Header

new life, new beginning , Cecilias tips, Inredning/hem

Älskar verkligen min nya tavelvägg.

Visste inte vad jag skulle göra med den väggen tills vi fick problem med Simons stora tavla.
Då fick jag idén att göra hela väggen med lite tavlor och jag är super nöjd!

Ett tips till er som kanske också vill göra detta . Lägg ner tavlorna på golvet först för att se hur ni vill ha de.
Så slipper ni göra en massa onödiga hål i väggen ;)

köpte alla ramar HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

new life, new beginning , Inredning/hem

Hej på er!
Nu behöver jag verkligen er hjälp(!!!!!). Jag vet inte vad jag ska göra med mitt vardagsrum och jag behöver er hjälp med att bestämma hur jag ska ha de.

Min tv kan jag inte flytta på så jag kan inte ha soffan hur som helst i rummet. Men här kommer två bilder på hur jag kan ha de. Kommentera gärna vilket ni tycker ser snyggast ut eller om ni har en annan idé så skriv gärna det!

Likes

Comments

new life, new beginning , Dexter

Här har vi världens tröttaste kille, som dock ligger och sover nu. Men för 3 minuter sen (när bilden togs) så hade han världens energi! Haha jag la honom i sin egna säng nyss och han somnade direkt.

Det är så otroligt mycket saker som händer Dexter just nu. Det är inte bara att han växer som bara den eller pratar så otroligt mycket och utvecklas med rörelser och så vidare utan det har även hänt att han börjar få lite separations ångest. Han gillar inte att vara utan sin mamma helt enkelt. Speciellt inte när han vet att jag är i närheten. (vilket jag skrev i ett tidigare inlägg)

Men det är så otroligt att se som mamma hur sitt barn utvecklas och hur olika barn från barn utvecklas också.
Det är dock inte bara Dexter som utvecklas utan jag utvecklas som mamma, jag lär mig nya saker om Dexter nästan varje dag.  Likes

Comments

new life, new beginning

Har ni någon gång haft en känsla av att ni inte passar in bland en grupp människor? Typ människor utav samma kön eller bara en stor grupp.

Jag har den känslan nu för tiden varje gång jag träffar nya människor, speciellt om det bara är tjejer och om jag är själv . Det blir inte lättare för att jag är med någon som jag känt tidigare och som kanske har träffat den gruppen förut.

Jag blir väldigt nervös innan och blir väldigt osäker. De är också då jag får tankar som "vad kommer dom tycka om mig? Kommer jag klicka med någon eller kommer jag bara sitta där? Hoppas att någon börjar prata med mig. .. osv."

Alla dom här tankar började när jag fick ett jobb för något år sedan.
Jag gick in med en helt vanlig inställning om att vara trevlig och visa folk hur snäll och go jag är men det slutade med att en större del av dem jag jobbade med såg mig som något hot. Dem pratade inte så mycket med mig, dem planerade att göra saker och ting helt öppet när jag var där som t.ex ha en liten fest för någon som fyllde år på jobbet, sen kunde dom komma på måndagen och sitta och prata om hur roligt dom hade det och tyvärr var jag inte bjuden osv..
Det slutade med att jag började må väldigt dåligt och ville inte gå till jobbet och sen blev jag mer och mer tillbaka dragen och väldigt blyg.

Blyg är något som mina kompis aldrig skulle säga att jag var, men efter det där jobbet som jag ändå jobbade med i nästan 1 år så har jag blivit väldigt osäker på mig själv. Jag vet inte hur jag riktigt ska bete mig när jag kommer till en grupp tjejer.

Visst jag försökte verkligen prata med alla och vara med alla men det var inte alla som riktigt ville ge mig en chans och visa vem jag var. De kunde helt enkelt inte släppa in mig.

Det visade sig senare när jag hade en avslutnings fest/middag hemma i min lilla etta att en av dom här tjejerna (som jag kände mig väldigt utanför med) fick se mitt riktiga jag.
Hon sa till mig "Förlåt för att jag säger det här men jag trodde att du var världens bitch, men nu när vi umgås så märker jag att du verkligen inte är den jag trodde." Dock var faktiskt inte första gången jag fick höra att jag ser ut som en bitch/ond jävel utav en tjej. Jag förstår inte än idag varför folk har sett mig på det sättet. Tänk om dom bara hade pratat lite med mig och fått mig att känna mig välkommen in i gruppen. Då hade jag säkert jobbat kvar där mycket längre och känt mig självsäker som jag gjorde när jag kom in.

Jag förstår inte heller hur tjejer kan döma en person så lätt pga utseendet. Man kanske ser stenhård ut på utsidan men är mjuk som en fjäder om man bara nuddar den. Det är i och för sig ingen som får veta att man är mjuk som en fjäder när det först man gör är att ignorera personen, det bygger bara ännu mer hot.

Kan säga för er som inte har varit med om detta att det inte tar långtid för en självsäker tjej att börja tvivla på sig själv. Ge henne någon timme och hon är nere. Det går fortare ner än upp!

Idag sitter jag här och har hamnat med en ny grupp tjejer. Alla har något gemensamt och det är att alla är mammor. Då tänker man ändå att man kan klicka med alla och allt blir bra. Men nej tyvärr inte för min del. Jag blir väldigt osäker och kan känna att jag inte vill träffa dom samtidigt som jag vill träffa dom. Jag vill ge dom en chans att lära känna mig och försöka bli vän med mig. Men den här osäkerheten tar verkligen all min kraft. Den får mig att bara vilja stanna hemma med min son eller träffa någon som jag har känt tidigare.
Det sätter sig som en klump i magen och dom onda tankarna kommer upp hela tiden.

Jag ber inte om att folk ska komma och tycka synd om mig utan jag vill bara ha ett gäng eller någon som jag kan känna mig trygg med. Någon som kanske kan hjälpa mig på vägen genom att ställa lite frågor eller något.... Jag skulle nog kunna ställa en fråga eller två men det kanske skulle ta lite tid och under den lilla tiden hinner en massa fördomar samlas och sen förstöra allt.

Ibland undrar jag om jag måste söka hjälp eller något, för detta kan inte vara normalt eller vanligt.

Likes

Comments

new life, new beginning

Måndag och idag fick jag klara tecken på att Dexter är en riktig mamma gris.
Jag la Dexter i vardagsrummet med alla hans leksaker och tänkte "bra då kan han ligga där i lugn och ro medan jag fixar lite frukost."
Men nej, så fort jag gick ut till köket började han grina och så fort jag kom tillbaka blev han glad igen. Haha så höll det på ett tag tills jag la honom i hans säng och han somnade.

Nu ligger vi och tittar på tv. Simon är påväg hem och ikväll ska vi hem till hans föräldrar för att äta lite god middag.

Likes

Comments