Header

new life, new beginning , Dagens inköp

Godmorgon!
Jag och Simon åt en jätte god middag igår, det var nämligen en Cesarsallad. Sen efter de så gick vi en väldigt lång promenad jag tror vi gick i två timmar. Det var en väldigt skön kvällspromenad.
Tidigare igår så åkte vi till Mio för att kolla på lite sängbord, jag och Simon kom väl inte riktigt sådär överens om vilket sängbord vi skulle ha så vi ska kolla vidare på de. Men jag fick i alla fall ett ljus som jag tycker så otroligt mycket om synd bara att det skulle vara så dyrt.

Nu ska vi börja fixa lite frukost och sen gå ut på en morgon promenad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

new life, new beginning , Dexter

Godmorgon på er!
Det blev en lång sovmorgon för mig. Dexter vaknade inte förens vid 07.20 imorse. Så jag gjorde det jag alltid brukar göra byta blöja och ge mat sen efter ett tag så somnade han om och sover fortfarande.
Jag har inte väckt Simon än heller, tänkte att dom två kan få sova ut lite medan jag fixar lite frukost 😉

Likes

Comments

new life, new beginning

Hej på er!
Idag har jag fyndat så otroligt mycket! Har köpt en massa kläder för endast 300kr.
Har varit på Loppis nästan hela dagen och sen har jag även varit hos svärföräldrarna: Simon och Dexter var självklart med, var annars skulle plånboken vara.. haha

Det har verkligen varit riktigt sommar väder idag, och det ser ut som att det kommer vara det hela veckan fram över. Super kul då Simon har semester och vi kan äntligen umgås och njuta av sommaren tillsammans.


Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag och Simon skulle böja äta nyttigt, vi kommer börja med det imorgon då vi kan börja med det tillsammans eftersom att hans semester börjar då =)

Likes

Comments