Tillbaks igen💕 Här kommer en sommar outfit, tänkte passa på att visa en outfit för det börjar närma sig sommaren och skolavslutning för dom som går i skolan.

Detta är en fin vit klänning från Cassels med spets vid överdelen och sedan tjockt bomulls tyg i nedre delen.

Sedan ett par bruna skor och en svart väska med en fin plånbok brevid. Sedan har vi lite smink och smink-borstar från "Real-Techniques" som du kan göra en enkel och fin sminkning i sommar!

Det var allt för detta inlägget och hoppas ni gillar sommar outfiten, kram på er🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Mitt första blogginlägg! Jag kommer bara skriva lite om mig själv till en början så kommer det mera intressanta inlägg senare.

Jag är en tjej på 15 års ålder och heter Cecilia och bor med min pappa och min storasyster. Jag är väldigt energifull person och rör på mig mycket och går i Simhopp och luftgevärsskytte. Det jag gör på fritiden är att vara med vänner, komma på nya ideer och träna i mina sporter. Jag kommer senare i veckan skriva mer om mitt liv och familjen, vad som hänt och vad som är annorlunda med saker och ting i mitt liv, (känslosamt).

Det var allt för detta inlägget, är det något du vill säga så är det bara att kontakta mig på mina sociala medier eller kommentera💙

  • snap: cillis02
  • instagram: _cecilia_mattsson_


Likes

Comments