Header

Fixade mitt hår idag hos Rapunzel of sweden, är verkligen super nöjd!
Det blev att färga, klippa och sätta in löshår för en stor summa pengar, men det var så värt de.
Hade min kusin och Bells som sällskap under dessa timmar och hon som fixade mitt hår var grym.

Efter de så åkte jag och min kusin hem till henne och käkade så otroligt goda pannkakor (cravings) med Nutella, banan och grädde! Alltså jag vet att jag har skrivit om det förut men jag är helt kär i den måltiden. Men en viktig grej, det är bara min kusins sambos pannkakor jag tycker om!

Nu är jag äntligen hemma och ska börja fixa lite med tvätten och städa här hemma.

Likes

Comments

new life, new beginning

Då var det bara 41 dagar kvar till beräknad förlossning!
Börjar nu också inse hur stor jag faktiskt är och det känns verkligen bra! Kan stolt säga att jag har gått upp 15 kg hittills och kommer nog gå upp så mycket mer. Woohoo I love it!

Ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag säger '' börjar nu inse hur stor jag är'' så är det för att jag själv aldrig har sett mig som riktigt smal innan jag nu blev gravid. Jag har inte heller sett mig som jättestor eller som tjock men jag har alltid sett mig som lite ''större'' än mina kompis på grund av att jag har lite större lår, lite större rumpa, lite större tuttar för min längd (är tyvärr bara 158cm ).
Men desto mer jag tänker efter så måste jag erkänna att jag älskar min kropp och är så otroligt stolt över att få visa upp den och bära den.  Jag är helt Perfekt.  

Likes

Comments

new life, new beginning , Cecilias tips

Godkväll på er!
Vill bara säga att jag fortfarande är lite sjuk men på förbättringsväg.

Sitter just nu i soffan och njuter utav min Chai latte som jag precis gjorde. Kan säga att det är super enkelt att göra men att det kanske inte smakar likadant som hos waynes coffee.

De receptet som jag använde var något enkelt som jag såg när jag handlade Chai syrupen hos Waynes coffee, men det finns nog tusentals fler recept som ni kan hitta på nätet.
Allt du behöver :


Mjölkskummare
Mjölkkanna
Chai syrup : 2 tsk
Mjölk : 3 dl
Allt du behöver göra:

Gör så att mjölken blir varm.
Vispa sedan mjölken så att de blir skum.
Ta två te skedar chai syrup i glaset och för sedan över all skummad mjölk.

Likes

Comments

bebis saker!

Hämtade en liten startbox idag som jag har fått helt gratis utav Libero!
Kan säga att jag är väldigt nöjd med de saker som var i, med tanken på att blöjor och bebis saker inte det billigaste i marknaden om man nu säger så.

(Så det jag har gjort idag är att jag har åkt till Solna för att hämta ut boxen med en tjej kompis och sen där efter åkte vi två hem till min kusin och åt lite middag.)

Nu sitter jag här hemma och är helt slut, kan bara tillägga att jag fortfarande är förkyld och det är ett rent helvete för mig. Jag hatar att vara sjuk, att ha ont i halsen och en rinnig näsa (usch usch usch).
Har ni några tips på hur man som gravid kan bli frisk?

Likes

Comments

Fick en sen födelsedags middag utav min kusin och hennes sambo!
Första gången jag åt pannkakor med Nutella och grädde. Kan säga att det var riktigt gott och onyttigt.Likes

Comments