vi höll på med.. Tror jag inte vill veta heller, men kult hade vi!
Runt 4tiden drog vi hem till Budda, där hade vi också skoj, så roligt att vi hade sönder en skit dyr lampa som han hade fått i inflyttningspresent.. Och ja, misstolka de inte att vi hade skoj med en kille..
När klockan var typ 6 så gick jag hem till Janko, men vi börja bråka och gjorde slut så jag gick hem till elmina igen istället.
Så ja, nu är jag singel, och han med, blir nog bäst så tror jag, vi bråkade alldeles för mycket.. Men ah.
Gick ju iallafall hem till elmina, vi va där typ 10min sen så gick vi över till Albin och var med honom, sen åkte jag hem.😊

Min jätte roliga intressanta dag iförrgår och igår, puss :*

Jag och elmina tjockade i förrgårHugo och elminaElmina försökte knäcka min rygg igår..Jag, elmina, Albin

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och har svenska.. De suger!
Slutar halv 3 idag, alltså om 1 och en halvtimme, då ska jag dra ner till Ljusdal och vara med Lina en stund. :)

Gjorde så jävla mycket igår så hann inte skriva nå då, men kan berätta om gårdagen senare ikväll, puss :*


Likes

Comments

Har ändrat designen och headern lite, vad tycker ni? vart den bra eller lär jag göra om den igen? För vet helt ärligt inte vad jag själv tycker.. Ser kanske lite konstig ut.. Men är ni nöjd så är jag nöjd!

Rösta på bra eller dålig där nere! puss :*

👇

 

 

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggat! Men har känt att jag verkligen Inte orkat.. Men ska blogga varje dag nu! Lovar!

Iallafall så i torsdags fyllde jag år, så är 16 nurååå! Hehe. Då följde mina älskade vänner med mig hem, Melanie och Julia, vi tog massa fula bilder och myste och så. Jag fick typ en tv, och lite annat roligt, men ska ju hem till min riktiga familj i Gävle och fira också, liksom tvn fick jag ju av min Fostermamma :)

I Fredags så åkte jag till Lina efter skolan, vi var hos henne ett tag, sen drog vi till kläppa, träffa lite folk, åkte moppe och så. Sen drog jag till kåken med janko, där jag träffa andra också. Orkade inte va kvar där så drog hem typ 10, då följde janko med mig och sov hos mig.

Igår så vaknade jag bredvid bästa älskling, han sov så jävla länge så jag gick och duscha och börja fixa mig och sånt, runt typ 3 tiden skjutsa Sara oss till Ljusdal, drog hem till janko en stund, kanske 30 min, sen drog jag vidare till Elmina. Vi var ute, träffade Edvin, sen träffa vi också Linus, Hugo och EddeP.

Sen så blablabla, runt 8 tiden träffade vi janko och fick skjuts av Elminas mamma hem till Sjöblom där vi var till typ 10, fick panik där inne för de var typ tusen pers där och jag hatar när det är för mycket folk.

Men ah, lite uppdatering om vad som hänt typ.

Idag är jag bara sjukt deprimerad utan att veta varför.. Orkar inte göra något alls, orkar inte vara med någon, orkar Inte göra ingenting osvosv, menmen, ska försöka vara positiv endå!

Vi höres, puss :* 

Torsdags med tjejerna

Jag och lina i fredags


Två bilder från igår.
Likes

Comments